Π.Α.Ο.Κ. - Κολοσσός Ρόδου 64-59,Σχόλια & Παραλειπόμενα.

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Basket League και όλων των παραλειπομένων...
mpafos4

Re: Π.Α.Ο.Κ. - Κολοσσός Ρόδου 64-59,Σχόλια & Παραλειπόμενα.

Δημοσίευση από mpafos4 »

WestBlock4 έγραψε:Αυτο ειπα και πριν ρε φωστηρα .. τωρα που κλεινουν οι συνδεσμοι ενας ενας... κ θα λυθει αυτο το τεραστιο καρκινωμα οπως το λετε κατι τυποι σαν κ εσενα.. Ο ΠΑΟΚ θα γιγαντωθει κ θα γεμισουν επιτελους ολα τα γηπεδα....
Υ.Γ κ μετα ξυπνησες...

Ας πανε αλλοι 50 στη Λαμια και στην καθε λαμια κια δεν θα μεινει ουτε ενας!....

Ειναι καλο για τον ΠΑΟΚ αυτο?....Αλλα ποιος τον γαμει τον ΠΑΟΚ?....ε?...

ΥΓ.Βλεπεις πως παρολη την ειρωνια...συνεχιζω να σου μιλαω σοβαρα!Τουλαχιστον εκοψες τα περι τσιπουρου...κατι ειναι και αυτο!!!
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

WestBlock4 έγραψε:
PAOK_NORTH_ARMY έγραψε:
WestBlock4 έγραψε:Αυτο ειπα και πριν ρε φωστηρα .. τωρα που κλεινουν οι συνδεσμοι ενας ενας... κ θα λυθει αυτο το τεραστιο καρκινωμα οπως το λετε κατι τυποι σαν κ εσενα.. Ο ΠΑΟΚ θα γιγαντωθει κ θα γεμισουν επιτελους ολα τα γηπεδα....
Υ.Γ κ μετα ξυπνησες...
Μη δουλευόμαστε μεταξύ μας, κανένας σύνδεσμος δε θα κλείσει μακροπρόθεσμα αλλά αυτό δεν είναι για να το γράφουμε σε φόρουμ που διαβάζει ο καθένας.
Οσο ο νομος δεν υποχωρει κανενας δε θα κρατησει συνδεσμο για να τον εχει καφετερια κ να δηλωνει καθε μελος στους τσεους ...απλα τα πραγματα
Ναι ρε αδερφέ έξυπνος είσαι καταλαβαίνεις τι εννοώ. Τέσπα το συγκεκριμένο δεν είναι για πολλή συζήτηση.
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Odi έγραψε:Εντάξει αυτό με το πρωτάθλημα των 2 το έχω πει κ εγώ,αλλά δεν είναι λογική αυτή.Και στην μπάλα έχουμε 30 χρόνια να πάρουμε πρωτάθλημα.

Οι σύνδεσμοι απλά δεν πατάνε.Δεν χρειάζεται ούτε να γράφουμε για ΑΜΚΑ και κάρτα φιλάθλου ούτε τίποτα άλλο.Πάνε σε 5 ματς την σεζόν (Άρη,ΑΕΚ,βάζελο,γαύρο),άντε και σε κανένα πιασάρικο ευρωπαικό όπως με την Μπεσίκτας.

Από εκεί και πέρα καρφί δεν τους καίγεται.Πέρυσι στον ημιτελικό κυπέλλου με τον βάζελο οι περισσότεροι φώναζαν "σιγά μην δώσουμε και για εισιτήριο ρε" και έβριζαν όλο το σύμπαν.Από εκείνη την μέρα και μετά έπεσαν στα μάτια μου όσο δεν πάει.

Το οτι έχουν προβλήματα με τον νέο νόμο τώρα είναι σεβαστό,αλλά το να γράφουμε πως αυτός είναι ο λόγος που δεν πατάνε το πόδι τους είναι απλά αστείο.
Το ίδιο περιστατικό έγραψα λίγα ποστ πιο πάνω αλλά δεν ήμουν σίγουρος αν ήταν αυτό το ματς ή κάποιο άλλο γιαυτό δε το ανέφερα. Τεράστια ξενέρα τα βρισίδια σε Μπάνε, απίστευτη οργή ένιωθα εκείνη τη στιγμή αλλά δε τις φάγαμε σ'άλλες κι άλλες έδρες, δε λέει να σε δέρνουν μέσα στο σπίτι σου τα "αδέρφια" σου.
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Α!.....Σε παρακαλω....Δερνουν τα "αδερφια".....αδερφια?....

Μην το ξαναπεις αυτο.....
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

mpafos4 έγραψε:
Υ.Γ κ μετα ξυπνησες...

