33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ
Re: 33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ
Καποτε ο μεγαλος Πρελεβιτς αν και Σερβος ειχε πει "Οταν χαναμε απο τον Αρη δεν βγαιναμε απο το σπιτι για καμια βδομαδα γιατι ντρεπομασταν να αντικρυσουμε τους οπαδους μας".
Αλλαξαν οι καιροι... και οι αρχηγοι...
Αλλαξαν οι καιροι... και οι αρχηγοι...
-
Τι να πεις...
Φτάσαμε να ζήσουμε τρολλαρισμα αρχηγού του ΠΑΟΚ μετά από 4 συνεχόμενα ματς χωρίς νίκη.
Αμα τόσο πολύ χαβαλετζήδες είστε εσείς οι παίχτες του ΠΑΟΚ, να σας κάνουμε μια εκπομπή τύπου ραδιο αρβυλα να δείξετε εκεί το ταλέντο σας.
O tempora o mores...
Φτάσαμε να ζήσουμε τρολλαρισμα αρχηγού του ΠΑΟΚ μετά από 4 συνεχόμενα ματς χωρίς νίκη.
Αμα τόσο πολύ χαβαλετζήδες είστε εσείς οι παίχτες του ΠΑΟΚ, να σας κάνουμε μια εκπομπή τύπου ραδιο αρβυλα να δείξετε εκεί το ταλέντο σας.
O tempora o mores...
Κυριε κλαους απο εμενα τελειωσατε.Αρχηγος ξες τι σημαινει?ρωτα τον παμπλο κ τον ιβιτς.κακομαθημενα που παιζεται με τα νευρα μας.τουντορα σκιστους ολους κ οποιος αντεχει αλλιως go ballet!!!
- Ekatnetworkltd
Τώρα κατάλαβα γιατί δεν κάνουμε μεγάλη ομάδα!Δυστηχώς........
- ΑποστόληςΑ
Το να πηγαίνουν οι παίκτες σε γεύμα χαλάρωσης έχει έναν και μόνο σκοπό: Να ξαναδεθούν όλοι στο ποδοσφαιρικό τμήμα μεταξύ τους, να γίνουν πάλι μια οικογένεια. Αυτό είναι κάτι που γίνεται συν τω χρόνω και δεν είναι αποτέλεσμα μια βραδιάς. Στο χαλαρωτικό πλαίσιο του γεύματος ανήκει και ο αστεϊσμός με την φωτογραφία. Μην χάσουμε το δάσος προσπαθώντας να ερμηνεύσουμε τι σημαίνει η συγκεκριμένη φωτο. Ήδη έχουμε αρχίσει να το χάνουμε.
- Trilofiotis
Και εγώ έτσι το πήρα.ΑποστόληςΑ έγραψε:Το να πηγαίνουν οι παίκτες σε γεύμα χαλάρωσης έχει έναν και μόνο σκοπό: Να ξαναδεθούν όλοι στο ποδοσφαιρικό τμήμα μεταξύ τους, να γίνουν πάλι μια οικογένεια. Αυτό είναι κάτι που γίνεται συν τω χρόνω και δεν είναι αποτέλεσμα μια βραδιάς. Στο χαλαρωτικό πλαίσιο του γεύματος ανήκει και ο αστεϊσμός με την φωτογραφία. Μην χάσουμε το δάσος προσπαθώντας να ερμηνεύσουμε τι σημαίνει η συγκεκριμένη φωτο. Ήδη έχουμε αρχίσει να το χάνουμε.
Μάλλον όμως υπάρχουν λογιών λογιών αρχηγοι.. Δηλαδή το να έβλεπα τον Τζιόλη να το κανει αυτο, το ΑΠΟΚΛΕΙΩ.
Το θέμα ειναι πως διαχειρίζεται αυτο όλο το πραμα εσωτερικά. Εκεί ειναι το ζουμι και εκεί ελπίζω να αλλάξουν τα πράγματα. Το τι πιστεύει ο καθένας μας στην απέξω δεν παίζει κανενα ρολο εφόσον μονο η επιστροφή στις καλές εμφανήσεις μπορεί να αλλάξει οτιδήποτε.
