Μην δώσουμε κανένα δικαίωμα τιμωρίας στο νέο πρωτάθλημα

Άβαταρ μέλους
mi8rio
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από mi8rio »

lefis έγραψε:αδερφε το να "κοπουν" αυτοι που κανουν αυτες τις λακαμιες και τις πληρωνουμε ολοι μας ειναι το καλυτερο.ποιος θα το κανει ομως????
σε συνεργασια διοικηση-συνδεσμοι ολα μπορουν να γινουν.....
Άβαταρ μέλους
taxidriver4

Δημοσίευση από taxidriver4 »

Θα κανω μια προταση που δεν μ αρεσει αλλα δεν βλεπω αλλη λυση αμεση αλλα και εφαρμοσιμη.
Ζαγορ μην ξαναπαρεις εισητηρια για εκτος.Σ αυτο το σημειο καταντησαμε εμεις που περιμενουμε με ανυπομονησια να παμε εκδρομες με τον ΠΑΟΚ μας.
Εξαιτιας 50 μ@λ@κισμενων σκ@ατων εγω προτεινω ποτε ξανα εισητηρια στα εκτος.
Ο πιο ταξιδιαρικος λαος προτεινει οχι εισητηρια στα εκτος...θα τρελαθω τελειως με αυτα που λεω αλλα ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ.
Εγω πλεον ,και συγνωμη που θα το πω, θα σαπιζω στο ξυλο οποιον βλεπω να κανει λακαμιες.ΩΣ ΕΔΩ,ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.
Δεν ανεχομαι τιποτα αλλο.Η ανοχη τελειωσε.
ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ4
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

teacher. έγραψε:Ας στείλει η διοίκηση το πρόστιμο στις φάτσες όσων έπιασε το κύκλωμα της τηλεόρασης και σε όσους συνελήφθησαν έξω από το Καυταντζόγλειο (αν είναι ανήλικοι στις οικογένειές τους) . Δεν τους λυπάμαι καθόλου. Αν αυτοί αγαπάν τον ΠΑΟΚ εγώ είμαι αστροναύτης....

Διαφωνώ κάθετα. Γιατί δε δοκιμάζετε να μιλήσετε εκείνη την στιγμή στα αδέρφια που παρεκτρέπονται?? Ίδια ομάδα υποστηρίζουμε. Εφ'όσον δε κάνουμε προσπάθεια να τους συνετίσουμε και μένουμε μόνο στο μπλα μπλα και περιμένουμε από την διοίκηση να το κάνει, δεν έχουμε και το δικαίωμα να φτάνουμε στο άλλο άκρο... Να πεθάνουν, να σαπίσουν στη φυλακή, να γ@μηθεί η ζωή τους. ΕΛΕΟΣ...
sfu6662

Φτανει πια...

Δημοσίευση από sfu6662 »

Χρονια τωρα ειμαστε αναγκασμενοι να αγαπαμε την ομαδα μασ και να μην το δειχνουμε οπωσ πρεπει αλλα...οπωσ μασ ειπαν...13 χρονια τωρα παω στο γηπεδο...εχω γραφτει σε 9 συνδεσμουσ αλλεσ φορεσ για (εθιμο)τυπικουσ λογουσ...αλλεσ φορεσ για λογουσ πρεστιζ,αλλεσ φορεσ για ΄΄μαγκια΄΄...πλεον τουσ σιχαθηκα ολουσ...

-δε χρειαζομαι κανενα συνδεσμο για να ταξιδεψω...
-δε χρειαζομαι κανενα συνδεσμο για να ειμαι πιο ΠΑΟΚ απο οτι ειμαι ....
-δε χρειαζομαι κανενα συνδεσμο να με προστατευει στισ εξωγηπεδικεσ μου βανδαλιστικεσ σκεψεισ....

