Igor Tudor

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Re: Igor Tudor

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Καλά ρε μπλε πουλο δεν του έβρισα την μανα,σε αυτήν την άμυνα και εγώ βάζω γκολ 3 γκολ από την Κομοτηνή ούτε ο αλμωπος αριδαιας δεν τρώει ,έχετε γίνει χαρά και η νουμεραδα του κάθε χωριου και του κάθε βλαχου αλλά τι σας νοιάζει εσάς το κορόιδο ο Ιβάν αφού πλερώνει δεν μαμιετε?τατουάζ φραντζες και κωλομαγκια είστε μόνο ****παιδα
Άβαταρ μέλους
Black&White

Δημοσίευση από Black&White »

2,5 χρόνια υπομονή ακόμη μάγκες.Στα θεμέλια είμαστε. Ο νέος ΠΑΟΚτσής διακρίνεται για την υπομονή του. Μη γίνετε σαν εμάς τους παλιούς που αν φέρναμε Χ με το γαύρο γινόταν της πουτάνας.

Εγώ βλέπω πρόοδο πάντως. Ο περισινός έβαζε αμυντικό χαφ τον Κλάους. Ο φετινός απλώς νομίζει πως ο Μακ είναι φορ.

Εγώ θα τον κρίνω τον Ιγκόρ σε 2,5 χρόνια. Όποιος δεν μπορεί να κάνει υπομονή να μη βλέπει ΠΑΟΚ φέτος.
Sfinas

Δημοσίευση από Sfinas »

ένα προπονητή βρήκαμε και εμείς που κατέχει το άθλημα, και επιτέλους δεν πονάνε τα ματια μας όταν βλέπουμε τον παοκ , και με την πρώτη στραβή πάνε να τον φάνε όλα τα κοράκια....άντε να το διώξουμε ρε και να φέρουμε πάλι τους κλασικούς προπονιταραδες με σύστημα όλοι πίσω σέντρα και παρακαλάμε την παναγια να πάρουμε την κεφαλια....
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Τουντορ εχει πτήση για Κροατία σημερα να φυγεις και να μας αφήσεις?μαύρη Κυριακή παλι
Pr.Jon

Δημοσίευση από Pr.Jon »

Το μάτς για μένα το έχασες η ομάδα πρέπει να κερδίζει και να χτίζεται...δεν γίνεται ούτε το ένα ούτε το άλλο...
Το 3-4-2-1 το χτίζεις 5 μήνες τώρα, πας το αλλάζεις..
Ο μάκ δεν βγαίνει με τίποτα,αν και είναι κομμάτια, ο Πέλκας ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ, Ξεκινάς Σκόνδρα αριστερά? και Χαρίση Γκολάσα στο κέντρο που δεν έχουν παίξει μαζί ούτε στο ΦίΦα
άμα φοβάσαι την άμυνα ρε καρντάση ας έβαζες και χαρίση και τζιόλη στα χάφ και λίγο πιο μπροστά γκολάσα
Τα χάφ έχασαν κυρίως το μάτς και μετά οι υπόλοιποι, όταν στο 75 σε παίρνει κατοχή για πλάκα ο Πάνθραξ
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Black&White έγραψε:2,5 χρόνια υπομονή ακόμη μάγκες.Στα θεμέλια είμαστε. Ο νέος ΠΑΟΚτσής διακρίνεται για την υπομονή του. Μη γίνετε σαν εμάς τους παλιούς που αν φέρναμε Χ με το γαύρο γινόταν της πουτάνας.

Εγώ βλέπω πρόοδο πάντως. Ο περισινός έβαζε αμυντικό χαφ τον Κλάους. Ο φετινός απλώς νομίζει πως ο Μακ είναι φορ.

Εγώ θα τον κρίνω τον Ιγκόρ σε 2,5 χρόνια. Όποιος δεν μπορεί να κάνει υπομονή να μη βλέπει ΠΑΟΚ φέτος.

