19.Jairo De Macedo da Silva
- back in black
Re: 9.Jairo De Macedo da Silva
Πολύ καλός σήμερα, βελτιώνεται σημαντικά παιχνίδι με παιχνίδι. Έχει εξαιρετικά στοιχεία: δύναμη, ταχύτητα, ευελιξία, ενώ είναι και απρόβλεπτος στις κινήσεις του. Υστερεί ακόμη τακτικά, αφενός γιατί είναι μικρός και αφετέρου γιατί δεν έχει παίξει σε δυνατά πρωταθλήματα. Είναι κάτι που διορθώνεται με δουλειά και σωστή καθοδήγηση. Νομίζω ότι επι του παρόντος μπορεί απλώς να "νοστιμίζει¨ την επίθεσή μας, έχει όμως σίγουρα τις δυνατότητες να γίνει βασικό συστατικό της.
Αξίζεις πολλά...Την έχεις την μπάλα λέμε...Κόψε τις περιττές ενέργειες, γίνε πιο ουσιώδης και βλέπε σωστότερα τους συμπαίκτες σου...Κανένας δεν θα σου φάει τη θέση τότε!!!

- ΑποστόληςΑ
Ο καλύτερος του ΠΑΟΚ στα πρώτα, μέτρια 60 λεπτά. Ο μόνος επικίνδυνος. Νομίζω ότι είναι ακόμη ακατέργαστο διαμάντι. Χρειάζεται αγώνες για να μάθει να συνδυάζεται με τους συμπαίκτες του.
Έτσι ακριβώς συνονόματε.ΑποστόληςΑ έγραψε:Νομίζω ότι είναι ακόμη ακατέργαστο διαμάντι.
Χρειάζεται αγώνες για να μάθει να συνδυάζεται με τους συμπαίκτες του.
Άργος βαρύς μακριά απο την περιοχή
Κακιστος
Και λογω ταχύτητας εξτρεμ δε μπορει
Κακιστος
Και λογω ταχύτητας εξτρεμ δε μπορει
-
- Mr Ξερόλας 2019
Εμενα παντως μου δειχνει οτι ξερει ποδοσφαιρο,ειδικα στο ενας με εναν το εχει ισως πιο καλα κι απο τον Μακ.Πολυ δυνατος στο τζαρτζαρισμα.Οπως εγραψα στο τοπικ του ροντριγκεζ αν παιζουν στην ιδια πλευρα ειτε αριστερα ειτε δεξια μαζι και δεσουν δεν θα ξερουν ποιον να μαρκαρουν οι αντιπαλοι.Εννοω φουλ μπακ/χαφ ο ροντριγκεζ και εξτρεμ ο Ζαιρο.
Πραγματικά αν δέσουν αυτοί θα κάνουν παπάδες θα κερδίσουμε και τον ζαιρο μετά τον ροντριγκεζ
Πόντιοι και ΠΑΟΚτσηδες εγεννεθαμε εμείς
Πόντιοι και ΠΑΟΚτσηδες εγεννεθαμε εμείς
Συμφωνώ απόλυτα και με τα δύο από πάνω ποστ των theo-drama και eorptol...
Διαφωνώ με του Μανιακού γιατί σε ταχύτητα τον Γκάρυ δεν τον φτάνει αλλά με τον Μακ είναι στα ίσια...Απλά δεν τον έχουμε δει ακόμα σε ανοιχτούς χώρους...
Ιδανικός πιστεύω σαν παρτεναίρ του Κλάους ή του Μίτκο στο 3-5-2 με φτερά Γκάρυ και Λέοβατς αλλά με 3 αμυντικά χαφ, π.χ. Σάμπο, Χαρίση (Τσίμιροτ αν τελικά αποδειχτεί ότι είναι όπως τα λένε στις προπονήσεις) και Κάτσε λόγω ιδιαίτερου προβλήματος στην άμυνα με τους αργούς και λαθέρ στόπερ που έχουμε αυτήν τη στιγμή.
Δεν ξέρω τους λόγους αλλά μέχρι τώρα δείχνει ιδιαίτερα αγχωμένος, (μάλλον επειδή θέλει να καθιερωθεί) και αντί να κυνηγάει την ουσία προσπαθεί να δείξει τι αξίζει κάνοντας το κάτι παραπάνω και καταντώντας φλύαρος και ανούσιος!!!
Τον πιστεύω, όπως κι ότι σαν επιθετικός στο ένας εναντίον ενός είναι ό,τι καλύτερο διαθέτουμε!!!

Διαφωνώ με του Μανιακού γιατί σε ταχύτητα τον Γκάρυ δεν τον φτάνει αλλά με τον Μακ είναι στα ίσια...Απλά δεν τον έχουμε δει ακόμα σε ανοιχτούς χώρους...
Ιδανικός πιστεύω σαν παρτεναίρ του Κλάους ή του Μίτκο στο 3-5-2 με φτερά Γκάρυ και Λέοβατς αλλά με 3 αμυντικά χαφ, π.χ. Σάμπο, Χαρίση (Τσίμιροτ αν τελικά αποδειχτεί ότι είναι όπως τα λένε στις προπονήσεις) και Κάτσε λόγω ιδιαίτερου προβλήματος στην άμυνα με τους αργούς και λαθέρ στόπερ που έχουμε αυτήν τη στιγμή.
Δεν ξέρω τους λόγους αλλά μέχρι τώρα δείχνει ιδιαίτερα αγχωμένος, (μάλλον επειδή θέλει να καθιερωθεί) και αντί να κυνηγάει την ουσία προσπαθεί να δείξει τι αξίζει κάνοντας το κάτι παραπάνω και καταντώντας φλύαρος και ανούσιος!!!
Τον πιστεύω, όπως κι ότι σαν επιθετικός στο ένας εναντίον ενός είναι ό,τι καλύτερο διαθέτουμε!!!

-
- Mr Ξερόλας 2019
Η εξηγηση νομιζω πως βρισκεται στο οτι ο Τουντορ,επειδη ο Μακ εχει σκοραρει φετος σχετικα πολλα γκολ[σχεδον ολα στην ευρωπη],αναγκαζεται να βαζει τον Μακ που νομιζω οτι χρειαζεται ξεκουραση,και δεν πολυεμπιστευεται τον Ζαιρο.Εδω νομιζω πως κανει λαθος ο Τουντορ που δεν τον αφηνει στον αγωνα[πολλες φορες τον εχει βγαλει στο ημιχρονο ειτε γιατι δεν ηταν ευχαριστημενος απο την αποδοση του, ειτε γιατι ηθελε να αλλαξει σχημα, ειτε γιατι σε 2 ματς εφαγε 4 κιτρνες=2κοκκινες]πιο πολυ για να δεθει με τους συμπαικτες του και να του[μας] δειξει αυτα που μπορει.Συμφωνω μαζι σου goran64 και για το αγχος του και το οτι ενας εναντιον ενος οτι το'χει.
Πρεπει να εκανες παγκοσμιο ρεκορ σε αριθμο γκαφας ανα χρονο συμμετοχης.
- efthimis_paok