...τουσ βαρεθηκα ολουσ...υπαρχουν μονο για να βρησκονται κατω απο τι σκεπη τησ μεγαλησ μασ αγαπησ...εκει οπου θεωρουν πωσ κανενασ δεν μπορει να τουσ αγγιξει οταν κανιβαλιζονται σε οτιδηποτε βρεθει στο διαβα τουσ την ωρα τησ απολυτησ εκστασησ που κυριευει το μυαλο τουσ...δε αγαπανε αυτον τον συλλογο...την ιδεα που προσπαθουμε να κρατησουμε οσο πιο ψηλα γινεται...τοσο που κανεισ δε θα μπορει να ακουμπησει,να επιρεασει....οταν τουσ κραζουμε βγαινουν καποιοι και δηλωνουν με απολυτη σταθεροτητα σκεψησ και λογου οτι δεν κανουμε τιποτα την ωρα που τουσ βλεπουμε...ισωσ ...λεω ισωσ...ειναι κι αυτοι κομματι τησ μικρησ κοινωνιασ τουσ που υπαρχουν για τουσ δικιολογουν κατα καποιον τροπο....

γιατι το λεω αυτο...;;;γιατι δεν σκεφτηκαν (προφανωσ αφου ΄΄ισωσ΄΄ αποτελουν μεροσ τησ δικησ τουσ πιτασ) οτι αν παω να κανω ... η μαλλον να τουσ πω το οτιδηποτε εκεινη την ωρα το πιο πιθανο ειναι οτι θα με παρει και μενα η μπαλλα και δε φανταζομαι που μπορει να καταληξω....

τα εζησα απο μεσα...ισωσ τουσ σιχαθηκα πιο πολυ απο οτι πρεπει...αλλα τα ματια μου ειδαν...ο λαοσ του ΠΑΟΚ δεν ειναι αυτοσ που θα παει σουρομενοσ στο γηπεδο θα πεταξει μπουκαλια στουσ μπατσουσ και θα μπει μεσα για να κοιμηθει σε μια γωνια...ουτε αυτοσ που θα παει στο γηπεδο για πιει κανενα μπαφο και δεν ξερω τι αλλο μπορει να γινετε.... 12 χρονια στη θυρα 4α...πηγαινα γιατι η τρελα του λαου με εκανε παοκτση .... του κοσμου αυτησ τησ ομαδασ που δεν περνει τιτλουσ αλλα αγαπαει,στιριζει,και ακολουθει το σημα τησ ομαδα που εχει σαν ευαγγελιο σε οποιοδηποτε μεροσ μπορει να υπαρχει το βλεμα του...ειτε ειναι το δωματιο του...ειτε το κινητο του...αρκει να βλεπει το σημα αυτο και να ηρεμει....οταν σταματησε η 4 να αποτελει το σημα κατατεθεν αυτησ τησ τρελασ...του ορισμου τησ λεξησ ΄΄παλμοσ΄΄ οταν μιλασ για κερκιδα...εφυγα...

η κατασταση αυτη πρεπει να σταματησει...δεν ειναι δυνατον με τοσα χρεη η ομαδα να ειναι αναγκασμενη να πληρωνει την καφριλα που κυριαρχει στα μυαλα ορισμενων...το μονο σιγουρο ειναι οτι εμεισ δεν μπορουμε να τουσ σταματησουμε...

η δικη μου αποψη θα ηταν να τουσ κοψουν ολουσ...ασ γινουν λεσχεσ...να μην εχουν καμια σχεση με την παε η την καε....να ειναι ανεξαρτητοι...ουτωσ ωστε να μπορει να επεμβει πανω τουσ και ο νομοσ...

ο νομοσ αυτοσ , που ενω ολοι ειδαμε τα προσωπα αυτων που αναγκαζουν τωρα την ομαδα να πληρωσει τοσα λεφτα (χωρισ λογο) στισ τηλεορασεισ , δεν ξερω αν τιμωρησε κανεναν....

και ναι να πανε φυλακη...γιατι οχι...;;;απο τι στιγμη που δεν μπορουν να ξεχωρισουν το πρεπον και το λογικο (γιατι θεωρω οτι ολοι μπορουν να καταλαβουν οτι το να τα σπασ δεν ειναι πρεπον και λογικο) να παρουν αυτο που τουσ αξιζει....ισωσ με αυτο το δρομο καταλαβουν 5-10 πραγματα...

