Π.Α.Ο.Κ - Παναιτωλικός 0-0, MVP, Σχόλια και Παραλειπόμενα
Re: Π.Α.Ο.Κ - Παναιτωλικός 0-0, MVP, Σχόλια και Παραλειπόμεν
ΓΙΑ να συνοψισουμε λοιπον τις κατηγοριες φταει
α) ΑΡΝΕΣΕΝ
β) ΤΟΥΝΤΟΡ
γ)παικτες
δ)ολα τα ανωτερω
με τα λεγομενα του τουντορ φταινε οι παικτες (καλυψε τον αρνεσεν λεγοντας οτι σημερα παιζαν οι παλιοι) και πιο συγκεκριμενα η νοοτροπια τους . Μηπως επελεξε επιτηδες να το πει δημοσια γιατι προφανως την προηγουμενη φορα το εκανε πριβε αλλα τον γραψαν? ή εσεις ή εγω. θα σας δωσω στεγνα μπας και συνελθετε , γιατι εκθετετε την ομαδα ,εμενα τον προπονητη που ειμαι υπευθυνος ,αλλα μην νομιζετε οτι θα τη γλυτωσετε ! ετσι τα αντιλαμβανομαι εγω τα λεγομενα του.μπορεις να διαφωνησεις με αυτα που λεει? εγω ,οχι!
Αρνεσεν φταιει εφοσον φταιει ο προπονητης που διαλεξε .φταιει ομως ο τουντορ ? για τους παιχτες που πηρε θα κριθει με το που θα καταληξουν στο τελος τησ χρονιας
Παικτες, πως γινετε να εχουν κερδισει παο και αεκ και να μην μπορουν με πανθρ και παναιτωλ ? κατι μου θυμιζει ! α,ναι περσυ κερδιζαν τον ολυμπιακο και μετα διασυρθηκαν επι 4 συνεχομενα παιχνιδια με αποκορυφωμα τον οφη που μετα διαλυθηκε ! τοτε εφταιγε ο αναστασιαδης που ειναι οπισθοδρομικος ,ο βρυζας που του εσκαβε το λακο και τα παλτα που πηρε κτλ !ελα ομως που φετος δεν υπαρχουν αυτοι !
Αν μη τι αλλο ο τουντορ προσωπικοτητα εχει! δεν ξερω ποσο καλος προπονητης ειναι ή θα γινει αλλα σιγουρα δεν ειναι χθεσινος! να σας θυμισω το κλασικο εικονογραφημενο για το κραξιμο του σαντος τον πρωτο χρονο ,επισης οτι λιγο ελειψε να σουταρουν τον μουρινιο γιατι πηγε να χασει τα αποδυτηρια,αν υποτιματε την δυναμη των παικτων! το π.χ που προαναφερθηκε με την εθνικη σε οτι αφορα την σημαντικοτητα του προπονητη το υποστηριζα παντα και εγω ,αλλα να υπενθυμισω οτι πρωτα πρωτα ο ρεχαγκελ εστειλε κατι βεντετες στυλ γεωργατου και μετα αφου επεβαλε πειθαρχια εκανε ομαδα!
Μπαλετο λοιπον ! τα μπαλετα της τουμπας ! με το να τους τα πει στα αποδυτηρια δεν γινονται ρεζιλι...
εγω ψηφιζω γαμα ... α,και δε φτανει το ρεζιλι ...ΠΡΟΣΤΙΜΑ ,αλλα δυνατα,ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ (δις αυτο το χρονο)...ή μηπως επαιζαν παθιασμενα και μου διεφυγε?
Κανεις δεν αθωωνεται ,αλλα δεν ειμαστε και τοσο καθυστερημενοι κυριοι παικτες του ΠΑΟΚ!!!!!!!