Να τα κανουμε ταναπου να κερδίσουμε τι ;
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Από τον Μπαμπινώτη:
υπομονή: η ψυχική δύναμη με την οποία ανέχεται ή περιμένει κανείς κάτι, χωρίς να δυσανασχαιτεί ή να βιάζεται υπερβολικά.

Οπότε αφήστε τις παπαριές ότι κάνετε υπομονή γιατί πο@τσες υπομονή έχετε κάνει οι περισσότεροι. Υπομονή στις νίκες δεν είναι υπομονή.

Τούντορ μέχρι και του χρόνου ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

σε τρόλαρε ο ελευθερόπουλος , που ζήτησε συγγνώμη για τις καθυστερήσεις που έκαναν......

για να σε ακούσω τώρα...............................................
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

απαραδεκτος..δοκιμες σε σχηματα και σε προσωπα και 3αρα απο μια ομαδα που εβαλε 2 γκολ σ ολο το πρωταθλημα...
υπερτιμησε τις δυνατοτητες του και εχει κανει την ομαδα μπουρδελό...εκει που ειναι να ανεβαζουμε πιεση ας τα παρατησει και ας φυγει....δεν εχει καμια σχεση με την ελληνικη πραγματικοτητα ...
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Ρε Τουντορ δεν το γυρνάς σε θαυματοποιός?έχεις αναστήσει όλους τους πεθαμενους
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Οποτε έλληνα μα παρουμε κανενα ΠΑΟΚ τση παλι;
Άβαταρ μέλους
Gimnistis

Δημοσίευση από Gimnistis »

Ειλικρινά τωρα πιστεύει κανεις πως αν φύγει θα λυθούν τα προβλήματα; Τόσα χρονια δεν μάθαμε τιποτε;
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

9 Νοεμβρίου.
Και πολύ σας πήρε να πείτε καθαρά αυτό που σκεφτόσασταν από την πρώτη μέρα.
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

spyretto έγραψε:Δεν βλέπω που είναι το πρόβλημα...χτίζουμε, έτσι;
Οταν το υλικό δεν είναι σωστό σ'ενα χτίσιμο αντικαθίσταται για να μην χτιστεί λάθος το όλο οικοδόμημα. Το ίδιο όταν και το σχέδιο είναι λάθος.
Το γεφύρι της Άρτας χτιζόταν και γκρεμιζόταν κάθε βράδυ. Ούτε τα υλικά φταίγανε ούτε οι μάστορες. Τελικά στέριωσε όταν έθαψαν τη γυναίκα του πρωτομάστορα. Ξέρεις ποια είναι αυτή;

Επειδή με τα καλά του και με τα στραβά του φέτος έχουμε να κάνουμε με προπονητή και όχι με καλόγερο, το λογικό και αυτονόητο είναι να τον αφήσεις στην ηρεμία του να δουλέψει. Μια ομάδα με χίλια δυό λάθη αλλά με πρώτη φορά παραγωγή φάσεων εδώ και τρία χρόνια, είναι εγκληματικό ακόμα και να σκέφτεσαι να της αλλάξεις προπονητή στο 4μηνο. Το μόνο που θα καταλόγιζα εγώ είναι αυτό:
potamda έγραψε: Δε μου αρέσει που στην πρώτη κρίση, στο πρώτο κράξιμο αναθεώρησες τις απόψεις σου και άλλαξες το σύστημα που είχες ευαγγέλιο από την αρχή.
Άβαταρ μέλους
teo4giannitsa

Δημοσίευση από teo4giannitsa »

Κράτα το γ@μημένο το 3-5-2 και ας είχαν αυτά τα δύο παιχνίδια την ίδια εξέλιξη, διότι δεν νομίζω ότι αποφασισες ξαφνικά να αλλάξεις σύστημα απο μόνος σου. Με στεναχωρεί περισσότερο η υποψία ότι ίσως εξωαγωνιστικοί παράγοντες εξακολουθούν να επηρεάζουν καταστάσεις μέσα στην ομάδα. Αν είναι δυνατον.

Δεν θέλω να φύγεις, όχι τώρα τουλάχιστον, να βγάλεις έστω τη χρονιά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”