Igor Tudor

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Re: Igor Tudor

Δημοσίευση από kataramenos5 »

stephanos έγραψε: Για να μήν παρεξηγηθεί κανένας πάλι, την άποψή μου γράφω: Μία φορά είναι άποψη. Δύο φορές είναι άποψη. Δεκαπέντε φορές σε είκοσι λεπτά είναι προπαγάνδα.
kastrakis

Δημοσίευση από kastrakis »

stephanos έγραψε:
che4 έγραψε: δεν ξερω αν βελτιωθει απλα ξερω οτι με εναν μαθητη του καφεδερματιδη καθηγητη μηχανικο καρπουζειρο τα μπακ θα παιζουν μπακ τα χαφ χαφ τα εξτρεμ εξτρεμ και τα φορ φορ
Άσε, δεν τον θυμάσαι κι αυτόν πώς κατέβαζε την ομάδα;

Εικόνα
:lol:

Και χωρίς πλάκα, πόσα άκουσε ο Σάντος που έβαζε αριστερό ΧΑΦ τον Σορλέν, για να κουμπώνει με Λίνο και γκρίνιαζε το πόπολο «γιατί δεν βάζει ένα εξτρέμ εκεί», «που να έχει την ντρίπλα και την ατομική ενέργεια», «να μή γυρνάει την μπάλα συνέχεια πίσω»;
Ή μόνο εγώ τα θυμάμαι αυτά; Αν ξεκινήσουμε να απαριθμούμε πόσες προπονητικές μ@λακίες έχει γράψει ο καθένας μας (κι εγώ μέσα), δεν μας φτάνουν δυο χρόνια.

Επί του θέματος (μια και σωστά αναφέρθηκε ότι ελάχιστοι έγραψαν κάτι εποικοδομητικό για το χθεσινό ματς):
Το ματς το είδα χθες ξημερώματα (με το ένα μάτι κλειστό :D ), γνωρίζοντας σκορ και διακύμανση. Σωστή η επισήμανση του desperando ότι μετά το 3-2 ψιλοχάσαμε το κέντρο. Εκεί ή έβαζε κεντρικό αμυντικό και Τζιόλη στα χαφ ή καλύτερα μέσα Σαββίδη ή Σάμπο. Το θέμα όμως δεν είναι μόνο ποιόν βάζεις, αλλά και ποιόν βγάζεις. Είχαμε δύο επιθετικούς, Κλάους και Μακ. Ο Κλάους είχε μπει στο ημίχρονο, ξεκούραστος και ορεξάτος, δεν βγαίνει, οπότε θα έβγαζε τον Μακ. Ο οποίος Μακ, μόνος του δημιουργεί (και χάνει) το ανεπανάληπτο τετ-α-τετ που θα μπορούσε να κάνει το 4-2 και τέλος. Είναι να σε θέλει και λίγο και τον Κροάτη δεν τον θέλει πραγματικά καθόλου μέχρι τώρα. Το μοναδικό ματς που πήρε κάτι παραπάνω από αυτό που άξιζε, που λες «μας βοήθησε η Παναγ... ηηηηη τύχη» ;) , είναι αυτό με την Ντόρτμουντ.
Πραγματικά, τόσα χρόνια, πιο γκαντέμη προπονητή δεν θυμάμαι να είχαμε. :lol:

ΥΓ: Άσχετο. Έχω προτείνει μετά από αρνητικά αποτελέσματα, να υπάρχει περιορισμός στα ημερήσια ποστ, π.χ. 10 την ημέρα (ακόμη καλύτερα ΕΝΑ ανά θέμα ΚΑΙ δέκα την ημέρα). Δεν ξέρω αν γίνεται τεχνικά, αλλά θα βοηθούσε πολύ και το διάλογο και το... μονόλογο.
Αλλιώς, δεν υπάρχει πρόβλημα, την επόμενη φορά που θα δω κάποιον να γράφει το ίδιο ακριβώς πράγμα δέκα φορές, θα γράφω εγώ κάτι άλλο πενήντα. Τρία κλικ με το ποντίκι είναι. :twisted:

Για να μήν παρεξηγηθεί κανένας πάλι, την άποψή μου γράφω: Μία φορά είναι άποψη. Δύο φορές είναι άποψη. Δεκαπέντε φορές σε είκοσι λεπτά είναι προπαγάνδα.

Μπραβο Στεφανε.Εξαιρετικη τοποθετηση.
Άβαταρ μέλους
Gimnistis

Δημοσίευση από Gimnistis »

Ξεσάλωσαν. Δεν έχουν καταλάβει ομως πως πλέον αποτελούν τον ορισμό του γραφικού.

