Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Re: Ιβάν Σαββίδης (ΙΙ)

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Αλλά όχι το ύφος του, παρά τις αρκετές παρατηρήσεις που του έχουν γίνει!

Γιατί, ρε συ Μπομπ, γμ το φελέκι μου μέσα;
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

Dinos_Liverpool έγραψε:Αλλά όχι το ύφος του, παρά τις αρκετές παρατηρήσεις που του έχουν γίνει!

Γιατί, ρε συ Μπομπ, γμ το φελέκι μου μέσα;

γιατο αγαπητε ντινο
οπως εχω ξαναπει
για να μπορω να περναω μηνυματα θα χρησιμοποιω περιεργο υφος και γενικα οπως μου κατεβει
για να διαβαστει

εξ αλλου μπορει να αρχισει μια καθιερωμενη ανταλαγη αποψεων αναμεσα μας εννοω εσενα και εμενα
με την κλασικη καταληξη

αρα γλιτωνεις και την γενικη φασαρια με ενα μονο μπαν
λιγο το εχεις αυτο?
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Καμία διάθεση συνεννοήσης, καμία διάθεση να καταλάβεις τις σου λέμε (ποτέ δεν το έκανες αυτό!).

Εάν ο Κάκος έρθει στον ΠΑΟΚ, όπως όλα δείχνουν, από εμάς θα στηριχτεί, όπως και να έχει. Και όποιος υπερβεί τους κανόνες, θα υποστεί τις συνέπειες.

Εγώ, πάντως, δεν είμαι διατεθειμένος να συνεχίσω να αποδέχομαι την αγενέστατη συμπεριφορά σου, όχι μόνο απέναντι σε μένα, αλλά και σε άλλους mod και απλά μέλη. Έχεις πάρει πάρα πολλές ευκαιρίες, σου δίνω άλλη μία, αλλά αυτή είναι η τελευταία!
marley 4

οι παλιες καλες εποχες

που ειδες αγενεια στο προσωπο σου θελεισ να μου πεις?

μην κανεις το λαθος να αναφερεις τα περι μπαν που εγραψα γιατι αυτο ειναι η λογικη καταληξη και οχι κατι αλλο
φυσικα δωσμενη με χιουμορ

αν ειναι κακης ποιοτητας χιουμορ η δεν εγινε κατανοητο μπορω να ερωτηθω πρωτα πριν παρεις σαν δεδομενο οτι ειμαι αγενης ..

τα περι τελευταιας ευκαιριας ειναι για ποιο πραγμα? για να συνεχισω να ειμαι μελος στο φορουμ?
ντινο καπου εχει χαθει το μετρο σε ενα φορουμ ερχεσαι μονος σου γιατι το θελεις εσυ
δεν αποτελει καμια ευκαιρια η εισοδος η η εξοδος σε αυτο
συγχωρεσε με αλλα θεωρεις οτι ειναι τοσο σημαντικο στην ζωη καποιου να ειναι μελος φορουμ

τες πα δεν θεωρω οτι εκανα κατι που δεν εκαναν δεκαδες μελη απο την κυριακη
(ισα ισα που κρινεις το υφος και οχι τα γραφομενα)
αλλα θα δεχτω την οποια αποφαση σου

ΑΡΑ(και αλλα) δεν κατανοω την συνδεση αγενειας -τελευταιας ευκαιριας κυριως το πως προεκυψε
ΟΜΩΣ οπως σου εχω ξαναπει νο προμπλεμ καλη καρδια
Άβαταρ μέλους
nico4

Δημοσίευση από nico4 »

Αν αντί του Κάκου έρθει ο Σάββας Θεοδωρίδης ή ο Σπαθας θα στηριχτεί και αυτός; Η στήριξη είναι ανεξαρτήτως προσώπου αρκεί να τον φέρει η ΠΑΕ; Υπάρχει κάποιο όριο πέρα απ'το οποίο θα πεις ότι δεν στηρίζεις;
Υγ. Εγώ προσωπικά δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα με τον Κάκο, απλώς μπορώ να καταλάβω αυτούς που έχουν.
Άβαταρ μέλους
Φοίνικας

Δημοσίευση από Φοίνικας »

Dinos_Liverpool έγραψε:
Εάν ο Κάκος έρθει στον ΠΑΟΚ, όπως όλα δείχνουν, από εμάς θα στηριχτεί, όπως και να έχει. Και όποιος υπερβεί τους κανόνες, θα υποστεί τις συνέπειες.
nico4 έγραψε:Αν αντί του Κάκου έρθει ο Σάββας Θεοδωρίδης ή ο Σπαθας θα στηριχτεί και αυτός; Η στήριξη είναι ανεξαρτήτως προσώπου αρκεί να τον φέρει η ΠΑΕ; Υπάρχει κάποιο όριο πέρα απ'το οποίο θα πεις ότι δεν στηρίζεις;
.

