Π.Α.Ο.Κ. - Κολοσσός Ρόδου 64-59,Σχόλια & Παραλειπόμενα.

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Basket League και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Re: Π.Α.Ο.Κ. - Κολοσσός Ρόδου 64-59,Σχόλια & Παραλειπόμενα.

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Οκ βρηκαμε το προβλημα ειναι οι οργανωμενοι... Ασ κλεισουν λοιπον κ οι συνδεσμοι να βγειτε μπροστα ολοι εσεις κ αν γεμισετε ολα τα γηπεδα... Α μπορειτε να βαλετε κ καποιον μεσα στη παε βοηθο προπονητη
fog4

Δημοσίευση από fog4 »

Σημαντική νίκη και ας ήρθε δύσκολα.
Τώρα κρίσιμος αγώνας στο Eurocup που θα κρίνει πολλά.
Συνεχίζουμε.
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

mpafos4 έγραψε:Ηρέμησε αδερφέ..Σβήστηκε το από πάνω post.Odi.
31 μηπως θελεις κ φωτο αμκα η κατι αλλο ?
Μη τα σβηνετε δεν ειπε τπτ ο μπαφος 4 λυτρωτης του ΠΑΟΚ
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Που ζεις δεν μου ειπες....γιατι εαν δεν ζεις στη Θεσσαλονικη ασε σε κανεναν αλλο να μιλησει....
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

WestBlock4 έγραψε:Οκ βρηκαμε το προβλημα ειναι οι οργανωμενοι... Ασ κλεισουν λοιπον κ οι συνδεσμοι να βγειτε μπροστα ολοι εσεις κ αν γεμισετε ολα τα γηπεδα... Α μπορειτε να βαλετε κ καποιον μεσα στη παε βοηθο προπονητη
Τι δουλειά έχει το κλείσιμο των συνδέσμων με αυτά που γραφω;;Μια χαρά είναι,ανοιχτοί να μείνουν,αλλά όχι οτι όταν δεν είχαν πρόβλημα έρχονταν στο μπάσκετ.Θα τρελαθούμε τελείως δηλαδή;
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Τι σημασια εχει που ζω ...ειμαι οσο μπορω παντου κ οχι μονο για πανυγηρια.. οσο μου το επιτρεπει η τσεπη καταλαβες ... κ απο οπαδικα τουλαχιστον ξερω παρα πολυ καλα τι μου γινεται κ δε περιμενω κανεναν να με κρινει

Σβήστηκαν οι χαρακτηρισμοί.Μίλα πιο ήρεμα παρακαλώ.Odi.
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

WestBlock4 έγραψε:
mpafos4 έγραψε:Ηρέμησε αδερφέ..Σβήστηκε το από πάνω post.Odi.
31 μηπως θελεις κ φωτο αμκα η κατι αλλο ?
Μη τα σβηνετε δεν ειπε τπτ ο μπαφος 4 λυτρωτης του ΠΑΟΚ
Ο mpafos4 δεν ειναι λυτρωτης του ΠΑΟΚ αλλα εχει διαρκειας 20 χρονια στην 4,πηγαινει στο γηπεδο απο το 1981 και εχει κανει απειρα χιλιομετρα!!!!!

Α....ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΤΙΖΑΝ!!!!ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ!!!!
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Westblock4 δηλαδή εσύ θέλεις να μας πεις οτι είναι ικανοποιητική η εικόνα των οργανωμένων;Οτι δεν υπάρχει κανένα θέμα με την παρουσία τους;
dtown

Δημοσίευση από dtown »

Οι οργανωμενοι εδωσαν παρων μονο με τη Μπεσικτας.Με το γαυρο ηταν μισοι απ''οτι με τη Μποεσικτας(!!!).Σημερα τους μετρουσες στα δαχτυλα των δυο χεριων.Συμπερασμα,μονο οταν παιζουμε με Τουρκους συγκινουνται φαινεται καποιοι απο αυτους.
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

WestBlock4 έγραψε:Τι σημασια εχει που ζω ...ειμαι οσο μπορω παντου κ οχι μονο για πανυγηρια.. οσο μου το επιτρεπει η τσεπη καταλαβες ... κ απο οπαδικα τουλαχιστον ξερω παρα πολυ καλα τι μου γινεται κ δε περιμενω κανεναν να με κρινει

Δεν ζεις στη Θεσσαλονικη και σχολιαζεις αυτα που γραφω?...

Μαλακια μου που ασχοληθηκα μαζι σου!!!!

