Αλήτικη Κυριακή στην ΝΕΤ και άλλα κανάλια του W.C

Άβαταρ μέλους
teoGate4

Δημοσίευση από teoGate4 »

ρε μην σας νοιαζει παοκ εισαι παντα σε πολεμουν :P :?:
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

OXI DINIKO, ... ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ...
ΑΛΛΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ.

Αν παιζουν μπάλα οι δημοσιογράφοι μόνοι τους, ... στον ίδιο παρανομαστή θα είμαστε.
ΘΑ ΛΕΝΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ, παρέα με τον ΒΑΡΟΥΧΑ.
Άβαταρ μέλους
11121969solitario

Δημοσίευση από 11121969solitario »

Σωστά.Το σύστημα πρέπει να το πολεμάς από μέσα.Αν είσαι απ έξω αργά η γρήγορα η σε λιώνει η σε βάζει στο περιθώριο.Ακόμα και αν είσαι Π.Α.Ο.Κ.
Μουσλι

Δημοσίευση από Μουσλι »

με αφορμη τα λεγομενα σας οσον αφορα την παρουσια καποιου παλαιμαχου του ΠΑΟΚ στο πανελ των αντιπαθητικων της αθηναικης κυριακης με βρισκεται συμφωνο...το θεμα ειναι ποιον να στειλουμε..το λεω αυτο γιατι χθες και σημερα διαβασα στα πρωτοσελιδα του φωτος και του πρωταθλητη αντιστοιχα δηλωσεις του Γουναρη και του Ορφανου και με προβληματισαν και οι δυο λεγοντας οτι ο ΠΑΟΚ εχει δυναμωσει αλλα αυτον τον ολυμπιακο δεν μπορει να τον χτυπησει στο γηπεδο...γιατι κυριοι το λετε αυτο,ειστε παικτες που φορεσαν την τιμημενη φανελα και εκφραζεσται ετσι για τον φετινο ΠΑΟΚ,εσυ γουναρη τι εκπροσωπεις και μιλας ετσι,απο ποτε εχεις το δικαιωμα να βγαινεις και να λες τι μπορει ο ΠΑΟΚ και τι οχι..οσο για σενα ορφανε το μισος που εχεις για τον σαντος το δειχνεις με την πρωτη ευκαιρια,αλλωστε απαξιωτικα μιλουσες και πριν το ματς με τον λαγο οπου κατηγορουσες το σαντος για τακτικη και αμυνα φουλ..αλλα βεβαια εδιωξε τον κανακαρη σου στον τελη και ζοριστηκες..αντε απο δω ολοι σας,λαμογια,τσιρακια του κοκκαλη ΟΥΣΤ... :shock: :shock:
Άβαταρ μέλους
11121969solitario

Πρώτον ο Γούναρης από όσο ξέρω δεν είναι πλέον μέλος του συνδέσμου παλαιμάχων του Π.Α.Ο.Κ.Δεύτερον ο Ορφανός τα λέει για τον ίδιο λόγο για τον οποίο φώναζε τη Δευτέρα εξοργισμένος σε πάνελ εκπομπής για την προσβολή του Κωνσταντίνου.Για δημόσιες σχέσεις δηλαδή όπως οι περισσότεροι.Αρα λοιπόν δεν ψάχνουμε τέτοιους "βετεράνους" για να μας εκροσωπήσουν.Εγώ πιστεύω ότι ο Κούλης Αποστολίδης είναι από τους λίγους που διαθέτει την απαραίτητη ευφράδεια λόγου σε συνδυασμό με ποδοσφαιρικές γνώσεις που μπορεί να εκπροσωπήσει τον Π.Α.Ο.Κ. επάξια.Αλλά αυτή είναι μόνο μια σκέψη.Και βέβαια δεν είναι ο μόνος.
Μουσλι

Δημοσίευση από Μουσλι »

συμπαθητικος πολυ ο κουλης και προσγειωμενος αλλα θα ηθελα ενα νεοτερο π.χ.αλεξανδριδη,μπορμποκη ακομη και τον θαναση δημοπουλο...τον ακουσα σε καποιες εκπομπες της νετ και μιλουσε πολυ παθιασμενα για τον ΠΑΟΚ και με πολυ σοβαρες τοποθετησεις,σχολιαζε την φετινη προσπαθεια του ΠΑΟΚ και αυτα που ελεγε τα πιστευε πραγματικα και αυτο που μου εκανε εντυπωση ηταν οτι εκθειαζε με την πρωτη ευκαιρια την δυναμικη της τουμπας.... :D :D

:?:
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

tasoylis30 έγραψε:μιχάλης λεοντιάδης , γνήσιος παοκτσής και όχι δημοσιοσχετίστας , να ρίχνει και καμιά φάπα αν παρεκτρέπονται οι γαυροβαζελοχάνουμοι.

