Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
DC

Re: Ιβάν Σαββίδης (ΙΙ)

Δημοσίευση από DC »

+1
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Το βάζω εδώ, γιατί δεν ξέρω που ταιριάζει

Την περασμένη Παρασκευή συμμετείχα στην τηλεφωνική έρευνα της ΠΑΕ .
Πριν λίγο ενημερώθηκα ότι έχω επιλεγεί να συμμετάσχω σε συνάντηση με τους υπεύθυνους της ΠΑΕ την Παρασκευή το βράδυ.
Θα ήθελα να ρωτήσω αν κλήθηκε και κάποιος άλλος από το σάιτ και αν ναι, αν υπάρχει ενδιαφέρον να τα πούμε κι από κοντά στην συνάντηση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dimbar την Τρί 24 Νοέμ 2015, 17:03, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

theo-drama έγραψε:Κυριε Ιβαν (τεμετερον) φετος εκανες οπως φαινεται την καλυτερη επιλογη(Αρνεσεν-Τουντορ) μετα το μεγαλο βραχνα των χρεων.Στηριξε το πλανο που εβαλες απο την αρχη και εχε υπομονη.Οι ομαδες δεν χτιζονται απο την μια μερα(και μαλιστα με μιση ομαδα καινουργιους παικτες-προπονητη) στην αλλη.Το ξερω οτι το ξερεις γι αυτο κανε υπομονη μεγαλη.Απο την πορεια μας δεν παρεκλειναμε πολυ ειμαστε σχετικα εντος στοχων, ομιλους μπηκαμε αρα λεφτα καποια πηραμε,πρωταθλημα 2 θεση στα πλει οφ θα κριθει(οι περισσοτεροι δεν νομιζω οτι με τοσο νεα ομαδα πιστευαν οτι θα δεσουν τοσο νωρις για κατι παραπανω), κυπελλο πρεπει οπωσδηποτε τελικο κ κουπα για να χαρεις για φετος, τουλαχιστον για αυτα που εχεις προσφερει εως τωρα.Και ολα αυτα για την υπομονη με βαση( αυτην που εκανες τοσα χρονια για να λειτουργησει η Παναγια Σουμελα).Μην ακους εμας τους ανυπομονους(30 χρονια εχω-εχουμε να δουμε πρωταθλημα οκει).Πρεπει να μπουν οι βασεις οι σωστες(που πιστευω φετος τις εβαλες).Ενταξει η ομαδα περναει μια κριση αγωνιστικη λογω κ τραυματισνων εκτος των αλλων που ειπα παραπανω.Ασε να κανουν κ το ξεσκαταρισμα για φετος κρατησε τους(Τ.Δ Κ Προπονητη 3 χρονια) και σιγα σιγα μπολιασε την ομαδα με πολυ καλυτερους παικτες (νοοτροποια πρωταθλητισμου)Απο μενα να εχεις ξαναλεω ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ.
++++++++++++++++++++++++++++++++Respect φίλε μου theo-drama++++++++++++++++++++++++++++++++++
Άβαταρ μέλους
goran 64

