Igor Tudor
Re: Igor Tudor
Έλεος....................
Που είναι η Ιταλίδα;
Was were Και ξέρω γω και εντάξει
SM-G920F
Που είναι η Ιταλίδα;
Was were Και ξέρω γω και εντάξει
SM-G920F
Χαχα Χαχαχα αν δεν έκαναν καλές Ρ δηλώσεις, για εμένα, ήξεραν ότι δε θα έπαιζαν!
Πολύ καλό!!
SM-G920F
Πολύ καλό!!
SM-G920F
Λυπάμαι ειλικρινά που στην ερώτηση αν ξέρει τι σημαίνουν τα αρχικά Π.Α.Ο.Κ δεν γνώριζε την απάντηση. Και λυπάμαι κυρίως που κανείς από τη διοίκηση δεν του το είπε όταν ανέλαβε.
Κάποιος έπρεπε να του εξηγήσει τα αρχικά....δηλαδή την ιστορία του ΠΑΟΚ...με το που ήρθε..
Όσο για τον Λούκας το μόνο που δεν είπε ήταν ''Ακούς Che?''

Όσο για τον Λούκας το μόνο που δεν είπε ήταν ''Ακούς Che?''

Πάντως άφησε να εννοηθεί ότι μπορεί να μην γίνουν μεταγραφές τον Γενάρη. ..μπορει να του βρει ο Αρνεσεν καλύτερους πάικτες από αυτούς που έχουμε που θα κάνουν τη διαφορά; και τον Γενάρη;
Καλά κρασά...
Καλά κρασά...
Igor έγραψε:Τις τελευταίες μέρες ξοδέψαμε ώρες να αναλύσουμε πώς δεχόμαστε γκολ. Είναι παράξενο πώς μία ομάδα αμύνεται καλά και με πολλούς παίκτες πίσω από την μπάλα, αλλά έχει δεχθεί 23 γκολ. Βλέπουμε τα γκολ και όταν τα βλέπεις πρέπει να βρεις που είναι το πρόβλημα. Δεν υπάρχει τίποτα που κάναμε λάθος πολλές φορές. Πάντα κάτι διαφορετικό. Δεν δεχόμαστε αντεπιθέσεις. Ούτε μόνο στημένα. Δεν επαναλαμβάνεται κάτι. Ψάχνουμε να βρούμε αυτό που πρέπει να δουλέψουμε παραπάνω. Δεν το βρήκαμε.
Igor ματαια ψαχνεις pattern για τα γκολ που τρωμε..(Και δε δικαιωνεσαι οταν εχεις πει οτι δεν υπαρχει αμυντικο θεμα, οταν τρωμε ταριφα γκολ στις 2-3 ευκαιριες του αντιπαλου..)Igor έγραψε: "Ενώ γυρίσαμε παιχνίδια, δεν καταφέραμε να κρατήσουμε αποτελέσματα. Τι φταίει; Αλλαζονεία. Κακή διαχείριση;"
Συμφωνώ, χάσαμε κάποια πράγματα και δεν τελειώσαμε αγώνες. Είναι δύσκολο να εξηγήσω μερικά πράγματα. Μετά από μερικές φορές όταν είχαμε σκορ 1-0 ίσως δεν είχαμε ποιότητα ή εμπειρία να τελειώσουμε ματς. Και στο τέλος με ατομικά λάθη χάσαμε βαθμούς.
Η απαντηση ειναι μια..
Προκειται για τη χαμηλη ποιοτητα και ανεπαρκες ποδοσφαιρικο IQ καποιων παικτων σε φαση αμυνας...
Αυτα δε διορθωνονται παρα μονο με αποκτηση καινουργιων υψηλης ποιοτητας...
Ωστοσο επειδη και συ ειπες οτι εχουμε φαει αρκετα ακομα και οταν ειναι πολλοι πισω απ'τη μπαλα (μεγαλη αληθεια)
κατι που χρηζει της προσοχης σου και θελει μεγαλη βελτιωση, ειναι η συνολικη αμυντικη-τακτικη συνοχη της ομαδας, ιδιως των κεντρωων και των ακραιων..
Πως να μην τρεχουν σα χαζοι 2-3 εκει που ειναι η μπαλα αφηνοντας τρυπες ή αφυλαχτους αντιπαλους, πως να κραταν τις σωστες αποστασεις μεταξυ τους κλπ..
Ομως δε μου πολυαρεσει ν'ακουω για ανεξηγητα πραγματα (οσο και αν οντως φετος εχουν συμβει απιστευτα πραγματα), στο χερι σου ειναι να το βρεις και να το φτιαξεις...
Οσο μπορεις μην επηρρεαζεσαι τοσο απ'την (λαθος εκφρασμενη) παρορμητικοτητα του Ιβαν, και μη χανεις perspective λογω (υπερβολικης) πιεσης..Igor έγραψε:Απλά ο κ. Σαββίδης μου λέει συνέχεια ότι πρέπει να κερδίζουμε. Με ρώτησε αν ξέρω ότι ήρθα εδώ για να κερδίζω και του είπα ΝΑΙ. Ξέρετε πως ήταν η συζήτηση όταν πριν ένα μήνα ήμασταν στην 10η θέση;"
Εννοειται οτι πρεπει να κερδιζουμε, εννοειται οτι δεν ειμαστε παιδικη χαρα, αλλα μου φαινεται απιστευτο που σε μια τετοια μεταβατικη χρονια που θελουμε χτισιμο, επεσε τοσο μεγαλη πιεση τοσο νωρις (συζητηση πριν ενα μηνα)..
Το πιο σημαντικο που κραταω απο σημερα και το πιο ελπιδοφορο..Igor έγραψε: Είναι σημαντικό να κάνεις αυτοκριτική και να παραδέχεσαι τα λάθη. Αυτό είναι ένα από τα πιο δύσκολα. Κανείς δεν μπορεί να κάνει αυτοκριτική. Στο τέλος όταν είσαι μόνος με τον εαυτό σου δεν λες ψέματα. Μόνο από αυτή την διαδικασία μπορείς να βελτιώνεσαι.
Και αυτο που ελπιζω να δω εμπρακτα απ'τη μερια του, να βελτιωνεται συνεχως, να κανει αυτοκριτικη και να μην επαναλαμβανει τυχον λαθη..

