Βόλλεϋ 2015-2016
- Μπαρκαρούτσος
- ilovegame27
- Μπαρκαρούτσος
Re: Βόλλεϋ 2015-2016
Μ'αρέσει η διαφήμιση του Πάμε Στοίχημα που λέει "Εμείς που ήμασταν πάντα κοντοί για να παίξουμε volley, εμείς κάνουμε κερκίδα!" 

2-1 σετ
να συμπηρωσω για καρασσαβιδη
οτι το σημαδευαν οι αντιπαλοι πατωντασ στην απειρια του και του εβαζαν εξτρα αγχοσ γενικα πηγε καλα εκτος 2 φασεων κολλητων
οταν παει καλα ο ακραιος στην υποδοχη τοτε το σερβις θα παει στον λιμπερο(γκαρα) που θεωριτικα ειναι καλυτερος στην υποδοχη οποτε ακυρωνεις την δυναμη του αντιπαλου στο σερβις και αυξανεις τις πιθανοτητες καλυτερης επιθεσης εσυ
καλα πηγαμε και στο μπλογκ εδω
να συμπηρωσω για καρασσαβιδη
οτι το σημαδευαν οι αντιπαλοι πατωντασ στην απειρια του και του εβαζαν εξτρα αγχοσ γενικα πηγε καλα εκτος 2 φασεων κολλητων
οταν παει καλα ο ακραιος στην υποδοχη τοτε το σερβις θα παει στον λιμπερο(γκαρα) που θεωριτικα ειναι καλυτερος στην υποδοχη οποτε ακυρωνεις την δυναμη του αντιπαλου στο σερβις και αυξανεις τις πιθανοτητες καλυτερης επιθεσης εσυ
καλα πηγαμε και στο μπλογκ εδω
- Μπαρκαρούτσος
Μπλοκ ρε Μπομπ, μπλοκ!
Μπλογκ είναι αυτό που ανεβάζει η γιαγιά συνταγές

Μπλογκ είναι αυτό που ανεβάζει η γιαγιά συνταγές

Έχω μια εβδομάδα να φτιάξω τάβλι για Android = πολλοί φραπεδεςRoMaN έγραψε:25-22!!
pgetsos έγραψε:ενα καφε πηγα να κανω! πως φτασαμε στον ποντο;;;
Τι καφέ, δουλεύεις βράδυ ταξί;Κι εγώ λίγο τουμπερλέκι έπαιξα να 'ούμε...

- Μπαρκαρούτσος
η γνωμη μου ειναι οτι η ομαδα η φετινη ειναι για την ωρα κατωτερη της περσινης. οντας ακομα πολυ νωρις, και συμφωνα με οσα εχω δει, θα πω οτι λειπει η προσωπικοτητα και η εκρηκτικοτητα του γκομεζ, που συνεπαιρνε ολη την ομαδα.ο σεπεδα ειναι πολυ καλος, φαινεται, αλλα ακομα δεν εχει πιασει επιπεδα γκομεζ. στο πιο δυνατο ματς της χρονιας με την τουρ φανηκε οτι η ομαδα δεν ειναι ακομη γι αυτο το επιπεδο και φανταζει επεβεβλημενη η μεταγραφη ενος ακομη ξενου.για μενα η 'πληγη' ,ας πουμε της ομαδας ειναι οι μετριοι ελληνες παιχτες, εξαιρουμενων κουρνετα- παντακιδη. θεωρω οτι οι υπολοιποι ειναι αρκετα μετριοι, πραγμα που στο ελληνικο πρωταθλημα βεβαια ψιλοκαλυπτεται αν εχεις υψηλου επιπεδου ξενους.ενταξει για το πρωταθλημα δε συζηταμε καν, απλα επειδη δεν ειναι ακατορθωτο στο βολλευ να φτασεις σ ενα final four, ισως με την προσθηκη ενος πολυ καλου ξενου και το φορμαρισμα της ομαδας την καταλληλη στιγμη, να καναμε κατι πολυ καλο.
- Μπαρκαρούτσος
- desperando
- Επικοινωνία:
marley εγω το εγραψα,δεν ξερω τιποτα απο βολει αλλα στο δευτερο απο 20-13 κινδυνεψαμε γιατι δεν μπορουσε να κανει ουτε μια απλη υποδοχη στο σερβις του αντιπαλου που τον σημαδευεmarley 4 έγραψε:δεν θυμαμαι ποιος ειπε για καρασαβιδη
αλλα το παιδι επαιζε ακραιος τον πηρε ο καλμα για λιμπερο 19 χρ περσι
επειδη το λιμπερο δεν εκτελει επιθεσεισ αρα ουτε σερβισ δεν τον ειχα δει περσι
εχει αξιοπρεπεστατο σερβις ειναι καλος στην αμυνα και αδυναμος στην επιθεση
εδω πηραμε διαφορα επειδη σημαδευε καλα στον εφραιμιδη λιμπερο του παμβοχαικου και καναμε κια 2 μπλογκ
ο προπονητης πηρε ταιμ εβαλε και αλλον διπλα στον εφραιμιδη και ο καρασαββιδης ανγκαστικε να ριξει στην θεση 5 επειδη ειχε αρκετο κενο χωρο αλλα πηγε εξω
να πω και το αναβαθμισμενο σερβις του γκεοργκιεφ που αλλαξε τροπο στο χτυπημα και για αυτο ηρθε η βελτιωση
- Μπαρκαρούτσος