Igor Tudor

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: Igor Tudor

Δημοσίευση από sourmenetes »

Το χω αναφερει προηγουμενως...
Suleymanoglu

Δημοσίευση από Suleymanoglu »

Mīngus έγραψε:Ναι ας πειστεί ο μέσος ΠΑΟΚτσής. Ο ''ξύπνιος'' ΠΑΟΚτσής δεν πείστηκε ούτε από τον Στέφενς που στην Τούμπα είχε μόνο νίκες κι ένα Χ (με σφαγή) με Απόλλων Σμύρνης, δεν πείστηκε ούτε από τον Μπόλονι, δεν πείστηκε ούτε από τον Σάντος την 1η σεζόν αλλά και την τελευταία μέχρι την 9η αγωνιστική όταν ήταν υπ' ατμόν.
Με ποιον πείστηκε να ξέραμε...
Η ιστορία με τον Στέφενς ήταν ΕΓΚΛΗΜΑ. Ο άνθρωπος μας έφτασε τελικό Κυπέλλου (δεν κοουτσάρησε τον Τελικό), μας έβγαλε δεύτερους στην κανονική περίοδο(πόσες δεύτερες θέσεις στην ιστορία σου έχεις ΠΑΟΚ?) και στην Ευρώπη περάσαμε τους ομίλους του EL.

Έμαθα απο πολύ καλή πηγή οτι κάποιοι φίλαθλοι απο τα "επίσημα", ζήτησαν και μίλησαν τότε με το μεγαλομέτοχο και εκφράστηκαν με πολύ άσχημα λόγια και αγανάκτηση για τον Ολλανδό προπονητή.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Καλησπέρα σε όλους τους συνοπαδούς...Διάβασα πάνω από 12 σελίδες για τον προπονητή μας στο τόπικ του...Εγώ ήμουν πρώτος αυτός που τον "έκραξα" μετά την ήττα της περασμένης Κυριακής απ το χωριό της Τρίπολης λόγω του τρόπου που το χάσαμε κι όχι λόγω της ήττας, λόγω των δηλώσεων που έκανε ρίχνοντας το φταίξιμο στους παίχτες και μην αναλαμβάνοντας παλικαρίσια την ευθύνη του κακού αποτελέσματος...

Μετά τη σημερινή συνέντευξη του νιώθω πολύ καλύτερα (όχι φυσικά σαν οπαδός) για την μεταστροφή του κι όχι φυσικά για τα λάθη του που συνεχίζει να κάνει έστω και σωρηδόν πλέον...

Συμφωνώ από τα σχόλια που διάβασα στο τόπικ "Ίγκορ Τούντορ" στα γραμμένα από gimnistis, boufallobill και Surmenetes (ίσως και κανδυό παιδιών ακόμα κι ας με συγχωρήσουν αφού ήταν τόσα πολλά τα αρνητικά που δεν θυμάμαι όλα τα θετικά) που έχουν έννοια την συνέχιση στην στήριξη του Κροάτη συνονόματου μου 'Ιγκορ και ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ του Π.Α.Ο.Κ. πάνω απ' όλα...

Συμφωνώ και με πολλούς που λένε ότι δείχνει να βρίσκεται σε πανικό...

Σαν τους λύκους γύρω από ένα κουτσό ελάφι ήταν απόψε απέναντι του όλοι οι ΑΡΔ...ΟΛΟΙ όμως...Χοντροί, ψηλοί, τσιβδοί, με γένια και σπανοί, τελείως άσχετοι και λίγο πιο σχετικοί, ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΟΜΩΣ ΔΙΨΑΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΑΙΜΑ...

Το γεγονός αυτό από μόνο του μου υπαγορεύει το καθήκον μου σαν οπαδός να στηρίξω τον προπονητή της ομάδας μου απέναντι σε ένα κοπάδι συνεχώς πεινασμένους (παρ' ότι μόνιμα αλλά εντελώς άδικα καλοπληρωμένους) λύκους!!!