Η στήριξη στον Τουντορ δεν μονο στο πρόσωπο του. Ειναι στήριξη στην υγεία ενός συλλόγου να ακολουθεί το πλάνο το οποίο σχεδίασε εξαρχής και να κριθούν οι υπεύθυνοι όταν πρεπει.

Η αλλάζατε ή αλλάξτε δουλεια. Τελειώσατε.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

αναμένω με τεράστιο ενδιαφέρον την παρασκευή την συνέντευξη του ιγκόρ στην εκπμπή των συνδέσμων.

δεν θυμάμαι άλλη φορά να έχει γίνει κάτι παρόμοιο. δλδ ο προπονητής του ΠΑΟΚ πραγματικά να συνομιλήσει με απεσταλμένους των συνδέσμων. πέρα απο τις επισκέψεις στο δώνη φυσικά. :mrgreen:
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

Βασικά, χεστικα τι λέει ο κάθε δημοσιογραφισκος, εγώ μπάλα θέλω να βλέπω από την ομάδα μου. Μπορεί; αν όχι στο καλό να πάει. Θα φτάσουμε στο 2050 και θα λέμε κάντε υπομονή χτίζεται η ομάδα. Γελάνε όλοι μαζί μας, στα καφενεία βγαίνω και όλοι μου λένε εσείς βγάζετε τα ματια σας μονοι σας, μια ζωή στην μιζερια.
παοκαρα23

Δημοσίευση από παοκαρα23 »

αφου το λενε στα καφενεια ρε Τσιρι,τοτε νταξει.. :mrgreen:
giapas

Δημοσίευση από giapas »

ΠΑΟΚ παίξε μπάλα για να μη μας τη λένε στα καφενεία και να μη γελάνε μαζί μας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος giapas την Τρί 10 Νοέμ 2015, 00:43, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
τσιριγώτης

Αλάνι μου εσύ. Κάτσε κ πάλευε.
τσιριγώτης

παοκαρα23 έγραψε:αφου το λενε στα καφενεια ρε Τσιρι,τοτε νταξει.. :mrgreen:
Πιστεύω να κατάλαβες Πώς το εννοώ,.για τον άλλο δεν έχω απαιτήσεις
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Μεγάλε εδώ δεν είναι το προσωπικό σου ημερολόγιο ούτε κανά εφηβικό λεύκωμα. Και όχι δε γίνεται άλλο να γράφεις και άλλο να εννοείς , ιδίως σε τέτοιο χώρο ανοικτό σε όλους. Υποτιμάς και υποβιβάζεις συνεχώς την οπαδική σου ταυτότητα γράφοντας πράγματα απαράδεκτα για ΠΑΟΚτσή.

γίνε γαύρος να είσαι ο καφενειογαμάω
ή κόψε τα καφενεία να κάνεις και οικονομία
ή επιτέλους νιώσε ΠΑΟΚ και γράψτους όλους στα αρκιντια σου.
παοκαρα23

Δημοσίευση από παοκαρα23 »

χαλαρωστε ρε..ολοι ΠΑΟΚια ειμαστε :nairepaok:
Τσιρι χαβαλε κανω.
Γιαπα εχεις ενα δικιο αλλα νταξει.Μην τα παιρνουμε ολα τις μετρητοις :opaokara:
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

Gimnistis έγραψε:Ξεσάλωσαν. Δεν έχουν καταλάβει ομως πως πλέον αποτελούν τον ορισμό του γραφικού.

Η στήριξη στον Τουντορ δεν μονο στο πρόσωπο του. Ειναι στήριξη στην υγεία ενός συλλόγου να ακολουθεί το πλάνο το οποίο σχεδίασε εξαρχής και να κριθούν οι υπεύθυνοι όταν πρεπει.

Η αλλάζατε ή αλλάξτε δουλεια. Τελειώσατε.
γράφεις μεγάλες αλήθειες και κρατάς ψυχραιμία πολύ σοβαρού ανθρώπου.
μπράβο σου ρε μάγκα
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

ακου κροατικο ταγαρι

ΓΡΑΨΕ ΣΤΑ @@ ΟΤΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ
ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ 3-5-2 θες? εκει να παραμεινεις θες 1-1-8 αυτο

προσεχε πανω απο ολους αυτους που σου λενε σε πιστευω και οτι χτιζουμε
κρατα πιστολι καθε φορα που το ακους ειναι λυκοι αυτοι

παρε ινφο απο μπολονι και στεφενς

και κανε παρεα με κολκα να σωθεις

ακους κροατικο ταγαρι?

υγ την παρασκευη θα νιωσεις ΠΑΟΚ κλεισε μεσα σου το συναισθημα και προχωρα κανε την δουλεια σας
ΚΑΙ ΓΡΑΨΤΟΥΣ
ΓΡΑΨΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΜΕΛΑΝΙ
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Καλημέρα Μπομπ!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”