Ιβάν Σαββίδης ΙΙ
- Μπαρκαρούτσος
- WestBlock4
Re: Ιβάν Σαββίδης (ΙΙ)
Δεν περιμενα ποτε να ακουσω ατομα εδω μεσα να λενε καλος ο κακος και αλλα τετοια...πραγματικα εχω χασει πασα ιδεα... Τελικα μας πειραζει ο γαυρος και το συστημα η απλα θελουμε να γινουμε σαν κ αυτους απλα για να παρουμε κανα κυπελακι? Ουτε τριπολη ειμαστε με τον μποροθρυλο ουτε ξανθη με το καζναφερη ουτε γαυρος με ολη την κεδ..ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ Κ ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΟΜΑ. ΤΕΣΠΑ αποψη μου ειναι απλα στεναχωριεμαι να βλεπω τετοιες κινησεις να γινονται απο την ομαδα
Ο Κάκος στον ΠΑΟΚ...μάλιστα...
Σοβαρολογούμε?Γιατί όχι Ψυχομάνη ή Παπουτσέλη?Ή' και τον κυρ Σάββα αφού είναι καλός...
Ο άνθρωπος που εξαιτίας του κάποιοι πήγαν νοσοκομείο,φυλακή,παίξαν ξύλο,κλαίγανε κλπ. να πάρει έστω κι ένα ευρώ από την ομάδα μας.Η ιστορία και η ιδιοσυγκρασία του ΠΑΟΚ είναι αντίθετη με τέτοιους τύπους και θα αισθανθώ μεγάλη ντροπή αν γίνει μέλος της ομάδας.Για κάτι τύπους σαν κι αυτόν γινόντουσαν επεισόδια και τώρα βγαίνει κάρτα φιλάθλου.Αντί λοιπόν να γίνεται αποχή για την κάρτα καλύτερα να γίνει αποχή για τον Κάκο γιατί είναι ένας κι αυτός απ τους πραγματικούς υπαίτιους του συστήματος.Κι επειδή ΠΑΟΚ είμαστε για να είμαστε κόντρα στο σύστημα κι όχι μέρος αυτού,μακριά αυτός από τον ΠΑΟΚ μας,δεν έχει καμία θέση.Αν θέλουμε να γίνουμε μεγάλοι στις 4 γραμμές και μόνο.Ομάδα που να κερδίζει κι αυτούς θέλαμε πάντα όχι τσιράκια και λαμόγια που να μας μολύνουν και να μας διευκολύνουν μέσω του συστήματος.
Αλήθεια και να έρθει θα δυναμώσουμε σε κάποιο τομέα?Μήπως θα επηρεάσει τους διαιτητές η παρουσία του?Χαχαχαχα,θα δώσει εντολή ο χοντρός και θα πουν ''όχι φοβόμαστε τον Κάκο?''
Μακριά από τον ΠΑΟΚ άνθρωποι που κάνανε κακό και κολλάνε ρετσινιά στην ομάδα.Ιβάν προστάτεψε την ιστορία του ΠΑΟΚ μας.
Σοβαρολογούμε?Γιατί όχι Ψυχομάνη ή Παπουτσέλη?Ή' και τον κυρ Σάββα αφού είναι καλός...
Ο άνθρωπος που εξαιτίας του κάποιοι πήγαν νοσοκομείο,φυλακή,παίξαν ξύλο,κλαίγανε κλπ. να πάρει έστω κι ένα ευρώ από την ομάδα μας.Η ιστορία και η ιδιοσυγκρασία του ΠΑΟΚ είναι αντίθετη με τέτοιους τύπους και θα αισθανθώ μεγάλη ντροπή αν γίνει μέλος της ομάδας.Για κάτι τύπους σαν κι αυτόν γινόντουσαν επεισόδια και τώρα βγαίνει κάρτα φιλάθλου.Αντί λοιπόν να γίνεται αποχή για την κάρτα καλύτερα να γίνει αποχή για τον Κάκο γιατί είναι ένας κι αυτός απ τους πραγματικούς υπαίτιους του συστήματος.Κι επειδή ΠΑΟΚ είμαστε για να είμαστε κόντρα στο σύστημα κι όχι μέρος αυτού,μακριά αυτός από τον ΠΑΟΚ μας,δεν έχει καμία θέση.Αν θέλουμε να γίνουμε μεγάλοι στις 4 γραμμές και μόνο.Ομάδα που να κερδίζει κι αυτούς θέλαμε πάντα όχι τσιράκια και λαμόγια που να μας μολύνουν και να μας διευκολύνουν μέσω του συστήματος.