ΥΓ.Βλεπεις πως παρολη την ειρωνια...συνεχιζω να σου μιλαω σοβαρα!Τουλαχιστον εκοψες τα περι τσιπουρου...κατι ειναι και αυτο!!!
Μου μιλας για τη λαμια ... γιατι δε μου λες κ για το 2012 καλοκαιρι οταν στιγμστιστηκαν ατομα απο παντου με δικογραφιες για τσεκουρια που ειχαν σπιτι και τι πειραζε αν ο πατερας τους ηταν ξυλοκοπος..(αληθινο γεγονος). Με παραδειγματα το μονο που κανουμε ειναι να παιζουμε τη κολοκυθια... Οι συνδεσμοι εχουν τρομερο προβλημα κ αυτο υπαρχει χρονια κ δυστηχως δε μπορουν να το ξερουν ολοι... Αλλα το να ακουω αφορισμους κ να βριζουν παντου λες κ ειμαστε αλητες οχι δε το αντεχω... υπαρχουν πολλα ατομα που κοβουν απο τη προσωπικη τους ζωη για να ειναι παντου κ να τρεχουν για να οργανωσουν κατι που θα καυλωσει ο απλος φιλαθλος
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Θα ρωτήσω ξανά. Η κάρτα ισχύει και για το μπάσκετ;
dimitrissss έγραψε:
pgetsos έγραψε:Αλλά και προχθές με τους Λετονους άδειο ήταν όλο το γήπεδο
Λιθουανοί ήτανε.
Εμ.. Έχεις ένα δίκιο :lol:
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

WestBlock4 έγραψε:
mpafos4 έγραψε:
Υ.Γ κ μετα ξυπνησες...

Μου μιλας για τη λαμια ... γιατι δε μου λες κ για το 2012 καλοκαιρι οταν στιγμστιστηκαν ατομα απο παντου με δικογραφιες για τσεκουρια που ειχαν σπιτι και τι πειραζε αν ο πατερας τους ηταν ξυλοκοπος..(αληθινο γεγονος). Με παραδειγματα το μονο που κανουμε ειναι να παιζουμε τη κολοκυθια... Οι συνδεσμοι εχουν τρομερο προβλημα κ αυτο υπαρχει χρονια κ δυστηχως δε μπορουν να το ξερουν ολοι... Αλλα το να ακουω αφορισμους κ να βριζουν παντου λες κ ειμαστε αλητες οχι δε το αντεχω... υπαρχουν πολλα ατομα που κοβουν απο τη προσωπικη τους ζωη για να ειναι παντου κ να τρεχουν για να οργανωσουν κατι που θα καυλωσει ο απλος φιλαθλος
Υπαρχετε,παλευετε με τα κυματα και ειναι προς τιμην σας αλλα ειστε πλεον λιγοι!!!!!

Οι περισσοτεροι που ειναι μεσα στους συνδεσμους ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ!!!!!!

ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΥΝΗΓΗΘΗΚΑΝ ΠΑΙΔΙΑ ΑΔΙΚΩΣ!!!ΛΕΩ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΟΣΟ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ!!!!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ!!!ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΚΑΡΝΑΒΑΛΕ....ΜΕ ΚΟΙΤΟΥΣΕ ΣΑΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟ!!!!

ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ!!!!ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ!!!ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ!!!!
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Η ΚΑΡΤΑ ΟΠΑΔΟΥ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ!!! ΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟΙ!! ΑΣ ΠΟΥΝ ΑΝΤΡΙΚΙΑ ΚΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΜΠΑΝΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ!!! ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΞΕΧΑΣΑΜΕ;;;;;; ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ!!!
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Οσο για τη συνδεση που κανω οσον αφορα το κινητο και την καρτα φιλαθλου....αυτο που λεω ειναι πως,πλεον,μεσω κινητου μπορουν να ελεγχουν ολη μας τη ζωη!Ολες οι αλλες οι καρτες ειναι για ξεκαρφωμα!
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΚΟΝΤΟΝΗ ΣΤΗ ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΑΜΕ ΝΙΚΗ, ΑΠΟΥΣΙΑ ΜΕ ΛΙΕΤΟΥΒΟΣ, ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΚΟΥΤΡΑ, ΚΡΟΤΙΔΕΣ ΜΕ ΑΡΗ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΚΟΒΟΥΝ ΤΟ ΡΥΘΜΟ, ΜΗ ΜΑΖΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΣΥΝΔΕΣΜΙΑΚΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΜΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΟΠΑΔΟΙ, ΣΝΟΜΠΑΡΙΑ ΣΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΠΥΡΗΝΑ, ΜΗΔΕΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ, ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΣ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΩ ΤΗ ΠΛΑΤΗ ΤΟΤΕ ΤΙ ΣΤΑ Γ@ΜΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ;;;;;;; ΑΝΤΕ ΘΑ ΣΠΑΣΩ ΤΙΠΟΤΑ Γ@ΜΩ ΤΗ ΠΟΥΤ@Ν@ ΜΟΥ, ΕΜΕΙΣ ΔΕ ΦΥΓΑΜΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΤΕΝΤΗΣΕ ΠΑΛΙΑ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚΤΣΗ ΣΤΑ ΣΥΡΤΑΡΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ!!!!!!
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Ρομαν ενημερωτικα η καρτα οπαδου θα ισχυει σε καθε τι αθλητικο γεγονος.. εχω διαβασει πολλες φορες το νομο που το γραφει ξεκαθαρα....ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΝΕ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ... ΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΑΛΗΤΕΣ Κ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΧΑΘΗΚΕ Η ΜΑΓΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΓΑΙΝΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΕΞΝΑΙ ΟΜΩΣ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙ Η ΜΠΑΛΑ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΠΑΟΚ, Κ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Κ ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Roman καμία εμπάθεια δεν υπάρχει προς τον Μπάνε. Μακάρι να ίσχυε αυτό το εξωφρενικό σενάριο και να υπήρχε όντως αποχή αλλά κάτι τέτοιο δεν υφίσταται. Άγνοια και απαξίωση υπάρχει και είναι χειρότερο.

