Frank Arnesen
Re: Frank Arnesen
Διάβασα τρεις τέσσερις σειρές απ το έκτρωμα που έγραψε αυτός ο πουθενας και ξερασα απ τα ματια.
Frank τα έμαθες? Το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα είναι γεμάτο που... δες και αδερφές γιαυτό μην ασχολείσαι, την δουλίτσα σου ,εσύ ξέρεις.
Στάλθηκε από το Blade S6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Blade S6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
blackjack80
Τσαρλυ μωρη λανοαιπ,ποιον παίκτη του χορηγού σου δεν πήρε ο αρνεσεν και ξερνας έτσι?
ελα βρε γατακι που ηρθες απο το ψαροχωρι της δανιας να μας μιλησεις για πλανο
αντε βρε γελοιε
και που να πεις οτι το εχω πλανο δεν σημαινει οτι θα πετυχει θα σε φανε επιτοπου οι ζουλου
για να δανειστω μια ατακα απο μια σουπερ ταινια
ΑΚΟΥ ΠΤΩΜΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ
α και κατηγορια να πεφτουμε καθε χρονο θα λεει μια μεριδα οτι χτιζουμε μην νομιζεις οτι σε στηριζουν η σε καταλαβαινουν
β μια αλλη μεριδα θα λεει ολα καλα ακομα και αν βγεις και πεις εκανα λαθος αυτοι θ ασε φανε σε χρονο dt
γ εδω αν πεις μεχρι στιγμησ δεν βγαινει το πραγμα θες να φας τον ιβαν
δ ΕΔΩ αν πεις ρε παιδια 3 χρονια εχουμε πλανο σε 2 μηνες βγαλατε αποψη οτι απετυχε εισαι ασχετοσ
ε δεν λες για μπατζετ στοχεμενες αγορες και μεταπωλιτικες αξιες εδω ισχυει βρε μπηκε το γκολ?
στ να κανεις φιλιες με ογκολιθους του συλλογου πχ κολκα αν θες να την βγαλης καθαρη
αν φερεις και γχ πισω θα μεινεις για 3 χρονια γκαραντι σε λεω
α ρε κακομοιρη φρανκ βρε φουκαρα αρνεσεν...
αντε βρε γελοιε
και που να πεις οτι το εχω πλανο δεν σημαινει οτι θα πετυχει θα σε φανε επιτοπου οι ζουλου
για να δανειστω μια ατακα απο μια σουπερ ταινια
ΑΚΟΥ ΠΤΩΜΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ
α και κατηγορια να πεφτουμε καθε χρονο θα λεει μια μεριδα οτι χτιζουμε μην νομιζεις οτι σε στηριζουν η σε καταλαβαινουν
β μια αλλη μεριδα θα λεει ολα καλα ακομα και αν βγεις και πεις εκανα λαθος αυτοι θ ασε φανε σε χρονο dt
γ εδω αν πεις μεχρι στιγμησ δεν βγαινει το πραγμα θες να φας τον ιβαν
δ ΕΔΩ αν πεις ρε παιδια 3 χρονια εχουμε πλανο σε 2 μηνες βγαλατε αποψη οτι απετυχε εισαι ασχετοσ
ε δεν λες για μπατζετ στοχεμενες αγορες και μεταπωλιτικες αξιες εδω ισχυει βρε μπηκε το γκολ?
στ να κανεις φιλιες με ογκολιθους του συλλογου πχ κολκα αν θες να την βγαλης καθαρη
αν φερεις και γχ πισω θα μεινεις για 3 χρονια γκαραντι σε λεω
α ρε κακομοιρη φρανκ βρε φουκαρα αρνεσεν...
