Π.Α.Ο.Κ - Πανθρακικός 3-3,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

ΓΛΥΚΟΣ
7
8%
ΜΑΛΕΖΑΣ
1
1%
ΤΖΙΟΛΗΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΚΙΤΣΙΟΥ
3
3%
ΣΚΟΝΔΡΑΣ
2
2%
ΧΑΡΙΣΗΣ
9
10%
ΓΚΟΛΑΣΑ
1
1%
ΖΑΙΡΟ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΜΑΚ
4
5%
ΡΟΝΤΡΙΓΚΡΕΖ
42
49%
ΠΕΛΚΑΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΤΖΑΒΕΛΛΑΣ
1
1%
ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
15
17%
ΚΟΡΟΒΕΣΗΣ
1
1%

Σύνολο ψήφων: 86

Άβαταρ μέλους
K_geo

Re: Π.Α.Ο.Κ - Πανθρακικός 3-3,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από K_geo »

zoran έγραψε:6 γκολ απο γριες κ πανθραξ! 1,2,3,4,5,6

κουραστηκα να μετραω

ναι αλλα βαλαμε κ 5, κ πηραμε ενα βαθμο, οχι ρε χτιζουμε τι ειναι αυτα που λες;;; 6 βαλαμε και πήραμε 2 βαθμούς. δεν βλέπεις αγώνες/αποτελέσματα της ομάδας σου;

ΧΤΙΖΟΥΜΕΕΕΕΕ, αλλα μη το διατυμπανιζουμε κ μας ακουσουν ο βαζελος κι η κουλα,
μη μαθουν το μυστικο μας οτι ΧΤΙΖΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕΕ
παιδια ας το λεμε καπως αλλιως, θα μας καταλαβουν....

βαζελε κ κουλα ας ειστε 10 βαθμους μπροστα, στα παπαρια μου, εσεις ΔΕΝ ΧΤΙΖΕΤΕ ΚΟΡΟΙΔΑΑΑΑΑΑΑΑ η κουλα ειναι 3 αν δεν κανω λάθος και η ζελα 7 που οκ, ειναι πιο κοντα στο 10 απο τα 3.
επίσης ο βαζελος που λες, τη φετινή του ομάδα την ετοιμάζει 3 χρόνια, έλεγαν για πρωτάθλημα κτλ ενώ αποκλείστικαν απο καμπάλα στην ευρώπη. η κούλα επίσης το ίδιο, 2 χρόνια ερχόταν. να είμαστε ελάχιστα δίκαιοι προς την ομάδα μας ακόμα και όταν αυτή δεν είναι δίκαιη προς τον εαυτό της.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Διάβασα αρκετά ποστ που λένε ότι κάτι άρρωστο έχει αυτή την ομάδα. Είδα και τις δηλώσεις του κόουτς που δεν μπορεί να εξηγήσει γιατί η άμυνά μας δέχεται τόσα πολλά γκολ.