Η στήριξη του μίστερ Φρανκ στον Τούντορ στην συνέντευξη είναι ένα σημάδι θετικό αλλά σε τέτοια δύνη που βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο προπονητής και υπεύθυνος του νέου πρότζεκτ του Π.Α.Ο.Κ. μας δεν θεωρώ ότι είναι αρκετό. Γι αυτό ΠΑΡΑΚΑΛΑΩ ΤΟΝ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ:

"Πρόεδρε (μεγολομέτοχε για την ακρίβεια) σε παρακαλώ πήγαινε αύριο στην Μεσήμβρια, μάζεψε τους ΟΛΟΥΣ γύρω σου και ξεκαθάρισε τους ότι αυτός είναι ο προπονητής του Π.Α.Ο.Κ. μέχρι τον Ιούνιο του 2018 κι όποιος δεν τον γουστάρει να το πει στα ίσια, τράβα το σε βίντεο και στείλτο σε όλα τα Μ.Μ.Ε. όλου του κόσμου!!!"

Μόνο έτσι θα γλιτώσει η επένδυση σου από την αποτυχία που οδηγήθηκε τα προηγούμενα δύο χρόνια!!! Μόνο έτσι θα δεις τους κόπους σου κάποια στιγμή αργότερα να ανταμοίβονται!!! Κάθε τι άλλο θα είναι "μία από τα ίδια" προς όφελος μόνο των αδηφάγων καναλιών της δημοσιότητας και της ΑΡΔογραφίας και ΟΧΙ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ.!!!

Συγχωρέστε με για το "πανωσέντονο" μιας και δεν είμαι ο simba με αλλαγμένο όνομα!!! ;) ;) ;)

:pano: :nairepaok: :pano: :nairepaok: :pano: :nairepaok: :pano: :nairepaok: :pano: :nairepaok: :pano: :nairepaok:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Δευ 23 Νοέμ 2015, 04:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

Εμάς δεν μας κάνουν αυτοί, θέλουμε νέους εξελιξιμους για να κάνουν τα πειράματα τους. Φεεετα
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

Ουτε στα ημιτελικα κοουσταρισε, ουτε τελικο μας εφτασε... αλλα ειμαστε οφτοπικ ;)
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

τσιριγώτης έγραψε:Εμάς δεν μας κάνουν αυτοί, θέλουμε νέους εξελιξιμους για να κάνουν τα πειράματα τους. Φεεετα
Γιατι ειρωνευεσαι ρε μεγαλε;;;ποσες φορες θα το πουμε;;;

Γιατι μας γ@ματε τη δουλεια και τις ωρες μας εδω μεσα;;απο τις 7:30 εγκρινουμε,κοβουμε ραβουμε,προσπαθουμε να ηρεμησουμε την κατασταση και ερχεσαι μετα απο 4 ωρες να ειρωνευτεις...;;

Αντε στο καλο τελικα...
Αντε...

Ειναι πολυτελεια το φορουμ για πολλους...επρεπε να μιλατε με στραβοστομηδες ξερολες τυπου αρδ για να συνεννοηστε...
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Οταν ο Κόλκας χρησιμοποιεί παρελθοντικό χρόνο για το όποιο έργο τούντορ, καταλαβαίνουμε όλοι την εντύπωση που έχουν μέσα στο μυαλό τους για τον επιρρεασμό που νομίζουν πως μπορουν να κάνουν. Τον μελετάω τον εν λόγω ΑΡΔ απο το καλοκαίρι και εστίασα πως απο την πρωτη στραβη ξεκίνησε μπηχτες με μηδενικη ανοχή σε παίχτες - κυρίως ξένους- με αποκορύφομα το ξεγύμνωμα του για τον Γλυκο.

Σημερα απομυθοποιησε και ακυρωσε τελειως τον κοουτς και απο δω και περα θα τον κοπαναει οπου βρισκει. Αυτά, μετα απο 5 μηνες στον ΠΑΟΚ στην αρχη ενος τριετους πλανου, αγνωόντας πως τις τελευταιες 2 αγωνιστηκες βλεπει μπροστα στα ματια του αυτα που γραφει 2 μηνες σχεδον, αλλαγη παιχτων, συνθεσης, νοοτροπιας. Ειναι τοσο λιγος που δεν διστασε να γραψει πως ο ΙΤ ακυρωσε το πλανο που κατεστρωνε και με τις αποτυχιες εκτεθηκε στα ματια των οπαδων του.