Αλήθεια και να έρθει θα δυναμώσουμε σε κάποιο τομέα?Μήπως θα επηρεάσει τους διαιτητές η παρουσία του?Χαχαχαχα,θα δώσει εντολή ο χοντρός και θα πουν ''όχι φοβόμαστε τον Κάκο?''
Μακριά από τον ΠΑΟΚ άνθρωποι που κάνανε κακό και κολλάνε ρετσινιά στην ομάδα.Ιβάν προστάτεψε την ιστορία του ΠΑΟΚ μας.
Μια χαρά χρονιές κάνει στα Γιάννενα βτο παιδί.andis4 έγραψε:Αντε Ιβάν μετά τον κακο φέρε και τον τσουκαλα να δέσει το γλυκό
Ο Τσουκαλάς είναι συνέχεια βασικός εδώ και 3 χρόνια εκεί μπράβο στο παιδί
:)
Πόντιοι και ΠΑΟΚτσηδες εγεννεθαμε εμείς

στ @@ μου τι ειναι και ποιος ο Κακος και ο καθε Κακος..Οι πολεμοι δεν κερδιζονται με καλες προθεσεις.Θεωρει ο Ιβαν οτι μπορει να βοηθησει καπου;Καλως ερχεται.Συνειδησεις,ομαδες,κοκ δεν υπαρχουν οταν μπλεκονται τα φραγκα.Δεν πα να ναι βαζελος;Κι ο Γκαγκατσης ΠΑΟΚτσης υποτιθεται οτι ειναι.Αν δεν μας κανει τη δουλεια τι νομιζετε οτι ο Σαββιδης θα συνεχισει να τον ταιζει τζαμπα;Δεν με νοιαζει ποιον θα φερει και τι θα κανει,αυτο που με νοιαζει ειναι να μην ξαναδω να μου κλεβουν το πρωταθλημα οπως το 10(με ολους τους μηχανισμους να μιλανε για χεσμενους παικτες και τον βλαχοΠΑΟΚτση να τσιμπαει),η να χω την ατυχια του παππου μου που ειδε την καλυτερη κατα πολλους ομαδα που εχει περασει απ τα ελληνικα γηπεδα να παιρνει μονο 1 πρωταθλημα..
Φοίνικα, σε αγαπώ.Φοίνικας έγραψε:Νταξ, παρεξηγημένος κι ο Κάκος. Γελάνε κι οι τυφλοί.
Αυτούνου το ταξί δεν σηκώσανε οι άλλοι;
Γάμα τα σκηνικά με Γκαρσία-Σορλέν.
Το σκηνικά με το ντόρτι στον ρούλη τα ξεχάσατε, που πήγε να τινάξει το ματς στον αέρα, το ξεχάσατε.
Καταπιόνα κι αυτό.
Επειδή σλουρπ-σλουρπ στον σπασίμπα Ιβάν. Να βρούμε του κόσμου τα άκυρα επιχειρήματα/παραδείγματα για να καταπιεί ο κόσμος το απίθανο. Κι όχι δεν είναι κακό παιδί, παρασύρθηκε.
Ο άνθρωπος που νομίζει ότι η Γη γυρίζει γύρω από αυτόν.
Τι σκατά θα είναι ο ρόλος του στην ομάδα ποιόν θα έχει πάνω του και κάτω του, κανείς δεν ξέρει τίποτα.
Αλλά εντάξει, παρεξηγημένο παιδί. Άχου το μωρέ.