οπωσ και να χει παντωσ πρεπει συντομα να βρεθει μια λυση γιατι δεν γινεται να σκοτωνουμαι αυτο που αγαπαμε....ειδικα τωρα που ανεβαινουμαι ψηλα και ολοι φοβουνται ακομα και τον ηχο που βγαζουν οι φτερουγεσ....
coolio4

Δημοσίευση από coolio4 »

monsieur cannibale έγραψε:Θα συμφωνήσω μαζί σου taxidriver, για τον ίδιο λόγο που είχα διαφωνήσει στο τόπικ του Καυταντζογλείου. Όπως έλεγε και η γιαγιά μου, όποιος δεν έχει μυαλό έχει πόδια και τρέχει. Και επειδή κάποιοι δεν βάζουν μυαλό με τίποτα, ας δουν τις συνέπειες των πράξεών τους ακριβώς σε αυτό που αγαπούν περισσότερο. Ή που νομίζουν ότι αγαπούν, γιατί τελικά αυτό που τους έχει τυφλώσει είναι κάποιοι μακρινοί μύθοι περί μαγκιάς, κάποιοι επιτήδειοι που τους ρουφάνε το αίμα και μερικές ουσίες για να συμπληρωθεί το κοκτέιλ. Δεν θέλω να είμαι επικριτικός με κοινωνικές ομάδες που αναγκάζονται να ζουν στο (όποιο) περιθώριο και κάποιοι τους σπρώχνουν να εκτονωθούν στον δήθεν οπαδισμό, αλλά αυτό που με νοιάζει τη συγκεκριμένη στιγμή είναι να μην γίνονται επιζήμιοι στην ομάδα που αγαπώ υγιώς εγώ και η συντριπτική πλειοψηφία των μελών αυτού του φόρουμ. Επειδή τα τσάμπα ΠΑΟΚτσηδιλίκια πέθαναν, και επειδή κάποιοι δεν καταλαβαίνουν με τίποτα, ας περιοριστούμε στο να δείχνουμε ποιοι είμαστε εντός Τούμπας. Μου φαίνεται θλιβερό και δεν το επέλεξα, αλλά δε μπορώ να κάνω αλλιώς.

Δυστυχώς όλα αυτά θα μείνουν στα λόγια, από τη στιγμή που ο Θόδωρος θα χρειαστεί πολύ καιρό ακόμα για να ξεμπλέξει με τον βραχνά των οπαδικών συμφερόντων, πόσο μάλλον όταν αυτή τη στιγμή δε μπορεί να είναι η πρώτη του προτεραιότητα. Νομίζω ότι αυτό το πρόβλημα θα μας απασχολήσει πολύ, μα πάρα πολύ στο μέλλον, χωρίς να θέλω να το παίξω προφήτης ή να σπείρω οποιαδήποτε καχυποψία μεταξύ των οπαδών. Αλλά ανακοινώσεις που δήθεν εκφράζουν την πολυφωνία, όπως εκείνη μιας μερίδας των οργανωμένων μετά την απόφαση να μην δοθούν εισιτήρια στον παο, για κάτι τέτοιο με προδιαθέτουν. Ας μας πουν λοιπόν οι ίδιοι οργανωμένοι που τάχα προθυμοποιούνταν να βάλουν τα έξτρα λεφτά από την τσέπη τους για να ικανοποιήσουν το εκδρομικό τους χόμπι (αντίδραση που πραγματικά μου θύμισε δεκάχρονο που μπροστά σε κάτι πιο περίπλοκο επιμένει λέγοντας "μα εγώ θέλω να ταξιδέψω") από ποια τσέπη θα πληρωθεί το μάρμαρο του Καυταντζογλείου, που έσπασαν οι γενναίοι "εκδρομικοί" (λες και οι Σέρρες ή το Καυταντζόγλειο μπορούν να θεωρηθούν σοβαρές εκδρομές) οπαδοί. Αυτά και συγνώμη για το σεντόνι αλλά η κατοστάρα του προστίμου μου έχει ανεβάσει το αίμα στο κεφάλι.
Συμφωνω και με τους δυο σας...Η ιστορια εχει δειξει οτι ενα πολυ σοβαρο προβλημα αντιμετωπιζετε με μια πολυ "δυνατη" παρεμβαση...Να ανακοινωσει η ΠΑΕ οτι δεν θα ξαναπαρει εισιτηρια για κανενα εκτος εδρας παιχνιδι για να μαθουν καποιοι να παρουν τις ευθυνες τους...Αντε γιατι ετσι οπως παμε,θα αποχωρησουν αυτοι που ματωνουνε οικονομικα για την ομαδα και θα μεινουν αυτοι που ματωνουνε για την αντιπαλη ομαδα αφου απο μια εκδρομη ο μοναδικος που δεν οφελειται ειναι ο ΠΑΟΚ....
coolio4