Προσωπικά έχω την άποψη ότι στον ΠΑΟΚ συμβαίνει ότι και στην εθνική μετά τον Σάντος και Ρεχάγκελ. Η ομάδα παίζει με επιθετικό mentality. Με τον Σάντος ο ΠΑΟΚ έπαιζε ισορροπημένα με όλες τις ομάδες. Ίδιο τέμπο από την αρχή του αγώνα με υπομονή μέχρι το 94. Αν δε βάζαμε γκολ παίρναμε το 0-0. Θα εξηγήσω πόσο σημαντικό στην στρατηγική σου είναι το να κρατάς το μηδέν, αλλά και το να μην αγχώνεσαι με τη νίκη δείχνοντας ότι και το χ είναι σχετικά αποδεκτό αποτέλεσμα στην κακή σου μέρα:
Όταν δείξεις το στιλ της ομάδας σου, η μικρή ομάδα (που είναι οι περισσότεροι αντίπαλοι στη Σουπερλιγκ) θα προσαρμόσει την στρατηγική της πάνω σου. Η μικρή ομάδα έχει τους δικούς της στόχους και αυτή είναι η σωτηρία. Αν πάρει υποθετικά σε 30 αγώνες 30 ισοπαλίες δε σώνεται σιγουρα με 30 βαθμούς. Άσε που σε 30 αγώνες θα κάνει και αρκετές ήττες. Άρα η ισοπαλία δεν είναι και τόσο χρυσάφι. Χρυσάφι είναι οι 3 βαθμοί που πάνε ύπουλα να σου πάρουν επειδή σε βρίσκουν πίσω χάφτα γιατί πήρες πολλά ρίσκα. Στον ΠΑΟΚ λοιπόν αυτό έγινε επί Στέφενς και το λέγαμε όλοι ότι άλλος παίζει μπάλα και άλλος παίρνει αποτέλεσμα. Το είδαμε σε ακόμη πιο ακραία μορφή με τον ΑΑ, όπου άμυνα έπαιζε η Παναγιά. Το βλέπουμε και φέτος με τον Τούντορ που έχει ΠΟΛΥ καλύτερο υλικό από του ΑΑ.

Τα λιμά του ελληνικού πρωταθλήματος δυνοπαθούν απέναντι σε ομάδες με σοβαρές άμυνες. Ο ΠΑΟΚ του Δώνη που πάλι έπαιζε πιο αμυντικογενώς, μάζεψε 61 βαθμούς με Ρομπέρ και ένα κάρο σαρδέλες. Αυτό ευνοεί το σουπερλιγκ, τι να κάνουμε. Οι ομάδες χτίζονται από τις άμυνες. Όταν λοιπόν το λιμό έβλεπε τον ΠΑΟΚ του Σάντος στο 60 να είναι 0-0 και ο Σάντος να κάνει την πρώτη του αλλαγή, χωρίς να αλλάζει σύστημα, αλλά απλά να βάζει έναν πιο ξεκούραστο, έρχεται η απογοήτευση του αντίπαλου. Η ομάδα του Σάντος είχε και σκοπό να κουράσει τον αντίπαλο ώστε να πέσει μετά το 60. Η ψυχολογική τους όμως απογοήτευση ήταν πιο μεγάλη όταν ένιωθαν πως 200 λεπτά ακόμη να είχανε γκολ δε θα βάζανε. Άμα πηγαίνανε όλα τέλεια το πολύ 1 πονταλάκι θα παίρνανε. Ε αυτό επιδρά σημαντικά στην ψυχολογία τους και τα πόδια βαραίνουν. Αντίθετα ο ΠΑΟΚ παίζει στο ίδιο τέμπο και με την κερκίδα να ανεβαίνει όλο και περισσότερο. Αργά ή γρήγορα το γκολάκι το κάναμε. Ακόμη και απέναντι σε τερματάδες που κατέβαζαν ρολά.

Εγώ δε λέω ότι πρέπει να παίζουμε τόσο άμυνα απαραίτητα, αλλά αυτό το χαζό επιθετικό mentality, μας έχει κάνει να είμαστε η χαρά του κάθε πικραμένου. Αν το λιμό προηγηθεί, μετά πέφτουν και κάνουνε καθυστερήσεις από το 1ο ημίχρονο και εμείς μέσα στο άγχος και την τσαπατσουλιά τρώμε πάλι γκολ ακόμη και μετά την ισοφάριση. Τα τελευταία 3 χρόνια το ίδιο έργο βλέπουμε.

Οι ομάδες που είναι πιο αποτελεσματικές παίζουν balanced. Ακόμη και ο φετινός γαύρος που είναι τόσο καλύτερος, αυτό κάνει. Δε παίρνει ρίσκα πίσω, για να λέει ότι έκανε πολλές ευκαιρίες.