Τί σχέση έχει ο Ιωσηφίδης με τον νιοράντε;eorptol έγραψε:Εδώ τον ιωσηφιδη τον κραζαμε θα γλυτωσουν οι άλλοι οποίοι και να ναι αυτοί;
Με ξεπερνάει ο συλλογισμός σου, και ας είμαι και ταγμένος σουρρεαλιστής.
Από τα χέρια της Μάντσεστερ το αρπάξαμε το πουλαίν.Φοίνικας έγραψε:Σωστό αυτό που λες και είναι και το βασικό μου μέλημα, ανεξάρτητα απ την όποια δουλειά (τι είπαμε θα κάνει; )Sekeris4 έγραψε:Καποιος πρεπει να καλυψει το κενο του ανεργου επαγγελματια ποδοσφαιριστη.Τι θ απογινουμε χωρις εσωτερικη οπαδικη διχονοια?Εξυπνη κινηση απ την παε ΠΑΟΚ.Συγχαρητηρια!
αλλά γιατί να υπάρχει διχόνοια;
Δεν θα έπρεπε να είναι κλειστές οι πόρτες του συλλόγου για κάτι τέτοιους;
Σιγά το κελεπούρι δηλαδή που τρέξαμε να μην τον κλείσουν άλλοι.
Ούτε του prist64 να μην το πεις.
Μία φορά που συμφωνούμε!!!DC έγραψε:Δεν τον θέλω, δεν τον θέλω, δεν τον θέλω!
Το καλός διαιτητής δε με λέει ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ.
Ένας κομπλεξικός παπάρας ήταν, που ήθελε να τραβάει τα βλέμματα και τις ροχάλες των αλλονών πάνω του.
Ομολογώ ότι δεν αντιλαμβάνομαι την χρησιμότητά του στην ομάδα. Ίσως κάτι μεταξύ καζναφέρη και μπροβήλου; Δε ξέρω.
Όμως δεν ξεχνώ τις διαιτησίες του. ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΩ!
GKEO
τι ειναι αυτο που σε παρακινει που σε πιεζει μεσα σου να κανεις το ασπρο μαυρο?
σε τι βασιζεσαι οτι με σαχλες τυπου ξερει απο παρασκηνιο(λες και ειναι ο μονος) η ειναι καλος διαιτητης(μηπως θα σφυριζει τα ματς?) θα βαλεις εστω και ενα να σκεφτει ρε λες να ειναι καλη επιλογη ο κοντος(κοντος δεν ειναι ρε
)
εσυ ο ιδιος δεν πιστευεις αυτο που λες και θα ηταν παραλογο να ελεγες πχ ενα μηνα πριν για γενικο αρχηγο θελω κακο και οτι συνεαπεται περι κακου
πως λοιπον θα αρχισεις να ριχνεισ μπαν( γιατι αυτο θα γινει) σε αδερφια σου που θα βριζουν το κορακι που σε εσφαξε για την πλακα του που σου εκοψε το τσ λου με το ετσι θελω για να βγει η ομαδα του?
κακος/σπαθας 2 απο ολα τα κορακια θα εφερναν διχασμο
και πηραμε το ενα
και μην μου πεις τιποτα παλαβα οποιο κορακι και αν ερχοταν γιατι δεν ειναι ετσι
και αποδειξη ο τεβελεκης
αυτο το στορυ δεν ειναι σαν τον αλλον οχι δεν ειναι ετσι τα πραγματα η για το καλο του ΠΑΟΚ κανω την νυχτα μερα εχει στοπ?
γκαγκατσης-δωνης-σαλπι-κακος εδιξαν οχι
σπαθας? κυρ σαββας? κοκκαλης? μαρινακης? μπεος? πατερας? χυτας?φασουλας?
που θα μπει στοπ? αν θα μπει....