Απ ότι φαίνεται όχι.

Αλλά δεν είναι αυτό το ζήτημα. Που είναι ζήτημα, αλλά δεν θέλω να πω αυτό.
Το ζήτημα είναι η εφεύρεση άλλοθι για να τον δεχτούνε όλοι οι άλλοι.
Δεν είναι του συστήματος, είναι ένας ανεξάρτητος μπάτσος σαν τον Σταλόνε στο Κόμπρα.
Αδίκησε τον ΠΑΟΚ (άρα δεν ήταν καλός στη δουλειά του που βάσει αυτής, επιλέχτηκε σε αυτό το πόσο) αλλά έλα μωρέ αυτό ήταν παλιά δεν είναι και Σπάθας και εν πάσει περιπτώσει είπαμε δεν είναι του συστήματος.
Είναι για να γελάς μέσα απ τον εμετό σου.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Ale έγραψε:
eorptol έγραψε:Εδώ τον ιωσηφιδη τον κραζαμε θα γλυτωσουν οι άλλοι οποίοι και να ναι αυτοί;

Πόντιοι και ΠΑΟΚτσηδες εγεννεθαμε εμείς
Τί σχέση έχει ο Ιωσηφίδης με τον νιοράντε;
Με ξεπερνάει ο συλλογισμός σου, και ας είμαι και ταγμένος σουρρεαλιστής.
Μα δεν τον κράζανε κάποιοι και στα ραδιόφωνα γιατί λέει ήταν μόνιμα στην παε σε πόστο; τον κατηγορουσαν ΠΑΟΚτσηδες έναν άνθρωπο που δεν πήγε σε άλλη ομάδα ούτε έχει αμφιλεγόμενο παρελθόν. ...ο κακος έχει το αμφιλεγόμενο παρελθόν χωρίς βέβαια να φτάνει στο επίπεδο σπάθα λογικό είναι να ακούσει πολύ περισσότερα

blackjack80

Δημοσίευση από blackjack80 »

Eorptol τι λες?εγώ δεν ξέρω να υπάρχει άνθρωπος να πει κακό λόγο για τον ιωσηφηδη ,μόνο οτι συγκρίνεις κακό με ιωσηφηδη ειναι ιεροσυλία :evil:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

marley 4 έγραψε:GKEO

τι ειναι αυτο που σε παρακινει που σε πιεζει μεσα σου να κανεις το ασπρο μαυρο?
σε τι βασιζεσαι οτι με σαχλες τυπου ξερει απο παρασκηνιο(λες και ειναι ο μονος) η ειναι καλος διαιτητης(μηπως θα σφυριζει τα ματς?) θα βαλεις εστω και ενα να σκεφτει ρε λες να ειναι καλη επιλογη ο κοντος(κοντος δεν ειναι ρε :lol: :mrgreen: )

εσυ ο ιδιος δεν πιστευεις αυτο που λες και θα ηταν παραλογο να ελεγες πχ ενα μηνα πριν για γενικο αρχηγο θελω κακο και οτι συνεαπεται περι κακου
πως λοιπον θα αρχισεις να ριχνεισ μπαν( γιατι αυτο θα γινει) σε αδερφια σου που θα βριζουν το κορακι που σε εσφαξε για την πλακα του που σου εκοψε το τσ λου με το ετσι θελω για να βγει η ομαδα του?

κακος/σπαθας 2 απο ολα τα κορακια θα εφερναν διχασμο
και πηραμε το ενα
και μην μου πεις τιποτα παλαβα οποιο κορακι και αν ερχοταν γιατι δεν ειναι ετσι
και αποδειξη ο τεβελεκης

αυτο το στορυ δεν ειναι σαν τον αλλον οχι δεν ειναι ετσι τα πραγματα η για το καλο του ΠΑΟΚ κανω την νυχτα μερα εχει στοπ?
γκαγκατσης-δωνης-σαλπι-κακος εδιξαν οχι
σπαθας? κυρ σαββας? κοκκαλης? μαρινακης? μπεος? πατερας? χυτας?φασουλας?
που θα μπει στοπ? αν θα μπει....

