ΜΠΡΑΒΟ τους! Ελπίζω να πέρασαν το μήνυμα στους παίχτες ..pilotos έγραψε:«Εμείς στηρίζουμε την ομάδα και μας αρκεί να βλέπουμε να ματώνετε τη φανέλα, όχι να νικάτε. Δε γίνεται να χάνουμε βαθμούς χωρίς μάχη. Αν έχετε προβλήματα να το πείτε αλλά δε γίνεται κάθε χρόνο να φταίει ο προπονητής. Εμείς είμαστε δίπλα σας. Παλέψτε για να αλλάξετε την εικόνα» ήταν το κεντρικό μήνυμα των εκπροσώπων των οπαδών.
Π.Α.Ο.Κ - Πανθρακικός 3-3,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα
- hasio_john
Re: Π.Α.Ο.Κ - Πανθρακικός 3-3,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Το καλοκαιρι ολοι ορκιζονται πιστη και αφοσιωση....μετα τις πρωτες σφαλιαρες αρχιζει η ανθωποφαγια,,,οι χαρακηρισμοι εναντιον ανθρωπων που στηριζεις πανε κι ερχονται...κριμα για την αγαπη που εχουμε για τον συλλογο μας...φαινεται τοσο ψευτικη...
αναπολω τις στιγμες που ειμαστε μπατιρηδες και ειχαμε πασης φυσεως οικονομικα θεματα...απο λογιστες γιναμε τοπ προπονητες...
οποιος θαυμαζει τον γαδρο ας αλλαξει ομαδα,,,ετσι κι αλλιως τον ΠΑΟΚ τον εχει μονο για να σταζει χολη...
εγω ομως αυτον που με εχει πολλακις βιασει και ληστεψει δεν τον θαυμαζω,,,,
ΠΑΟΚ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ....
αναπολω τις στιγμες που ειμαστε μπατιρηδες και ειχαμε πασης φυσεως οικονομικα θεματα...απο λογιστες γιναμε τοπ προπονητες...
οποιος θαυμαζει τον γαδρο ας αλλαξει ομαδα,,,ετσι κι αλλιως τον ΠΑΟΚ τον εχει μονο για να σταζει χολη...
εγω ομως αυτον που με εχει πολλακις βιασει και ληστεψει δεν τον θαυμαζω,,,,
ΠΑΟΚ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ....
μπραβο πολυ σωστοιpilotos έγραψε:«Εμείς στηρίζουμε την ομάδα και μας αρκεί να βλέπουμε να ματώνετε τη φανέλα, όχι να νικάτε. Δε γίνεται να χάνουμε βαθμούς χωρίς μάχη. Αν έχετε προβλήματα να το πείτε αλλά δε γίνεται κάθε χρόνο να φταίει ο προπονητής. Εμείς είμαστε δίπλα σας. Παλέψτε για να αλλάξετε την εικόνα» ήταν το κεντρικό μήνυμα των εκπροσώπων των οπαδών.
Nάι. Πελκας.Dinos_Liverpool έγραψε:Πέλκας;
Αφού ηρέμησα καμιά ώρα δηλώνω στήριξη στο πείραμα και την προσπάθεια επειδή ανέχτηκα κάποτε καταστάσεις πολύ χειρότερες απ αυτές που μας διέλυσαν (βουλινο-μπατατουδο-γουμενο-παγωνηδες) κι εσείς αξίζετε πολλά παραπάνω.Επειδή όμως κι εμείς αξίζουμε πολλά ζητώ μια χάρη.
Από την διοίκηση τους παίκτες μέχρι και τις καθαρίστριες το δύσκολο βράδυ στο Βεστφάλεν προστατέψτε την ιστορία του ΠΑΟΚ.Όσοι καταλάβατε καταλάβατε τι εννοώ...
Από την διοίκηση τους παίκτες μέχρι και τις καθαρίστριες το δύσκολο βράδυ στο Βεστφάλεν προστατέψτε την ιστορία του ΠΑΟΚ.Όσοι καταλάβατε καταλάβατε τι εννοώ...