αφησε κατα μερος τα περιεργα τυπου να το δουμε ετσι και αλλιως και να και μου και πρωτα απο ολα μην προσβαλεισ τον εαυτο σου
δες τι θα γινει με την επερχομηνη σειρα απο μπαν προσωπικα θα απεχω αλλα δεσ ηδη ενας εγραψε το οραμα του κιμ γιον πως διαολο λεγεται
ενω ο ανεκδιηγητος εορπτολ εγραψε τον μεγαλο ποθο των γαυρων αυτο που ΔΕΝ τολμησε να πει γαυρος το ειπε δικος μας
ειδη βλεπω κανουν παρτυ οι περιεργοι και ανφερουν ιωσηφιδη( ακομα δεν καταλαβαν οτι ο γενικος αρχηγος και ο χι ο παιχτης ηταν το προβλημα) και αλλα τετριμενα αναληθεις και ψεμματα
all in στην ξαφνικη ΜΑΖΙΚΗ επιστροφη σαλπιγγιδολατρων με κοινη θεση( φραγμενο στον οπαπ η επιλογη...)
στα ποστ θελετε να φατε τον ιβαν η θελετε να δοιηκησετε
στην αναφορα σε παντελακη
στην παρι σεν ζερμεν
και στο καψιμο του σαχα
(ΠΟΣΟ ΔΙΝΕΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ Η ΑΠΟΔΟΣΗ?)
στα λεω για 2 λογους επειδη εγω θα απεχω και επειδη εισαι μοντ
αν θελεις να προστατευσεις το φορουμ προετοιμασου
ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΝΤΙ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΜΟΝΙΜΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΛΛΑΞΕ ΕΣΥ ΠΡΩΤΑ
και οχι να εχουμε μια επαναληψη των σαλπι
στεκομαι στο πλευρο εκεινων που αναγνωριζουν ποιοι ειναι που δεν εχασαν τον εαυτο τους απο τις κολοτουμπες
οποτε δεν θα βοηθησω οσους συμφωνω και δεν θα ερθω σε κοντρα με οσους διαφωνω
δεχομαι και στεκομαι στο πλευρο οσων διαφωνουν με εμενα αλλα ειναι αληθινοι με αυτα τα αδερφια μου θα την βρουμε την ακρη
καλημερα και καλη τυχη
ΥΓ ο ιβαν δεχεται συμβουλες ακομα απο τον ευρωβουλευτη μας
αυτο το κολλημα πληρωνουμε και θα πληρωνουμε για πολυ ακομα
τι ειναι αυτο που σε παρακινει που σε πιεζει μεσα σου να κανεις το ασπρο μαυρο?
σε τι βασιζεσαι οτι με σαχλες τυπου ξερει απο παρασκηνιο(λες και ειναι ο μονος) η ειναι καλος διαιτητης(μηπως θα σφυριζει τα ματς?) θα βαλεις εστω και ενα να σκεφτει ρε λες να ειναι καλη επιλογη ο κοντος(κοντος δεν ειναι ρε

εσυ ο ιδιος δεν πιστευεις αυτο που λες και θα ηταν παραλογο να ελεγες πχ ενα μηνα πριν για γενικο αρχηγο θελω κακο και οτι συνεαπεται περι κακου
πως λοιπον θα αρχισεις να ριχνεισ μπαν( γιατι αυτο θα γινει) σε αδερφια σου που θα βριζουν το κορακι που σε εσφαξε για την πλακα του που σου εκοψε το τσ λου με το ετσι θελω για να βγει η ομαδα του?
κακος/σπαθας 2 απο ολα τα κορακια θα εφερναν διχασμο
και πηραμε το ενα
και μην μου πεις τιποτα παλαβα οποιο κορακι και αν ερχοταν γιατι δεν ειναι ετσι
και αποδειξη ο τεβελεκης
αυτο το στορυ δεν ειναι σαν τον αλλον οχι δεν ειναι ετσι τα πραγματα η για το καλο του ΠΑΟΚ κανω την νυχτα μερα εχει στοπ?
γκαγκατσης-δωνης-σαλπι-κακος εδιξαν οχι
σπαθας? κυρ σαββας? κοκκαλης? μαρινακης? μπεος? πατερας? χυτας?φασουλας?