theo-drama έγραψε:Επισης βαλε στη θεση τους αυτη τη ρατσα την κακια τους ΑΡΔ με οποιον τροπο μπορεις.Στελεχωσε με καινουργιο αιμα τον Τηλεοπτικο κ ραδιοφωνικο σταθμο που πρεπει να ανοιξεις για να μην ακουμε και επηρεαζομαστε απο τις σαχλαμαρες και το κακο που βγαζουν αυτοι.Εγω επαψα να τους ακουω εδω και καιρο ελπιζω το αυτο και για σας.Ενταξει εχουμε και την 'Λερναια Υδρα' του συστηματος στην οποια απο οτι βλεπω βαδιζεις σε σωστο δρομο για του χρονου (Εκλογες ενωσειων οχι για ελεγχο αλλα για 50-50 ΚΕΔ- δεν ειμαστε γαβροι κ ποκ-).Το πιο δυσκολο κομματι ειναι του χοντρου και της ψηφοθηριας που υπαρχει στη Β Αθηνων κ Σια.Το οτι μιλαω στον ενικο ειναι γιατι τον πιστευω πολυ για αυτα λεει και κανει καθοτι ειναι γνησιος ανθρωπος απο οτι φαινεται και οχι για να του υποδειξω εγω τι θα κανει.Αλλωστε ποιος ειμαι εγω που θα του κανει υποδειξη.
Σωστός...
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Αν και OFF TOPIC GORAN64 απλα βαρεθηκα-με (πιστευω εμεις οι μικροι σε ηλικια) και οι μεγαλυτεροι, αυτα τα φυγε ελα των προπονητων καθε τρεις και λιγο.Οτι καλο εγινε,εγινε μετα απο μακροημερευση προπονητων(δεν εννοω μονο τιτλους αφου αυτοι ειναι λιγοι αλλωστε ΠΑΟΚ ειμαστε δεν γιναμε για τους τιτλους).Εκτος το τελευταιο πρωταθλημα που πηραμε με το Σκοτσικ(που νομιζω τον διωξαμε την επομενη, μετα την σεζον που το πηραμε 84-85,οταν και βγηκαμε σχεδον τελευταιοι). Δεν εχουμε σαν λαος γενικα και ειδικοτερα σαν ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ την υπομονη τι να κανουμε.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ελπίζω να μην ισχύουν τα δημοσιεύματα περι φρανκ και λοιπών.

Ιβάν, επειδή μας έχεις δείξει ότι είσαι εξαιρετικός στο..γκρέμισμα, παρακαλώ αυτή τη φορά μείνε αμέτοχος και κάνε αυτά που πρέπει μόνο.

Άσε τους να βρούν ένα τιμ μάνατζερ που θα τους κάνει τη δουλειά και θα οργανώνει την ομάδα, άσε τους να διαχειριστούν το μπατζετ σε υποδομές ή μεταγραφές όπως θέλουν και αυτά τα "γενναία" του είμαι ο πατέρας της οικογένειας κτλ άφησε τα μια φορά... διώξε και κανα δυο τύπους απο γραφεία επικοινωνίας κτλ ή άσε τον Τζάκ να το κάνει...

δεν χρειάζεται η έγκριση σου για όλα μπρε. άλλες δουλειές δεν έχεις δλδ; :mrgreen:

Αλλιώς μια ακόμα τρύπα στο νερό είναι έτοιμη να γράψει το όνομα σου... και αυτή τη φορά θα είναι μεγάλη η τρύπα, πρόσεχε!
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

+1926
Άβαταρ μέλους
goran 64

theo-drama έγραψε:Αν και OFF TOPIC GORAN64 απλα βαρεθηκα-με (πιστευω εμεις οι μικροι σε ηλικια) και οι μεγαλυτεροι, αυτα τα φυγε ελα των προπονητων καθε τρεις και λιγο.Οτι καλο εγινε,εγινε μετα απο μακροημερευση προπονητων(δεν εννοω μονο τιτλους αφου αυτοι ειναι λιγοι αλλωστε ΠΑΟΚ ειμαστε δεν γιναμε για τους τιτλους).Εκτος το τελευταιο πρωταθλημα που πηραμε με το Σκοτσικ(που νομιζω τον διωξαμε την επομενη, μετα την σεζον που το πηραμε 84-85,οταν και βγηκαμε σχεδον τελευταιοι). Δεν εχουμε σαν λαος γενικα και ειδικοτερα σαν ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ την υπομονη τι να κανουμε.
Εμείς οι μικροί... :) :D :P :lol: :lol: :lol: ...Διάβασε το ποστ μου στο τόπικ του Τούντορ και θα καταλάβεις πόσο συμφωνούμε εμείς...οι μικροί... :) :D :P :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
goran 64

K_geo έγραψε:ελπίζω να μην ισχύουν τα δημοσιεύματα περι φρανκ και λοιπών.