μπα εκεί μεταμορφώνονται...δεν είδες; στη Ρωσία έφαγαν 2, σήμερα που δεν τους έβλεπε κανείς 3άρα
- back in black
Τι να σχολιάσουμε τώρα; Μας φταίει ο ανάδρομος Ερμής; Μήπως η αρνητική συζυγία των παλνητών; Τι στον πο@τσο και γίνανε τα νευρα μας πάλι τιράντες;
Μεγαλύτερη ευθύνη έχει σήμερα ο κόσμος, που αντί να στηρίζει γιουχάριζε από το πρώτο ημίχρονο, λες και πήγε να δει θέατρο και δεν έπαιζαν καλά οι ηθοποιοί, παρά ο προπονητής. Εννοείται ότι η ευθύνη για το σημερινό αποτέλεσμα είναι των παιχτών, οι περισσότεροι των οποίων δεν μπορούν να παίξουν κάτι περισσότερο από αυτό που παίζουν. Οι οποίοι όμως είναι και τόσο αγχωμένοι για τις αντιδράσεις του κόσμου όταν στραβώνει ένα παιχνίδι που το βλέπεις στο πρόσωπό τους και στις κινήσεις τους στο γήπεδο, όπως του Κλάους σήμερα με τον τερματοφύλακα. Κι εκεί ξέρεις ότι το ματσάκι δε γυρίζει
Ο ΠΑΟΚ θελει ψυχολογο σαν οντοτητα και εμεις οι οπαδοι..
καθε βημα παρακατω εχει νοημα αφου εχεις κανει την αυτοκριτικη σου και με συνειδηση που βρισκεσαι τι αδυναμιες εχεις τι δυναμεις και που θελεις να πας..
κακα τα ψεματα..εχουμε φαει πολυ σφαλιαρα και πολυυ αδικη και ατυχη σφαλιαρα ..πολλα χρονια..
κατ επεκταση βαθεια μεσα μας εχουμε ενσωματωσει μια πεποιθηση περι του ΠΑΟΚ..δε χρειαζεται ν αναλυσω ποια ειναι αυτη οποιος ξερει καταλαβαινει..
ειμαι και εγω της υπομονης και δεν μου αρεσει το κραξιμο..δεν εχει νοημα.τις περισσοτερες φορες και μονο ζημια κανει..ας κανουμε ουριο ανεμο και ας αφησουμε το καραβακι αναλογα με τις δυνατοτητες του να δουμε που θα παει..
αυτη ειναι η λογικη μου...
ομως εχω αρχισει να μπερδευομαι...καλη η αμυνα η ανθεκτικοτητα και επιμονη αν εχεις ομως κρατημενες γροθιες ν ανταποδωσεις..
εμεις απο τα πολλα μπουνιδια κινδυνευουμε να παθουμε βερτιγκο και να μη βρουμε ποτε τον αληθινο εαυτο μας..
πρεπει να ερθουν και νικες και επιτυχιες ωστε να αλλαξουμε την αυρα της ομαδας..
οποτε ματωνετε φανελα μου ακουγεται υποκειμενικο..
φερτε ΝΙΚΕΣ
καθε βημα παρακατω εχει νοημα αφου εχεις κανει την αυτοκριτικη σου και με συνειδηση που βρισκεσαι τι αδυναμιες εχεις τι δυναμεις και που θελεις να πας..
κακα τα ψεματα..εχουμε φαει πολυ σφαλιαρα και πολυυ αδικη και ατυχη σφαλιαρα ..πολλα χρονια..
κατ επεκταση βαθεια μεσα μας εχουμε ενσωματωσει μια πεποιθηση περι του ΠΑΟΚ..δε χρειαζεται ν αναλυσω ποια ειναι αυτη οποιος ξερει καταλαβαινει..
ειμαι και εγω της υπομονης και δεν μου αρεσει το κραξιμο..δεν εχει νοημα.τις περισσοτερες φορες και μονο ζημια κανει..ας κανουμε ουριο ανεμο και ας αφησουμε το καραβακι αναλογα με τις δυνατοτητες του να δουμε που θα παει..
αυτη ειναι η λογικη μου...
ομως εχω αρχισει να μπερδευομαι...καλη η αμυνα η ανθεκτικοτητα και επιμονη αν εχεις ομως κρατημενες γροθιες ν ανταποδωσεις..
