Igor Tudor

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Re: Igor Tudor

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

ace79grpaok έγραψε:Άντε ιγκορ προλαβαιννεις να αναστησεις και τον Παναιτωλικό γιατί δεν τον βλέπω καλά τελευταία.Ο αρνεσεν στήριξε τον δικό του απλό ειναι εγώ σε έφερα ,που άλλιως ούτε στην δυναμό τιρανων δεν θα ήσουν και τώρα πρέπει να καλύψω τον κωλο μου στηριζοντας σε για να μην φάω εγω το μπινελικι που σε έφερα ,τι δεν καταλαβαίνεις? Δικαίωμα μας να τον στηρίζετε ,δικαίωμα μου να θέλω να φυγει σημερα γιατί πιστευω ότι είναι μαθητευόμενος μαγος

και εμενα δικαιωμα μου ειναι να λεω οτι το εχεις καψει εντελως

αφου θεωρεις οτι ο αρνεσεν εχει αναγκη τον ΠΑΟΚ......και πρεπει να καλυψει τον κωλο του..............

για ποιον λογο για να μην τον απολυσουν.......?????

αααααααααα για να μην φαει το μπινελικι.....απο ποιους?

απο εσενα????

ρε φιλε.......και ζηταω συγνωμη απο ολο το φορουμ και απο τους μοντ και ειναι στην ευχερια τους να κανουν οτι θελουν με αυτο που θα πω......

Ηρεμησε σε παρακαλω.
Sourmenetes
παοκαρα23

Δημοσίευση από παοκαρα23 »

οσο γραφονται πράγματα με μηδεν κριτικη σκεψη οτι μια αποψη η οποια εχει εκφραστει πολυ πριν την εκφερει ο κολογαυρος προπονητης της κομοτηνης,την ενστερνιζονται οσοι την εκφερουν επειδη την ειπε αυτος,τελος δεν μπορει να μπει Κγεο.ελπιζω να καταλαβαινεις..
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

sourmenetes έγραψε:κ.πετρωτε προσκηνυσαμε στην ερωτηση σου...
Τι περιμενες δηλαδη?Αφου τον εκριναναν και αποφασισαν αυτοι οτι δε κανει .Ποιο καλοκαιρι τωρα..
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

μηδεν κριτικη σκεψη ....ευτυχως εχουμε οπαδους με κριτικη σκεψη που σωζουν την κατασταση,εγω ειμαι αμπαλος και το ξερω το κακο ειναι να εσαι αμπαλος αλλα να νομιζεις οτι εισαι μαιτρ της προπονητικης .....τελος απο μενα kgeo ....
Άβαταρ μέλους
Φοίνικας

Δημοσίευση από Φοίνικας »

Με τρόμο πατάω το νήμα αυτό, μετά το ματς.
Πρώτο ποστ που βλέπω:
desperando έγραψε:Τελικά είσαι πολύ λίγος για τον ΠΑΟΚ
Εικόνα

My 2 cents:
Πάντα υπάρχουν 2 δρόμοι. Ο εύκολος κι ο δύσκολος. Τον εύκολο τον ξέρουμε τον έχουμε περπατήσει και ξέρουμε που βγάζει. Τον δύσκολο όσες φορές έχουμε τολμήσει να τον περπατήσουμε μας έχει φέρει δόξα κι αναγνώριση κι ας μην είχαμε πότε λεφτά. Διαλέγουμε και παίρνουμε.

