Football Manager
- Μπαρκαρούτσος
Re: Football Manager
FM 2014...
Είχα ένα save που το έκαψα στο βαπόρι.. Το ξαναέπιασα αυτές τις μέρες.. Στα μισά της σεζόν (2019) λέει κάτι για consortium plans takeover και δεν έδωσα σημασία, λέω "Σιγά μη δώσει αλλού ο Σαββίδης τον Π.Α.Ο.Κ...."
Και τον πήρε ο ****μένος ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ!!!!!!!!
Και όχι τίποτα άλλο, με κάνει πρόταση για επέκταση, δέχομαι με τα ελάχιστα λεφτά για τα μέγιστα χρόνια, του ζητάω upgrade training facilities, με λέει όχι, κάνω leak to press, δέχεται. 5,κάτι εκατομμύρια έργο.
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΤΟ ΠΑΝΟΜΟΥΝΟ!!!!!!!!!!! ΜΕ 14 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΦΑΚΙΝ' ΤΡΑΝΣΦΕΡ ΜΠΑΤΖΕΤ!!!!!!!!!! ΑΓΑ****ΣΟΥ ΠΑΠΑΡΑ ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΥΓΩ ΑΠΟ ΤΟΝ Π.Α.Ο.Κ.!!!!!!!!!!
Είχα ένα save που το έκαψα στο βαπόρι.. Το ξαναέπιασα αυτές τις μέρες.. Στα μισά της σεζόν (2019) λέει κάτι για consortium plans takeover και δεν έδωσα σημασία, λέω "Σιγά μη δώσει αλλού ο Σαββίδης τον Π.Α.Ο.Κ...."
Και όχι τίποτα άλλο, με κάνει πρόταση για επέκταση, δέχομαι με τα ελάχιστα λεφτά για τα μέγιστα χρόνια, του ζητάω upgrade training facilities, με λέει όχι, κάνω leak to press, δέχεται. 5,κάτι εκατομμύρια έργο.
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΤΟ ΠΑΝΟΜΟΥΝΟ!!!!!!!!!!! ΜΕ 14 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΦΑΚΙΝ' ΤΡΑΝΣΦΕΡ ΜΠΑΤΖΕΤ!!!!!!!!!! ΑΓΑ****ΣΟΥ ΠΑΠΑΡΑ ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΥΓΩ ΑΠΟ ΤΟΝ Π.Α.Ο.Κ.!!!!!!!!!!
- Μπαρκαρούτσος
Θα πάρω το FM το 2016 που δεν έχει τον καύλα και τελείωσε η υπόθεση.
Θα λέω στις συνεντεύξεις ότι δεν τα πάω καλά με τον πρόεδρο και άμα με καλέσει για σουξουμούξου θα του πω "ΕΣΥ ΤΙ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕΣ ΡΕ ΚΕΡΑΤΑ;;; ΕΓΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑ! 4 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ, ΚΥΠΕΛΛΑ, INCREASE STATURE!!ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΜΠΑΝΕ ΠΗΡΕΣ;;;"
Θα λέω στις συνεντεύξεις ότι δεν τα πάω καλά με τον πρόεδρο και άμα με καλέσει για σουξουμούξου θα του πω "ΕΣΥ ΤΙ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕΣ ΡΕ ΚΕΡΑΤΑ;;; ΕΓΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑ! 4 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ, ΚΥΠΕΛΛΑ, INCREASE STATURE!!ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΜΠΑΝΕ ΠΗΡΕΣ;;;"

RoMaN έγραψε:FM 2014...

Μας τρολάρει ο Τσακαλέας ρε, δεν εξηγείται αλλιώς!
Στο FM2025 θα αλλάζει ο μεγαλομέτοχος και θα επιστρέφει ο Μπάτμαν. Και θα κάνει τηλεοπτικό σταθμό, συνεργασία με Γιούβε και σκάουτινγκ για μεταγραφές ποδοσφαιριστών από Ιαπωνία.
- Μπαρκαρούτσος
Συνεργασία Juve-Partizan-Newcastle-Δόξα Δράμας-ΠΑΟΚ Κρούσσωνα-Corinthians και και και...
Και στο 15 με το πατς των μεταγραφώνK_geo έγραψε:![]()
![]()
![]()
στο 16 θα έχεις και Φράνκ. Μετράει.
- xrictoforoc
Μην μου λες τέτοια ρε μαστορα κ μ αρρωσταινεις. πρέπει να κάνω υπομονη μεχρι το τελος του μήνα. πρεπει!
Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παρτε κατευθειαν ζιβκοβιτς απο παρτιζαν!Με 4 μυρια ηρθε σε μενα!Τρομερος παιχτης!
Η limited edition περιεχει και το ντοκιμαντερ με το football manager
Η limited edition περιεχει και το ντοκιμαντερ με το football manager
- PAOK_NORTH_ARMY
Καμία αδερφέ. Απλά η limited edition έχει ένα ντοκιμαντέρ μέσα και κυκλοφόρησε λίγες μέρες νωρίτερα.τσιριγώτης έγραψε:Ποια η διαφορά μεταξύ limited edition?
- Μπαρκαρούτσος
Εξασφάλισα το FM 2016...νόμιμα, από κάτι πειρατές που είχα την τύχη-ατυχία να γνωρίσω όταν μπάρκαρα........
Είμαι 1η σεζόν, Ιούλιο, έπαιξα πρώτο αγώνα EL και έδωσα ήδη 3-4 φιλικά με κάτι κωλοχώρια!
Έχω βάλει 0 γκολ. ΜΗΔΕΝ. Τι κωλοπαίχνιδο είναι αυτό ρε;;;;
Στο '14 (το οποίο κολλάει πλέον συνέχεια στην ίδια μέρα του 2019
) με το ίδιο σύστημα και παρόμοιο στυλ παιχτών, έσπερνα.
Είμαι 1η σεζόν, Ιούλιο, έπαιξα πρώτο αγώνα EL και έδωσα ήδη 3-4 φιλικά με κάτι κωλοχώρια!
Έχω βάλει 0 γκολ. ΜΗΔΕΝ. Τι κωλοπαίχνιδο είναι αυτό ρε;;;;
Στο '14 (το οποίο κολλάει πλέον συνέχεια στην ίδια μέρα του 2019