που θα μπει στοπ? αν θα μπει....
αφησε κατα μερος τα περιεργα τυπου να το δουμε ετσι και αλλιως και να και μου και πρωτα απο ολα μην προσβαλεισ τον εαυτο σου
δες τι θα γινει με την επερχομηνη σειρα απο μπαν προσωπικα θα απεχω αλλα δεσ ηδη ενας εγραψε το οραμα του κιμ γιον πως διαολο λεγεται
ενω ο ανεκδιηγητος εορπτολ εγραψε τον μεγαλο ποθο των γαυρων αυτο που ΔΕΝ τολμησε να πει γαυρος το ειπε δικος μας
ειδη βλεπω κανουν παρτυ οι περιεργοι και ανφερουν ιωσηφιδη( ακομα δεν καταλαβαν οτι ο γενικος αρχηγος και ο χι ο παιχτης ηταν το προβλημα) και αλλα τετριμενα αναληθεις και ψεμματα
all in στην ξαφνικη ΜΑΖΙΚΗ επιστροφη σαλπιγγιδολατρων με κοινη θεση( φραγμενο στον οπαπ η επιλογη...)
στα ποστ θελετε να φατε τον ιβαν η θελετε να δοιηκησετε
στην αναφορα σε παντελακη
στην παρι σεν ζερμεν
και στο καψιμο του σαχα
(ΠΟΣΟ ΔΙΝΕΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ Η ΑΠΟΔΟΣΗ?)
στα λεω για 2 λογους επειδη εγω θα απεχω και επειδη εισαι μοντ
αν θελεις να προστατευσεις το φορουμ προετοιμασου
ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΝΤΙ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΜΟΝΙΜΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΛΛΑΞΕ ΕΣΥ ΠΡΩΤΑ
και οχι να εχουμε μια επαναληψη των σαλπι
στεκομαι στο πλευρο εκεινων που αναγνωριζουν ποιοι ειναι που δεν εχασαν τον εαυτο τους απο τις κολοτουμπες
οποτε δεν θα βοηθησω οσους συμφωνω και δεν θα ερθω σε κοντρα με οσους διαφωνω
δεχομαι και στεκομαι στο πλευρο οσων διαφωνουν με εμενα αλλα ειναι αληθινοι με αυτα τα αδερφια μου θα την βρουμε την ακρη
καλημερα και καλη τυχη
ΥΓ ο ιβαν δεχεται συμβουλες ακομα απο τον ευρωβουλευτη μας
αυτο το κολλημα πληρωνουμε και θα πληρωνουμε για πολυ ακομα
-
Να δω κακό με ντύσιμο όπως τότε στα βραβεία σε αποστολή του ΠΑΟΚ να γελάσει και το ρομποτακι που ψάχνει για ζωή στον ρουλοπλανητη
Marley +++++++++++++1926 απο εμένα ,κάποιοι μοντ το μπαν το έχουν στο τσεπάκι τους και η αντίθετη γνώμη θεωρηται τρυπημα κατά της ομάδας και το να κατεβαζω αμασητο οτι κάνει η παε σαν Βορειοκορεάτης λέγεται στήριξη στην ομάδα,αν συνεχίσετε ετσι σας βλεπω να μένετε μόνοι σας αφού παιδιά με ωραίο λόγο και αποψη φευγουν με παραπονο
Marley +++++++++++++1926 απο εμένα ,κάποιοι μοντ το μπαν το έχουν στο τσεπάκι τους και η αντίθετη γνώμη θεωρηται τρυπημα κατά της ομάδας και το να κατεβαζω αμασητο οτι κάνει η παε σαν Βορειοκορεάτης λέγεται στήριξη στην ομάδα,αν συνεχίσετε ετσι σας βλεπω να μένετε μόνοι σας αφού παιδιά με ωραίο λόγο και αποψη φευγουν με παραπονο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος blackjack80 την Τρί 10 Νοέμ 2015, 10:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.