Ιβάν, επειδή μας έχεις δείξει ότι είσαι εξαιρετικός στο..γκρέμισμα, παρακαλώ αυτή τη φορά μείνε αμέτοχος και κάνε αυτά που πρέπει μόνο.

Άσε τους να βρούν ένα τιμ μάνατζερ που θα τους κάνει τη δουλειά και θα οργανώνει την ομάδα, άσε τους να διαχειριστούν το μπατζετ σε υποδομές ή μεταγραφές όπως θέλουν και αυτά τα "γενναία" του είμαι ο πατέρας της οικογένειας κτλ άφησε τα μια φορά... διώξε και κανα δυο τύπους απο γραφεία επικοινωνίας κτλ ή άσε τον Τζάκ να το κάνει...

δεν χρειάζεται η έγκριση σου για όλα μπρε. άλλες δουλειές δεν έχεις δλδ; :mrgreen:

Αλλιώς μια ακόμα τρύπα στο νερό είναι έτοιμη να γράψει το όνομα σου... και αυτή τη φορά θα είναι μεγάλη η τρύπα, πρόσεχε!
++++++++++++++++++++++++++++++Ο Λ Ο Σ Ω Σ Τ Ο Σ+++++++++++++++++++++++++++++++
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

goran 64 έγραψε:
theo-drama έγραψε:Αν και OFF TOPIC GORAN64 απλα βαρεθηκα-με (πιστευω εμεις οι μικροι σε ηλικια) και οι μεγαλυτεροι, αυτα τα φυγε ελα των προπονητων καθε τρεις και λιγο.Οτι καλο εγινε,εγινε μετα απο μακροημερευση προπονητων(δεν εννοω μονο τιτλους αφου αυτοι ειναι λιγοι αλλωστε ΠΑΟΚ ειμαστε δεν γιναμε για τους τιτλους).Εκτος το τελευταιο πρωταθλημα που πηραμε με το Σκοτσικ(που νομιζω τον διωξαμε την επομενη, μετα την σεζον που το πηραμε 84-85,οταν και βγηκαμε σχεδον τελευταιοι). Δεν εχουμε σαν λαος γενικα και ειδικοτερα σαν ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ την υπομονη τι να κανουμε.
Εμείς οι μικροί... :) :D :P :lol: :lol: :lol: ...Διάβασε το ποστ μου στο τόπικ του Τούντορ και θα καταλάβεις πόσο συμφωνούμε εμείς...οι μικροί... :) :D :P :lol: :lol: :lol:
Παλι OFF TOPIC για λιγο.Να ξερεις οτι 4 περιπου χρονια διαβαζω εδω μεσα απλως δεν ηθελα να συμμετεχω στην γκρινια για σχολια σε καποιους παικτες μας.Εννοειτε οτι συγκλινουμε κατα 99% στις αποψεις μας.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Αυτη τη φορα ακουσε κανεναν αλλον ή αποφασισε μονος του να παρει κεφαλια;

Η πεμπτη φαλαγγα στον ΠΑΟΚ ειναι σταθερή ή αλλαζει αναλογα με τα κοζια;

Ποσο δινει να ακούσουμε πως τελικα το προβλημα του ΠΑΟΚ ειναι ο Ιβαν μεχρι τα Χριστουγεννα;

Ποσο δινει τα μπεεεε που ειχανε λειψει τα τελευταια χρονια να αναπαραγονται ολο και περισσοτερο;