- Dinos_Liverpool
Έτσι ακριβώς!Mīngus έγραψε:Τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια σε όποιον κατάφερε να διαβάσει το άρθρο.Από τους 6 ποδοσφαιριστές που αποτελούν προσωπικές επιλογές του Άρνεσεν, οι Όλσεν, Σάμπο άνετα μπορούν να χαρακτηριστούν ως οι χειρότερες μεταγραφές της τελευταίας πενταετίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Και τον ειλικρινή θαυμασμό μου σε όποιον κατάφερε να διαβάσει το άρθρο, γαλήνιος.
Αγνοείστε τους μ@λ@κισμένους γ@μημένους και ηλίθιους ΑΡΔ... Μην του δίνετε σημασία! Χαίρονται, εύχονται και προσεύχονται για τις δικές μας αποτυχίες. Καλή πρόθεση με τέτοιους μηδενισμούς, αρχές Νοέμβρη απλά ΔΕΝ υπάρχει.
Υπάρχουν θέματα και προβλήματα, αλλά η πραγματική τους διάσταση καμία σχέση δεν έχει με το πώς θέλουν να τα παρουσιάζουν!
Ο ΠΑΟΚ, γμμενοι, με αυτήν την ομάδα και αυτόν τον προπονητή, έσκισε το λωκαράκι του βάζελου και της κούλας. Δεν έχασε από την Ντόρντμουντ και έριξε 5άρα σε μία ιστορική ομάδα της Δανίας. Άρα υλικό υπάρχει!
Θα τον βρούμε τον δρόμο μας μόνοι μας, χωρίς τις σοφιστίες κανενός άλλου που δήθεν νοιάστηκε για μας!
Απόλυτη εμπιστοσύνη στους δικούς μας ειδικούς και όχι βιαστικές κρίσεις.
Ντίνο το θέμα δεν είναι οι ΑΡΔ. Αυτοί τη δουλειά τους κάνουνε για να βγάλουνε κανένα φράγκο παραπάνω. Το πρόβλημα είναι πως τη Κυριακή το βράδυ σχεδόν οι μισοί οπαδοί ζητούσαν είτε με ευγενικό τρόπο είτε όχι το κεφάλι του Τουντορ. Στην επόμενη ισοπαλία εντός θα έχουν φτάσει τα τρία τέταρτα και στην επόμενη ήττα θα έχουν μείνει καμιά δεκαριά γραφικοί να τον υποστηρίζουν. Έτσι δεν μπορεί να λειτουργήσει κανένα πλάνο.
- Dinos_Liverpool
Ακόμη κι έτσι, μπορεί να λειτουργήσει αν η διοίκηση τον στηρίξει σθεναρά.nico4 έγραψε:Ντίνο το θέμα δεν είναι οι ΑΡΔ. Αυτοί τη δουλειά τους κάνουνε για να βγάλουνε κανένα φράγκο παραπάνω. Το πρόβλημα είναι πως τη Κυριακή το βράδυ σχεδόν οι μισοί οπαδοί ζητούσαν είτε με ευγενικό τρόπο είτε όχι το κεφάλι του Τουντορ. Στην επόμενη ισοπαλία εντός θα έχουν φτάσει τα τρία τέταρτα και στην επόμενη ήττα θα έχουν μείνει καμιά δεκαριά γραφικοί να τον υποστηρίζουν. Έτσι δεν μπορεί να λειτουργήσει κανένα πλάνο.
Το ''είμαι ΠΑΟΚ δεν πάει άλλο, δίωξε πια τον Πορτογάλο'' δονούσε την Τούμπα κάποτε.
Αλλά στηρίχθηκε από αυτούς που έπρεπε.
Δύσκολο. Άλλη εκείνη η εποχή με τον κόσμο να είναι μια γροθιά και να γεμίζει το γήπεδο ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων. Έτσι όπως έχει η κατάσταση τώρα, χωρίς αποτελέσματα σε δύο μήνες η τούμπα θα έχει χίλια εισιτήρια και κάποιες χιλιάδες να κράζουν παντού σε όλα τα μέσα. Δεν είναι τόσο εύκολο να πει θα τους γράψω στα παπάκια μου. Μακάρι πάντως.
