Football Manager
- soflodoras
Παντως να ξερετε οτι η πρωτη χρονια θα ναι λιγο δυσκολουτσικη αν παρετε ΠΑΟΚ.. Επαιξα το 08 με αλλαγμενη database δηλ με τα καινουρια λευτα και μεταγραφες και τον πρωτο χρονο δυσκολευτηκα λογω ελλειψης ροστερ.. δεν εχει μεγαλο βαθος η ομαδα, ενας να τραυματιστει μετα τρεχεις και δεν φτανεις.. απο την δευτερη χρονια και μετα αρχισε η μεγαλη ανοδος...!!!
Πω πω το εχω προπαραγγειλει και περιμενω τωρα πως και πως να με παρουν να μου πουν οτι εχει ερθει να παω να το παραλαβω....
Πω πω το εχω προπαραγγειλει και περιμενω τωρα πως και πως να με παρουν να μου πουν οτι εχει ερθει να παω να το παραλαβω....
Στο ψάξιμο ακόμα αδερφέ... Σήμερα πάντως περιμένω mail.
Είμαι μέλος σε ένα πολύ καλό Sharer (torrent site). Κάνεις request αυτό που θέλεις και μόλις ανέβει σου στέλνουν mail να το κατεβάσεις. Απλά πρέπει να είσαι μέλος.
novito έγραψε:agave υπάρχει παιχνίδι που να μη το έχεις τη μέρα της κυκλοφορίας του???![]()
Είμαι μέλος σε ένα πολύ καλό Sharer (torrent site). Κάνεις request αυτό που θέλεις και μόλις ανέβει σου στέλνουν mail να το κατεβάσεις. Απλά πρέπει να είσαι μέλος.
petrospaok έγραψε:Μολις τερματησα το demo και περιμενω απο αυριο τo παιχνιδι.Ακουσα πως μαζι με το παιχνιδι την ιδια μερα βγαινει και patch.Δε ξερω τι λετε αλλα για οσους παιξατε το demo πολυ εκνευριστικο οι παρα πολυ τραυματισμοι.Ελεος δηλαδη αλλα μεχρι και 6 τραυματιες ειχα σε ενα παιχνιδι.Ε αμα δε γρινιαξω δε γινεται.ΠΑΟΚ ειμαι!
Και επειδή και εγώ ΠΑΟΚ είμαι,γκρινιάζω και εγώ για τους τραυματίες....Ο Οικονομίδης ζητάει παραίτηση με τόση δουλειά που του έχει πέσει......Ζητώ να καταργηθούν οι τραυματισμοί με extra extra patch

- PAOK_NORTH_ARMY
Γιατί περιμένουμε link?? Έχω την εντύπωση ότι έχει πολλά αρνητικά από το να το έχεις αυθεντικό. π.χ on-line μπορείς να παίξεις?? Είμαι μανιακός με το fm αλλά δεν έχω κάτσει ποτέ να την ψάξω για online ή για κάτι σφάλματα που βγάζει (crash dumbs). Τώρα από την άλλη να δώσεις τόσα φράγκα για να το πάρεις αυθεντικό πάλι δε λέει. Πάντως το fm2008 είναι το μοναδικό που το είχα βρει γνήσιο με μόλις 10 γιούρο. Είχε και αναλυτικά όλες τις εντολές του παιχνιδιού.
- PAOK_NORTH_ARMY
Kozani4 έγραψε:http://www.e-shop.gr/show_main.phtml?id=PSP.0179
http://www.e-shop.gr/show_main.phtml?id=PCG.01930
ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΧΟΥΝΕ?ΠΟΙΟ ΠΡΟΤΙΝΕΤΕ?
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
Τό ένα είναι για pc και το άλλο για psp.