8. Χάρης Χαρίσης
Re: 21. Χάρης Χαρίσης
πάντως έδειξε και ενθαρρυντικά στοιχεία για να παίξει στο 8. ή έστω κάτι μεταξύ 6 και 8. 
ότι και να είναι έχει πολύ χρόνο ακόμα και θέλει όχι μονο υπομονή, αλλά και στήριξη όταν θα είναι ντεφορμέ, όσο και μπόλικη, βασικά παραπάνω απο μπόλικη, εξαιρετικά πολύ δουλειά γιατί αλλιώς τίποτα δεν γίνεται.
20 χρονών είναι έχει 15 χρόνια μπάλας μπροστά του γερός να είναι.
το κεφάλι κάτω και τα πόδια γοργά και τίποτα άλλο.
βλέπω, ακούω, δεν μιλάω Χάρη. μαθαίνω.

ότι και να είναι έχει πολύ χρόνο ακόμα και θέλει όχι μονο υπομονή, αλλά και στήριξη όταν θα είναι ντεφορμέ, όσο και μπόλικη, βασικά παραπάνω απο μπόλικη, εξαιρετικά πολύ δουλειά γιατί αλλιώς τίποτα δεν γίνεται.
20 χρονών είναι έχει 15 χρόνια μπάλας μπροστά του γερός να είναι.
το κεφάλι κάτω και τα πόδια γοργά και τίποτα άλλο.
βλέπω, ακούω, δεν μιλάω Χάρη. μαθαίνω.
Εγω λεω να τον κάψουμε και αυτον
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MANIAKOS την Κυρ 08 Νοέμ 2015, 20:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καλυτερα να υπαρχουν ξεκαθαροι ρολοι.Ο Χαρης ειναι σωματικα ετοιμος.ειναι σχετικα γρηγορος και εχει και απο οι φαινεται και αξιολογη μπαλια(σιγουρα θελει βελτιωση),οποτε νομιζω οτι μπορει να σταθει μελλοντικα ως ο παικτης μπροστα απο τα στοπερ.
εχει καει το μυαλο μου με αυτα που διαβαζω... για τον θεο....20 χρονων παιδι ειναι και μαλιστα με απιστευτα προσοντα... τωρα πολλοι πανε να τον βγαλουν λιγο μεσα στο γενικο κλιμα μιρλας κ αμπαλοσυνης που επικρατει στον αερα της πολης μας ... 2015 κ ακομα κανουν πλυση εγκεφαλου κατι ραπτοπουλοι κ καμορες... πραγματικα για λυπηση ο λαος μας.. αλλα εδω 8% ψηφιζει χρυσαυγη ...
Εγω δεν ξεχναω το 5ο πεναλτυ με την ΜπαγερνKOSTAS54 έγραψε:Goran64
Θυμάσαι το σουτ του Δαμανάκη?
που αν το εβαζε θα περνουσαμε εμεις.
Και ηταν ο καλυτερος μας παικτης εκεινο το βραδυ.
Καταρα κι αυτη ομως ο καλυτερος παικτης να χανει πεναλτυ,
ενα φεγγαρι ηταν ο κανονας.
Για τον Χαριση τωρα,οτι καλυτερο απο "πιτσιρικα" εχουμε δει
τα τελευταια χρονια.
+1Demir έγραψε:εχει καει το μυαλο μου με αυτα που διαβαζω... για τον θεο....20 χρονων παιδι ειναι και μαλιστα με απιστευτα προσοντα... τωρα πολλοι πανε να τον βγαλουν λιγο μεσα στο γενικο κλιμα μιρλας κ αμπαλοσυνης που επικρατει στον αερα της πολης μας ... 2015 κ ακομα κανουν πλυση εγκεφαλου κατι ραπτοπουλοι κ καμορες... πραγματικα για λυπηση ο λαος μας.. αλλα εδω 8% ψηφιζει χρυσαυγη ...
ε και? εδω η πλειοψηφια ψηφιζε ενναλαξ τους βιαστες μας καθε τετραετιαDemir έγραψε:εχει καει το μυαλο μου με αυτα που διαβαζω... για τον θεο....20 χρονων παιδι ειναι και μαλιστα με απιστευτα προσοντα... τωρα πολλοι πανε να τον βγαλουν λιγο μεσα στο γενικο κλιμα μιρλας κ αμπαλοσυνης που επικρατει στον αερα της πολης μας ... 2015 κ ακομα κανουν πλυση εγκεφαλου κατι ραπτοπουλοι κ καμορες... πραγματικα για λυπηση ο λαος μας.. αλλα εδω 8% ψηφιζει χρυσαυγη ...
Π καλα στοιχεία αλλα και κπς λαθαρες που στοιχίζουν
Αλλα Ι καλυτερος μετα τον γκαρι Μπέρμπα στις μετεγγραφες έως τωρα
Αλλα Ι καλυτερος μετα τον γκαρι Μπέρμπα στις μετεγγραφες έως τωρα
- Kostomanolis
Εκανε μια ωραια καθετη που κατα λαθος εγινε γκολ, απο εκει και περα πολλα λαθη. Θελει ακομα πολλα ψωμια, αλλα εχει την προοπτικη και.λογω ηλικιας
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ...
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ...
Πάντως η ασσίστ που έβγαλε στον Γκάρι, αν όντως την ήθελε, δείχνει πως το παλικάρι έχει αντίληψη και βλέπει φάσεις.
Στο Μπανανιστάν σε κάναμε Βασικό στον ΠΑΟΚ
έχεις δυνατότητες, ως εκεί όμως...Ποτέ χωρίς έναν έμπειρο δίπλα σου...σιγά σιγά αλλιώς θα καείς απ τις μλκίες
έχεις δυνατότητες, ως εκεί όμως...Ποτέ χωρίς έναν έμπειρο δίπλα σου...σιγά σιγά αλλιώς θα καείς απ τις μλκίες