α) ΑΡΝΕΣΕΝ
β) ΤΟΥΝΤΟΡ
γ)παικτες
δ)ολα τα ανωτερω
με τα λεγομενα του τουντορ φταινε οι παικτες (καλυψε τον αρνεσεν λεγοντας οτι σημερα παιζαν οι παλιοι) και πιο συγκεκριμενα η νοοτροπια τους . Μηπως επελεξε επιτηδες να το πει δημοσια γιατι προφανως την προηγουμενη φορα το εκανε πριβε αλλα τον γραψαν? ή εσεις ή εγω. θα σας δωσω στεγνα μπας και συνελθετε , γιατι εκθετετε την ομαδα ,εμενα τον προπονητη που ειμαι υπευθυνος ,αλλα μην νομιζετε οτι θα τη γλυτωσετε ! ετσι τα αντιλαμβανομαι εγω τα λεγομενα του.μπορεις να διαφωνησεις με αυτα που λεει? εγω ,οχι!
Αρνεσεν φταιει εφοσον φταιει ο προπονητης που διαλεξε .φταιει ομως ο τουντορ ? για τους παιχτες που πηρε θα κριθει με το που θα καταληξουν στο τελος τησ χρονιας
Παικτες, πως γινετε να εχουν κερδισει παο και αεκ και να μην μπορουν με πανθρ και παναιτωλ ? κατι μου θυμιζει ! α,ναι περσυ κερδιζαν τον ολυμπιακο και μετα διασυρθηκαν επι 4 συνεχομενα παιχνιδια με αποκορυφωμα τον οφη που μετα διαλυθηκε ! τοτε εφταιγε ο αναστασιαδης που ειναι οπισθοδρομικος ,ο βρυζας που του εσκαβε το λακο και τα παλτα που πηρε κτλ !ελα ομως που φετος δεν υπαρχουν αυτοι !
Αν μη τι αλλο ο τουντορ προσωπικοτητα εχει! δεν ξερω ποσο καλος προπονητης ειναι ή θα γινει αλλα σιγουρα δεν ειναι χθεσινος! να σας θυμισω το κλασικο εικονογραφημενο για το κραξιμο του σαντος τον πρωτο χρονο ,επισης οτι λιγο ελειψε να σουταρουν τον μουρινιο γιατι πηγε να χασει τα αποδυτηρια,αν υποτιματε την δυναμη των παικτων! το π.χ που προαναφερθηκε με την εθνικη σε οτι αφορα την σημαντικοτητα του προπονητη το υποστηριζα παντα και εγω ,αλλα να υπενθυμισω οτι πρωτα πρωτα ο ρεχαγκελ εστειλε κατι βεντετες στυλ γεωργατου και μετα αφου επεβαλε πειθαρχια εκανε ομαδα!
Μπαλετο λοιπον ! τα μπαλετα της τουμπας ! με το να τους τα πει στα αποδυτηρια δεν γινονται ρεζιλι...
εγω ψηφιζω γαμα ... α,και δε φτανει το ρεζιλι ...ΠΡΟΣΤΙΜΑ ,αλλα δυνατα,ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ (δις αυτο το χρονο)...ή μηπως επαιζαν παθιασμενα και μου διεφυγε?
Κανεις δεν αθωωνεται ,αλλα δεν ειμαστε και τοσο καθυστερημενοι κυριοι παικτες του ΠΑΟΚ!!!!!!!
-
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-
kataramenos5 έγραψε:Τι να πεις και τι ν αφησεις .Ολη τη βδομαδα περιμενεις πως και πως να ρθει αυτο το διωρο κι οταν τελειωνει το ματς δεν εχεις το κουραγιο να σηκωθεις να πας σπιτι σου.Γυρναγα καμια ωρα στα στενα της Τουμπας σα το χαμενο.Αι στα διαλα ρε.
Εγραψα εσβησα ξαναγραψα δε βγαινει ,δεν εχει νοημα.Μη μας γ@@@@@τε κι αλλο τη ζωή ρε .
...αυτο ακριβως....
...τα ειπες ολα...στην τελευταια σου προταση...
....φτανει ρεεεεε....φτανει....ελεος πια...σε λιγο θα μας μαζευουν απο τα τσιμεντα ..
...γαμω την τρελα μας γαμω...
