7.Eyal Golasa
Re: 7.Eyal Golasa
Προφανώς και άφαντος στο β,αφού με την αλλαγή για γέλια που έκανε ο Τούντορ αναγκάστηκε να βολοδέρνει όπου να ναι και να παλεύει μόνος του.
Στο πρώτο ήταν πραγματικά ανέλπιστα καλός.Έδειξε πολλά καλά στοιχεία.
Στο πρώτο ήταν πραγματικά ανέλπιστα καλός.Έδειξε πολλά καλά στοιχεία.
- desperando
- Επικοινωνία:
- pisakaipoupoula
Αν τους παρουμε αριθμητικά εχουνε πολλούς συμπαθητικόυς στα χαφ
Αλλα τη διαφορα κανεις
Γκολασα πελκας σαμπο κατσε σαββιδης
Και τον αντονις που δεν είδαμε
Τζιολης χαρισης
Ιδανικό να πουλήσουμε κατσε το καλοκαίρι και σαμπο κα Ι εγιαλ
Αλλα τη διαφορα κανεις
Γκολασα πελκας σαμπο κατσε σαββιδης
Και τον αντονις που δεν είδαμε
Τζιολης χαρισης
Ιδανικό να πουλήσουμε κατσε το καλοκαίρι και σαμπο κα Ι εγιαλ
- kataramenos5
Περπατω εις το κεντρο οταν ο Σαμπο δεν ειν εδω.
Μετα λεμε γιατι δεν τον βαζουν κλπ κλπ.
Μετα λεμε γιατι δεν τον βαζουν κλπ κλπ.
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Νομιζω καλος σχετικα με βαση οτι δεν τον υπολογιζε ο κοουτς για φετος.Αλλα και αμυντικο χαφ δεν μπορει καλα να παιξει.Νομιζω δεν ειναι η θεση του.
- ΑποστόληςΑ
-
blackjack80
- ΑποστόληςΑ
Έχει μία τελική προσπάθεια (σουτ εκτός περιοχής), 27 πάσες, 7 λάθη, 10 κλεψίματα και 7 κερδισμένα φάουλ σε 199 λεπτά συμμετοχής. Ο Μακ σε 909 λεπτά έχει 64 πάσες, 60 λάθη, 15 κλεψίματα και 10 κερδισμένα φάουλ.
Θέλω να τον δω στη θέση του Πέλκα αλλά με Σάμπο (Κάτσε όταν γίνει καλά) και Χαρίση πίσω του στα χαφ για να τον καλύπτουν αμυντικά με τα τρεξίματα τους αφού ο ίδιος δεν το έχει και πολύ...Πιστεύω ότι θα αποτελούσε μία καλή εναλλακτική σ αυτήν τη θέση ως τον Γενάρη (αν πάρουμε τότε επιτελικό) ή κι ως το τέλος της σεζόν (αν δεν πάρουμε κάποιον τον Γενάρη)...ΑποστόληςΑ έγραψε:Έχει μία τελική προσπάθεια (σουτ εκτός περιοχής), 27 πάσες, 7 λάθη, 10 κλεψίματα και 7 κερδισμένα φάουλ σε 199 λεπτά συμμετοχής. Ο Μακ σε 909 λεπτά έχει 64 πάσες, 60 λάθη, 15 κλεψίματα και 10 κερδισμένα φάουλ.
Έτσι θα αποφορτιστεί κι ο μικρός που κουβαλάει μεγάλο φορτίο σαν "αποκλειστικό" 10άρι στο Π.Α.Ο.Κ. και δείχνει ότι του έχει πέσει πολύ βαρύ μέχρι τώρα και θα πάρει κι αυτός περισσότερα παιχνίδια για να βγουν πιο ασφαλή συμπεράσματα για το τι πραγματικά μπορεί να δώσει στην ομάδα...
- ΑποστόληςΑ
Cimirot, Sabo (Kace) και Golasa. Αυτοί νομίζω ότι πρέπει αν είναι η τριάδα των χαφ μας.
Δεν θα διαφωνήσω αλλά θέλω να δω τον Τσίμιροτ καμιά δεκαριά ματσάκια πρώτα και μετά ελπίζω να συμφωνήσω μαζί σου 100%...ΑποστόληςΑ έγραψε:Cimirot, Sabo (Kace) και Golasa. Αυτοί νομίζω ότι πρέπει αν είναι η τριάδα των χαφ μας.
Πραγματικά έχουμε χάφ του 7 που όμως άμα κουμπώσουν μπορεί να προσφέρουν και 8.
Ο Γκολάσα μάλλον πρέπει να παίζει πίσω απ τον φόρ και μπροστά απο τους 2 χάφ του κέντρου καθώτι Τρεξίματα ΔΕΝ....0
Θα ήθελα και εγώ κάποια στιγμή Τσίμιρωτ-Κάτσε-Γκολάσα με αλλαγές Τζιόλη-Χαρίση στο 6 Σάμπο στο 8 και πέλκα στο 10... Με την ελπίδα οτί ο Σαμπό θα γίνει Βασικός για να ψηλώσει λίγο η Ομάδα γιατί έτσι είναι πολύ σόφτ
Ο Γκολάσα μάλλον πρέπει να παίζει πίσω απ τον φόρ και μπροστά απο τους 2 χάφ του κέντρου καθώτι Τρεξίματα ΔΕΝ....0
Θα ήθελα και εγώ κάποια στιγμή Τσίμιρωτ-Κάτσε-Γκολάσα με αλλαγές Τζιόλη-Χαρίση στο 6 Σάμπο στο 8 και πέλκα στο 10... Με την ελπίδα οτί ο Σαμπό θα γίνει Βασικός για να ψηλώσει λίγο η Ομάδα γιατί έτσι είναι πολύ σόφτ