Συζήτηση για το ρόστερ & Μεταγραφικά νέα 15/16
- john4serres
Re: Συζήτηση για το ρόστερ & Μεταγραφικά νέα 15/16
http://www.transfermarkt.com/miral-sama ... eler/60096
σεντερ μπακ , διεθνης Σλοβενος
παιζει στην Ριεκα
πηγη ΠΑΟΚ24
σεντερ μπακ , διεθνης Σλοβενος
παιζει στην Ριεκα
πηγη ΠΑΟΚ24
- ace79grpaok
Τι είναι αυτός ρε γαμωτο ,ένα Μπακ επιπέδου δεν μπορούν να φέρουν?
Μετά την επιτυχία των (ακριβών) καλοκαιρινών μεταγραφών από αμφιλεγόμενα πρωταθλήματα με παίχτες που έχουν τεραστιες ελλείψεις σε τακτική παιδεία,προσωπικότητα και φυσική κατάσταση,συνεχίζουμε απτόητοι με κάτι περίεργους σαν και αυτόν,τον σποραρ κ.ο.κ
το οτι βγηκε ενα αρθρο σημαινει οτι θα ρθει αυτος?
- buffalobill4
Πριν ενα χρονο ο μεσος οπαδος του ΠΑΟΚ. "Που τους βρισκει αυτους τους παιχτες η Τριπολη και τους φερνει χωρις να τους ξερει ουτε η μανα τους?"
Φετος. "Φερτε ρε εναν παιχτη επιπεδου"
Δεν πιανομαστε απο πουθενα. Και στην τελικη ουτε καν τους πηραμε. Αλλα ακομα και να τους παρουμε, ας τους δουμε πρωτα. Νταξει καταλαβαινω. Κι εγω προτιμω τον Τιαγκο Σιλβα και τον Παστορε.
edit. Τωρα ειδα οτι εξεταζεται και ο Μπακασετας και ο Χατζηισαιας. Επισης ο Βουκιτς ειδε εναν τυχαιο 20χρονο σερβο. Νομιζω πως η ομαδα διαλυεται εκ των εσω.
Φετος. "Φερτε ρε εναν παιχτη επιπεδου"
Δεν πιανομαστε απο πουθενα. Και στην τελικη ουτε καν τους πηραμε. Αλλα ακομα και να τους παρουμε, ας τους δουμε πρωτα. Νταξει καταλαβαινω. Κι εγω προτιμω τον Τιαγκο Σιλβα και τον Παστορε.
edit. Τωρα ειδα οτι εξεταζεται και ο Μπακασετας και ο Χατζηισαιας. Επισης ο Βουκιτς ειδε εναν τυχαιο 20χρονο σερβο. Νομιζω πως η ομαδα διαλυεται εκ των εσω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος buffalobill4 την Δευ 16 Νοέμ 2015, 20:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- buffalobill4
και φλέσουρο ο Παστορε. Που να τσαρτζαρει τον Εσσιεν της βαζελας?MANIAKOS έγραψε:Κοντός ο Τιάγκο σιλβα