Φταινε τα αποτελεσματα ή κατι αλλο;
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Το πρόβλημα του ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ο Ιβάν, και δεν εννοώ τον ίδιο αλλά το γεγονός ότι θέλει να αποφασίζει για όλα - και ειδικά την προκειμένη περίπτωση στο θέμα προπονητή - χωρίς να ασχολείται καθημερινά με την ομάδα.
Εφ''οσον έχει προσλάβει τεχνικό διευθυντή αυτός θα πρέπει να είναι ο οποίος έχει την τελευταία λέξη στο θέμα προπονητή και όχι ο Ιβάν.
Αν οι οπαδοί δείξουν εμπρακτα ότι δεν θέλουν άλλη αλλαγή στη μέση της χρονιάς νομίζω ότι αυτή δεν θα γίνει. Τουλάχιστον πρέπει να σεβαστεί τον κόσμο στο θέμα αυτό και να μην κάνει του κεφαλιού του.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Έχω διαπιστώσει και το έχω ξαναγράψει ότι ο Ιβάν κάποιες φορές φέρεται σαν οπαδός κι όχι σαν μεγαλομέτοχος της ομάδας...

Αυτό σε πολλούς αρέσει (και σε μένα όταν γίνεται ακίνδυνα για την "επιχείρηση" του, τον Π.Α.Ο.Κ., π.χ. με τις θερμές οπαδικές του δηλώσεις που δεν τον εκθέτουν) αλλά εγκυμονεί τον κίνδυνο να καταστρέφονται ολόκληρες χρονιές από κάποιες εν θερμώ αποφάσεις του...Το ξαναείπα (με άλλα λόγια) σε προηγούμενα posts μου και τολμάω να το επαναλάβω τώρα, πολύ πριν...τα Χριστούγεννα!!! ;)
Άβαταρ μέλους
goran 64

spyretto έγραψε:Το πρόβλημα του ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ο Ιβάν, και δεν εννοώ τον ίδιο αλλά το γεγονός ότι θέλει να αποφασίζει για όλα - και ειδικά την προκειμένη περίπτωση στο θέμα προπονητή - χωρίς να ασχολείται καθημερινά με την ομάδα.
Εφ''οσον έχει προσλάβει τεχνικό διευθυντή αυτός θα πρέπει να είναι ο οποίος έχει την τελευταία λέξη στο θέμα προπονητή και όχι ο Ιβάν.
Αν οι οπαδοί δείξουν εμπρακτα ότι δεν θέλουν άλλη αλλαγή στη μέση της χρονιάς νομίζω ότι αυτή δεν θα γίνει. Τουλάχιστον πρέπει να σεβαστεί τον κόσμο στο θέμα αυτό και να μην κάνει του κεφαλιού του.
Αμάν ρε spyretto μου...Πολύ απόλυτος και υπερβολικός είσαι ρε φίλε...Άσε κι ένα περιθώριο ρε παιδάκι μου (βάζοντας και κανένα "ίσως, πιθανά", κ.τ.λ.)...Πως είσαι βέβαιος για όσα υποστηρίζεις ενώ έως τώρα υπάρχουν μόνο ενδείξεις;

Και ποιον λαό του Π.Α.Ο.Κ. να σεβαστεί ρε spyretto; Δεν τον σεβάστηκε τον λαό του Π.Α.Ο.Κ. όταν έχωσε 11 μύρια για τα χρέη (και πολλά περισσότερα ακόμα για άλλα θέματα) αντί να τον πάρει τζάμπα από Γ' εθνική σαν τον τίγρη; Την επένδυση του την ίδια πρέπει να σέβεται πλέον και να μην την τινάζει στον αέρα ενεργώντας οπαδικά μετά από καποια άσχημη (σε αποτελέσματα τουλάχιστον) περίοδο της ομάδας!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τετ 25 Νοέμ 2015, 09:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

αυτη ειναι για μενα η μεγαλη του αδυναμια το οπαδικο παθος του να πετυχει που αρκετες φορες δεν ειναι καλος συμβουλος ασχετα αν θεωρω τον Ιβαν ευλογια για τον ΠΑΟΚ ειδικα αυτα τα χρόνια
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”