Ολυμπιακός - Π.Α.Ο.Κ. 16/11 19:00 Προβλέψεις & σχόλια

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Απλά, RESPECT!!!!

Μαθήματα άμυνας από Σάντος. Έβαλε τον Μουσλίμοβιτς σε ρόλο «Ντιόγκο» για τους αμυντικούς του ΠΑΟΚ!

Το βάρος στην άμυνα έριξε στην σημερινή προπόνηση στην Σουρωτή ο Φερνάντο Σάντος. Για αυτόν τον λόγο, ο Πορτογάλος έντυσε... Ντιόγκο τον Μουσλίμοβιτς και προσπάθησε να επιστήσει την προσοχή των αμυντικών του στο μαρκάρισμα του Βραζιλιάνου, τον οποίο θεωρεί ως την Νο1 απειλή για τον ΠΑΟΚ στο κυριακάτικο ντέρμπι κορυφής του Φαλήρου.

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός του «δικέφαλου» απομόνωσε από την υπόλοιπη ομάδα για ένα 20λεπτο τους Κοντρέρας και Μαλεζά τους οποίους έβαλε να μαρκάρουν τον Ζλάταν Μουσλίμοβιτς. Παράλληλα, τέσταρε δύο διαφορετικά σχήματα στην άμυνα, τα οποία έχει στο μυαλό του για να καλύψει το κενό του Φίλιππου Δάρλα (δεν παίζει με Ολυμπιακό λόγω τιμωρίας). Βάσει όσων δοκίμασε ο Σάντος, ο Σνάουτσνερ θα αλλάξει πλευρά και την θέση του στα δεξιά θα πάρει ένας εκ των Αραμπατζή και Μάρκος Αντόνιο.

Οι παραπάνω δοκιμές είναι πλήρως συνυφασμένες με το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο που μετά τις τελευταίες εξελίξεις είναι εξαιρετικά αμφίβολος. Αν δεν παίξει ο Πορτογάλος θα αντικατασταθεί από τον Παντελή Κωνσταντινίδη, που φυσικά θα μπορούσε να δώσει λύση και στο αριστερό άκρο της άμυνας.

http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=81007
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Ανοιχτή προπόνηση θέλουν οι οργανωμένοι του ΠΑΟΚ

Στους ρυθμούς του μεγάλου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό κινούνται όλοι στον ΠΑΟΚ, με τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας, να θέλουν ανοιχτή προπόνηση, για να βρεθούν κοντά στους παίκτες και να τους εμψυχώσουν.

Στην ομάδα της Θεσσαλονίκης γίνεται προσπάθεια να διατηρηθούν χαμηλά οι τόνοι, αφού δεν θέλουν να δημιουργήσουν κλίμα, οπότε δεν είναι βέβαιο πως θα προχωρήσουν σε αυτή τη κίνηση. Το σίγουρο είναι πως ο κόσμος του «δικέφαλου» έχει… φτιαχτεί για αυτό το ματς και σε περίπτωση εκτός έδρας νίκης είναι δεδομένο, πως το αεροδρόμιο θα μετατραπεί σε Τούμπα όταν θα γυρίζει η αποστολή.

http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=81046[/b]
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Ο Στέλιος Μαλεζάς στους εκπροσώπους των ΜΜΕ

Ο Στέλιος Μαλεζάς θα παραχωρήσει συνέντευξη στους εκπροσώπους των ΜΜΕ την Πέμπτη 13.Νοε.2008 και ώρα 12:30 στη Μικτή Ζώνη του γηπέδου της Τούμπας.

http://www.paokfc.gr/shownews.jsp?newsC ... wsType=PRE
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Ασκήσεις τακτικής περιελάμβανε η σημερινή προπόνηση. Πριν από τις ασκήσεις στο γήπεδο, ο Fernando Santos μίλησε στους ποδοσφαιριστές του για θέματα τακτικής με τη βοήθεια χρήσης βίντεο.