Ξυπνα μωρη ΠΑΕ, ξυπνα, με ενα χιλαρικο το μηνα θα γραφει οτι γουσταρεις, τι τον αφηνεις να το παιζει φωτεινος παντογνωστης στην πλατη σου;

Ειμαι πλεον πεπεισμενος, ο Τουντορ να μεινει κι ας μην μας βαλει ΠΟ. Δεν αντεχω αλλους Γεωργιαδηδες και δουλεμα μεσα στη μαπα μου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Asimos την Δευ 09 Νοέμ 2015, 00:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

Σουρμε καλα εκανες.Αυτος και 1-2 ακομα το μονο που κανουν ολη μερα ειναι αυτο.Ειμαστε ολοι ζοχαδιασμενοι,εχουμε και τα τρολλ και τους ειρωνες..
touboflo4

Δημοσίευση από touboflo4 »

Όλοι οι προπονητές κάνουν λάθη,ιδιαίτερα οι νέοι χωρίς πολύ προπονητική εμπειρία.

Δεν είναι τυχαίο οτι χρειάζεται μια σεζόν ο προπονητής και όλο το επιτελείο να αξιολογήσει και να "μάθει" τους ποδοσφαιριστές του. Σαφώς και θέτονται ορισμένα στάνταρ και τεστάρεται ο προπονητής, αλλά είναι παράλογο να υπάρχει συζήτηση απόλυσης μέσα Νοέμβρη.

Συμφωνώ με τις απόψεις οτι η ομάδα πάσχει από έλλειψη σωστής νοοτροπίας και ιδιαιτέρως θέμα συγκέντρωσης.
Μπορώ εν μέρει να το δικαιολογήσω λόγω χαμηλού όρου ηλικίας και εμπειριων από πολλούς παίχτες που ξεκίνησαν σήμερα.

Νομίζω οτι η ομάδα συνεργάζεται με αθλητικό ψυχολόγο,εάν όχι τότε θεωρώ οτι ορισμένοι παίχτες χρειάζονται ειδική προετοιμασία για το θέμα συγκέντρωσης για 90 λεπτά.
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Asimos έγραψε: Ξυπνα μωρη ΠΑΕ, ξυπνα, με ενα χιλαρικο το μηνα θα γραφει οτι γουσταρεις, τι τον αφηνεις να το παιζει φωτεινος παντογνωστης στην πλατη σου;
Όσο κι αν συμφωνω με τα λεγομενα σου,δεν γουσταρω συστηματα τυπου Καραπαπα και ελεγχομενα ΜΜΕ.Απο μονοι μας πρεπει να απομονωσουμε.Εχω σταματησει να ακουω τα ραδιοφωνα που δουλευουν οι Κολκας και Πετρωτος.Εχω επιλεξει να διαβαζω μονο καποιους συγκεκριμενους δημοσιογραφους και ακουω επιλεκτικα καποιες εκπομπες.

Και στο κατω κατω δεν γινεται να φευγουν καθε χρονο οι προπονητες και να μενει ο Κολκας......
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Λίγος σαν προπονητής ο τουντορ ,σε εχει 6 ο ,εκτός Ευρώπης απο αρχές νοεμβρη τι άλλο πρέπει να κάνει για να πάει απο εκει που ήρθε να σε αφήσει εκτός πλευ οφ?την μαμήμενη την άμυνα ποτε θα την βελτιώσει ?όταν θα σε κάνουν πλάκα και ο τελευταίος βλαχος που θα έρχεται στην τούμπα με ψυχολογία γιατί ξέρει οτι μπορεί να σε κάνει την ζημια?Την φανέλα την έχετε ελαφρύνει τρομερά τα τελευταία χρονια δεν σε φοβούνται πλέον ούτε εσένα αλλά ούτε και την έδρα σου και μόνο με έναν μεγάλο προπονητή θα αλλάξει αυτό και όχι με μαθητευόμενο μάγο τύπου τουντορ
PAOKhead

Δημοσίευση από PAOKhead »