καλλονηMANIAKOS έγραψε:Που παιζουμε μετα απο Καμπάλα;
Βαρύ, βαρύ του Ρώσου το πακέτο
όποιος δε μπορεί να πάει για μπαλέτο
όποιος δε μπορεί να πάει για μπαλέτο
- ace79grpaok
Ρε παιδιά θα το ξαναπώ ,το μπαλέτο κάτι που απαιτεί ικανοτητες που δεν νομίζω ότι κάποιοι παίκτες της ομάδας διαθέτουν ,ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΜΠΑΛΕΤΟ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ,που να κανεις ρε τσαβελλα σασε με ανοιχτό κουντεπιε και γκαν σασε στις μύτες ,ούτε με σφαίρες για καμμιά σελφι μόνο εισαι.Ασχετο αλλά πολλοί ποδοσφαιριστές κάνουν μπαλέτο γιατί βελτιώνει κατά πολύ την ισορροπία ,την στάση του σώματος και την ευλυγια χωρίς πλάκα ,επίσης στο αμερικανικο ποδόσφαιρο πολλές επαγγελματικες ομάδες το εφαρμόζουν υποχρεωτικά σε παίκτες τους
gvpaok89 έγραψε:καλλονηMANIAKOS έγραψε:Που παιζουμε μετα απο Καμπάλα;
Θενκς
τσάμπα αγχώνεστε και χολοσκάτε. Ολοι είναι καινούριοι στην ομάδα και θα πάρει ένα χρόνο τουλάχιστον να βρεθούν και να μάθει ο προπονητής την ομάδα. Από του χρόνου θα κρίνουμε Τούντορ, υπομονή. Πρέπει να επιμείνουμε στο πρόγραμμα τριετίας, άλλη λύση δεν υπάρχει.
ΥΓ φαίνεται ότι ο Τούντορ δεν ξέρει την ομάδα όταν βάζει αριστερό στόπερ τον Σκόνδρα.
ΥΓ 2. Από τότε που έφυγε ο Λίνο είχα πει ότι υπάρχει κίνδυνος να μην ξαναφανεί ο Κλάους.Ο παίκτης θέλει γρήγορες σέντρες και σε πρώτο χρόνο μπαλιές για να σκοράρει.
ΥΓ φαίνεται ότι ο Τούντορ δεν ξέρει την ομάδα όταν βάζει αριστερό στόπερ τον Σκόνδρα.
ΥΓ 2. Από τότε που έφυγε ο Λίνο είχα πει ότι υπάρχει κίνδυνος να μην ξαναφανεί ο Κλάους.Ο παίκτης θέλει γρήγορες σέντρες και σε πρώτο χρόνο μπαλιές για να σκοράρει.
τώρα είμαστε ακόμα στην υπομονή του 2015-2016, ας μη βιαστούμε για νέα υπομονή.
Η νέα υπομονή ξεκινάει από 01.07.2016.
μία μία με τη σειρά οι υπομονές να μη μπερδευτούμε κιόλας.
Εγώ πιστεύω ότι η ομάδα θα κάνει ένα πολύ καλό δεύτερο γύρο. Πολλά ματς εντός έδρας στον πρώτο και αναπαντεχες γκελες αλλά πιστεύω στο β θα κάνουμε μερικά καλά διπλά
Είναι ακόμα πολλοί παίχτες που δεν έχουμε δει και ακόμα φαίνεται ότι οι θέσεις και οι ρολοι δεν έχουν εξακριβωθει. Λογικό κατ εμε για ένα ρόστερ που διαμορφώθηκε αργά αλλά και έπρεπε να φορτσαρει σύντομα
Είναι ακόμα πολλοί παίχτες που δεν έχουμε δει και ακόμα φαίνεται ότι οι θέσεις και οι ρολοι δεν έχουν εξακριβωθει. Λογικό κατ εμε για ένα ρόστερ που διαμορφώθηκε αργά αλλά και έπρεπε να φορτσαρει σύντομα
Γι'αυτο και εχω αρχισει να χρησιμοποιω στρατηγικα τη λεξη ΑΝΑΜΟΝΗtsou έγραψε:τώρα είμαστε ακόμα στην υπομονή του 2015-2016, ας μη βιαστούμε για νέα υπομονή.