Υ.Γ. Εδωσε και την απαντηση του για τη θεση του Μπερμπα (περα απ'τα λογια του ιδιου του παικτη), ουσιαστικα λεγοντας οτι δεν ειναι ο παικτης που θα σταθει μονος του στην κορυφη της επιθεσης, οπως επισημανα στις αρχες της χρονιας..
Υ.Γ. Εδωσε και την απαντηση του για τους Σαμπο και Ολσεν (live καλυτερα)..
Σα να ειπε ο,τι λεγαμε καποιοι εδω μεσα..

Υ.Γ. Ρε coach και συ, αμαν μ'αυτον τον ερωτα σου με τον Mak.. Αμαν...

Ακου καλυτερος παικτης, και striker, και τον πιεζω για 20 γκολ..Με 2/25 στην Ελλαδα, οντας μοιραιος σε τοσα ματς..(επεται βιντεακι

Και μετα λεμε γιατι δε δινει ουτε στη μανα του

(Ρε φουστηδες Ιγκορ και Φρανκ, δε μου το βγαζετε απ'το μυαλο οτι ενοψει EURO, στρατηγικα τον βαζετε εκει για να αυξησει τα νουμερα του --> αρα και την τιμη του..
Ωστε και με λιγη τυχη στο EURO, να τον μοσχοπουλησουμε..
Οχι τιποτε αλλο, αλλα να βγαλει και κανα φραγκο και ο MANIAKOS

αντε ρε κακοπροαιρετε simpa που πηγατε μαζι με τον Μανιακο να πεισετε οτι η παικτουρα νοιαζεται μονο για τα στατιστικα
περα απ την πλακα ωραια τα ειπε ο Ιγκορ για ολα τα θεματα.
αλλα κι εσυ ρε προπονηταρα μονο σου το πες παιζω με τρεις για να μην τρωω γκολ στην κοντρα και με τριαδα δεν εχουμε φαει γκολ στην κοντρα.τι πηγες και το αλλαξες;

περα απ την πλακα ωραια τα ειπε ο Ιγκορ για ολα τα θεματα.
αλλα κι εσυ ρε προπονηταρα μονο σου το πες παιζω με τρεις για να μην τρωω γκολ στην κοντρα και με τριαδα δεν εχουμε φαει γκολ στην κοντρα.τι πηγες και το αλλαξες;
το πε στην αρχη.το λαθος μου ειναι που δεν εδεσα με αλυσιδες τον Λουκας να μην φυγειMANIAKOS έγραψε:Μίλησε ανοικτά για πολλα βλεπω
Δεκαροειδες θελει

-
Μπραβο στα παιδια και στον coach..ετσι μια οικογενεια ειμαστε ολοι ..ολοι μαζι θα παμε..πολυ το χαρηκα..coachολοι μαζι σου ειμαστε ..στην πλειοψηφια τουλαχιστον..
Π.Α.Ο.Κ1926
Π.Α.Ο.Κ1926
Παντως ο ιβαν πρεπει να ρίχνει χοντρό μπινελίκι και να ναι ψαρωτικος με τους υπαλλήλους του
Πάντως κάποιος πρέπει να πει σ'αυτόν τον μεταφραστή να μην αλλάζει το νόημα αυτών που λέγονται, τόσο στις απαντήσεις αλλά και στις ερωτήσεις (!),