Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Τότε ακολούθα την παρακάτω διαδικασία, με το avatar του Ντίνου!
RoMaN έγραψε:Δεξί κλικ, αποθηκεύεις την εικόνα.
Πας στο forum επάνω αριστερά στον πίνακα ελέγχου μέλους, στην δεύτερη καρτέλα "προφίλ", αριστερά λέει "Επεξεργασία άβαταρ", επιλογή αρχείου και την ανεβάζεις!
Παρακαλώ πάντως..αν και όσο θεούλης της high-tech είμαι εγώ, τόσο θεούλης του μπάσκετ είναι ο Balaban.
Ευχαριστώ και πάλι φίλος...Διαρκείας για το handball πουλάνε κι αλλού εκτός απ το παλατάκι; Κι αν ναι από που είναι ευκολότερο (κάτι για ταλαιπωρία στο γήπεδο σαν να διάβασα κάποια στιγμή) να πάρω; Για τον Π.Α.Ο.Κ. αλλά και για να τιμήσω και το επίμονο μέχρι συγκίνησης signature σου ρε φίλε...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Παρ 20 Νοέμ 2015, 22:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dinos_Liverpool έγραψε:Θα πας στο προφίλ σου, επεξεργασία άβαταρ και θα κάνεις upload μία φωτό με μέγεθος μέχρι 20Κ και διαστάσεις το πολύ 150 χ 150.
Αλλά μάλλον θα έπρεπε να ρωτήσεις τον Ρόμαν και τον Στέφανο που το έχουν παραμαμήσει στο να αλλάζουν άβαταρ κάθε τρεις και λίγο... Ειδικά ο Στέφανος από το άβαταρ του οποίου παρέλασε όλη η ελληνική διατησία!
Ντίνο σ ευχαριστώ και σένα φίλε αν και δεν κατάλαβα τι να έκανα αφού είμαι μεγάλος "γκασμάς" μ αυτά τα διαόλου πράγματα!!! Να μην ξεχνιόμαστε όμως και γινόμαστε αχάριστοι ...
goran 64 έγραψε: Ευχαριστώ και πάλι φίλος...Διαρκείας για το handball πουλάνε κι αλλού εκτός απ το παλατάκι; Κι αν ναι από που είναι ευκολότερο (κάτι για ταλαιπωρία στο γήπεδο σαν να διάβασα κάποια στιγμή) να πάρω; Για τον Π.Α.Ο.Κ. αλλά και για να τιμήσω και το επίμονο μέχρι συγκίνησης signature σου ρε φίλε...
Παρακαλώ!
Το διαρκείας του handball απ'όσο ξέρω δεν πωλείται αλλού.. Ταλαιπωρία δεν θα βρεις καθόλου, είναι σαν να αγοράζεις..ψωμί! Δίνεις τα λεφτά, το παίρνεις, φεύγεις. Και τα καλύπτει ΟΛΑ.
O.K. φίλος...Ρίξε μία ειδοποίηση πότε παίζουμε εντός (αλήθεια παλατάκι ή Μίκρα;) και θα το πάρω τότε για να μην τρέχω νωρίτερα...Αν είσαι και συ και βρεθούμε θα σου εξηγήσω πολλά για το άθλημα μιας και έχω παίξει και Εθνική Νέων, έστω και προ αμνημονεύτων χρόνων (Βαλκανικοί Αγώνες 1983!!!)
Με ενοχλεί πολύ όταν μετά από ντροπιαστικά αποτελέσματα μπαίνει η επιλογή για MVP θαρρείς και είμαστε η Καλλονή και ψηφίζουμε τον καλύτερο του αγώνα. Μήπως θα έπρεπε να αναθεωρήσετε κάποια πράματα και να μη τηρείται έτσι πιστά το πρωτόκολλο μετά από ρεζιλίκια? Και αν δε μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο για Χ-Ψ λόγους, ας μη βγαίνει τουλάχιστον άρθρο στην κεντρική. Το σάιτ το διαβάζουν πολλοί ΠΑΟΚτσήδες, κάποιοι εξ αυτών διαμορφώνουν και γνώμη από εδώ μέσα. Δε μπορεί να βγαίνει άρθρο του στυλ MVP o Γκολάσα με μόλις 17 ψήφους(!!!!) Δηλαδή ήμαρτον.
Στον σημερινό αγώνα θα μπορούσε να βγει ο Golasa MVP ή ο Berbatov ή ο Γλύκος.. Οκ, οι λίγες ψήφοι σαφώς και οφείλονται στο σκάσιμο που έχουμε από το αποτέλεσμα, αλλά δεν είναι κακό να γίνεται.. Κάποτε βγάζαμε Σπυρόπουλο για trollάρισμα!
Ναι αλλά επί της ουσίας δεν μου απαντάς. Και αν βάζαμε πολλ και στο βόλει θα μπορούσε να βγαίνει mvp με τη μοναδική ψήφο του μάρλει π.χ.
Για μένα είναι προσβλητικό να βάζουμε ψηφοφορία για mvp σε ντροπιαστικές εμφανίσεις και να αφιερώνουμε κιόλας ολόκληρο άρθρο στην κεντρική με τη συμμετοχή 20-30 ατόμων σαν να είμαστε Λεβαδειακός.
Ακόμα καλύτερα
Απλώς δείτε το λίγο οι mods, είναι πολύ άσχημο για μένα τουλάχιστον να μπαίνω και να βλέπω επιλογή MVP μετά από κάτι αγώνες που τα μυαλά γυρνάνε ανάποδα.
σε όλους τους αγώνες, ακόμα και αν χάσουμε 5-0 η επιλογή για να ψηφίσουμε τον καλύτερο παίχτη του ΠΑΟΚ θα μπαίνει και πρέπει να μπαίνει. αλλιώς να μην μπαίνει καθόλου κερδίσουμε - χάσουμε.
τώρα αν σε πείραξε το άρθρο στην κεντρική που σιγά τι έλεγε, ότι δλδ ο Γκολάσα είναι μβπ εστω με 17 ψήφους, δεν κατανοώ το τι πειράζει. ενα γεγονός καταγράφει.
αν δεν θες, μην ψηφίζεις, δεν μπορεί να είναι πιο απλό απο αυτό. άλλωστε και το σύνολο ψήφων αναδεικνύει και την στάση μερικών προς το αποτέλεσμα του αγώνα και είναι ΚΑΙ αυτό ένα μετρήσιμο μέγεθος. Το να είναι πολλοί σημαίνει ότι όντως πήγε κάτι καλά, το να είναι λίγοι, όπως πχ χθές, σημαίνει ότι κάτι όντως δεν πήγε καλά. πχ στο ματς με μπροντμπι αν δεν κανω λάθος, είχαμε περίπου 200 άτομα που ψηφίσαν, κάτι που δείχνει το ότι υπήρχε καλή διάθεση μετά απο τον εν λόγω αγώνα.
νομίζω είναι εξαιρετικά ξεκάθαρο το όλο θέμα και απορώ γιατί το αναφέρουμε κιόλας.