-
Suleymanoglu
Για ποιο λόγο γκρινιάζετε ρε σεις? Για να απολύθει ο εύκολος στόχος, δηλαδή ο προπονητής, η ο δεύτερος πιο εύκολος στόχος ο Αρνεσεν?
Από τις δηλώσεις του ο προπονητής φαίνεται ότι είναι κάτω από μεγάλη πίεση. Σε ποιον πρέπει να λογοδοτει μετά από κάθε στραβό αποτέλεσμα, στον Μπάμπη που πάει στο γήπεδο για να ξεσπάσει από τα προβλήματα του, ή στους τριτοκοσμικους δημοσιοκαφρους οι οποίοι προσπαθούν να δικαιολογησουν την ύπαρξη του μέσα από γκρίνια, αναπαραγωγή πρόβληματων και αρνητισμου?
Δεν φταίει ο προπονητής για την εγκληματικη οργάνωση που ΔΕΝ χάνει όταν δεν παίζει καλά, ή για την καμμένη γη και το ροστερ που άφησαν οι προκάτοχοι του.
Από τις δηλώσεις του ο προπονητής φαίνεται ότι είναι κάτω από μεγάλη πίεση. Σε ποιον πρέπει να λογοδοτει μετά από κάθε στραβό αποτέλεσμα, στον Μπάμπη που πάει στο γήπεδο για να ξεσπάσει από τα προβλήματα του, ή στους τριτοκοσμικους δημοσιοκαφρους οι οποίοι προσπαθούν να δικαιολογησουν την ύπαρξη του μέσα από γκρίνια, αναπαραγωγή πρόβληματων και αρνητισμου?
Δεν φταίει ο προπονητής για την εγκληματικη οργάνωση που ΔΕΝ χάνει όταν δεν παίζει καλά, ή για την καμμένη γη και το ροστερ που άφησαν οι προκάτοχοι του.
Στα πρώτα posts σου φώναζες μετ επιτάσεως να φύγει ο προπονητήςace79grpaok έγραψε:Ρε παιδιά θα το ξαναπώ ,το μπαλέτο κάτι που απαιτεί ικανοτητες που δεν νομίζω ότι κάποιοι παίκτες της ομάδας διαθέτουν ,ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΜΠΑΛΕΤΟ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ,που να κανεις ρε τσαβελλα σασε με ανοιχτό κουντεπιε και γκαν σασε στις μύτες ,ούτε με σφαίρες για καμμιά σελφι μόνο εισαι.Ασχετο αλλά πολλοί ποδοσφαιριστές κάνουν μπαλέτο γιατί βελτιώνει κατά πολύ την ισορροπία ,την στάση του σώματος και την ευλυγια χωρίς πλάκα ,επίσης στο αμερικανικο ποδόσφαιρο πολλές επαγγελματικες ομάδες το εφαρμόζουν υποχρεωτικά σε παίκτες τους
οσο κουραστικος κι αν εισαι ρε ΠΑΟΚ
οσο κι αν προσπαθεις να μας κανεις να ξενερωσουμε
οσα Χ κι αν φερεις εντος με λιμα, οσες ακυρες ηττες κι αν υποστεις
να ξερεις οτι ΔΕΝ ΞΕΝΕΡΩ ΔΕΝ ΞΕΝΕΡΩΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ
Εμεις μαζι για μια ζωη Αετε Αετε Δικεεεφαλε οοο οοο οοο
οσο κι αν προσπαθεις να μας κανεις να ξενερωσουμε
οσα Χ κι αν φερεις εντος με λιμα, οσες ακυρες ηττες κι αν υποστεις
να ξερεις οτι ΔΕΝ ΞΕΝΕΡΩ ΔΕΝ ΞΕΝΕΡΩΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ
Εμεις μαζι για μια ζωη Αετε Αετε Δικεεεφαλε οοο οοο οοο
- ace79grpaok