Ας μη πέσουμε να τον φάμε πάντως απο τώρα με μια φωτο μονο, χωρις να ξέρουμε τα παρελκόμενα.
Ναι ρε Κατ. Μαζί σου. Όσο σκασμένος είσαι εσύ, τόσο είμαι κι εγώ και όλοι μας.kataramenos5 έγραψε:DC έγραψε:Δηλαδη, σε ένα δείπνο αποφόρτισης περιμένατε να πίνουν κονιάκ, σκέτο Ελληνικό και να τρώνε σοκολατένιες ελιές κλαίγοντας;![]()
![]()
![]()
Η συγκεκριμενη φωτο ηταν το θεμα DC και καποια χρονια πριν θα λεγα εχεις δικιο ,αλλα 5 χρονια τωρα η ιδια χαβαλεδιαρικη κατασταση μ αυτα τα τραγικα αποτελεσματα....Ε νισαφι .Ας κερδισουν κανα παιχνιδι και ας κανουν οσο χαβαλε θελουν.
Όμως, ο σκοπός του τραπεζώματος δεν ήταν να μαζευτούν σαν Μεγάλες Παρασκευές και να λύσουν το αγωνιστικό πρόβλημα της ομάδας.
Δεν τον έχω για μαλάκα τον Τούντορ και απ' ότι ξέρω, αυτός την οργάνωσε την βεγγέρα. Ίσως εντόπισε συγκεκριμένο πρόβλημα με την ψυχολογική διάθεση της ομάδας. Δεν ξέρω. Αλλά ρε συ, έχουμε να κάνουμε με παιδιά από 20 έως 30 χρονών που ναι μεν παίρνουν σε ένα χρόνο όσα δεν θα βγάλω εγώ σε όλη μου την ζωή (και αν) αλλά δεν παύουν να είναι παιδιά και να χρειάζονται ένα χαλάρωμα, μια αλλαγή διάθεσης και ΙΣΩΣ, μια αλλαγή-ανανέωση των μεταξύ τους σχέσεων. Και μη ξεχνάς, ότι δεν έίμαστε στα αποδυτήρια για να ξέρουμε τι λένε εκεί ή πως είναι το κλίμα.
Βάλε και το ότι η φωτό ανέβηκε και από την ΠΑΕ, βάλε και το ότι κάπου εκεί δίπλα ήταν και ο Τούντορ .... εντάξει ... καταλαβαίνω ότι πολλούς τους πείραξε αλλά μήπως κάνουμε την τρίχα τριχιά;
Τους βρίζουμε δυο φορές την εβδομάδα στα γήπεδα. Φτάνει. Δεν χρειάζεται και τώρα.
Αλλά εντάξει ... δεν μπορώ να περιμένω και πολλά από κάποιον (ποιητική αδεία ο πρώτος ενικός, δεν πάει σε σένα) που σε κάθε ήττα θα θυμηθεί τα τατού του Κλάους, την τσίχλα του Τζαβέλα, το κούρεμα του Πέλκα και την φεράρι του Ρατ.
Λες κι εμείς, μετά τις γκέλες δεν πηδάμε τις γυναίκες μας, δεν πίνουμε ένα κρασί με έναν φίλο και κάνουμε ασκητική ζωή.

Το κάνεις πλάκα μεταξύ σου στην ομάδα,δεν το δημοσιεύεις μετά από 4 σερί ματς χωρίς νίκη.Επικοινωνιακό φάουλ.ΑποστόληςΑ έγραψε:Το να πηγαίνουν οι παίκτες σε γεύμα χαλάρωσης έχει έναν και μόνο σκοπό: Να ξαναδεθούν όλοι στο ποδοσφαιρικό τμήμα μεταξύ τους, να γίνουν πάλι μια οικογένεια. Αυτό είναι κάτι που γίνεται συν τω χρόνω και δεν είναι αποτέλεσμα μια βραδιάς. Στο χαλαρωτικό πλαίσιο του γεύματος ανήκει και ο αστεϊσμός με την φωτογραφία. Μην χάσουμε το δάσος προσπαθώντας να ερμηνεύσουμε τι σημαίνει η συγκεκριμένη φωτο. Ήδη έχουμε αρχίσει να το χάνουμε.