Δημοσίευση από coolio4 »

alter4 έγραψε:Εγω πιστευω οτι δε θα γινονταν επεισόδια. Ειμαι σίγουρος.
Ουτε στο 5-1 έγιναν (150 άτομα), ούτε στο 3-2 που είμασταν 8000 στο οάκα, ούτε στο 4-3 στη ριζούπολη.

Αν δεν έχει εισητήρια για τα εκτός να μην έχει και για τα εντός....

Ο ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο μετοχές ο ΠΑΟΚ είναι ο κόσμος του και οι εκδρομές.
Αυτο το σύνθημα κυριαρχούσε πριν απο 3 χρόνια έξω απο τη Τούμπα αλλά ξεχνάμε πολύ εύκολα....

Τέσπα. @αμήστε το @ούστη τον ολυμπιακό.τελος.
Οχι αδερφε!!!!Ο ΠΑΟΚ ειναι οι μετοχες αυτη τη στιγμη και το αγωνιστικο!!!Στα π@π@ρια μας οι εκδρομες που κοστιζουν 100 χιλιαρικα στην ομαδα!!!!Δεν τις θελουμε αυτες...Αν μπορεσουμε να πεταξουμε απο τα πουλμαν ολα αυτα τα παρταλια που ρεζιλευουν και χρεωνουν την ομαδα μας,αυτα τα μ@λ@κισμεν@ που πετανε μπουκαλια στους παιχτες οταν πανε να χτυπησουν το κορνερ μπροστα απο την 4,οταν γινουν ολα αυτα τοτε μαζι σου θα ειμαι....Γιατι πολυς κοσμος σταματησε να ταξιδευει γιατι σιχαθηκε αυτην την καφριλα και την ταλαιπωρια γενικοτερα....Εσυ ξεχνας ομως αδερφε γιατι πριν 3 χρονια ηταν προεδρος ο Γουμενος ενω τωρα ειναι ο Ζαγορακης....
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

να και η αρχη.....
Χωρίς φιλάθλους της Λάρισας θα γίνει ο αγώνας του ΠΑΟΚ προς την Θεσσαλική ομάδα την Κυριακή 23 Νοεμβρίου στην Τούμπα και αμοιβαία χωρίς τους φίλους του ΠΑΟΚ θα γίνει ο δεύτερος αγώνας των δυο ομάδων στην Λάρισα κατά τον Β’ γύρο.
Αυτό συμφωνήθηκε σήμερα στην σύσκεψη για τα μέτρα τάξης που έγινε στην Τούμπα για τον αγώνα της μεθεπόμενης Κυριακής και στην οποία παρέστησαν ο Διευθυντής Αστυνομίας Θεσσαλονίκης, Ταξίαρχος Βασίλης Κανάλης, οι Αστυνομικοί Υποδιευθυντές Ηλίας Γεροντίδης και Κωνσταντίνος Τζιμόπουλος, ο Αστυνόμος Α΄ Νίκος Ζησιμόπουλος, ο εκπρόσωπος της ΔΕΑΒ Νίκος Φιλιππιάδης, ο εκπρόσωπος της Σούπερ Λιγκ, Ηλίας Παπαβασιλείου, ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ Χρυσόστομος Γκαγκάτσης και της Λάρισας Χρήστος Τσουμάρης.
Αρχικά ο εκπρόσωπος της Θεσσαλικής ομάδας ζήτησε 1500 εισιτήρια αλλά η απαίτηση αυτή δεν μπορούσε να υλοποιηθεί, καθώς η Αστυνομική διεύθυνση Λάρισας στην εισήγηση της επέτρεπε κατά τον αγώνα του Β’ γύρου την διάθεση μόλις 300 εισιτηρίων για τις ανάγκες των φίλων του ΠΑΟΚ. Επειδή ο αριθμός αυτός είναι πολύ μικρός για να καλύψει τις ανάγκες της Μακεδονικής ομάδας, κρίθηκε επιβεβλημένο να μην δοθούν εκατέρωθεν εισιτήρια στις δυο ομάδες όταν θα είναι φιλοξενούμενες. Κατόπιν αυτού για τον αγώνα ΠΑΟΚ- Λάρισας θα κυκλοφορήσουν 28.703 εισιτήρια που θα αφορούν μόνο τις ανάγκες των φίλων του γηπεδούχου.