Όσο δε για το άρθρο στη κεντρική, περί τρίμπαλου, είναι ένα μάτσο χάλια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Φοίνικας την Κυρ 08 Νοέμ 2015, 22:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

abg12d34 έγραψε:
ace79grpaok έγραψε:Άντε ιγκορ προλαβαιννεις να αναστησεις και τον Παναιτωλικό γιατί δεν τον βλέπω καλά τελευταία.Ο αρνεσεν στήριξε τον δικό του απλό ειναι εγώ σε έφερα ,που άλλιως ούτε στην δυναμό τιρανων δεν θα ήσουν και τώρα πρέπει να καλύψω τον κωλο μου στηριζοντας σε για να μην φάω εγω το μπινελικι που σε έφερα ,τι δεν καταλαβαίνεις? Δικαίωμα μας να τον στηρίζετε ,δικαίωμα μου να θέλω να φυγει σημερα γιατί πιστευω ότι είναι μαθητευόμενος μαγος

αφου θεωρεις οτι ο αρνεσεν εχει αναγκη τον ΠΑΟΚ......και πρεπει να καλυψει τον κωλο του..............

απο εσενα????

ρε φιλε.......και ζηταω συγνωμη απο ολο το φορουμ και απο τους μοντ και ειναι στην ευχερια τους να κανουν οτι θελουν με αυτο που θα πω......

Ηρεμησε σε παρακαλω.
Sourmenetes
το χειριζονται μια χαρα το θεμα ελπιζω και εμεις να λειτουργησουμε οπως οι οπαδοι που πηγαν στους παικτες
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Κι αυτή είναι η διαφορά με τις τωρινές ομάδες του ΠΑΟΚ και με αυτή του Σάντος που είχε παίκτες με μεγάλη εμπειρία και ψυχραιμία που γύριζαν την μπάλα μέχρι να βρούν την ευκαιρία, μπορεί να ήταν 1-2 ευκαιρίες σ''ολο το παιγνίδι αλλα θα εκμεταλέυονταν την μία κι από κει και πέρα είχαν την ψυχραιμία και την άνεση να παίξουν πιο συντηρητικά για το αποτέλεσμα.

Ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια έχει πνιγεί από το άγχος, γι'αυτό τους βλέπεις από την αρχή να προσπαθούν να καταπιούν τον αντίπαλο με βιασύνη, κι αν ο αντίπαλος έχει την νηφαλιότητα τους περιμένει και δεν παίξει με αφελεια στη συνέχεια βρίσκει και τις ευκαιρίες να τους χτυπήσει στην κόντρα.

Κι όταν οι μισές και παραπάνω ομάδες στην Ελλάδα παίζουν με αυτόν τον τρόπο λόγω έλλειψης ποιότητας στο υλικό, ξέρεις πάνω-κάτω τι να περιμένεις.

Δεν είναι τυχαίο ότι ο Σαντος είχε τόσο μεγάλη επιτυχία με τους μικρούς, αφού ήξερε πως να τους αντιμετωπίσει.
Αυτή η ηρεμία πρέπει να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ αλλιώς θα βλέπουμε συνέχεια τα ίδια πράγματα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος spyretto την Κυρ 08 Νοέμ 2015, 22:29, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

επειδη πολλα ακουστηκαν και γραφτηκαν για συστηματα,διαταξεις,για γραφηματα,για μετριο ροστερ..εγω θα εστιασωην σε αυτο που ελεγε με μεγαλος φερναντου... πρωτα απ ολα πρεπει να φτιαξεις νοοτροπια και αυτη τη στιγμη στην ομαδα το μεγαλυτερο προβλημα ειναι στην νοοτροπια και ομαδα πρωταθλητισμου χωρις την καταλληλη νοοτροπια δεν μπορει να γινει ακομα και αν εχουμε παικταραδες.

οταν μια μαδα σταν πανθραξ σε κανει μεσα στηνΤουμπα δυο ανατροπες το προβλημα ειναι περισσοτερο στο τι υπαρχει μεσα στο κεφαλι των ποδοσφαιριστων και του προπονητη.