Παντελής Κωνσταντινίδης και Ibrahima Bakayoko επέστρεψαν στις προπονήσεις. Ο Sergio Conceicao υποβλήθηκε σε θεραπεία, ενώ ο γιατρός του έκανε ένεση στο μετατάρσιο. Πρόγραμμα θεραπείας ακολουθεί και ο Φίλιππος Δάρλας λόγω ενοχλήσεων στον κοιλιακό προσαγωγό.

http://www.paokfc.gr/shownews.jsp?newsC ... wsType=NEW
Άβαταρ μέλους
4444

Δημοσίευση από 4444 »

θα μπουνε πολλοι γαυροι και αλλοι αυτην εβδομαδα ανχομαινη μηπος παρουν καμια πληροφορια
ψηλα το τοπι ολα θα πανε καλα η ομαδα θα παει να παρει το ματσ οπως εκανε σε ολλα τα αλλα οκ :?
Άβαταρ μέλους
4444

Δημοσίευση από 4444 »

olivares έγραψε:Αισθάνομαι την ανάγκη να μοιραστώ κάποιες σκέψεις μου με τα υπόλοιπα αδέρφια που ξημεροβραδιάζονται μπροστά σε ένα pc και λαχταράνε, και αγωνιούν και ελπίζουν και δίνουν νόημα στη ζωή τους μέσα από τον ΠΑΟΚ. Δεν ξέρω όπως και κανείς μας τι θα γίνει την Κυριακή. Είναι αρκετά πιθανό να χάσουμε. Είναι αρκετά πιθανό τη 10η αγωνιστική και στο πιο δύσκολο παιγνίδι εκτός έδρας η ομάδα να κάνει την πρώτη της ήττα. Είναι αρκετά πιθανό η ομάδα μετά το τέλος του παιγνιδιού να μην έχει πια την καλύτερη άμυνα στην ευρώπη. Είναι αρκετά πιθανό και ανθρώπινο οι περισσότεροι από τους παίκτες μας να κάνουν ένα κακό παιγνίδι.
Όλα αυτά μπορεί να συμβούν την Κυριακή και όλα αυτά μπορεί όντως να τα χάσουμε.
Αυτό που δεν πρόκειται όμως να χάσουμε με τίποτα είναι το δικαίωμα στην ελπίδα. Αυτό το κερδίσαμε πια οριστικά. Ξέρω ότι αρκετοί μπορούν να πουν "υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος...υπάρχει η ΑΜΚ...χαμηλά την μπάλα...το πλάνο μίλαγε ξεκάθαρα για πρωταθλητισμό στον 3ο χρόνο οπότε ας μην βιαζόμαστε...πως θα πας όταν δεν έχεις πάγκο...δεν πρόκειται να μας αφήσουν τα κοράκια" και πολλά ακόμα. Κανείς όμως δεν πρόκειται να πει ότι αυτή η ομάδα και αυτή η γενικότερη προσπάθεια δεν τον έχει κάνει να πιστέψει ξανά. Παρακολουθώ την ομάδα πάνω από 30 χρόνια. Ποτέ δεν έχω ξαναδεί τόση σοβαρότητα και τόση αγωνιστική πειθαρχία. Ούτε το 1985 και οι παλιότεροι φαντάζομαι πως μπορούν να το επιβεβαιώσουν. Δε με ενδιαφέρει πραγματικά το αποτέλεσμα του συγκεκριμένου αγώνα όποιο και αν είναι αυτό. Τόσα χρόνια έχω μάθει να μην υπερενθουσιάζομαι πια.
Μου αρκεί ήδη που μετά από τόσα χρόνια όταν λέω ότι ειμαι ΠΑΟΚ τα λόγια που λένε οι υπόλοιποι είναι μόνο θετικά. Μου αρκεί που βλέπω το λαό να έχει ωριμάσει και να έχει κόψει σχεδόν τελείως τα καφριλίκια. Μου αρκεί που χωρίς λεφτά φτιάξαμε ομάδα. Μου αρκεί που βλέπω παίκτες παγκόσμιας κλάσης να φοράνε τη φανέλα με το δικέφαλο. Μου αρκεί που με εκπροσωπεί διοικητικά ένας άνθρωπος που είναι συνώνυμο της εργατικότητας και της σοβαρότητας. Μου αρκεί που θα φτιάξω προπονητικό κέντρο. Μου αρκεί που έχουμε καταλάβει ότι αυτό το γήπεδο δεν κάνει πια και είμαι βέβαιος πως θα φτιάξουμε σύντομα ένα που να μας αρμόζει. Μου αρκεί που έχω 20,000 διαρκείας. Μου αρκεί που όσα δίνω στην ομάδα με χρόνο, σκέψη, χιλιόμετρα, χρήματα μου τα δίνει πίσω.Μου αρκεί που σαν αετός πάνω από τις λύπες θα πετάξω. Μου αρκεί που αγωνιστικά είμαι καλύτερος και από την αστεία αεκ, και από το σκορποχώρι των εκατομμυριούχων. Όλα αυτά είναι πιο σημαντικά από οποιαδήποτε τίτλο. Ακόμα κι αν μας κερδίσουν δε μπορούν να μας τα στερήσουν πια. Διεκδικώ ξανά. Έχω ανοίξει τα φτερά μου και σκεπάζω όλη τη χώρα. Η καταξίωση στη συνείδηση του κόσμου είναι πιό σημαντική για μένα από ένα μπακίρι που θα περιφέρεται, πιο σημαντική από τα λεφτά και του κουνάμενα-σινάμενα σεντόνια. Μου αρκεί που ξέρω ότι το ποτάμι δε θα ξαναγυρίσει πίσω. Μου αρκεί που έχω ξανά εμπιστοσύνη στην ομάδα. Μου αρκεί που ξαναέγινα ΠΑΟΚ.
ολιβαρες ολοι το ξερουμε αυτο ολοι το σεβομαστε αυτο αλλα εφησηχασμος ποτε οχι τωρα θα αρακξουμε και θα το πουμε το μου αρκει που ειμαι παοκ
οταν δω ΜΙΑ ΤΟΥΜΠΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ 45 ΧΙΛΑΔΩΝ ΛΑΟΥ ΝΑ ΤΡΕΛΕΝΟΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ
ΟΤΑΝ ΔΩ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΝ ΟΣΦΠ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑ 4-0 4-0
ΟΤΑΝ ΔΩ ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΡΙΟ
ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΩ ΧΡΕΕΙ
ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΕ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΗΝΗΓΑΝΕ ΝΑ ΜΕ ΕΞΟΝΤΟΣΟΥΝ
ΟΤΑΝ ΔΩ ΟΤΙ Ο ΠΑΟΚ ΕΧΕΙ ΤΟ 60% ΣΕ ΟΠΑΔΟΥΣ ΣΥΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ25% ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΘΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ '

ΟΤΑΝ Η ΑΕΚ ΠΕΣΗ ΚΑΤΡΗΓΟΡΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΡΟΥΛΙ ΛΟΓΟ 44
ΚΑΙ ΑΛΑ ΠΟΛΑ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΗΣΙΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΑΡΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΕΟΛΕΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥς ΑΓΩΝΕς ΤΗς

γαιυτο λοιπον το ματς την κυριακη πρεπει να το χτηπησουμε ολοι θετικη ενεργια θελη παντα οταν οι παοκτσιδες ειχαμε θετικη ενεργια παντα πετηχεναμε πολλα
οταν μας αφηναμε τωρα λοιπον ας εχουμε εμεις οι οπαδοι την μπαλα ψηλα

ΠΑΟΚ ΝΑ ΣΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΕ ΤΑ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΑΡΤΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑς ΤΟ ΠΡΩΣΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΦΡΕΝΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΤΕ
ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΔΙΠΛΟ ΔΙΠΛΟ / ΑΣ ΤΟ ΧΑΡΟΥΜΕ ΠΡΩΤΟΠΟΡΕ ΠΑΟΚΣΤΗ ΑΛΑΝΙ :?
Shahanshah

Δημοσίευση από Shahanshah »

Μην αγχόνεστε ένα παιχνίδι με γαύρο είναι.
Κερδίσουμε, χάσουμε κοιτάμε το επόμενο. Μετά το γαύρο έχουμε άλλους 20 αγώνες οπότε τίποτα δεν τελειώνει.
Πρώτος στόχος: αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, δεύτερος: στόχος νίκη στο επόμενο παιχνίδι και μετά βλέπουμε.

:twisted:
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Ολι αδερφε μου,

το ξερεις οτι σε αγαπω και οτι σεβομαι απολυτα τις θεσεις σου, οι οποιες ειναι παντοτε τεκμηριομενες και λογικες... Ετσι και τωρα θα συμφωνησω σχεδον σε ολα μαζι σου.

