Igor Tudor
Re: Igor Tudor
352 και ξανά 352. Λείπουν πολλοί ως τραυματίες αλλά σήμερα υπήρχε ο Κίτσιου για δεξιά. Έβγαινε
Είδαμε και με σοβαρούς προπονητές τι καναμε
Τους βγάλαμε συνταξιούχους και αδιάφορους
Τους βγάλαμε συνταξιούχους και αδιάφορους
αποκορύφωμα σήμερα ο κοκλας που μας έπρηζε για αλλαγή συστήματος και σήμερα στο τέλος αναρωτιόταν γιατί άλλαξες σύστημα.
προσοχή, δεν λέω ότι επειδή το είπε αυτός, αλλά να... το περιρρέον κλίμα περιγράφω...
προσοχή, δεν λέω ότι επειδή το είπε αυτός, αλλά να... το περιρρέον κλίμα περιγράφω...

εγώ θα πάω κόντρα στο ρεύμα του κραξίματος, γιατί βλέπω ότι η ομάδα παίζει μπάλα και παράγει
βαρέθηκα να αλλάζω προπονητές κάθε 5 μηνο.
ώρα να στηρίξουμε έναν και στα δύσκολα, όπως είχε γίνει επί σάντος
το μόνο που θα σου προσάψω είναι ότι έβαλες το μακ φορ, και άφησες έξω τον κάκιστο μέχρι τώρα κλάους, σε ματς που θα φτάναμε εύκολα στην περιοχή
καλή υπομονή να έχει ο ιβάν να σε κρατήσει και γερό στομάχι εσύ, γιατί θα ακούσεις πολλά
μη μασάς τούντορα
υγ. άλλοι θα κράξουν ότι άλλαξες σύστημα. καλά έκανες, αφου έκρινες ότι έπρεπε να αλλάξει. η ομάδα πρέπει να παίζει πολλά συστήματα. το σύστημα δεν έφταιγε για το σημερινό αποτέλεσμα
υγ2. άλλοι θα κράξουν που έβαλες καινούργιους παίχτες, θα πουν για πειραματισμούς. η ομάδα έχει 20+ παίχτες και πρέπει να ξεκουράζονται και οι βασικοί που και που. σε εντός με τον πάνθρακα όλοι μας θα κάναμε ένα ροτέισον
βαρέθηκα να αλλάζω προπονητές κάθε 5 μηνο.
ώρα να στηρίξουμε έναν και στα δύσκολα, όπως είχε γίνει επί σάντος
το μόνο που θα σου προσάψω είναι ότι έβαλες το μακ φορ, και άφησες έξω τον κάκιστο μέχρι τώρα κλάους, σε ματς που θα φτάναμε εύκολα στην περιοχή
καλή υπομονή να έχει ο ιβάν να σε κρατήσει και γερό στομάχι εσύ, γιατί θα ακούσεις πολλά
μη μασάς τούντορα
υγ. άλλοι θα κράξουν ότι άλλαξες σύστημα. καλά έκανες, αφου έκρινες ότι έπρεπε να αλλάξει. η ομάδα πρέπει να παίζει πολλά συστήματα. το σύστημα δεν έφταιγε για το σημερινό αποτέλεσμα
υγ2. άλλοι θα κράξουν που έβαλες καινούργιους παίχτες, θα πουν για πειραματισμούς. η ομάδα έχει 20+ παίχτες και πρέπει να ξεκουράζονται και οι βασικοί που και που. σε εντός με τον πάνθρακα όλοι μας θα κάναμε ένα ροτέισον
Το ότι μιλάμε ΠΑΛΙ για τον προπονητή μέσα στη χρονια δείχνει πως κατι λάθος γίνεται ή γινοτανε τόσα χρονια. Η ο γιαλός ή εμείς....
Σωστοτατος..Gimnistis έγραψε:Τωρα η ομάδα σαν οργανισμός θα δώσει εξετάσεις πως διαχειρίζεσαι τέτοιες καταστάσεις, γιατι τον προπονητή ξερω να τον διώχνω και εγω.
Δεν βλέπω που είναι το πρόβλημα...χτίζουμε, έτσι;
Οταν το υλικό δεν είναι σωστό σ'ενα χτίσιμο αντικαθίσταται για να μην χτιστεί λάθος το όλο οικοδόμημα. Το ίδιο όταν και το σχέδιο είναι λάθος.
Οταν το υλικό δεν είναι σωστό σ'ενα χτίσιμο αντικαθίσταται για να μην χτιστεί λάθος το όλο οικοδόμημα. Το ίδιο όταν και το σχέδιο είναι λάθος.
Τριπλές προπονήσεις αυτήν την βδομάδα για αρχή, και όποιος αντέξει.