Συμφωνώ ότι εύκολο δεν είναι καθόλου. Αλλά είναι αυτό που πρέπει να κάνει μια σοβαρή διοίκηση.
Όταν έχεις ένα συγκεκριμένο πλάνο στο οποίο πιστεύεις, αφήνεις όλους τους άλλους να κουρεύονται.
Θέμα πίστης και σοβαρότητας είναι.
Όταν έχεις ένα συγκεκριμένο πλάνο στο οποίο πιστεύεις, αφήνεις όλους τους άλλους να κουρεύονται.
Θέμα πίστης και σοβαρότητας είναι.
Έφυγε λέει το "ρεπορτάζ" των ΑΡΔ για 10 μέρες επειδή το συμβόλαιο του με την δανέζικη Τιβί ισχύει και είναι υποχρεωμένος να σχολιάσει τα ματς Δανίας-Σουηδίας!!! Πόσο ρουφι@νοι να είναι αυτοί οι κ@λοαρδ ρε π@ύστη μου!!!
Πάντως εγώ θυμάμαι ότι και τον Σεπτέμβριο για τους ίδιους λόγους είχε φύγει και γύρισε με...ΜΠΕΡΜΠΑΤΟΦ!!!
Δεν τον θέλετε ε ρουφι@νάκια των αθηναίων;
Ε πως να τον θέλετε βρε παλιολιγούρια; Αφού και "σφίγγα" είναι και δεν του παίρνετε λέξη για μεταγραφές και το κυριότερο σας βάζει συνέχεια σε έξοδα για αεροπορικά εισιτήρια για να τον κυνηγάτε σε όλη την Ευρώπη μπας και βγάλετε καμιά είδηση!!!
Πολύ σε γουστάρω μίστερ Φρανκ...RESPECT TO THE Π.Α.Ο.Κ. TECHNICAL MANAGER!!!

Πάντως εγώ θυμάμαι ότι και τον Σεπτέμβριο για τους ίδιους λόγους είχε φύγει και γύρισε με...ΜΠΕΡΜΠΑΤΟΦ!!!
Δεν τον θέλετε ε ρουφι@νάκια των αθηναίων;
Ε πως να τον θέλετε βρε παλιολιγούρια; Αφού και "σφίγγα" είναι και δεν του παίρνετε λέξη για μεταγραφές και το κυριότερο σας βάζει συνέχεια σε έξοδα για αεροπορικά εισιτήρια για να τον κυνηγάτε σε όλη την Ευρώπη μπας και βγάλετε καμιά είδηση!!!
Πολύ σε γουστάρω μίστερ Φρανκ...RESPECT TO THE Π.Α.Ο.Κ. TECHNICAL MANAGER!!!
-
blackjack80
δανε ακου τον γρηγοριαδη ναουμ ,εκανες βλακειες στις μεταγραφες το καλοκαιρι και εδωσες 4 εκατομμυρια σε ομαδες και μονο ο ροντριγκεζ βγηκε ναουμ ,σοβαρεψου μην εχουμε αλλα ναουμ ,εμετικος γρηγοριαδης παλι και σημερα
Χθες έλεγε για Κλάους συνεχίζει να προκαλεί ο πρύτανης της δημοσιογραφιας τρομάρα του
Πόντιοι και ΠΑΟΚτσηδες εγεννεθαμε εμείς
Πόντιοι και ΠΑΟΚτσηδες εγεννεθαμε εμείς
- buffalobill4
Ρε σεις αυτοί είναι ικανοί να μας πουν ότι κι ο Ιβάν έπαθε "μανιοκαταθληπτική κρίση" και ανέβηκε στην ταράτσα του Μακεδονία Παλλάς για να φουντάρει αλλά φύσηξε ανάποδα ο Βαρδάρης κι έτσι σώθηκε την τελευταία στιγμή!!!
Α ρε φάλεςκου αρδ...

Α ρε φάλεςκου αρδ...