Παράπονα για το Paokmania

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για την ιστοσελίδα...
coolio4

Δημοσίευση από coolio4 »

Eχεις δικιο free...Απλα κι εγω αν ξαναβγαλει ο οποιοσδηποτε,τα νευρα του ή την αρνητικοτητα που βιωνει για τις κινησεις του προπονητη,στην κεντρικη σελιδα του site,δεν θα συμμετασχω αλλη φορα τοσο ενεργα....Εχει ενα πολυ καλα οργανωμενο forum οπου μπορει να το κανει...Ολοι μιλανε για ελευθερια αποψεων και κριτκης...Ελευθερια αποψης και κριτικης ειναι και η μη συμμετοχη σε ενα site,ραδιοφωνο,εφημεριδα κ.λ.π
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Απαράδεκτε, νομίζω όμως καλό θα ήταν να παραμείνει το συγκεκριμένο τόπικ ανοικτό μόνο και μόνο για να μην ξεχνάμε πόσο υπερόπτες μπορούμε να γίνουμε ή πόσο κράχτες προς αδερφούς μας..
Άβαταρ μέλους
steliospaoknikaia

Δημοσίευση από steliospaoknikaia »

g4marin έγραψε:

Εάν θέλεις να κάνεις ενημερωτικό site να κάνεις άλλο. Αυτό είναι ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΟ και ΌΧΙ ενημερωτικό!!!!! Άμα ήταν έτσι θα έπρεπε να βάλουμε και όλες τις δηλώσεις των gay στην αρχική σελίδα....
Α-χα συμφωνώ με την γενική ιδέα..οπαδίκο ή δημοσιογραφικό;; :roll: :roll:
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Θέλετε να απαριθμήσουμε τις λάθος θέσεις, τις λάθος δηλώσεις και τις λάθος ενέργειες των δημοσιογράφων, των ίδιων μας των συνδέσμων, των ίδιων μας των εαυτών ή των διοικήσεών μας;
Τίποτα δε θα μείνει όρθιο ..
Άβαταρ μέλους
11121969solitario

Δημοσίευση από 11121969solitario »

Το σάιτ προέβαλλε ένα έντυπο το οποίο είναι λόγω ειδικών συνθηκών(χαμηλή κυκλοφορία,έτοιμο να κλείσει)"υποχρεωμένο" να παίζει Π.Α.Ο.Κ. όπως παλιά.Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο.Το "παιχνίδι" έτσι πρέπει να "παίζεται".Μπράβο ξανά στους υπεύθυνους του σάιτ που έπιασαν το νόημα και χρησιμοποιούν αυτούς που έχουν ανάγκη τον Π.Α.Ο.Κ. προς το συμφέρον του συλλογου.
Άβαταρ μέλους
steliospaoknikaia

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω το γενικότερο πνεύμα του site..Είναι οπαδικό ή ενημερωτικό - δημοσιογραφικό περί ΠΑΟΚ;;
Δεν το λέω με κακία, αλλά μερικά πράγματα να ξεκαθαρίζοντε..
teacher

Δημοσίευση από teacher »

steliospaoknikaia το paokmania είναι οπαδικό και ενημερώνει ταυτόχρονα όλους όσους το επισκέπτονται για πράγματα που αφορούν αποκλειστικά τον ΠΑΟΚ.
teacher

Δημοσίευση από teacher »

Από την 5άδα των άρθρων που είναι τώρα στην κεντρική σελίδα, τα 4 είναι δικά μας αποκλειστικά και μόνο η συνέντευξη Μαλεζά έχει αναπαραχθεί από άλλο site.
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

VAGGT έγραψε:1000ΑΡΙΣΕΣ και τα ποστς σου αδερφε
σου ευχομαι να τα εκατομυριασεις εδω μεσα!!!
Εμένα δηλαδή τι θα με ευχηθείς??? χαχαχα
:) :) :) :)

Λοιπόν, για να σοβαρευτούμε λίγο, προσωπική μου άποψη είναι ότι οτιδήποτε αφορά τον ΠΑΟΚ μας, από όπου κι αν προέρχεται θα πρέπει να προβάλλεται, αρκεί αυτό που βγάζει σαν αποτέλεσμα να είναι κοινώς αποδεκτό από όλους τους ΠΑΟΚτσήδες, κι αυτό προϋποθέτει μερικούς "κανόνες" όπως το να μην προσβάλει, να μην παρακινεί σε αλλοπρόσαλλες πράξεις και να είναι αληθινό.
Ο νοών νοείτω!!
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

g4marin έγραψε:1ον.Αν σας ενοχλεί η γραμματοσειρά να μην μας δίνατε την δυνατότητα να το κάνουμε.....