πηγη : http://www.metrosport.gr/?p=8414
Άβαταρ μέλους
dimi328

Δημοσίευση από dimi328 »

Αν ηταν καμια ομαδα του ποκ θα πληρωνε κανα χιλιαρικο
μια και δεν μπορουν να μας κοντραρουν αλλιως το εριξαν στα προστιμα.
Άβαταρ μέλους
11121969solitario

Δημοσίευση από 11121969solitario »

Στο Ηρακλής-Π.Α.Ο.Κ. προβλήθηκε ένα βίντεο με έναν αστυνομικό να δέρνει έναν φίλαθλο του Π.Α.Ο.Κ. Η ένταση πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα δημιουργήθηκε επειδή οπαδοί μας πήγαν στο γήπεδο με η χωρίς εισιτήρια με αποτέλεσμα να γίνουν αυτά που έγιναν.Ποιός ευθύνεται?Ποιός είχε όφελος από αυτά?Ποιοί από εμάς σχολίασαν το συγκεκριμένο βίντεο?Ποιά είναι η αντίδραση μας σε σχέση με αυτό?Ποιός είναι ο προιστάμενος της αθλητικής ηγεσίας?Ποιά είναι η θέση του πάνω στο συγκεκριμένο περιστατικό?Εγινε κάποια ενέργεια από μέρους των οργανωμένων εναντίον του αστυνομικού και κατ επέκταση του αστυνομικού διευθυντή της Θεσσαλονίκης?
Ο Ζαγοράκης θέλει μαζί του τους οπαδούς μάλλον κάποιοι άλλοι που δεν είναι Παοκτσήδες(και ούτε ανήκουν στην οικογένεια του Π.Α.Ο.Κ.) δεν τους θέλουν.Για όποιους καταλαβαίνουν.

http://www.youtube.com/watch?v=MXShL-aE5JE

Αυτό μπορεί να είναι στην κεντρική σελίδα μόνιμα?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος 11121969solitario την Παρ 14 Νοέμ 2008, 23:41, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
teacher

Δημοσίευση από teacher »

PAOK_NORTH_ARMY λες να μην τους έχουν μιλήσει κάποιοι. Λες να είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο; Αλλά όταν πανε στο γήπεδο αλοιφή τα βλέπουν όλα εχθρικά και ανάποδα. Τι πήγαν να κάνουν στο Καυταντζόγλειο χωρίς εισιτήριο; Δηλαδή εμείς που καθίσαμε στα σπίτια μας δεν αγαπάμε την ομάδα και αυτοί που πήγαν την αγαπάνε. Κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι είμαστε κοινωνία ανθρώπων και όχι κανίβαλων. Αν δεν μου έχει ξεφύγει κάποιο νούμερο μέχρι σήμερα έχουμε δώσει για αυτή την συντριπτική μειοψηφια 150.600 € !!!!!! Και είμαστε στην 9η αγωνιστική. Και τελικά γιατί θα πρέπει να νουθετήσουν αυτά τα παιδιά οι σύνδεσμοι και όχι τα σπίτια τους;
Ας κληθούν μια φορά να πληρώσουν πραγματικά αυτοί που προκαλούν τα επεισόδια και θα δεις άμα το ξανακάνουν !!!
Άβαταρ μέλους
11121969solitario

Δημοσίευση από 11121969solitario »

Τeacher όλα σωστά για τα "μπερδεμένα".Για τα υπόλοιπα που ρώτησα εγώ έχεις άποψη?Απαντήσεις?Τοποθετήσεις?Προτάσεις?Σχόλια?Και οι υπόλοιποι.Εχετε άποψη?Εχετε προτάσεις?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος 11121969solitario την Σάβ 15 Νοέμ 2008, 00:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
teacher

Δημοσίευση από teacher »