Ειμαι ενας απο αυτους που διεποντε απο την αισιοδοξια και την πεποιθηση οτι τουλαχιστον δε θα χασουμε απο το γαυρο... Δεν εχω καποιο λογικο επιχειρημα ή εξηγηση γι' αυτη την αισιοδοξια μου. Ειναι, ή μαλλον ηταν μια κρυφη ελπιδα, που κατ' εξοχην πηγαζε απο το συναισθημα και το ενστικτο...το συναισθημα της απεραντης αγαπης για αυτο το Συλλογο και το ενστικτο του χαμενου οδοιπορου που βρηκε ενα μονοπατι για να μπει και παλι το δρομο του (ξερεις, οση κουραση κι αν εχεις, σου δινει ζωντανια και κουραγιο, αρχιζεις και παλι να περπατας πιο γρηγορα...)
Διαβαζοντας ομως το ποστ σου καταλαβα απο που αντλω αυτη την αισιοδοξια μου. Απο αυτο που εγραψες και που παραθετω παρακατω...
Μου αρκεί ήδη που μετά από τόσα χρόνια όταν λέω ότι ειμαι ΠΑΟΚ τα λόγια που λένε οι υπόλοιποι είναι μόνο θετικά. Μου αρκεί που βλέπω το λαό να έχει ωριμάσει και να έχει κόψει σχεδόν τελείως τα καφριλίκια. Μου αρκεί που χωρίς λεφτά φτιάξαμε ομάδα. Μου αρκεί που βλέπω παίκτες παγκόσμιας κλάσης να φοράνε τη φανέλα με το δικέφαλο. Μου αρκεί που με εκπροσωπεί διοικητικά ένας άνθρωπος που είναι συνώνυμο της εργατικότητας και της σοβαρότητας. Μου αρκεί που θα φτιάξω προπονητικό κέντρο. Μου αρκεί που έχουμε καταλάβει ότι αυτό το γήπεδο δεν κάνει πια και είμαι βέβαιος πως θα φτιάξουμε σύντομα ένα που να μας αρμόζει. Μου αρκεί που έχω 20,000 διαρκείας. Μου αρκεί που όσα δίνω στην ομάδα με χρόνο, σκέψη, χιλιόμετρα, χρήματα μου τα δίνει πίσω.Μου αρκεί που σαν αετός πάνω από τις λύπες θα πετάξω. Μου αρκεί που αγωνιστικά είμαι καλύτερος και από την αστεία αεκ, και από το σκορποχώρι των εκατομμυριούχων. Όλα αυτά είναι πιο σημαντικά από οποιαδήποτε τίτλο. Ακόμα κι αν μας κερδίσουν δε μπορούν να μας τα στερήσουν πια. Διεκδικώ ξανά. Έχω ανοίξει τα φτερά μου και σκεπάζω όλη τη χώρα. Η καταξίωση στη συνείδηση του κόσμου είναι πιό σημαντική για μένα από ένα μπακίρι που θα περιφέρεται, πιο σημαντική από τα λεφτά και του κουνάμενα-σινάμενα σεντόνια. Μου αρκεί που ξέρω ότι το ποτάμι δε θα ξαναγυρίσει πίσω. Μου αρκεί που έχω ξανά εμπιστοσύνη στην ομάδα. Μου αρκεί που ξαναέγινα ΠΑΟΚ.

Σιγουρα, πανω απ' ολα ειναι ενας ποδοσφαιρικος αγωνας και τιποτε αλλο. Για μενα ομως ειναι το μετρο που θα μου δειξει ειλικρινα και κατηγορηματικα το "ποιος πραγματικα ειμαι φετος". Στην τελικη, ακομη κι αν χασουμε αυτο τον αγωνα (ποτε αλλοτε αυτη η λεξη δεν ειχε τοση σημασια), αυτο που πραγματικα θα ηθελα να δω, ειναι ο τροπος που αντιμετωπισαμε τον αντιπαλο. Αν τον κοιταξαμε κατευθειαν στα ματια, χωρις φοβο ή αμηχανια, αν τον αντιμετωπισαμε ως ισος προς ισον, αν τον καναμε να αλλαξει την τακτικη του, αν τον ιδρωσαμε, αν τον πιεσαμε, αν τον απελπισαμε, αν στο τελος ενα τηγανι γεματο γαυρους σηκωθηκε ορθιο και καταχειροκροτησε την ομαδα μας...

Αυτο για μενα θα ειναι ενα ειδος νικης !!!!!

Οχι ποδοσφαιρικης που θα αποφερει τους 3 βαθμους, αλλα νικη εναντια στο ειναι και το ποιον μας τα τελευταια 20 χρονια... Κι αυτο το ειδος νικης εχει ακομη μεγαλυτερη σημασια και ειδικο βαρος !!!