ειμαι απογοητευμενος απο τον προπονητη και δεν πιστευω οτι διαθετει εκεινα τα στοιχεια που χρειαζονται για να ανεβει ο ΠΑΟΚ επιπεδο.
Άβαταρ μέλους
riegel

Δημοσίευση από riegel »

Ωραία ρε μάγκες .. Να φύγει ο Τουντορ που ειναι μαθητευόμενος μάγος και να έρθει ποιος;

Ίσως η έλλειψη τίτλων τοσα χρόνια μας εχει κανει να δρούμε σα "βαμπίρ" που θελουμε κάθε τοσο νέο "αίμα" για να ικανοποιούμαστε.. Ζαγοράκης, Μπαλαφας, δωνής, σαλπιγγιδης, Κατσουράνης,γχ, Βρύζας, σαμπο, ολσεν, Τουντορ κτλ κτλ..
Παντα κάποιος φταει για την κατάντια μας και παντα στοχοποιηται μέχρι αηδίας μέχρι να μας φέρουν την κεφάλη του επι πινακι.. Ο Ζαγοράκης, ο δωνης, ο Βρύζας ο γχ ο 14 ολοι έφυγαν η ομάδα εξακολουθεί να διακατέχεται απο την ίδια αρρωστημένη νοοτροπία όμως .. Άμεσα αποτελέσματα αλλιώς τα "βαμπίρ" καραδοκούν για νέο αίμα ..
Ελπιζω ο Σαββιδης να εχει μάθει απο τα λάθη του και να ακολουθήσει την μεγαλύτερη μαγκιά που είχε κανει ο Ζαγοράκης.. Να μας γράψει στα @@ του και να στηρίξει το πλάνο μέχρι τέλους..
Όσοι δε βλέπουν οτι η ομάδα εχει πιάσει πάτο και θέλει χτίσιμο απο την αρχή με οτι αυτο συνεπάγεται αλλα θέλουν άμεσα αποτελέσματα (ποια ειναι αυτά αλήθεια;) ας συνεχίσουν αυτο που ξέρουν καλα .. Ίσως με τη φυγή Τουντορ σαμπο και ολσεν χτίσουμε επιτέλους ομάδα.. Αν όχι δεν πειράζει.. Θα εχει έρθει φρέσκο αίμα να τραφουμε
Άβαταρ μέλους
gkey

Δημοσίευση από gkey »

Να βλέπαμε κάτι καλό να στηρίζαμε. Τώρα τι να στηρίξουμε, το σύστημα πλημμύρα;

Αλλάξτε τον προπονητή άμεσα και όχι όταν χαθεί η χρονιά.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

τα οποια ποια ειναι ρε ντεσπε....................

κατα την αποψη σου?
παοκαρα23

eorptol έγραψε:μηδεν κριτικη σκεψη ....ευτυχως εχουμε οπαδους με κριτικη σκεψη που σωζουν την κατασταση,εγω ειμαι αμπαλος και το ξερω το κακο ειναι να εσαι αμπαλος αλλα να νομιζεις οτι εισαι μαιτρ της προπονητικης .....τελος απο μενα kgeo ....
κρινομαστε..εγω εχω αποψη και την εκφερω και κρινομαι γι αυτην(αν ειμαι αμπαλος η οχι).μετρ της προπονητικης ποτε δεν αυτοχαρακτηριστικα.εσυ πες οτι οποιος εχει αποψη ειναι βαλτος η απλα παπαγαλιζει τις αποψεις καποιου κολογαυρου..αφου σου δινει το σαιτ τη δυνατοτητα να προσβαλλεις τους αλλους,καλα κανεις.
τεσπα,εγω φταιω που ασχολουμαι
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

οποιος το συνεχίσει φεύγει για μια εβδομάδα.
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

abg12d34 έγραψε:

απο εσενα????

Ηρεμησε σε παρακαλω.

Sourmenetes

Εσύ δεν το έχεις κάψει το έχεις αποτεφρώσει,εγώ δεν χαρακτηρισα κανέναν που γουστάρει τουντορ εσύ το κανεις για αυτό
Κοψτο μην στο κοψω εγώ ,έχω δικαωμα να λέω ότι θέλω αφού δεν χαρακτηριζω κανενα σε αντίθεση με εσένα
παοκαρα23

κγεο σβησε μια και ενα απ τα 2 "τη δυνατοτητα" που καταλαθος το γραψα εις διπλουν :lol: :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”