33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ
Re: 33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ
πωωω με γύρισε το μυαλό τώρα....
πάνω που χθες έλεγα ότι θέλω να είσαι στην ομάδα γιατί νιώθεις...
ξενέρωσα τη ζωή μου κλάους
πάνω που χθες έλεγα ότι θέλω να είσαι στην ομάδα γιατί νιώθεις...
ξενέρωσα τη ζωή μου κλάους
Και τωρα αυτος στα αποδυτηρια της ομαδας σαν αρχηγος θα μιλησει και θα τον παρουν στα σοβαρα ?

Αντε ρε δρομο απο την ομαδα.. μπας και δουμε χαιρι και προκοπη.

Αντε ρε δρομο απο την ομαδα.. μπας και δουμε χαιρι και προκοπη.
πώληση χθες, με ότι προσφορά όσο όσο και ας πάει και σε γαύρο..... αδιάφορο τελείως...
τέτοιες συμπεριφορές μας έφεραν εδώ που ήμαστε... μαγκιά κλανιά χαλαρά φραπεδάκι μπουζούκια και τατού
αυτό έγινε ο ΠΑΟΚ κύριοι.
πούλο σε όσους κάνουν τουρισμό
τέτοιες συμπεριφορές μας έφεραν εδώ που ήμαστε... μαγκιά κλανιά χαλαρά φραπεδάκι μπουζούκια και τατού
αυτό έγινε ο ΠΑΟΚ κύριοι.
πούλο σε όσους κάνουν τουρισμό
Ton κραζουν και τα παιδια στην εκπομπη. Στην συναντηση που ειχαν μαζι του του ειπαν οτι εισαι λιγος και δεν κανεις για αρχηγος του ΠΑΟΚ.
Δυστυχώς δε μπορω να σχολιάσω αρνητικά τρολαρισμα παρότι με πειραζει
O στραβοστομης ομως που λεει πως καποιοι επαιζαν για να τη σπασουν στον Ιγκορ και αλλα ετσι καφενειακα, δε τα λεει και πολυ κομψα και δεν ταιριαζει στο υφος που πρεπει ναχει η εκπομπη...
Αυτα σε κανα καμορα φιλε μου...
"Αλλου τους καινε τ'αμαξια και παιρνουν πρωταθληματα...
Εδω τοσα χρονια την περνανε πενα..."
Το αλλο το παιδι βεβαια εχει και λογο και επιχειρηματα και αξιζει..
Αυτα σε κανα καμορα φιλε μου...
"Αλλου τους καινε τ'αμαξια και παιρνουν πρωταθληματα...
Εδω τοσα χρονια την περνανε πενα..."
Το αλλο το παιδι βεβαια εχει και λογο και επιχειρηματα και αξιζει..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Δευ 23 Νοέμ 2015, 22:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Έπος!!!MANIAKOS έγραψε:Δυστυχώς δε μπορω να σχολιάσω αρνητικά τρολαρισμα παρότι με πειραζει
Φαντάσου να μην μπορεί ο μανιακός να τρολαρει... Εκεί καταντήσατε τον ΠΑΟΚ ρε
SM-G920F
Το ξερω, αλλα οπως και ο Κλαους, ετσι και αυτος πρεπει να καταλαβει που βρισκεται..
Δεν ειναι σε κανα καφενειο να λεει τετοια πραγματα...
Δεν ειναι σε κανα καφενειο να λεει τετοια πραγματα...
- kataramenos5
Κι εμεις την αλλη φορα που θα δουμε τις μπαλαρινες στο γηπεδο θα σου στειλουμε μια selfie απ τα @@@ μας τα δυο.
ΡΕ αντε χαιρετηθειτε. Στεφανακο καπου εστριψες λαθος.Εδω και καιρο.
ΡΕ αντε χαιρετηθειτε. Στεφανακο καπου εστριψες λαθος.Εδω και καιρο.
Τι λετε μωρε?Στα @@@@@ μας τι λεγανε .Εμεις εχουμε κηδεια καθε Κυριακη τον τελευταιο καιρο κι αυτοι χαχαχα και χουχουχου μας εχουνε γραμμένους.Και καλα ο αλλος ο χαχας ο Γκαρι δε ξερει που ηρθε κανει και thumb up ο Κλαους που υποτιθεται νοιώθει?K_geo έγραψε:όντως ειναι κάπως, ειδικά για το μέσο οπαδό, καθότι δεν μπορούμε σε μια στατικη εικόνα να καθορίσουμε και το τί γινόταν και λεγόταν εκείνη τη στιγμή που άλλωστε και το προπονητικό τιμ ήταν εκεί. άρα, πανεύκολα παρεξηγήσιμο..
επίσης διαβάζω ότι η φωτο ήταν κολαζ με παίχτες του ΠΑΟΚ, συνεπώς ένας ακόμα λόγος για να μην ξέρουμε τι πραγματικά ειπώθηκε και γενικά πιο το κλίμα που υπήρχε γύρω απο αυτό το θέμα.