αφησε κατα μερος τα περιεργα τυπου να το δουμε ετσι και αλλιως και να και μου και πρωτα απο ολα μην προσβαλεισ τον εαυτο σου
δες τι θα γινει με την επερχομηνη σειρα απο μπαν προσωπικα θα απεχω αλλα δεσ ηδη ενας εγραψε το οραμα του κιμ γιον πως διαολο λεγεται
ενω ο ανεκδιηγητος εορπτολ εγραψε τον μεγαλο ποθο των γαυρων αυτο που ΔΕΝ τολμησε να πει γαυρος το ειπε δικος μας

ειδη βλεπω κανουν παρτυ οι περιεργοι και ανφερουν ιωσηφιδη( ακομα δεν καταλαβαν οτι ο γενικος αρχηγος και ο χι ο παιχτης ηταν το προβλημα) και αλλα τετριμενα αναληθεις και ψεμματα

all in στην ξαφνικη ΜΑΖΙΚΗ επιστροφη σαλπιγγιδολατρων με κοινη θεση( φραγμενο στον οπαπ η επιλογη...)
στα ποστ θελετε να φατε τον ιβαν η θελετε να δοιηκησετε
στην αναφορα σε παντελακη
στην παρι σεν ζερμεν
και στο καψιμο του σαχα

(ΠΟΣΟ ΔΙΝΕΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ Η ΑΠΟΔΟΣΗ?)

στα λεω για 2 λογους επειδη εγω θα απεχω και επειδη εισαι μοντ
αν θελεις να προστατευσεις το φορουμ προετοιμασου
ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΝΤΙ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΜΟΝΙΜΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΛΛΑΞΕ ΕΣΥ ΠΡΩΤΑ
και οχι να εχουμε μια επαναληψη των σαλπι

στεκομαι στο πλευρο εκεινων που αναγνωριζουν ποιοι ειναι που δεν εχασαν τον εαυτο τους απο τις κολοτουμπες
οποτε δεν θα βοηθησω οσους συμφωνω και δεν θα ερθω σε κοντρα με οσους διαφωνω
δεχομαι και στεκομαι στο πλευρο οσων διαφωνουν με εμενα αλλα ειναι αληθινοι με αυτα τα αδερφια μου θα την βρουμε την ακρη

καλημερα και καλη τυχη

ΥΓ ο ιβαν δεχεται συμβουλες ακομα απο τον ευρωβουλευτη μας
αυτο το κολλημα πληρωνουμε και θα πληρωνουμε για πολυ ακομα
Τι είπε ο ανεκδιήγητος εορπτολ λαϊκό δικαστήριο και κρεμάλα. ....δεν ανεχεσε με τίποτε άποψη που δεν συμφωνεί μαζί σου δεν πειράζει. ....σταβοστομισμος παλιά κακή συνήθεια κάποιων παοκτσηδων. ...μπορείς να με εξηγήσεις γιατί ο γενικός αρχηγός ιωσηφιδης να είναι πρόβλημα; πεστο και επιτέλους πρότεινε αν δεν σε αρέσει σαν γενικός αρχηγός ιωσηφιδης ποιος σε αρέσει. ...έμμεσα με επιβεβαιώνεις δεν γούσταραν σαν γενικό αρχηγό κάποιοι τον ιωσηφιδη όχι σαν παίκτη. ....γιατί;

marley 4

Όλοι κρίνονται από το αποτέλεσμα την στελέχωση της παε δεν την αποφασίζουμε εμείς. ...εμάς πρέπει να μας ενδιαφέρει το αποτέλεσμα κάθε κίνησης

αυτο δεν εγραψεσ? θα το αρνηθεις?

ε λοιπον δεν ειναι αποψη ειναι τροπος ζωης και συγκεκριμενα των γαυρων
να φερουμε μαρινακη σπαθα και χυτα και τον μπεο εκει να δεις αποτελεσμα και γρηγορα μαλιστα
θα σαι περηφανος ε ?

υγ περι ιωσηφηδη δεσ πορισμα αλλα τα εχουμε πει 3 χρονια εσυ γραμμη δεν πηρες και ακομα ρωτας
και δσεν ειναι δουλεια μου να προτεινω κανενα και εχει βγει ανακοινωση να φυγει και αυτοσ πριν χρονια εσυ ψαχνεισ επιπεβαιωση οτι καποιοι δεν ηθελαν τον ιωσηφιδη τωρα? δηλαδη σοβαρα ? σοβαρα ?
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Πες και άσε τα πορίσματα λαμογιο και αυτός ε; εγώ δεν πήρα χαμπάρι ότι κατηγορείται για κάτι εσύ ξέρεις εγώ είμαι απλός οπαδός σιχάθηκα με επετηριδα να πιάνουν δουλειά στην παε οι κάθε λογής παοκαρχες που δεν προσφέρουν τίποτε. ....αφού βγάλαμε και τον ιωσηφιδη προβληματικό είμαστε ικανοί για όλα. ....