εμεις απο τα πολλα μπουνιδια κινδυνευουμε να παθουμε βερτιγκο και να μη βρουμε ποτε τον αληθινο εαυτο μας..
πρεπει να ερθουν και νικες και επιτυχιες ωστε να αλλαξουμε την αυρα της ομαδας..
οποτε ματωνετε φανελα μου ακουγεται υποκειμενικο..
φερτε ΝΙΚΕΣ
- hasio_john
Ο Κάκος μπαίνει στον ΠΑΟΚ
"Τελειωμένη" η πρόσληψη του Τάσου Κάκου από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς πήγε στην Τούμπα για το ματς με τον Πανθρακικό μαζί με τον Ιβάν Σαββίδη. Στο γήπεδο και ο Χαλκιάς.
Ο Τάσος Κάκος επιστρέφει στο ποδόσφαιρο ως στέλεχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο Κερκυραίος βετεράνος διαιτητής βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη από το Σάββατο (7/11) και την Κυριακή (8/11) είχε συζήτηση με τους ανθρώπους της ΠΑΕ και τον Ιβάν Σαββίδη προσωπικά, με τον οποίο έφτασαν μαζί στο γήπεδο (με το αυτοκίνητο του μεγαλομετόχου του Δικεφάλου), σε μία κίνηση που αποκάλυψε και την αίσια έκβαση των συζητήσεων.
Δεν έχει διευκρινιστεί, ακόμη, αν ο Κάκος θα αναλάβει ρόλο γενικού αρχηγού (ήταν εμφανής η έλλειψη ενός ανθρώπου που να γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα στον πάγκο της ομάδας) ή συνεργασία θα αφορά (και) σε κάτι άλλο. Το Sport24.gr επικοινώνησε με τον 45χρονο βετεράνο διαιτητή, ο οποίος ευγενικά αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις,
Και ο Χαλκιάς στο γήπεδο
Της κοινής άφιξης Σαββίδη-Κάκου στο γήπεδο της Τούμπας, προηγήθηκε αυτή του Κώστα Χαλκια, ο οποίος παρακολουθεί τον αγώνα από τα επίσημα. Και για τον υψηλόσωμο βετεράνο τερματοφύλακα έχει αναπτυχθεί φημολογία ότι έχει συζητήσεις για συνεργασία με τον ΠΑΟΚ.
Με υπογραφή Ζαγοράκη
Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, σημαντικό ρόλο για το "παντρεμα" ΠΑΟΚ-Κάκου έχει ο Θόδωρος Ζαγοράκης, τον οποίο συμβουλεύεται ο Σαββίδης αρκετά συχνά. Και στην παρουσία Χαλκιά στο γήπεδο παίζει ρόλο ο νυν ευρωβουλευτής.
πηγή ---> ΑΡΔ
"Τελειωμένη" η πρόσληψη του Τάσου Κάκου από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς πήγε στην Τούμπα για το ματς με τον Πανθρακικό μαζί με τον Ιβάν Σαββίδη. Στο γήπεδο και ο Χαλκιάς.
Ο Τάσος Κάκος επιστρέφει στο ποδόσφαιρο ως στέλεχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο Κερκυραίος βετεράνος διαιτητής βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη από το Σάββατο (7/11) και την Κυριακή (8/11) είχε συζήτηση με τους ανθρώπους της ΠΑΕ και τον Ιβάν Σαββίδη προσωπικά, με τον οποίο έφτασαν μαζί στο γήπεδο (με το αυτοκίνητο του μεγαλομετόχου του Δικεφάλου), σε μία κίνηση που αποκάλυψε και την αίσια έκβαση των συζητήσεων.