Την αλλαγή συστήματος δεν την κατάλαβα τώρα. Σαν να ένιωσε πίεση μάλλον. Αστεία επιλογή το αργό δίδυμο Μαλεζά με Τζιώλη. Μια χαρά είναι ο Μαλεζάς, αλλά στην 3άδα με Τζαβέλλα και Βίτωρ (δεξιά) - Κόστα για σήμερα. Στο κέντρο είμαστε πολύ επιθετικογενείς. Γκολάσα στο 6? Αφού παίζεις 4-2-3-1, βάλε 2 αμυντικά χάφ (Χαρίση - Τζιώλη ή Τσίμιροτ) και βάλε 10άρι τον Γκολάσα, με εντολές να μαρκάρει κιόλας. Όχι σαν τον Πέλκα που είναι αέρας αμυντικά. Με 10 παίζαμε. Μετά το 4-2-3-1 που έχει 1 επιθετικό θέλει φορ και εννοείται βάζεις Κλάους. Μετά στα εξτρέμ έχεις Μακ και Γκάρι, και αλλαγή Ζάριο (κομπλέ). Ο Πέλκας είναι για να μπαίνει στο 70 και σε κάποια παιχνίδια να παίζει εξτρέμ όπως στην Πορτογαλία. Αν ξαναβρεί τη φόρμα του να παίξει, αλλά δε γίνεται να παίζουμε κάθε ματς με 10 για πάρτη του.

Τεράστια η απογοήτευσή μου. Η ομάδα χτίζεται, αλλά σε αυτό το αστείο πρωτάθλημα και με τους αντιπάλους μας θεωρώ ότι οφείλουμε την 3η θέση στην κανονική διάρκεια. Αν τυχόν δεν μπούμε πλέι οφ, θα είναι καταστροφικό. Λυπάμαι πολύ που ακόμη αναπολώ τον Σάντος... Πάλι όμως θα στηρίξω, παρά την πίκρα και θα πω ότι έχουμε ομάδα καλογυμνασμένη που παλεύει και τρέχει πολύ στο γήπεδο. Έγινε πολύ καλή επιλογή νέων παικτών που θα δώσουν όραμα στην ομάδα στο μέλλον. ο Φράνκ έκανε άριστη δουλειά. Όσες τρύπες έχουμε είναι σίγουρο ότι θα καλυθτούν στην πορεία. Θεωρώ ότι το mentality της ομάδας και αυτό το σόνι και καλά νίκη με πολλά ρίσκα μας έχει ρίξει τα τελευταία 3 χρόνια, που φυσικά σε αυτό έχει ευθύνη και όλη η διοίκηση, που άλλωστε έχει εκφραστεί ότι αυτό θέλει για τον ΠΑΟΚ, απορρίπτοντας μάλιστα την προοπτική του Σάντος (πέρυσι) για την Παναγιά του ΑΑ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Δευ 09 Νοέμ 2015, 00:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
παοκαρα23

Δημοσίευση από παοκαρα23 »

zoran έγραψε:
παοκαρα23 έγραψε:γι αυτο φιλε ζοραν σε ειχα πει αγγελοσκυλο.επειδη περιμενες μια κριση στην ομαδα για να αναπολησεις τον Αγγελο(και στα γραφει καποιος που τον στηριξε οσο λιγοι περσι).με τη λογικη σ κι ο Ατρομητος κι η Ξανθη ποτε θα ξαναβαλουν 4;τεσπα,ολοι ΠΑΟΚτσηδες ειμαστε.Αν δεν καταλαβαινεις οτι ετσι δεν βοηθας την ομαδα να παει μπροστα,δεν μπορω να κανω κατι.
βρε παοκαρα μου , αδερφε μου, ναι ειμαι αγγελοσκυλο, αλλα ειμαι κ σαντοσκυλο, ειμαι κ λιγο μπολονοσκυλο, ειμαι κ σκυλι του ρινους