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Ότι παράγει φάσεις το μόνο σίγουρο. Φαίνεται και από τα στατιστικά
Για μένα αμυντικός για ΒΑΣΙΚΌΣ δεν υπάρχει στον ΠΑΟΚ (αν πω Τζαβέλλα, θα τα ακούσω
) οπότε τα Χριστούγεννα θέλω τουλάχιστον 2 παίχτες για την τριάδα
Να γυρίσουν και Λέοβατς, Μπερμπάτοφ
Για μένα αμυντικός για ΒΑΣΙΚΌΣ δεν υπάρχει στον ΠΑΟΚ (αν πω Τζαβέλλα, θα τα ακούσω

Να γυρίσουν και Λέοβατς, Μπερμπάτοφ
- sourmenetes
- Moderator
Το σχεδιο ποιος το κρινει λαθος??spyretto έγραψε:Δεν βλέπω που είναι το πρόβλημα...χτίζουμε, έτσι;
Εσυ θα το κρινεις??
Πάτε καλά; τώρα με τις μικρές ομάδες θα κάνει τα πειράματα ο Tudor, και αν δεν πετυχαίνουν θα έχουμε γκέλες, τι δεν καταλάβατε; και εννοείται ότι θα τα λουστούμε και μαζί και τον προπονητή. Είπαμε, ο γάβρος με τα χωριά παίζει τα φιλικά του προετοιμαζομενος για την Ευρώπη, και εμείς με τα χωριά κάνουμε τα πειράματα.
Για να μην παρεξηγηθω δεν του καταλογιζω οτι δεν δουλευει το αντιθετο,δουλευει παρα πολυ καμια φορα ομως αυτο δεν αρκει.
Σχεδον σε ολα τα παιχνιδια κανει τραγικες αλλαγες, η επιμονη στον μακ στην κορυφη, και κυριως η αλλαγη συστηματος που εμενα μου δειχνει οτι εγινε κατω απο πιεση την οποια δεν αντεξε.
Περιμενα πολλα περισσοτερα δεν ξερω ειμαι μπερδεμενος.
Σχεδον σε ολα τα παιχνιδια κανει τραγικες αλλαγες, η επιμονη στον μακ στην κορυφη, και κυριως η αλλαγη συστηματος που εμενα μου δειχνει οτι εγινε κατω απο πιεση την οποια δεν αντεξε.
Περιμενα πολλα περισσοτερα δεν ξερω ειμαι μπερδεμενος.
- potamda
- Bet Guru 2023
Δε μου αρέσει που δε δίνεις σημασία στην άμυνα. Το να τρως τόσα γκολ, δεν είναι θέμα μονάδων, δεν είναι θέμα συστήματος, είναι θέμα νοοτροπίας και δουλειάς. Οι δηλώσεις σου το αποδεικνύουν αφού ποτέ δεν έχεις εντοπίσει πρόβλημα στην άμυνα!
Δε μου αρέσει που ακόμα πειραματίζεσαι σε θέσεις παικτών. Προτιμώ να χρησιμοποιείς κάθε παίκτη στη θέση του.
Δε μου αρέσει που στην πρώτη κρίση, στο πρώτο κράξιμο αναθεώρησες τις απόψεις σου και άλλαξες το σύστημα που είχες ευαγγέλιο από την αρχή.
Δε μου αρέσει να σε βλέπω να κάνεις κινήσεις πανικού και η ομάδα να χάνει τη συγκέντρωση και την πειθαρχία της.
ΔΕ ΘΕΛΩ όμως, να φύγεις! Θέλω να το παλέψεις να μου αλλάξεις την εικόνα που αρχίζω να σχηματίζω για εσένα. Το επόμενο διάστημα μέχρι τα Χριστούγεννα έχουμε πρόγραμμα για ωραία πράγματα, θα περιμένω...
Δε μου αρέσει που ακόμα πειραματίζεσαι σε θέσεις παικτών. Προτιμώ να χρησιμοποιείς κάθε παίκτη στη θέση του.
Δε μου αρέσει που στην πρώτη κρίση, στο πρώτο κράξιμο αναθεώρησες τις απόψεις σου και άλλαξες το σύστημα που είχες ευαγγέλιο από την αρχή.
Δε μου αρέσει να σε βλέπω να κάνεις κινήσεις πανικού και η ομάδα να χάνει τη συγκέντρωση και την πειθαρχία της.
ΔΕ ΘΕΛΩ όμως, να φύγεις! Θέλω να το παλέψεις να μου αλλάξεις την εικόνα που αρχίζω να σχηματίζω για εσένα. Το επόμενο διάστημα μέχρι τα Χριστούγεννα έχουμε πρόγραμμα για ωραία πράγματα, θα περιμένω...