Πολλοι απο τους αδερφους μας εδω μεσα αλλα και οι υπολοιποι, στεναχωριουνται και απογοητευονται με τις απουσιες παικτων-κλειδιων μας οπως ο Κονσεϊσαο, ο Βιερινια, ο Δαρλας... Για μενα δεν τιθετε θεμα απουσιων. Οποιος κι αν παιξει, το μονο που θελω ειναι να παιξει σαν Π Α Ο Κ...τιποτε αλλο !!! Ο ΠΑΟΚ (γινομαι και παλι γραφικος) δεν ειναι ουτε ο Μουσλιμοβιτς, ουτε ο Κονσεϊσαο, ουτε ο Γκαρσια κι ολοι οι αλλοι. Ο ΠΑΟΚ ειναι το περηφανο κομματι 82 χρονων της νεοελληνικης ιστοριας. Μιας ιστοριας γεματη προσφυγια, πονο, δακρυ, φτωχεια, αγαπη, αφοσιωση, ζωη, αδερφια, οραμα για ενα καλυτερο αυριο, ελπιδα για μια νεα αρχη...

Στο μονο που θα διαφωνισω, Ολι αδερφε μου, μαζι σου και συμπαθα με, ειναι το οτι η πεποιθηση του οτι αν αγωνιστουμε σαν ΠΑΟΚ δε προκειτε να χασουμε αυτο τον αγωνα!!! Θα νικησουμε σε καθε περιπτωση!!! Ηρθε το πληρωμα του χρονου!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Platon την Πέμ 13 Νοέμ 2008, 10:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Ενα τραγουδι που μας ταιριαζει απολυτα φετος, που ταιριαζει απολυτα στον αναγεννημενο ΠΑΟΚ ειναι το "Ειμαι" απο τους STAVENTO, αποσπασματα του οποιου παραθετω:

ΕΙΜΑΙ

Να`με κοίτα με πετάω ανοίγω πάλι τα φτερά μου
φεύγω ν`ανταμώσω τα όνειρά μου
μες`τα σύννεφα σκορπίζομαι σαν φύλλο κι`εκεί ανασαίνω
και στη γη για λίγο ξαποσταίνω

κλέβω μέσα απ`τα ηφαίστεια δυνατές φωτιές
και τις μεταφέρω σ`αδειανές καρδιές
τα καταμεσήμερα κρύβομαι σε ουράνιες σκιές
και τις νυχτιές γυρεύω ξαστεριές

σε μέρες βροχερές πλένομαι από τις ψιχάλες
η του παραδείσου ψαχνω να βρώ τις σκάλες
μέσα απ`τα στενά σαν μανιασμένος άνεμος πάντα περνάω
καθόλου δε χαλιέμαι όταν νιώθω ότι γερνάω

είμαι ουρανοκατακτητής και θαλασσοαρμενιστής
της παρακμής της μίζερης ζωής ο βιαστής
του δάσους των σκιών είμαι ο εμπρηστής
και της απέραντης γαλήνης σας θορυβητής

είμαι των τραγουδιών σας η ατάκα
κι`αν δεν περίμενες ν`ακούσεις και αυτό
όλα μπροστά σου είναι πάρτα
είμαι ο στίχος που θα σε κάνει μάγκα
στα κυριλέ πουκάμισά σου η στραβιά η τσάκα

είμαι ότι δεν φαντάστηκες ποτέ ότι θα ήμουν
μα πίστεψα σε μένα κι`όλα σίγουρα θα γίνουν

.........

Να`με κοίτα σέρνομαι σαν σκιά στο φώς
από το μυστικό σου δείπνο εγώ έφυγα νηστικός
έφυγα σαν αλλοδαπός στα πάτρια εδάφη γύρισα
περασμένες μυρωδιές τις ξαναμύρισα ξεκλήρισα
τα όνειρα που έσερνα από`κεί
όποιον ρωτήσεις να`σαι σίγουρος αυτό θα σου πει
τώρα δεν περιορίζομαι πουθενά
κάνω η ψυχή μου ότι μου πεί το μυαλό μου ότι γεννά

τώρα δε δικαιολογούμαι σε κανέναν και για τίποτα
σταμάτησαν να υπάρχουν ευτυχώς λόγια ανείπωτα
υπάρχουν και ξετσίπωτα και τα γουστάρω
σαν να`ναι το τελευταίο μου τσιγάρο

ξόρκισα από πάνω μου σου λέω τον κακό το φλάρο
σαν λαγωνικό το θήραμά μου το φερμάρω
χώθηκα στου Έβρου τις καταπακτές
στις όχθες των ποταμών και τις ακροθαλασσιές

να`με ελεύθερος τώρα ταξιδεύω σαν τη σφαίρα
πάω να τη χωθώ σε μια ανοιξιάτικη μέρα
βλέπω τα πάντα μέσα από το μάτι της thundera
κι`αφήνω εσένα πίσω μου κατάλευκη χολέρα

είμαι μες`τη μίζερη ζωή σου σαν μια ξέρα
μπάς και μπεί στ`αμπάρι σου νερό και δείς καμιά άσπρη
είμαι στ`άσπρο μπλουζάκι σου κρασιού κηλίδα
και στη μασίφ κατασκευή σου η λασκαρισμένη βίδα
........

