Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
- Μπαρκαρούτσος
- PAOK_NORTH_ARMY
- Μπαρκαρούτσος
Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
PAOK_NORTH_ARMY έγραψε:Μικρός είσαι εσύ ρε, πότε το πρόλαβες το miRc?![]()
Το πρόλαβα στα τελευταία του, 2004-2005 πρέπει να έμπαινα.. Πεμπτοέκτη Δημοτικού, στην αρχή για χαβαλέ με κάτι συμμαθητές, μετά έμπαινα γιατί με άρεσε.. #hellas, #jokes-gr (κυρίως) και καναδυό άλλα..
O.K. K_geo...Ευχαριστώ και συγγνώμη πάλι για το λάθος και την ταλαιπωρία. "Νέος" είμαι όμως...αφού...K_geo έγραψε:goran64 το τοπικ που έκανες για τη Μεσημβρία διαγράφηκε.
μπορείς οτιδήποτε θέλεις να το πείς εδω:
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 86#p773086

ρε συ Roman γιατί κλείνεις τόσο γρήγορα τα τόπικ του μπάσκετ? Δλδ παίξαμε Τετάρτη βράδυ, εγώ χτες ας πούμε ήμουνα όλη μέρα στο δρόμο, και σήμερα που έκανα κοπάνα από τη δουλειά και αυτή τη στιγμή κοιμάται ο μικρός, θέλω ξερω γω να γράψω οτι στο συγκεκριμένο αγώνα πρέπει να παίξαμε 100 χιλιάρικα στοίχημα αν μπορούμε να φάμε 40 σε 10 λεπτά και τελικά χάσαμε...
ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ?
ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ?
Το ξεκλείδωσα palok..
Συνήθως κλείνουν γρήγορα γιατί δεν υπάρχει κίνηση πάντως..
Συνήθως κλείνουν γρήγορα γιατί δεν υπάρχει κίνηση πάντως..
- ΑποστόληςΑ
- Dinos_Liverpool
Γράψε σήμερα το σχόλιό σου για να το ξανακλειδώσουμε. Την άλλη φορά που θα βρεις κλειδωμένο τόπικ, γράψε μας ακριβώς τι θέλεις να γραφτεί και θα το μεταφέρουμε εμείς.palok έγραψε:ρε συ Roman γιατί κλείνεις τόσο γρήγορα τα τόπικ του μπάσκετ? Δλδ παίξαμε Τετάρτη βράδυ, εγώ χτες ας πούμε ήμουνα όλη μέρα στο δρόμο, και σήμερα που έκανα κοπάνα από τη δουλειά και αυτή τη στιγμή κοιμάται ο μικρός, θέλω ξερω γω να γράψω οτι στο συγκεκριμένο αγώνα πρέπει να παίξαμε 100 χιλιάρικα στοίχημα αν μπορούμε να φάμε 40 σε 10 λεπτά και τελικά χάσαμε...
ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ?
Ντίνο θέλω να βάλω στο άβαταρ μου ακριβώς το σήμα που έχεις στο δικό σου (με goran 64 όμως από κάτω)...Πως θα το καταφέρω ρε φίλε; Βοήθα λίγο μιας κι από "high tech" είμαι εντελώς σκράπα γμτ