εν ολιγοις ειμαι σκυλι οποιουδηποτε κανει την καρδια μου να χτυπαει με 200 χτυπους το λεπτο για την ΠΑΟΚΑΡΑ οπως ολοι μας......
ναι ρε φιλε αλλα οπως και να το κανουμε οι εποχες αλλαζουν κι ολοι αυτοι μας τελειωσαν..καλως η κακως πρεπει να παμε παρακατω..με το να βγαινουμε στις κρισεις ωραιοποιωντας τις θητειες ολων αυτων(γιατι θα θυμασαι οτι και με Σαντος δεν ηταν ολα ροδινα) δεν βοηθαμε καπου..
παοκαρα23

vs μιας και μιλας για μενταλιτι μια ερωτηση.αν παιζαμε με 3-5-2 πιστευεις οτι θα γκελαραμε η οτι ο πανθραξ θα μας εκανε γιογιο στην κοντρα;
PAOKhead

Δημοσίευση από PAOKhead »

zoran έγραψε:
ναι αλλα βαλαμε κ 5, κ πηραμε ενα βαθμο, οχι ρε χτιζουμε τι ειναι αυτα που λες;;;

βαζελε κ κουλα ας ειστε 10 βαθμους μπροστα, στα παπαρια μου, εσεις ΔΕΝ ΧΤΙΖΕΤΕ ΚΟΡΟΙΔΑΑΑΑΑΑΑΑ
Αν θες να υπερασπισεις ενα επιχειρημα καντο κανενα προβλημα, αλλα να παραποιεις την αντικειμενικη πραγματικοτητα (αριθμους δηλαδη) με σκοπο να φαινεται πιο "φουσκωμενη" η αποψη σου δεν ειναι και τοσο τιμιο...εκτος αν σου διαφευγει οποτε παω πασο.

Αν θες να μιλας με νουμερα καλο ειναι να τα γραφεις με ακριβεια. Αλλωστε αυτο που θες να πεις δεν αλλαζει κανοντας το 6-->5 το 2-->1 και το 7 και 3 -->10 αντιστοιχα.
Νομιζω πως καταλαβαινεις τι εννοω. Αλλιως με τη λογικη σου να βγω κι εγω να πω οτι ο Αγγελος πριν φυγει μας ειχε φτασει στην 15η θεση. Τι 4 τι 15.

Εδιτ. με προλαβε ο K_geo
Άβαταρ μέλους
karl

Δημοσίευση από karl »

Τι είδαμε φέτος δηλ. για να κρίνουμε από τώρα με τόσο απόλυτο τρόπο;

Από τον Αύγουστο μέχρι σήμερα τα γρανάζια συνεχεια ανασυναρμολογουνται.

Χωρίς καν ναι είναι πάντα έτοιμα και διαθέσιμα.

Με την προσαρμογή ακόμη να συνεχίζεται. Δε έχουμε δει ακόμη κάτι δεμένο.

Πράγμα απολύτως λογικό για μια ομάδα που χτίζεται.

Τι να κάνουμε! Έτσι είναι.Τι θέλουμε δηλ.; Πίτα ολόκληρη και σκύλο χορτάτο; Αυτό πως γίνεται;

Είναι στη φύση του επιλεγμένου εγχειρήματος. Μη βλέπουμε φαντάσματα και στοχοποιουμε μεμονωμένα κράζοντας τον παίκτη x, το σύστημα η τον προπονητή.

Όλα αυτά θα κριθούν όταν θα υπάρχουν τα απαραίτητα δείγματα.

Δεν αποκλείουμε κανένα ενδεχόμενο.
- Ναι μπορεί να είναι μαθητευόμενος μάγος ο Tudor.
- Ναι μπορεί να είναι άχρηστος ο Sambo και πολλοί άλλοι.
- Ναι μπορεί να είναι τουρίστας ο Άρνεσεν.

