93.Terry Antonis

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Demir

Re: 93.Terry Antonis

Δημοσίευση από Demir »

ελεος... αντε να τον βαλει να ηρεμισετε μερικοι....
Άβαταρ μέλους
VAGGT
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από VAGGT »

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται αλλά και το όλο…μυστήριο που περιβάλει το άτομο του καθώς είναι η πρώτη του φορά στην Ευρώπη:

«Αυτή την στιγμή είμαι έτοιμος. Σε καλή κατάσταση. Είναι η πρώτη μου φορά στην Ευρώπη και είμαι ενθουσιασμένος για αυτό. Ο Σύλλογος είναι εξαιρετικός, οι παίκτες σε υψηλό επίπεδο. Είναι μία τεράστια εμπειρία για μένα και ελπίζω να αγωνιστώ πολύ σύντομα«.

Για το πως πήρε την απόφαση να έρθει στην Ελλάδα, τι τον οδήγησε εδώ αλλά και τους στόχους που έχει:

«Η Αυστραλία είναι πολύ διαφορετική από την Ελλάδα. Θεωρούσα ότι έπρεπε να έρθω στην Ευρώπη ώστε να γίνω καλύτερος παίκτης. Όταν μου δόθηκε η ευκαιρία να έρθω στον ΠΑΟΚ δεν το σκέφτηκα καθόλου. Είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος και νομίζω ότι θα με βοηθήσει και θα προσφέρω κι εγώ με την σειρά μου«.

Για την υποδοχή που είχε από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ:

«Ήταν μία εξαιρετική υποδοχή. Όλοι οι άνθρωποι του αγωνιστικού τμήματος, η διοίκηση αλλά και άνθρωποι στα γραφεία της ΠΑΕ ήταν πολύ εγκάρδιοι μαζί μου και αισθάνομαι πολύ όμορφα εδώ«.

Για την ομάδα του αλλά και το πρωτάθλημα:

«Έχουμε μία πολύ καλή ομάδα με εξαιρετικούς παίκτες, διεθνείς. Από τα παιχνίδια που έχω παρακολουθήσει στο πρωτάθλημα μπορώ να πω ότι είναι μία πολύ δύσκολη διοργάνωση με καλές ομάδες«.

Για το πως θα περιέγραφε τον εαυτό του:

«Δεν θα ήθελα να κάνω εγώ κάποιο σχόλιο. Θα καταθέσω τα διαπιστευτήριά μου στο γήπεδο.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

«Ελπίζω να αγωνιστώ πολύ σύντομα»

Ο Τέρι Αντόνις μίλησε στην κάμερα του Novasports για τις πρώτες εμπειρίες στην Θεσσαλονίκη, την ομάδα του αλλά και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του ομογενή από το paokfc.gr.

07.11.2015
Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται αλλά και το όλο…μυστήριο που περιβάλει το άτομο του καθώς είναι η πρώτη του φορά στην Ευρώπη:
«Αυτή την στιγμή είμαι έτοιμος. Σε καλή κατάσταση. Είναι η πρώτη μου φορά στην Ευρώπη και είμαι ενθουσιασμένος για αυτό. Ο Σύλλογος είναι εξαιρετικός, οι παίκτες σε υψηλό επίπεδο. Είναι μία τεράστια εμπειρία για μένα και ελπίζω να αγωνιστώ πολύ σύντομα«.

Για το πως πήρε την απόφαση να έρθει στην Ελλάδα, τι τον οδήγησε εδώ αλλά και τους στόχους που έχει:
«Η Αυστραλία είναι πολύ διαφορετική από την Ελλάδα. Θεωρούσα ότι έπρεπε να έρθω στην Ευρώπη ώστε να γίνω καλύτερος παίκτης. Όταν μου δόθηκε η ευκαιρία να έρθω στον ΠΑΟΚ δεν το σκέφτηκα καθόλου. Είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος και νομίζω ότι θα με βοηθήσει και θα προσφέρω κι εγώ με την σειρά μου«.

