41.Παναγιώτης Δεληγιαννίδης

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Re: 96.Παναγιώτης Δεληγιαννίδης

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

desperando έγραψε:Ο Παναγιώτης είναι δεξιοποδαρος και έπαιζε σαν δεξί εξτρέμ
από πέρσι ο Ίβιτς τον δοκίμασε σαν μπακ και φέτος σε όλα τα παιχνίδια πλην γαύρου έπαιξε αριστερό μπακ
Ευχαριστώ πολύ, Ντεσπέ...

Για φέτος έπεσα στην περίπτωση, φαίνεται. Για πέρσι οι δοκιμές σε θέση μπακ πρέπει να έγιναν μετά τον Νοέμβριο, γιατί, πολύ απλά, δεν έγιναν πιο πριν.

Ναι, κι εγώ δεξιοπόδαρο θα τον έλεγα, άσχετα εάν χρησιμοποιεί και τα δύο, μία ροπή και μία άνεση μεγαλύτερη με το δεξί είναι εμφανής.
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Dinos_Liverpool έγραψε:Ξεχάστε το για τη χρονιά 14! Κωνσταντινίδης κατά πρώτο λόγο, Μπαντάνης κατά δεύτερο! Τοπαλίδης για το 15. Για φέτος δεν ξέρω, εκτός του ότι με τον γαύρο ήταν εξτρέμ.

Τώρα, με Ηρακλή και μετά εάν γίνεται ένα πείραμα αριστερά και πάει καλά το παιδί, μακάρι! Αυτό δεν σημαίνει, όμως, ότι έγινε και αριστερό μπακ με 2-3 παιχνίδια.

Και ο Κίτσιου είχε παίξει LB σε 2-3 παιχνίδια, όμως κυρίως ήταν δεξιός winger (κα όχι μπακ) στην Κ20.
Αυτός ο Μπαντάνης που βρίσκεται τώρα;
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

μπορεί να είμαι εντελώς, βασικά παντελώς, λάθος. αλλά διαβάζωντας τα παραπάνω και επαναφέροντας στη μνήμη μου το γεγονός ότι ο Παναγιώτης έπαιζε εξτρέμ τα προηγούμενα χρόνια, μήπως, λέω μήπως, υπάρχει κάποια τάση να μπορέσει να πάρει εμπειρίες ώστε να προσαρμοστεί σε μια μπακ χαφ θέση σε ένα 343; θα ταίριαζε στα χαρακτηριστικά του όσοι τον έχουν δεί εκτενώς και τον ξέρουν; :roll:
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Καβάλα είναι ο Μιχάλης Μπαντάνης με μεταγραφή. Το διευκρινίζω γιατί ο Τουμανίδης είναι δανεικός.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

K_geo έγραψε:μπορεί να είμαι εντελώς, βασικά παντελώς, λάθος. αλλά διαβάζωντας τα παραπάνω και επαναφέροντας στη μνήμη μου το γεγονός ότι ο Παναγιώτης έπαιζε εξτρέμ τα προηγούμενα χρόνια, μήπως, λέω μήπως, υπάρχει κάποια τάση να μπορέσει να πάρει εμπειρίες ώστε να προσαρμοστεί σε μια μπακ χαφ θέση σε ένα 343; θα ταίριαζε στα χαρακτηριστικά του όσοι τον έχουν δεί εκτενώς και τον ξέρουν; :roll:
Πιθανώς... Η αλλαγή πτέρυγας με προβληματίζει εμένα. Εντάξει, σαν winger άλλαζαν συχνά μέσα στον αγώνα πτέρυγες με Πόποβιτς ή Δεμηρτζόγλου, όποιος έπαιζε εν πάσει περιπτώσει.
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