- Dinos_Liverpool
Θα πας στο προφίλ σου, επεξεργασία άβαταρ και θα κάνεις upload μία φωτό με μέγεθος μέχρι 20Κ και διαστάσεις το πολύ 150 χ 150.
Αλλά μάλλον θα έπρεπε να ρωτήσεις τον Ρόμαν και τον Στέφανο που το έχουν παραμαμήσει στο να αλλάζουν άβαταρ κάθε τρεις και λίγο... Ειδικά ο Στέφανος από το άβαταρ του οποίου παρέλασε όλη η ελληνική διατησία!
Αλλά μάλλον θα έπρεπε να ρωτήσεις τον Ρόμαν και τον Στέφανο που το έχουν παραμαμήσει στο να αλλάζουν άβαταρ κάθε τρεις και λίγο... Ειδικά ο Στέφανος από το άβαταρ του οποίου παρέλασε όλη η ελληνική διατησία!
- Μπαρκαρούτσος
palok έγραψε:ρε συ Roman γιατί κλείνεις τόσο γρήγορα τα τόπικ του μπάσκετ? Δλδ παίξαμε Τετάρτη βράδυ, εγώ χτες ας πούμε ήμουνα όλη μέρα στο δρόμο, και σήμερα που έκανα κοπάνα από τη δουλειά και αυτή τη στιγμή κοιμάται ο μικρός, θέλω ξερω γω να γράψω οτι στο συγκεκριμένο αγώνα πρέπει να παίξαμε 100 χιλιάρικα στοίχημα αν μπορούμε να φάμε 40 σε 10 λεπτά και τελικά χάσαμε...
ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ?
Ουσιαστικά αυτό που σε είπε ο Odi είναι, γραμμένα είναι τα topics του μπάσκετ και τα περισσότερα posts είναι την ώρα του αγώνα σε στυλ "Πωωω ρε μαλάκα τι έβαλε", "Άιντε ΠΑΟΚάρα τρίποντο ο Βασιλειάδης" κτλ..
Απ'την άλλη, ειδικά στις ήττες, η συζήτηση φεύγει πολύ off, αρχίζουμε συζητάμε για τον κόσμο, τον Μπάνε, τους συνδέσμους, τα λεφτά, το ΑΜΚΑ, τον λεκέ στο κοστούμι του Σούλη, το καινούριο τραγούδι της Στικούδη..
Συνήθως τα αφήνω μέχρι το πολύ 2 μέρες μετά τον αγώνα, δηλαδή Παρασκευές και Δευτέρες λουκέτα. Το πολύ. Ακόμα κι εγώ δεν έχω όρεξη να ψάξω να postάρω highlights... Αν και σαν mod θα έπρεπε να το κάνω..
Δεν με αναγνωρίζεις;Dinos_Liverpool έγραψε:Αλλά μάλλον θα έπρεπε να ρωτήσεις τον Ρόμαν και τον Στέφανο που το έχουν παραμαμήσει στο να αλλάζουν άβαταρ κάθε τρεις και λίγο...

Έρχεται...goran 64 έγραψε:Ντίνο θέλω να βάλω στο άβαταρ μου ακριβώς το σήμα που έχεις στο δικό σου (με goran 64 όμως από κάτω)...Πως θα το καταφέρω ρε φίλε; Βοήθα λίγο μιας κι από "high tech" είμαι εντελώς σκράπα γμτ![]()
![]()
![]()
- Μπαρκαρούτσος

Δεξί κλικ, αποθηκεύεις την εικόνα.
Πας στο forum επάνω αριστερά στον πίνακα ελέγχου μέλους, στην δεύτερη καρτέλα "προφίλ", αριστερά λέει "Επεξεργασία άβαταρ", επιλογή αρχείου και την ανεβάζεις!

Αν θέλεις άλλη γραμματοσειρά, με λες. Άφησα λίγο κενό κάτω από το nick σου για να μην "πνίγεται"!

Ευχαριστώ πολύ RoMaN...Θεούλη της high-tech...I own you one!!!
Μήπως γίνεται να μικρύνουμε τη γραμματοσειρά για να μην είναι το θνητό όνομα μου μεγαλύτερο από το αθάνατο Π.Α.Ο.Κ.; Για να μην φαίνομαι και ασεβής
...πιστεύω να με καταλαβαίνεις φίλος
...
Ή τώρα που το προσέχω καλύτερα pls να το αφαιρέσουμε τελείως αφού υπάρχει κι άλλο ένα goran 64 από κάτω...

Μήπως γίνεται να μικρύνουμε τη γραμματοσειρά για να μην είναι το θνητό όνομα μου μεγαλύτερο από το αθάνατο Π.Α.Ο.Κ.; Για να μην φαίνομαι και ασεβής

Ή τώρα που το προσέχω καλύτερα pls να το αφαιρέσουμε τελείως αφού υπάρχει κι άλλο ένα goran 64 από κάτω...