Για την υποδοχή που είχε από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ:
«Ήταν μία εξαιρετική υποδοχή. Όλοι οι άνθρωποι του αγωνιστικού τμήματος, η διοίκηση αλλά και άνθρωποι στα γραφεία της ΠΑΕ ήταν πολύ εγκάρδιοι μαζί μου και αισθάνομαι πολύ όμορφα εδώ«.

Για την ομάδα του αλλά και το πρωτάθλημα:
«Έχουμε μία πολύ καλή ομάδα με εξαιρετικούς παίκτες, διεθνείς. Από τα παιχνίδια που έχω παρακολουθήσει στο πρωτάθλημα μπορώ να πω ότι είναι μία πολύ δύσκολη διοργάνωση με καλές ομάδες«.

Για το πως θα περιέγραφε τον εαυτό του:
«Δεν θα ήθελα να κάνω εγώ κάποιο σχόλιο. Θα καταθέσω τα διαπιστευτήριά μου στο γήπεδο«.
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

αν σε παιχνιδι με τον τελευταιο στην βαθμολογια δεν εισαι καν στην αποστολη τοτε δεν σε βλεπω μετα τον γεναρη
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Δανεικός και αυτός;
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Αυτος οντως χρειαζεται να παει καπου που θα ψηθει και θαχει γεματη χρονια
γιατι οσο καλα στοιχεια μπορει να εχει, δε φαινεται να εχει πεισει πολυ τον Ιγκορ,
και με την επανοδο των Τσιμιροτ-Κατσε, ζητημα να παιξει 3 παιχνιδια μεχρι φλεβαρη...

Τι θα προτιμουσαμε, να πηγαινε καπου ωστε να αποτελεσει βασικο γραναζι και σε πιο χαλαρο περιβαλλον να εγκλιματιστει καλυτερα,
ή να τελειωνε η χρονια και να εχει μονο 400 λεπτα με τα οποια κανεις δε θα ειχε σωστη και επαρκη εικονα για την επομενη (πιο απαιτητικη) χρονια?
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Στη συνέντευξη εκείνος ο άγγλος άλλα έλεγε πάντως
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Athens έγραψε:αν σε παιχνιδι με τον τελευταιο στην βαθμολογια δεν εισαι καν στην αποστολη τοτε δεν σε βλεπω μετα τον γεναρη
Κρίμα γιατί το τόπι το χει!
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Λευτερη,

αντε να σε δουμε στο χορταρι να ξεδιπλωνεις το ταλεντο σου.
Άβαταρ μέλους
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

Δημοσίευση από ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ »

Πολύχρονος Λευτεράκι!!

Άντε να σε δούμε να παιζεις καποια στιγμή...
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Ό,τι είπαν οι από επάνω..

Πολύχρονος και υγιής!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Χρόνια πολλά Λευτεράκη, με υγεία και πολλές ασπρόμαυρες επιτυχίες. Γιατί όμως του ευχόμαστε; Ο Άγιος Ελευθέριος γιορτάζει στις 15 Δεκεμβρίου, ενώ ο παίκτης έχει γενέθλια στις 26.11. (22 ετών γίνεται σε 11 ημέρες)
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

η παε στο σαιτ του ευχεται χρονια πολλα

χρονια πολλα και συντομα στο χορταρι να σε δουμε !
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Χρόνια πολλά Τερι και ας μη γιορτάζει! Τουλάχιστον να σε δούμε σε κάνα ματς να πάρουμε γεύση από τις ικανότητες σου!
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Χρόνια πολλά Λευτεράκη, με υγεία και πολλές ασπρόμαυρες επιτυχίες. Γιατί όμως του ευχόμαστε; Ο Άγιος Ελευθέριος γιορτάζει στις 15 Δεκεμβρίου, ενώ ο παίκτης έχει γενέθλια στις 26.11. (22 ετών γίνεται σε 11 ημέρες)
Μπράβο ρε Απόστολε...Είπα και γω :? ...Ρε μήπως έχω αρχίσει και τα χάνω; :o Δεκέμβριος πήγε και δεν το πήρα χαμπάρι; :lol: :lol: :lol:

:pano: :nairepaok: :pano: :nairepaok: :pano: :nairepaok: :pano: :nairepaok: :pano: :nairepaok: :pano: :nairepaok: :pano: :nairepaok:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”