Μπαντάνης άτυχος με τραυματισμούς που του κόστισαν τότε και την προετοιμασία με την Κ20 :(
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Dinos_Liverpool έγραψε:
K_geo έγραψε:μπορεί να είμαι εντελώς, βασικά παντελώς, λάθος. αλλά διαβάζωντας τα παραπάνω και επαναφέροντας στη μνήμη μου το γεγονός ότι ο Παναγιώτης έπαιζε εξτρέμ τα προηγούμενα χρόνια, μήπως, λέω μήπως, υπάρχει κάποια τάση να μπορέσει να πάρει εμπειρίες ώστε να προσαρμοστεί σε μια μπακ χαφ θέση σε ένα 343; θα ταίριαζε στα χαρακτηριστικά του όσοι τον έχουν δεί εκτενώς και τον ξέρουν; :roll:
Πιθανώς... Η αλλαγή πτέρυγας με προβληματίζει εμένα. Εντάξει, σαν winger άλλαζαν συχνά μέσα στον αγώνα πτέρυγες με Πόποβιτς ή Δεμηρτζόγλου, όποιος έπαιζε εν πάσει περιπτώσει.
είναι μια...συνήθης τακτική σε ομάδες που παίζουν 343 ή 352. πχ τοροσίδης στη ρόμα, γκάρυ σε εμάς...

με αυτή τη λογική το είπα αν και μάλλον είναι η φαντασία μου η πλανεύτρα... :lol:
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Ναι, αλλά εγώ μιλώ για την αλλαγή πλευράς σε μπακ-χαφ. Εξτρέμ, βρε, σε πτέρυγες, το ξέρω κι εγώ ο άμπαλος ότι αλλάζουν συχνά μέσα στον αγώνα!
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Για δεξιά σίγουρα ναι! Και χωρίς να το έχω δει μπακ το παιδί! Είναι πεισματάρης και κρίνω από το πώς μαρκάρει τους αμυντικούς όταν χαθεί η μπάλα, τάκλιν που έχει πολύ καλό και δύναμη. 1.72 είναι, μέτριο κορμί, αλλά είναι σκυλί μαύρο! Αριστερά δεν ξέρω... Θα δω με Παναιτωλικό και θα σου πω!
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

ο δικος μας αθπιλικουετα :D
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

ο Βλάνταν θα τον κάνει Dani Alves λέμε :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

λοιπον για να ληξει το θεμα
ειναι δεξιοποδαρος
παιζει δεξια ολη την πλευρα

πρωταθλημα νεων 2015/2016
vs Ξανθη δεν επαιξε
vs ΠΑΣ δεξι χαφ
vs Βεροια δεξι χαφ
vs Ατρομητο δεξι χαφ
vs Ολυμπιακο δεξι χαφ
vs Ηρακλη αριστερο μπακ
vs Παναθηναικο δεξι μπακ
vs Τριπολη δεν επαιξε
vs Πανθρακικος δεξι μπακ

[youtube]E0D0dYcEiXI[/youtube]
1:46 εως 2:00
φαινεται δυνατο παιδι.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Άρα χαφ, που φέτος στους τελευταίους αγώνες δοκιμάζεται και ως μπακ-χαφ!

Αυτό είναι δεκτό.

Η ουσία είναι πώς τα πηγαίνει; Γιατί με τον γαύρο, δεν ήταν καλός και μάλιστα αντικαταστάθηκε!
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

Dinos_Liverpool έγραψε:Άρα χαφ, που φέτος στους τελευταίους αγώνες δοκιμάζεται και ως μπακ-χαφ!

Αυτό είναι δεκτό.

Η ουσία είναι πώς τα πηγαίνει; Γιατί με τον γαύρο, δεν ήταν καλός και μάλιστα αντικαταστάθηκε!
http://www.paokfc.gr/programma-kai-apot ... ch-center/
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Όταν λέμε χαφ να διευκρινίσουμε ότι είναι πλάγιος χαφ, εξτρέμ δηλαδή. Δεν είναι χαφ, όπως οι Τζιόλης, Cimirot, Sabo, Antonis, Golasa, Kace και Πέλκας.
Το ερώτημα είναι: έχει προδιαγραφές να γίνει νέος Vieirinha; Εγώ τον θυμάμαι λιγότερο κινητικό και τριπλαδόρο από τον Αντελίνο, αλλά ήταν ακόμη μικρός.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”