Asimos έγραψε: Ξυπνα μωρη ΠΑΕ, ξυπνα, με ενα χιλαρικο το μηνα θα γραφει οτι γουσταρεις, τι τον αφηνεις να το παιζει φωτεινος παντογνωστης στην πλατη σου;
Μηπως τελικα η πλειοψηφια των αρδ κατι τετοιο αποζητα? Μια μονιμη θεση αλα δημοσιο γιατι οι καιροι ειναι δυσκολοι? :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Το έγραψα και αλλού....... αλλά επειδή με τρώει το ποστάρω και εδώ....γυρεύοντας απαντήσεις
Προσωπικά για να είμαι ειλικρινής η εμπιστοσύνη μου στον Τούντορ έχει κλονιστεί. Όχι όμως από τα αποτελέσματα, αλλά με τον τρόπο που αυτά έρχονται αλλά και με τις δηλώσεις του.

Βέβαια δεν τον έχουμε για εκπρόσωπο τύπου, αλλά για προπονητή και σε αυτό, την κριτική την κάνει ο Φράνκ...
Είναι όμως γεγονός ότι πολύ στόχοι έχουν χαθεί και άλλοι κινδυνεύουν αν δεν έχουν χαθεί και αυτοί.

Αυτό που δεν ξέρω είναι:

1. Αν ο Φρανκ έχει καταλάβει τί ομάδα ανάλαβε,

2. Αν έχει καταλάβει το ίδιο ο Τούντορ,

3. Το χτίσιμο τί κόστος έχει (εννοώ αγωνιστικά), δηλαδή που είναι ο πάτος του βαρελιού και

4. Αν ο λαός του ΠΑΟΚ έστω και ο υγιής, αλλά ειδικά ο ΙΒΑΝ αντέξουν να φτάσει ο ΠΑΟΚ σε αυτόν τον πάτο!
:| :| :| :| :| :? :? :? :?
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

ace79grpaok έγραψε:Λίγος σαν προπονητής ο τουντορ ,σε εχει 6 ο ,εκτός Ευρώπης απο αρχές νοεμβρη τι άλλο πρέπει να κάνει για να πάει απο εκει που ήρθε να σε αφήσει εκτός πλευ οφ?την μαμήμενη την άμυνα ποτε θα την βελτιώσει ?όταν θα σε κάνουν πλάκα και ο τελευταίος βλαχος που θα έρχεται στην τούμπα με ψυχολογία γιατί ξέρει οτι μπορεί να σε κάνει την ζημια?Την φανέλα την έχετε ελαφρύνει τρομερά τα τελευταία χρονια δεν σε φοβούνται πλέον ούτε εσένα αλλά ούτε και την έδρα σου και μόνο με έναν μεγάλο προπονητή θα αλλάξει αυτό και όχι με μαθητευόμενο μάγο τύπου τουντορ
Έχεις τον ΓΧ έτοιμο και έβαλες την κασέτα ? Εδώ και 4-5 ώρες;

Πόντιοι και ΠΑΟΚτσηδες εγεννεθαμε εμείς
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ace79grpaok έγραψε:Λίγος σαν προπονητής ο τουντορ ,σε εχει 6 ο ,εκτός Ευρώπης απο αρχές νοεμβρη τι άλλο πρέπει να κάνει για να πάει απο εκει που ήρθε να σε αφήσει εκτός πλευ οφ?την μαμήμενη την άμυνα ποτε θα την βελτιώσει ?όταν θα σε κάνουν πλάκα και ο τελευταίος βλαχος που θα έρχεται στην τούμπα με ψυχολογία γιατί ξέρει οτι μπορεί να σε κάνει την ζημια?Την φανέλα την έχετε ελαφρύνει τρομερά τα τελευταία χρονια δεν σε φοβούνται πλέον ούτε εσένα αλλά ούτε και την έδρα σου και μόνο με έναν μεγάλο προπονητή θα αλλάξει αυτό και όχι με μαθητευόμενο μάγο τύπου τουντορ
εμ αυτό λεω. φέρε το στέφενς να γουστάρουμε που στη σάλκε τον έχουν θεό!

χμμμ... wtf? :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”