Αλλα είναι νωρίς ακόμη. Εδώ δεν έχουμε δει ακόμη βασικά γρανάζια όπως:

- Cimirot
- Leovac
- Berbatov
- Klaus σε τροχιά φόρμας

Λίγο ρεαλισμό ρε! - Και για να γκρινιάξω λίγο. Δυο πράγματα με εκνευρίζουν:

1. Η αστοχία του Μακ
2. Ο δημόσιος λόγος του Tudor σε συνεντεύξεις τύπου που δίνει δικαίωμα σε δημοσιογράφους να του τα χώνουν. Αγόρι μου μη κάθεσαι και ανοίγεις τόσα θέματα. Και μοιάζεις να απολογείσαι. Μη δίνεις χώρους. Παίξτο πιο σφιχτός. Μη κανεις και εδώ τα ίδια λάθη όπως στο γήπεδο.
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

παοκαρα23 έγραψε:vs μιας και μιλας για μενταλιτι μια ερωτηση.αν παιζαμε με 3-5-2 πιστευεις οτι θα γκελαραμε η οτι ο πανθραξ θα μας εκανε γιογιο στην κοντρα;
Με το 3-5-2 που παίζει ο ΠΑΟΚ φέτος, σε όλους ανεξαιρέτως τους αγώνες δεν έχει φάει ούτε ένα γκολ σε αντεπίθεση πλην το τρίτο του Τσάβες στα Γιάννενα.
Άβαταρ μέλους
zoran

Δημοσίευση από zoran »

ενταξει αντε να μαζεψω τα νουμερα, να πω ομως οτι παιξαμε με τους 3 του ΠΟΚ στην εδρα μας κgeo κ paokhead ;;;;;;να πω οτι στο β γυρο τους εχουμε εξω; να πω οτι στα χειροτερα τους χαλια, κερδιζουν τον πανθρακικο στην εδρα τους ;;;;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος zoran την Δευ 09 Νοέμ 2015, 00:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

δεν χρειάζεται να το πεις γιατι το ξέρουμε. και στην τελική ξέρουμε ότι μερικοί αν δυσκολευτούν τη βάζουν και με το χέρι. η 2η λέξη κλειδί σήμερα. μετά την ωρίμανση.

υγ:σοβαρά τώρα, πόσα καθαρότατα χέρια εντός περιοχής δεν μας έχουν δώσει φέτος; νομίζω είναι το 4ο;
παοκαρα23

PAOK_NORTH_ARMY έγραψε:
παοκαρα23 έγραψε:vs μιας και μιλας για μενταλιτι μια ερωτηση.αν παιζαμε με 3-5-2 πιστευεις οτι θα γκελαραμε η οτι ο πανθραξ θα μας εκανε γιογιο στην κοντρα;
Με το 3-5-2 που παίζει ο ΠΑΟΚ φέτος, σε όλους ανεξαιρέτως τους αγώνες δεν έχει φάει ούτε ένα γκολ σε αντεπίθεση πλην το τρίτο του Τσάβες στα Γιάννενα.
++++
και μαλιστα παιζαμε και με 10 παικτες,με ολη την ομαδα στο μισο του αντιπαλου μπας και ισοφαρισουμε
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Παντως πεναλτι θα κανουμε να παρουμε κανα 12 αγωνες,καθωτι πηραμε υποτιθεται ενα εκτος περιοχης με τους βαζελους.Για να δουμε και τον Κακο.Φανταστητε να ημασταν και πρωτοι οπως περσι στην ιδια αγωνιστικη τι σφαξιμο θα ειχαμε.
παοκαρα23

δεν ηταν μονο τα χερια και στο Μακ δεν εδωσε που μπουκαρε στην περιοχη και του πηρε το ποδι ο αλλος..
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