Δεν έχει διευκρινιστεί, ακόμη, αν ο Κάκος θα αναλάβει ρόλο γενικού αρχηγού (ήταν εμφανής η έλλειψη ενός ανθρώπου που να γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα στον πάγκο της ομάδας) ή συνεργασία θα αφορά (και) σε κάτι άλλο. Το Sport24.gr επικοινώνησε με τον 45χρονο βετεράνο διαιτητή, ο οποίος ευγενικά αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις,
Και ο Χαλκιάς στο γήπεδο
Της κοινής άφιξης Σαββίδη-Κάκου στο γήπεδο της Τούμπας, προηγήθηκε αυτή του Κώστα Χαλκια, ο οποίος παρακολουθεί τον αγώνα από τα επίσημα. Και για τον υψηλόσωμο βετεράνο τερματοφύλακα έχει αναπτυχθεί φημολογία ότι έχει συζητήσεις για συνεργασία με τον ΠΑΟΚ.
Με υπογραφή Ζαγοράκη
Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, σημαντικό ρόλο για το "παντρεμα" ΠΑΟΚ-Κάκου έχει ο Θόδωρος Ζαγοράκης, τον οποίο συμβουλεύεται ο Σαββίδης αρκετά συχνά. Και στην παρουσία Χαλκιά στο γήπεδο παίζει ρόλο ο νυν ευρωβουλευτής.
πηγή ---> ΑΡΔ
-
- Mr Ξερόλας 2019
Λοιπον εχουμε και λεμε.Για 3-5-2 δεν μπορουσε να παιξει γιατι ο Κιτσιου ερχεται απο τραυματισμο δεν μπορει μπακ-χαφ για ολο τον αγωνα,αρα δεξι μπακ για σημερα σωστος. Οχι μπακ-χαφ.Ροντριγκεζ για να μην εχει τραυματισμο δεν τον εβαλε μπακ-χαφ[πανω-κατω ειτε δεξι ειτε αριστερο]σωστος.Σκονδρας-Τζαβελλας δεν μπορουν για μπακ-χαφ.Αρα για 3 στην αμυνα δεν μπορουσε σημερα να το παιξει το 3-5-2.Στο κεντρο ειχε Χαριση κ Γκολασα λογω του οτι ηταν καλοι στη ρωσια και για να αρχισουν να παιρνουν ματς σωστος.Τζιωλης για να παρει ανασες και αυτος ,αφου δεν ηταν ευχαριστημενος με τον Κοστα ο Τουντορ ΛΑΘΟΣ.[επρεπε να τον βαλει τον κοστα ασχετα αν κι αυτος εχει πολλα ματς εξαλου ειναι στοπερ].Μακ ισως επρεπε στον παγκο να ηταν γιατι εχει πολλα ματς και για να ξεθολωσει το μυαλο του λιγο η' εστω να εβγαζε αυτον αντι για Ζαιρο που εχει πιο λιγα παιχνιδια και ειναι καλος διεμβολιστης.Καλως δεν εβαλε τον Τσιμιροτ ισως για κανα 20λεπτο.Τον Κοροβεση δειχνει οτι δεν τον εμπιστευεται για αριστερο μπακ-χαφ.Στη θεση του Πελκα δεν υπαρχει αλλος ουτε για αλλαγη.Οι υπολοιπες θεσεις σωστος.Λογω δλδ οτι δεν εχει τους καταλληλους παικτες για το 3-5-2 [αλλοι ειναι τραυματιες αλλοι ερχονται απο τραυματισμο δεν μπορει να τους βαλει κατευθειαν για να μην υποτροπιασουν]καλως για μενα επελεξε σ΄'αυτο το ματσ το 3-4-2-1.Οταν γυρισουν θα εηαρμοσει παλι το 3-5-2 αν δεν τον φανε οι ΑΡΔ και λιγοι απο εμας.Οταν θα εχει ολα τα εφοδια για να παιξει το 3-5-2 τοτε θα τον κρινουμε αυστηρα δλδ του χρονου.Ως τοτε υπομονη.
ΑΡΔ σημαινει πως ειναι ψεμα η παραπάνω είδηση ή προσπαθούνε να περάσουνε με πουστίτσα κάτι στον κόσμο;
ΕιΜαι υπέρ κακου Χαλκία
Δεν ξερω τι ρολο βεβαια
Δεν ξερω τι ρολο βεβαια
- Dinos_Liverpool
Άσε, ρε άμπαλε λωκόγερε κι εσύ!DC έγραψε:Nάι. Πελκας.Dinos_Liverpool έγραψε:Πέλκας;