- ΑποστόληςΑ
Σινγκ για ΠΑΟΚ!
ινπαοκ - 17 Νοεμβρίου 2015 - 10:14 - Χρήστος Παυλίδης
Σύμφωνα με Νορβηγικά ΜΜΕ ο Χάρμετ Σινγκ φαίνεται ότι σκέφτεται να επιλέξει τον ΠΑΟΚ για τη συνέχιση της καριέρας του.
Η «Aftenposten» γράφει ότι υπάρχει ενδιαφέρον του Δικέφαλου για τον 25χρονο χαφ της Μόλντε και το άρθρο έχει τίτλο: «Ο Σινγκ μπορεί να επιλέξει την ελληνική περιπέτεια και τον ΠΑΟΚ»
Μέσα στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι ίδιος ο Σινγκ χαμογελά όταν ακούει τα διάφορα σενάρια αλλά δίνει και τις απαντήσεις του.
«Δεν θα επιβεβαιώσω τίποτα για το ενδιαφέρον κάποιας ομάδας.
Έχω πει στον μάνατζέρ μου πως δεν θα μιλήσω νωρίτερα από όταν πρέπει.
Παλαιότερα έκανα κακό στον εαυτό μου σκεφτόμενος αυτό το πράγμα νωρίτερα από ό,τι έπρεπε και έμαθα από τα λάθη μου», τόνισε.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Χάρμετ Σινγκ είναι επτά φορές διεθνής με τη Νορβηγία και το μέλλον του στη Μόλντε παραμένει μετέωρο.
«Δε μου έχουν προτείνει νέο συμβόλαιο.
Για την ώρα επικεντρώνομαι στα δύο τελευταία παιχνίδια της σεζόν και δεν μιλάω για τίποτα άλλο.
Θα εξετάσω τις προτάσεις που έχω και θα δούμε από τα μέσα του Δεκέμβρη τι θα γίνει.
Αν μείνω στη Νορβηγία, η Μόλντε είναι η μοναδική μου επιλογή», επισήμανε ο Νορβηγός χαφ.
Τέλος υπάρχει και ένα σχόλιο από τον μάνατζερ του Σινγκ, τον Τζιμ Σολμπάκεν ο οποίος τόνισε ότι: «Υπάρχουν πολλές προτάσεις αλλά θα δούμε τι θα επιλέξει να κάνει ο ίδιος ο παίκτης».
ινπαοκ - 17 Νοεμβρίου 2015 - 10:14 - Χρήστος Παυλίδης
Σύμφωνα με Νορβηγικά ΜΜΕ ο Χάρμετ Σινγκ φαίνεται ότι σκέφτεται να επιλέξει τον ΠΑΟΚ για τη συνέχιση της καριέρας του.
Η «Aftenposten» γράφει ότι υπάρχει ενδιαφέρον του Δικέφαλου για τον 25χρονο χαφ της Μόλντε και το άρθρο έχει τίτλο: «Ο Σινγκ μπορεί να επιλέξει την ελληνική περιπέτεια και τον ΠΑΟΚ»
Μέσα στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι ίδιος ο Σινγκ χαμογελά όταν ακούει τα διάφορα σενάρια αλλά δίνει και τις απαντήσεις του.
«Δεν θα επιβεβαιώσω τίποτα για το ενδιαφέρον κάποιας ομάδας.
Έχω πει στον μάνατζέρ μου πως δεν θα μιλήσω νωρίτερα από όταν πρέπει.
Παλαιότερα έκανα κακό στον εαυτό μου σκεφτόμενος αυτό το πράγμα νωρίτερα από ό,τι έπρεπε και έμαθα από τα λάθη μου», τόνισε.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Χάρμετ Σινγκ είναι επτά φορές διεθνής με τη Νορβηγία και το μέλλον του στη Μόλντε παραμένει μετέωρο.
«Δε μου έχουν προτείνει νέο συμβόλαιο.
Για την ώρα επικεντρώνομαι στα δύο τελευταία παιχνίδια της σεζόν και δεν μιλάω για τίποτα άλλο.
Θα εξετάσω τις προτάσεις που έχω και θα δούμε από τα μέσα του Δεκέμβρη τι θα γίνει.
Αν μείνω στη Νορβηγία, η Μόλντε είναι η μοναδική μου επιλογή», επισήμανε ο Νορβηγός χαφ.
Τέλος υπάρχει και ένα σχόλιο από τον μάνατζερ του Σινγκ, τον Τζιμ Σολμπάκεν ο οποίος τόνισε ότι: «Υπάρχουν πολλές προτάσεις αλλά θα δούμε τι θα επιλέξει να κάνει ο ίδιος ο παίκτης».
- ace79grpaok
Βλεπω η παρέλαση των παλτοονοματων συνεχίζεται αμειωτη 

- ΑποστόληςΑ
Τι να κάνουν και οι ΑΡΔ. Κάπως πρέπει να βγάλουν το ψωμάκι τους.
Θεωρώ βέβαιο ότι δεν θα πάρουμε κανέναν απ όσους "ακούγονται"...Έχω εμπιστοσύνη στην Δανέζικη "σφίγγα" επ' αυτού!!
(Για να μην ενοχλείται κι o Kat με τις πολλές φατσούλες μου
)

Ελπίζω να μην ισχύει αυτό που για χιλιοστή φορά γράφεται, ότι δεν θα υπάρχει συγκεκριμένο μπάτζετ που δίνεται εν λευκώ στους υπευθύνους και ότι θα έχουμε και πάλι τις γνωστές εγκρίσεις Σαββίδη.
Ας δούμε πρώτα προτού κραξουμε Ace , μην προκαλείς γιατί θα μέ βρεις απέναντι σουace79grpaok έγραψε:Βλεπω η παρέλαση των παλτοονοματων συνεχίζεται αμειωτη

Πόντιοι και ΠΑΟΚτσηδες εγεννεθαμε εμείς