Καυχιούνται τα ΠΑΟΚτσάκια της Θεσσαλονικης ότι τα γκάλοπ μας βγάζουν 55% ΠΑΟΚ και δε μπορούν να μισογεμίσουν ένα κλειστό που χωράει 1800 άτομα (καλά για Παλατάκι ουτε καν). ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΣΤΗ ΓΑΛΟΥΧΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ.
Άβαταρ μέλους
McCarthy

Δημοσίευση από McCarthy »

Μια χαρα ηταν η προσελευση σημερα, σε σχεση με τα 400-500 ατομα που ηταν τον τελευταιο καιρο. Κοντα στο 2χιλιαρο, απλωμενοι σε ολες τις κερκιδες πλην της ντροπης στο πεταλο των οργανωμενων που εβλεπες ενα απεραντο κενο. Μ' αρεσει που συναντηθηκαν και με τον Μπανε προχτες και υποσχεθηκαν μεγαλυτερη στηριξη.

Στα αγωνιστικα, ο Σουλης πρεπει να ειναι τελειως πελαγωμενος σε σχεση με το ροτεισον και τις βοηθειες απο τον παγκο. Με το παρατεταμενο ντεφορμαρισμα των Τσοχλα, Μαρκοβιτς, την ανυπαρξια Ντουβνιακ, Κακαρουδη και τον παραγκωνισμο Δεδα, Λιαπη, Κωττα, ε δε του μενουν και πολλοι. Αν κιολας δεν αποδοσουν καλα και οι βασικοι, που κοντευουν να σκασουν με τους χρονους που παιρνουν, φετος δε προκειται να δουμε ανετη νικη ουτε με τον Αρκαδικο..!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος McCarthy την Σάβ 14 Νοέμ 2015, 21:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Φίλε Westblock ρώτησα όταν πήγα να βγάλω το διαρκείας και με είπαν ότι δεν θα χρειάζεται κάρτα. Τώρα μήπως δεν θα χρειάζεται μόνο αν έχεις διαρκείας; Δεν ξέρω.. Σε λέω τι με είπαν από τη Κ.Α.Ε.! Καλό θα ήταν να πάρουμε ένα τηλέφωνο να μάθουμε...

Ζητώ συγγνώμη για το ύφος μου από όλους... Αν θέλετε συμπλέ επεξεργαστείτε, σβήστε, δεν ξέρω...
2 νίκες σε 3 ώρες ο Π.Α.Ο.Κ., στο χάντμπολ άνετα κιόλας, και με πριζώνει η απουσια του δυναμικού λαού. Με οικογένειες κερκίδες δεν γίνονται.
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

RoMaN έγραψε:Φίλε Westblock ρώτησα όταν πήγα να βγάλω το διαρκείας και με είπαν ότι δεν θα χρειάζεται κάρτα. Τώρα μήπως δεν θα χρειάζεται μόνο αν έχεις διαρκείας; Δεν ξέρω.. Σε λέω τι με είπαν από τη Κ.Α.Ε.! Καλό θα ήταν να πάρουμε ένα τηλέφωνο να μάθουμε...

Ζητώ συγγνώμη για το ύφος μου από όλους... Αν θέλετε συμπλέ επεξεργαστείτε, σβήστε, δεν ξέρω...
2 νίκες σε 3 ώρες ο Π.Α.Ο.Κ., στο χάντμπολ άνετα κιόλας, και με πριζώνει η απουσια του δυναμικού λαού. Με οικογένειες κερκίδες δεν γίνονται.
Φιλε οτι κ να σου πει η ΚΑΕ εγω σου μιλαω τι λεει επισημα ο νομος ....απο τις 1 ιανουαριου καθε αθλητικο γεγονος θα πρεπει να εχεις καρτα φιλαθλου ανεξαρτητα απο το διαρκειας κλπ κλπ κλπ.αυτα απλα ως ενημερωση
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Basket League”