παοκαρα23 έγραψε:
PAOK_NORTH_ARMY έγραψε:
++++
και μαλιστα παιζαμε και με 10 παικτες,με ολη την ομαδα στο μισο του αντιπαλου μπας και ισοφαρισουμε
Σωστός. Εμένα στην αρχή μου ξένισε πολύ το 3-5-2 γιατί δε το είχα συνηθίσει ποτέ στον ΠΑΟΚ. Με τον καιρό το συνήθισα και όταν έμαθα στο σημαντικότερο ματς της σεζόν κατ'εμέ ότι θα κατέβουμε με τετράδα πίσω ξενέρωσα. Και αν το σκεφτείς σε αυτό που λέγαμε πιο πάνω το πρώτο γκολ της Κράσνονταρ ήρθε από αντεπίθεση
PAOKhead

Δημοσίευση από PAOKhead »

Zoran χιλια δυο μπορει να βρει κανεις να πει και αλλα τοσα καποιος αλλος για να απαντησει.

Το θεμα ομως ειναι να βρει η ομαδα καποια στιγμη μια σταθεροτητα. Κι αυτο δεν γινεται απο τη μια μερα στην αλλη. Γιατι οπως βλεπεις 4 χρονια τωρα γινεται μια τρυπα στο νερο με τα ελα εσυ φυγε εσυ. Στην πρωτη σοβαρη κριση καρατομειται ο προπονητης και παμε για αλλη μια δοκιμη. Ε τι διαολο κανενας μα κανενας δεν κανει για τον ΠΑΟΚ πια?
Άβαταρ μέλους
zoran

Δημοσίευση από zoran »

παοκαρα23 έγραψε:
zoran έγραψε:
παοκαρα23 έγραψε:γι αυτο φιλε ζοραν σε ειχα πει αγγελοσκυλο.επειδη περιμενες μια κριση στην ομαδα για να αναπολησεις τον Αγγελο(και στα γραφει καποιος που τον στηριξε οσο λιγοι περσι).με τη λογικη σ κι ο Ατρομητος κι η Ξανθη ποτε θα ξαναβαλουν 4;τεσπα,ολοι ΠΑΟΚτσηδες ειμαστε.Αν δεν καταλαβαινεις οτι ετσι δεν βοηθας την ομαδα να παει μπροστα,δεν μπορω να κανω κατι.
βρε παοκαρα μου , αδερφε μου, ναι ειμαι αγγελοσκυλο, αλλα ειμαι κ σαντοσκυλο, ειμαι κ λιγο μπολονοσκυλο, ειμαι κ σκυλι του ρινους

εν ολιγοις ειμαι σκυλι οποιουδηποτε κανει την καρδια μου να χτυπαει με 200 χτυπους το λεπτο για την ΠΑΟΚΑΡΑ οπως ολοι μας......
ναι ρε φιλε αλλα οπως και να το κανουμε οι εποχες αλλαζουν κι ολοι αυτοι μας τελειωσαν..καλως η κακως πρεπει να παμε παρακατω..με το να βγαινουμε στις κρισεις ωραιοποιωντας τις θητειες ολων αυτων(γιατι θα θυμασαι οτι και με Σαντος δεν ηταν ολα ροδινα) δεν βοηθαμε καπου..
οι εποχες αλλαζουν αδερφε μου, αλλα 30 χρονια ειμαι χωρις πρωταθλημα, κι ακουστηκαν οι προσευχες μου ν μας παρει ο χοσαδας, καθε βραδυ πριν κοιμηθω, και τι εγινε ;;;;; θα πεθανουμε κ ακομη θα περιμενουμε μια φιεστα, ενα σεντονι, μια σαμπανια στο λευκο πυργο.
οποιος θελει να λεγεται ευεργετης του ΠΑΟΚ να φερει αποτελεσματα η εστω μια ομαδαρα ΕΔΩ Κ ΤΩΡΑ.
ειναι πολυ απλο, βαζω 20 μυρια επιπλεον κι αλλα 20 στο μπασκετ.
κ μετα περπαταω κ την εχω να κρεμεται..........
γιατι γουσταρω να με λενε ο ΙΒΑΝ Ο ΤΡΟΜΕΡΟΣ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”