SORRY!!!!!
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Ωραια μας ειπες το ιστορικο σου κερδιζεις χειροκροτημα.... πρεπει να κατσω να σου πω τι εχω κανει που εχω παει κ ποσα χρονια και σε ποια αθληματα αγορασα διαρκειας για να μετρησουμε τι? Αυτα τα κανουν μονο ψευτο οπαδοι κ μαλιστα αλλης γειτονιας... οποτε ασχολησου με καποιον αλλον..εγω εχω καθαρο το μετωπο μου κ μου φτανει που οι περισσοτεροι ξερουν οτι δεν ειμαι μπλα μπλας
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

ΠΑΝΤΩΣ....ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΗΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ....Η ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ!!!!
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

mpafos4 έγραψε:
WestBlock4 έγραψε:Τι σημασια εχει που ζω ...ειμαι οσο μπορω παντου κ οχι μονο για πανυγηρια.. οσο μου το επιτρεπει η τσεπη καταλαβες ... κ απο οπαδικα τουλαχιστον ξερω παρα πολυ καλα τι μου γινεται κ δε περιμενω κανεναν να με κρινει

Δεν ζεις στη Θεσσαλονικη και σχολιαζεις αυτα που γραφω?...

Μαλακια μου που ασχοληθηκα μαζι σου!!!!

SORRY!!!!!
Και που ζεις στη θεσνικη τι εγινε ρε?? Κ μονο αυτο που ειπες καταλαβα τι εισαι? Καλο τσιπουρο
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

Μόλις γύρισα από γήπεδο. Τουλάχιστον δεν ήταν αυτό το αποκαρδιωτικό θέαμα και ακουστική των τελευταίων παιχνιδιών και προσπαθήσαμε να κάνουμε μια στοιχειώδη κερκίδα.

mpafos4 συντάσσομαι απόλυτα μαζί σου και στα 2 ποστ που έγραψες. Φτάνει η κοροϊδία με τις συνεχείς δικαιολογίες για την απουσία του κόσμου. Για μένα το απόλυτο ξενέρωμα ήταν η αποκαθήλωση του Μπάνε πέρσι που 20-30 τσογλάνια τον στόλιζαν από πάνω μέχρι κάτω επειδή δε μπορούσαν να μπουν κούτρα. Από κείνο το ματς και μετά άλλαξαν πολλά στο μυαλό μου.

WestBlock4 το ότι συμφωνώ με τον mpafos4 δε σημαίνει ότι τάσσομαι αυτομάτως και εναντίον σου να ξέρεις. Και από το ελάχιστο που σε ξέρω και σε έχω διαβάσει σε θεωρώ αγνό συνδεσμίτη με αγάπη για τα 4 γράμματα και όχι αγάπη για οτιδήποτε άλλο εκτός από τον ΠΑΟΚ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PAOK_NORTH_ARMY την Σάβ 14 Νοέμ 2015, 20:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
IKARIA_4

Δημοσίευση από IKARIA_4 »

Πιστευω πως το προβλημα της παρουσιας του κοσμου δεν εχει να κανει με τοποθεσια, μεταγραφες,συνδεσμους, εξωγηινους κτλ.

Το προβλημα ειναι γενικοτερο του μπασκετ.Η μακρα επικυριαρχια-ξεπλυμα του γαυρο-βαζελου σε σημειο προεδρικου διαταγματος τιτλοφορησης καθε χρονο εδω και πολλα χρονια,με τον ενα ή τον αλλο τροπο, εχει αφαιρεσει το ενδιαφερον για το μπασκετ γενικοτερα.Δεν υπαρχει ανταγωνισμος, και εχουμε ενα κακο πρωταθλημα.Οχι λογω κακου μπατζετ απαραιτητα,αλλα λογω τεραστιας ανισορροπιας μετα ξυ των δυο, και των υπολοιπων.

Παραδειγμα περυσι,τι να το κανεις που με την αξια αμς βγηκαμε 3οι παντελονατα και με αγωνα σε ολα τα επιπεδα,διοικητικα,οικονομικα κτλ? τιτλος δεν κριθηκε πουθενα.Ουτε για κανεναν αλλον.

Πρωταθλημα που ξερουμε απο τη πρωτη μερα ποιες 2 ομαδες θα διεκδικησουν τους 2 τιτλους,δεν ειναι πρωταθλημα.Τυπικη διαδικασια ειναι.

Και ποιος μεσος ανθρωπος θα πληρωνει και θα τρεχει πισω απο μια ομαδα για να παρακολουθησει μια τυπικη διαδικασια?Εξαιρεσεις ελαχιστες, δυστυχως...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Basket League”