Βόλλεϋ 2015-2016
Re: Βόλλεϋ 2015-2016
στο βολευ τους εκοψε εκατσαν ολοι στη μεση και φαινοταν περισσοτεροι! στο μπασκετ ετσι διασκορπισμενοι που ειναι που να καταλαβεις ποσο κοσμο εχειRoMaN έγραψε:Εντάξει, στο μπάσκετ παραπάνω έχει..sn0ufel4 έγραψε:3)χαρηκα που ειχε κοσμο! τοσοι να πηγαιναν και στο μπασκετ καλα θα μασταν![]()
Λέω να πάω κι από το volley τη Τετάρτη...

ΠΡΕΠΕΙ να έχει κόσμο.Taseos έγραψε:Θα εχει κοσμο
αλλιώς τι τα θέλουμε και τα ζητάμε τα "λούσα" και τα "σαλόνια";

ναι ισχυει ανPAOK_NORTH_ARMY έγραψε:Είναι κρίμα κι άδικο να μην έχει τη Τετάρτη 1000-2000 ΠΑΟΚτσάκια να ενισχύσουν τη προσπάθεια της ομάδας. Το ρεζιλίκι που γράφει ο marley4,αν όντως ισχύει πρέπει να αποφευχθεί με κάθε τρόπο.
δεν κοψει μια ομαδα πανω απο 1000 εχει προστιμο
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
- john4serres
http://www.laola1.tv/de-de/live/paok-th ... 89050.html
προλαβαινω τον μανιακο απο το καθιερωμενο του post.
προλαβαινω τον μανιακο απο το καθιερωμενο του post.
- Μπαρκαρούτσος
Πάλι δεν περνά η ώρα... Έχω και Σχολή γαμώ τη τρέλα μου...
Θα είμαι εκεί με τη γνωστή αμφίεση.. Πάμε ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑ!!!!!!
Θα είμαι εκεί με τη γνωστή αμφίεση.. Πάμε ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑ!!!!!!
- Dimitris_L4
Οποιος εχει λογαριασμο στην bet365 μπορει να το δει λαιβ σε πολυ καλη εικονα...επισης ο 1 δινει 8 και το να παρουμε ενα σετ 2,5...εγω θεωρω οτι ΕΑΝ χασουμε θα το κανουμε πολυ δυσκολα..Παμε ΠΑΟΚ...Ζηλευω οσους θα πατε..πραγματικα χαιρεσαι να βλεπεις αυτην την ομαδα...
- potamda
- Bet Guru 2023
Το παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο. Η Τρεντίνο είναι από τα φαβορί για το final4. Επιτυχία είναι και μόνο που τέτοια ομάδα έρχεται να παίξει στη Θεσσαλονίκη. Αν πάρουμε και ένα σετ, η ομάδα θα ψηλώσει πολύ! Ζηλεύω που δε θα είμαι...
- PAOK_NORTH_ARMY
Μόνο μην απογοητευτούν όσοι πάνε σε περίπτωση ήττας. Πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι είναι σαν να παίζεις π.χ με την Μπαρτσελόνα του βόλει και σήμερα πάμε καθαρά για να τιμήσουμε την ομάδα για την πρώτη της ευρωπαϊκή τσαμπιολί εμφάνιση και με τη τρέλα μας να τη σπρώξουμε μπας και γίνει κάνα θαύμα.
Το πόσο φαβορί είναι η Τρεντίνο το βλέπεις και από τις στοιχηματικές -που αναφέρθηκε πιο πάνω- που μας δίνουν απόδοση 8 για νίκη και απόδοση 2,5 για να πάρουμε έστω ένα σετ. Όποιος παίζει στοίχημα, γνωρίζει σίγουρα τι σημαίνει 8 απόδοση και επίσης γνωρίζει ότι οι μπουκ είναι εντελώς ψαγμένοι σε αποδόσεις (καλύτεροι σκάουτερ δεν υπάρχουν).
Ζηλεύω όσους θα πάτε. Εγώ θα το βλέπω από τη δουλειά.
Το πόσο φαβορί είναι η Τρεντίνο το βλέπεις και από τις στοιχηματικές -που αναφέρθηκε πιο πάνω- που μας δίνουν απόδοση 8 για νίκη και απόδοση 2,5 για να πάρουμε έστω ένα σετ. Όποιος παίζει στοίχημα, γνωρίζει σίγουρα τι σημαίνει 8 απόδοση και επίσης γνωρίζει ότι οι μπουκ είναι εντελώς ψαγμένοι σε αποδόσεις (καλύτεροι σκάουτερ δεν υπάρχουν).
Ζηλεύω όσους θα πάτε. Εγώ θα το βλέπω από τη δουλειά.
Ας το γράψω ακόμη μια φορά κ ας πάει χαμένη..
Σήμερα στις 19:00 ο ΠΑΟΚ παίζει τον πρώτο του αγώνα σε φάση ομίλων Champions League σε οποιοδήποτε άθλημα.
Επιβάλλεται όσο μπορούμε να είμαστε εκεί.
Με 5 ευρώ στηρίζουμε την ομάδα που μας έκανε μάγκες πέρυσι.
Σήμερα στις 19:00 ο ΠΑΟΚ παίζει τον πρώτο του αγώνα σε φάση ομίλων Champions League σε οποιοδήποτε άθλημα.
Επιβάλλεται όσο μπορούμε να είμαστε εκεί.
Με 5 ευρώ στηρίζουμε την ομάδα που μας έκανε μάγκες πέρυσι.
μηπως εννοεις για φετος? αν οχι
την περιοδο 2009-10 παιξαμε στο χαντμπολ και μαλιστα οχι ετσι απλα λογω κουπας
μεγαλο ματς τοτε με την πανισχυρη μονπελιε
τες πα σημερα η κληρωτιδα μας εχει απεναντι σε μια σπουδαια ομαδα και οι μπουκ εχουν δικαιο οσον αφορα τις αποδοσεις ειναι πολυ δυσκολο το σημερινο αλλα δεν εχουμε αγχος παμε γερα και οτι βγει
την περιοδο 2009-10 παιξαμε στο χαντμπολ και μαλιστα οχι ετσι απλα λογω κουπας
μεγαλο ματς τοτε με την πανισχυρη μονπελιε
τες πα σημερα η κληρωτιδα μας εχει απεναντι σε μια σπουδαια ομαδα και οι μπουκ εχουν δικαιο οσον αφορα τις αποδοσεις ειναι πολυ δυσκολο το σημερινο αλλα δεν εχουμε αγχος παμε γερα και οτι βγει
Για το στοίχημα;
Αν παίξουμε σαν τα δύο πρώτα με Τουρ, έχουμε ελπίδες. Αν σαν τα επόμενα δύο η με τον παμβοχαικο, με τίποτα

Αν παίξουμε σαν τα δύο πρώτα με Τουρ, έχουμε ελπίδες. Αν σαν τα επόμενα δύο η με τον παμβοχαικο, με τίποτα