+100000000000000000000
με μιχαλη βλεπω να φευγουν οι υπολοιποι πολυ γρηγορα απο το πανελ!!!

:? :?
Άβαταρ μέλους
Mantzarioti

Δημοσίευση από Mantzarioti »

Εγώ πιστεύω πως σοβαρός παοκτσής ούτε καν θα το σκεφτότανε να πάει σε αυτήν την εκπομπή, και αυτοί που, οποιος πάει να ξέρετε ότι είναι αρπάχτρα και μονο για τα λεφτά θα πάει και όχι για τον ΠΑΟΚ... οποτε ποτε να μην αποκτήσουν κανονικό ΠΑΟΚΤΣΉ στην εκπομπή τους διότι θα αποκτήσουν ποιότητα, πάντα να είναι στην μιζέρια τα λαμόγια.

Εγώ θα πρότεινα στην διοίκηση να τους απαγορέψει να δείχνουν άγονες του ΠΑΟΚ τουλάχιστον αυτούς μες στην τούμπα, για να βάλουν μυαλό, Να δω εγώ τον pouroupoupou να λέει αθλητική κυριακή και να μην μπορεί να σχολιάσει τον αγώνα ΠΑΟΚ - γαύρο και να ξεραίνομε στο γέλιο!!!

Τραλαλά λάλα δεν είμαστε καλά, στα μυαλά μας
:)
Άβαταρ μέλους
El Left

Δημοσίευση από El Left »

Τι θα λέγατε για Κώστα Φραντζέσκο ;
Άβαταρ μέλους
adam04

Δημοσίευση από adam04 »

Δεν πρεπει να παει κανεις ΠΑΟΚτσης.Και συνφωνο με τον φιλο,οτι δεν πρεπει να δειχνουν καθολου τον ΠΑΟΚ στην κ@λο εκπομπη τους.Τουλαχιστον μεχρι να φυγουν οσοι δεν μας σεβονται.Και στο κατω/κατω τι λογικη ειναι αυτη?Να ειναι απο καθε ομαδα ενας εκπροσωπος δηλαδη?Προτιμο να βλεπω τον Τσιαρτα κι ας κινδυνευω να με παρει ο υπνος οποτε μιλαει,παρα να βλεπω τον παπαραπουπου!!!!!!!
:shock: :shock: :shock:
Άβαταρ μέλους
maikopoulos

Δημοσίευση από maikopoulos »

Να στείλουμε δίδυμο Ραμπούτλα - Τάκολα να σαλέψει το μυαλό μας...

:) :) :)
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Εάν ντε και καλά θέλετε εκπρόσωπο του ΠΑΟΚ, πάρτε τον Ασλανίδη για να δείτε πως τους τα χώνει..
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

Στα της εκπομπής τώρα, νομίζω ότι ακόμα και γαυροβάζελος να είσαι κουράζεσαι. Είναι απίστευτα τραγική, υποκειμενική και βαρετή εκπομπή με το μονοπώλιο των 3. Πραγματικά δε παλεύεται η κατάσταση. Τώρα για το ότι ασχολείται με το ποδόσφαιρο μόνο, ας το δούμε αλλιώς. Οι περισσότεροι τηλεθεατές θα προτιμήσουν να δουν π.χ τις φάσεις από premier league παρά μπάσκετ. Και αν για το μπάσκετ έχω μια αμφιβολία σε αυτό που έγραψα, τι άλλο να δείξει? Χάντμπολ, βόλλευ, πόλο?? Θα πέσουν εντελώς τα νούμερα.

Δυστυχώς δε βλέπω να αλλάζει η κατάσταση με την αθηναική κυριακή. Το καλύτερο θα ήταν να οργανωθεί λίγο η ετ3 και να κάνει καμιά εκπομπή της προκοπής γιατί με τον άλλον τον Δραγώγια που τον βλέπεις και σε πιάνει υπνηλία και τον διαιτητή που 2 στις 3 φάσεις που αναλύει είναι λάθος (τουλάχιστον αυτός δε το κάνει εσκεμμένα) δε γίνεται δουλειά. Και ας μπει σε μια λογική ώρα.
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

Τα παραπάνω είναι μια απάντηση για το άρθρο του Διακογιάννη. Στα @@ μου για τα νούμερα της αθηναικής και για το πως θα την αξιοποιήσουν.
Άβαταρ μέλους
11121969solitario

gash042 έγραψε:Σε αυτήν την περίπτωση ζητώ να πάω εγώ σαν οπαδός του ΠΑΟΚ στην Αθλητική Κυριακή με το δικαίωμα του Έλληνα φίλαθλου οπαδού του ΠΑΟΚ με διαρκείας στην 4.

Θα τα λέω όλα όπως εγώ τα πιστεύω και θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ στις προσδοκίες στις ΠΑΕ με όλο μου το είναι! :)

Gash042 for spokesman
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “TV”