Είμαι ότι δεν φαντάστηκες ποτέ ότι θα ήμουν
μα πίστεψα σε μένα κι`όλα σίγουρα θα γίνουν
είμαι μες`τον ίσιο δρόμο σου πάντα η λάκα
στα κυριλέ πουκάμισά σου η στραβιά η τσάκα
Είμαι ότι δεν φαντάστηκες μα τώρα να`με

.........

Αυτα απο ΠΑΟΚ προς ολο το ποδοσφαιρικο πλανητη και ιδιαιτερα τους εν Ελλαδι αντιπαλους...
Άβαταρ μέλους
mi8rio
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από mi8rio »

Mετά από όλα αυτά, είναι δυνατόν να μην γεννιούνται ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ μονο και μόνο από τον ΛΑΟ του ΠΑΟΚ?????

:x
Άβαταρ μέλους
mi8rio
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από mi8rio »

zakkonto έγραψε:

mi8rio
Μαζί σου εδώ...
Πες μου που αλλου διαφωνουμε να τα βρουμε αδερφε μου!!! 8) :)
Άβαταρ μέλους
mi8rio
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από mi8rio »

έτσι!!!!!!! :wink: :) :x
Άβαταρ μέλους
taxidriver4

Δημοσίευση από taxidriver4 »

Περιμενω πολλα απο την ομαδα.Παθος,τσαμπουκα και μυαλο.Περιμενω να τους δω να ματωσουν εκει μεσα.Περιμενω και ενα καλο αποτελεσμα.Πιστευω στην ομαδα,στους παιχτες,στον σαντος.Αντε ρε ΠΑΟΚΑΡΑ τρελανε μας.
ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ4
Άβαταρ μέλους
adam04

Δημοσίευση από adam04 »

Μαγκες αυτος ειναι ο χειροτερος γαυρος των τελευταιων χρονων.Με μυαλο και ποδοσφαιρικο τσαμπουκα το Χ το εχουμε για πλακα.Χωρις Sergio επιθετικα ειμαστε νεκροι και περιμενουμε καμια καθετη πασα απο τον Βερον.Ευχομαι να πεξει γιατι τα ντερμπι τα κερδιζουν παικτες με π.π.ρια.Κι αυτος τα εχει.
Η πιο καλη συνταγη για καλη τηγανια γαυρου ειναι...
PABLO+BERON+SERGIO+KONTRERAS+MUSLI. :lol:
thegrayscaleart

Δημοσίευση από thegrayscaleart »

ΕΙΔΑ ΟΝΕΙΡΟ:
δυνατα στο παιχνιδι κ σε μια φαση περνουμε πεναλντυ...ΓΚΟΛ κ 0-1
αρχιζει το παιχνιδι κ πηγαινει προς τν γαυρο,το γηπεδο κατηφοριζει καπως κ με ενα λαθος στην αμυνα κανουμε πεναλτυ..απο αδρανεια της αμυνας (σα του κοντρερας μ τν γρια)...ΓΚΟΛ και 1-1 για την ομαδα του τηγανιου..και λιγο πριν το τελος του αγωνα σε αντεπιθεση που βγαζουμε προς τν εστια π κοιταει στην 7..συνδιαζονται δυο παιχτες μας παρα πολυ καλα (μου θυμισε το 3 κολ του τελη μ τν βαζελο) μπαινει το ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ 1-2.... :) :) :) :)

ΜΕΤΑ ΞΥΠΝΗΣΑ ΟΤΑΝ ΜΕ ΠΗΡΕ Ο FATHER ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ΙΝΤΕRΝΕΤ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ Μ ΤΝ ΣΕΡΤΖΙΟ...
ΕΛΠΙΖΩ Ν ΒΓΕΙ ΑΛΗΘΙΝΟ..ΛΑΜΠΑΔΑ ΘΑ ΑΝΑΠΣΩ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΣΒΟΥΡΑ :lol: :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 08-09”