11121969solitario επειδή το θέμα καίει, σαν Paokmania θα ανεβάσουμε συντομότατα (μέσα στις επόμενες μέρες )κεντρικό άρθρο με σχετικό θέμα. Εκεί θα παρουσιατούν προτάσεις και τοποθετήσεις από όλους μας
Άβαταρ μέλους
thanasisp04

Δημοσίευση από thanasisp04 »

+1 alter
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

alter4 έγραψε:
Ακόμα και οι πέτρες ήξεραν οτι στο καυτατζόγλειο θα γίνουν επεισόδια και πολλοί δεν πήγανε με τους ηρακληδείς γι' αυτο το λόγο....Οπότε αν είναι έτσι ο Ζαγοράκης ΔΕΝ έπρεπε να δεχτεί τα 1500.....γιατι τα δέχτηκε????
Στο χαριλάου γιατι δεν δέχεται τα 800 και δέχεται τα 1500 στο καυτατζόγλειο....???
Σ' αυτό συμφωνώ απόλυτα .. στρατηγικό λάθος για μένα του Ζαγοράκη που δέχτηκε τα 1.500 εισιτήρια .. Γι' αυτά τα 1.500 που δέχτηκε θα πληρώσουμε τώρα 107.000 ευρώ .. Δεν έπρεπε να πάρει ούτε ένα και να πάμε με εισιτήρια της γριάς όμορφα κι ωραία να κάτσουμε στο πέταλο ως συνήθως. Όποιος ήθελε να πάει θα πήγαινε, γιατί τα εισιτήρια θα ήταν παντού και όχι κρυμμένα και η ΠΑΕ δε θα ήταν υπόλογη για τίποτα!
alter4 έγραψε: Πολλά απο αυτά τα παιδιά που κάνουν τις μαλακίες τα έχουμε αφίσα στα δωματιά μας ή βλέπουμε βιντεάκια στο youtube μαζί με γαυροβαζελοχανούμιδες και καμαρώνουμε...Δεν μιλάω για μένα ουτε για σας που γράφετε μιλάω για μια μεγάλη μερίδα του λαού του ΠΑΟΚ για όσους είναι τουβλα και δεν καταλαβαίνουν τι θέλω να πω.
Αν και γενικά συμφωνώ σε όλα από αυτά που είπες .. Σ' αυτό θα διαφωνήσω ..
Τα παιδιά που έκαναν τις μαλακίες προσπαθούν να μοιάσουν σε αυτούς που λες ότι έχουμε αφίσες στα δωμάτιά μας. Νομίζουν ότι είναι μαγκιά να πας στο Καυταντζόγλειο και στο δρόμο να σπας ότι σου κ@λώσει .. Είναι μαγκιά να μπεις χωρίς εισιτήριο στο γήπεδο (ωωω τι πρωτοφανές .. πραγματικά ανήκουστο για το Καυταντζόγλειο) και προσπαθούν να γίνουν οι γ@μάω. Αν όμως κατεβούν στην Αθήνα ή στον Πειραιά για να κάνουν ότι έκαναν και οι "αφισάνθρωποι" τότε θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι.

Μιλάω για την πλειοψηφία αυτών των ατόμων ηλικίας 15-22, οι οποίοι θεωρούν μέγιστο κατόρθωμα να κάνουν τα παραπάνω μέσα στην πόλη τους.
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Γεγονος ειναι, οτι στην τελικη δεν εχουμε οριμασει ακομη σαν οπαδοι και μιλαω για το συνολο. Οσο υπαρχει αυτη η διαθεση για βια κι επεισοδια, καλο θα ηταν να μη ξαναπαρουμε εισητηρια για εκτος εδρας αγωνες!

Επισης θα ηταν καλο να εντοπισθουν, οσο περοσσοτεροι ακομη καλυτερα, αυτοι που πρωτοστατευουν στα επεισοδια και να κινηθει νομικα ο Συλλογος εναντιον τους.
Στη Γερμανια για παραδειγμα, αυτοι που εχουν εντοπισθει τιμωρουνται με εως ισοβια απαγορευση εισοδου στο γηπεδο και ειναι υποχρεωμενοι να παρουσιαζονται σε ενα συγκεκριμενο αστυνομικο τμημα κατα τη διαρκεια του αγωνα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Recycle Bin”