Ναι θέλω αποτελέσματα, αποτελέσματα το είπα αλλιώς ας βάλουμε και τον Νικόλα γενικό αρχηγό δεν έχει σημασία ,και άσε τα λογοπαίγνια για μαρινακη Σάββα. ....ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ θέλουμε όλοι. ...και μακριά από παοκαρχες που ψάχνουν μεροκάματο και οι σοβαροί παοκτσηδες θα φύγουν με σκιές όπως κάνανε -κάνεις με τον ιωσηφιδη
blackjack80

Δημοσίευση από blackjack80 »

Εγώ λεω να πάρει και πακέτο σσββα θεωδοριδη ,γιατί όχι?ξέρει το παρασκήνιο ,ειναι πρώην ποδοσφαιριστής και θα κάνει και δηλώσεις που θα προσφέρει άπλετο το γέλιο που έχει λείψει απο τον βασανισμένο λαο μας τα τελευταία χρόνια .
marley 4

eorptol έγραψε:Πες και άσε τα πορίσματα λαμογιο και αυτός ε; εγώ δεν πήρα χαμπάρι ότι κατηγορείται για κάτι εσύ ξέρεις εγώ είμαι απλός οπαδός σιχάθηκα με επετηριδα να πιάνουν δουλειά στην παε οι κάθε λογής παοκαρχες που δεν προσφέρουν τίποτε. ....αφού βγάλαμε και τον ιωσηφιδη προβληματικό είμαστε ικανοί για όλα. ....

καλα δεν θα επαναφερω πορισμα βαριεμαι αλλα εισαι μεσα στα πραγματα και επικαιρος ρε μπαγασα(χιουμορ)

σου εχω νεα χυτας υπευθυνος επικοινωνιας στην παε (κατι παλιες ποαρεξηγησεις τις θυμασαι?)

σαββας( ενας ειναι ο κερατας..) ερχεται κατι περι εγληματικης οργανωσης λασπη στην ομαδαρα του μαρινακη να φανταστω?

και προφανως κανω χιουμορ και προφανως αν ερθουν θα τα πεις
σε προβλιματιζει καθολου η μπα
το αποτελεσμα εχει σημασια αλλωστε για εσενα
ησουν ξεκαθαρος περι αυτου θεωρω οτι δεν εχει νοημα η συνεχεια της κουβεντας
να εχεις την λεβεντια να παραδεχτεις την λογικη σειρα των αποψεων σου(ΕΣΤΩ ΜΕΣΑ ΣΟΥ) και να μην γινεις πολιτικαντης με της κατα φαντασια κοκκινες γραμμες
Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΣΚΩΤΟΣΕ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ
(παραφραση απο τραγουδι ειναι με μεταφορικη σημασια μην το παρεις τοις μετριτοις)

υγ μην σκας γαιδαρο ειπεσ εμασ μασ ενδιαφερει ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΚΙΝΗΣΗΣ αρα ειναι ασχετα απο προσωπα και τακτικεσ μην παριστανεισ κατι αλλο
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+1
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

eorptol έγραψε:Πες και άσε τα πορίσματα λαμογιο και αυτός ε; εγώ δεν πήρα χαμπάρι ότι κατηγορείται για κάτι εσύ ξέρεις εγώ είμαι απλός οπαδός σιχάθηκα με επετηριδα να πιάνουν δουλειά στην παε οι κάθε λογής παοκαρχες που δεν προσφέρουν τίποτε. ....αφού βγάλαμε και τον ιωσηφιδη προβληματικό είμαστε ικανοί για όλα. ....

Ναι θέλω αποτελέσματα, αποτελέσματα το είπα αλλιώς ας βάλουμε και τον Νικόλα γενικό αρχηγό δεν έχει σημασία ,και άσε τα λογοπαίγνια για μαρινακη Σάββα. ....ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ θέλουμε όλοι. ...και μακριά από παοκαρχες που ψάχνουν μεροκάματο και οι σοβαροί παοκτσηδες θα φύγουν με σκιές όπως κάνανε -κάνεις με τον ιωσηφιδη
Εγώ δεν είμαι ΠΑΟΚ για τα αποτελέσματα.
Αν ήθελα κούπες ανεξαρτήτως μεθόδων, θα ήμουν γ@υρος.
Και αν είχα αυτήν την νοοτροπία, σήμερα θα ήμουν συνάδελφος του κ*μίνη και του κάκ*υ.
Όμως είμαι ΠΑΟΚ και ΟΛΟΥΣ αυτούς τους έχω γραμμένους στα @@ μου.
Από έναν πλανήτη γεμάτο διευθυντές, τον νιοράντε έπρεπε να διαλέξουμε;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”