- ΑποστόληςΑ
Θα διαφωνήσω. Μπορεί να έχουν 4 σερί μη νίκες, αλλά βγήκαν έξω για να χαλαρώσουν και να γελάσουν. Αυτό ακριβώς έκαναν. Αν δεν είχαν βγει έξω για τέτοιο σκοπό και δημοσιευόταν η ίδια φωτογραφία, τότε ναι, θα σήμαινε κάτι άσχημο.
Απλά απαράδεκτος. Αντί να βάλετε το κεφάλι κάτω μας κάνετε και χαβαλέ. Είχε δίκιο ο Καπετανόπουλος τελικά...
Εγώ πάλι έχω την εντύπωση οτι απλά δεν νιώθουν καθόλου..Τέλος πάντων,όποια κ αν ήταν η πρόθεση,σίγουρα ο κόσμος δεν έχει την ίδια διάθεση για χαλάρωμα και γέλια.ΑποστόληςΑ έγραψε:Θα διαφωνήσω. Μπορεί να έχουν 4 σερί μη νίκες, αλλά βγήκαν έξω για να χαλαρώσουν και να γελάσουν. Αυτό ακριβώς έκαναν. Αν δεν είχαν βγει έξω για τέτοιο σκοπό και δημοσιευόταν η ίδια φωτογραφία, τότε ναι, θα σήμαινε κάτι άσχημο.
- ace79grpaok
Άντε πάρε και τον τζαβελλσ και άδειασε μας την γωνια ,όταν είπα την Κυριακή οτι η πηγητν προβλημάτων ειναι οι παλιοί και ότι μας έχουν γραμενους ,ένας φίλος με απάντησε οτι δεν γίνεται να μην αρρωσταίνει ο Κλάους και είναι ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ ,μάλλον αυτό ήταν η σταγόνα που ξεχιλισε το ποτηρι 

- ΑποστόληςΑ
Να ξεκαθαρίσουμε κάτι: Το ότι βγήκαν έξω για ένα γεύμα για να χαλαρώσουν δεν σημαίνει ότι δεν είναι προβληματισμένοι και στενοχωρημένοι από την εικόνα της ομάδας. Αλλά το να είσαι συνέχεια στην μαύρη στενοχώρια δεν βοηθάει σωματικά για να βρεθείς σε καλή κατάσταση. Αυτόν ακριβώς το σκοπό είχε η χαλαρωτική έξοδος: Να ξεφύγουν λίγο από τη μιζέρια, να αυξήσουν την μεταξύ τους οικειότητα που είναι απαραίτητη για την εικόνα στο γήπεδο και να αστειευτούν, που θα τους αποφορτίσει ψυχολογικά. Μέσα στον αστεϊσμό κάνεις - σαν παιδί που είσαι και μακακίες.
Εγώ έτσι το βλέπω, Μπορεί να έχω άδικο (συμβαίνει σε όλα τα μεγάλα μυαλά), αλλά αυτή είναι η άποψή μου. Τι να κάνω τώρα; Λοβοτομή;
Εγώ έτσι το βλέπω, Μπορεί να έχω άδικο (συμβαίνει σε όλα τα μεγάλα μυαλά), αλλά αυτή είναι η άποψή μου. Τι να κάνω τώρα; Λοβοτομή;
Λοβοτομή Αποστόλη να μην κάνεις,αλλά μην γράφεις κιόλας οτι είναι στην μαύρη στεναχώρια..Εντάξει μάτια έχουμε και βλέπουμε και όσοι πήγαμε και στο γήπεδο την Κυριακή καλύτερα να μην είχαμε κιόλας.
Το "παιδί" είναι και αρχηγός και έχει φτάσει και 26 χρονών..
Το "παιδί" είναι και αρχηγός και έχει φτάσει και 26 χρονών..