2ον.Ξαναδιάβασε την τελευταία παράγραφο του gash042

:?
Ο καθένας έχει τη δυνατότητα και την ελευθερία να το κάνει .. Επειδή όμως συνεχόμενα ποστ σου είχαν μεγάλη γραμματοσειρά και ταυτόχρονα bold σου έκανα μία επισήμανση ..
Πες ότι είναι να πεις .. διαβάζεσαι από όλους .. δεν χρειάζεται να γράφεις με τεράστια γράμματα για να περάσεις τη γνώμη σου.
Gash ακρετοί χρησιμοποιείτε μεγάλες γραμματοσειρές για να τονίσετε κάποιο μέρος του ποστ σας ή κάποιο ποστ συγκεκριμένα. Άλλο όμως να κάνεις ένα ποστ έτσι .. κι άλλο συνεχόμενα. Μην κάνεις την κουφάλα ..
Συνεχίστε!
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Με τη σειρα μου κι εγω πιστευω οτι το παρων φορουμ ειναι μεν απο τα πλεον φιλελευθερα και δημοκρατικα, απο την αλλη ομως διεπετε κι απο μια πειθαρχια και ταξη !!! Κι ετσι πρεπει να ειναι !!!

Να λεμε και του στραβου το δικαιο !!!

Ειμαστε μια οικογενεια 11.000 ανθρωπων απο ολο τον πλανητη γη, αυξανομαστε καθημερινα και σιγουρα καποια στιγμη πρεπει να υπαρξουν μεταβολες οσο αφορα τη λειτουργια του σαϊτ, με μοναδικο γνωμονα στην τελικη την ευρυθμη λειτουργια του...

Αντιπαραθεσεις υπηρξαν, υπαρχουν και θα συνεχισουν να υπαρχουν οπως σε καθε υγειη κοινωνια...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Platon την Πέμ 20 Νοέμ 2008, 02:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Αστοχη, κατ' εμέ η χρονική συγκυρία για να ανεβάσουμε ένα τέτοιο άρθρο λίγο πριν την αναμέτρηση μας στη Φυλή..

Εμείς δεν ξεχνάμε, αλλά δεν ξεχνάμε και ότι οι περσινές ομάδες είναι και οι 2 αλλαγμένες στο 90% περίπου!

Από την ομάδα μας ποιος περσινός παίκτης θα παίξει για να θυμηθεί???
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

free4 έγραψε: Από την ομάδα μας ποιος περσινός παίκτης θα παίξει για να θυμηθεί???
Σνάουτσνερ - Μαλεζάς - Παντελής πάνε για βασικοί .. και στον πάγκο Μπαλάφας - Ηλιάδης - Λάκης - (Γεωργίου) - Αθανασιάδης + Σάντος, διοίκηση, εμάς.
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Κατ' αρχάς δε χρειάζεται να τα παίρνουμε και να δημιουργούμε κλίμα χωρίς να υπάρχει.

Βλάκες δεν είμαστε ούτε ξεχνάμε!!
Από το περσινό στραπάτσο της Φυλής απουσίαζε ο Κονσεισάο. Και πάλι όμως, συνεχίζω να λέω ότι συγκυριακά δεν κολλάει τόσο πολύ. Απλά ο αντίπαλος μας φέρνει άσχημους συνειρμούς στο μυαλό.

Αυτό είναι όλο. Δε χρειάζεται να τα παίρνουμε στο κρανίο.. Από κει κι έπειτα, δε νομίζω να είμαστε τόσο αφελείς πια και να πιστεύουμε ότι ξεχάσαμε από πού ξεκινήσαμε για να φτάσουμε στο σημείο που βρισκόμαστε τώρα. Κι επειδή δε χρειάζεται να φορτίζουμε και να αγχώνουμε τους παίκτες μας περισσότερο, είμαι αντίθετος.

Πολιτισμένοι άνθρωποι είμαστε και σε μερικά πράγματα, λογικό είναι να έχουμε τις αντιρρήσεις μας. Αλοίμονο αν δεν μπορούσαμε να τις εκφράσουμε κι ελεύθερα..
Γι αυτό είμαστε άλλωστε και ΠΑΟΚ!!

Το θέμα για εμένα θεωρείται λήξαν. Όλοι θυμόμαστε τι συνέβη πέρυσι και νομίζω ότι φέτος υπάρχει η ομάδα και η σοβαρότητα που πέρυσι έλειπαν από το ίδιο γήπεδο που το Σάββατο θα πανηγυρίσουμε τη νίκη..

Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ!!!
Άβαταρ μέλους
steliospaoknikaia

Μοναδικές στιγμές ύστερα από το σφύριγμα της λήξης με τους Κονσεϊσάο και Γκαρσία να προσκυνάνε την φανέλα του ΠΑΟΚ , να "καρφώνονται" στα κάγκελα και να πανηγυρίζουν μαζί με τους οπαδούς που κατέκλυσαν το γήπεδο της Φυλής

Από το κεντρικό για το ματς με τον Θρασύβουλο.

Ρε παιδιά, που το είδατε αυτό;;;
Εντάξει μην κοροιδευομάστε και μεταξύ μας...Δεν έχουμε ανάγκη από λόγια..
Η αλήθεια είναι οτί ο Γκαρσία πέταξε την φανέλα του στον κόσμο όταν αποβλήθηκε και ο Κονσεισάο υποκλίθηκε στον κόσμο..
Δεν έχουμε ανάγκη τα ψέματα!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Paokmania.Gr”