Ασε εγω το ανελυσα κιολας εσπασα τα νευρα μου και σου πηρα και τη δοξα για τη μιρλα και καλαpotamda έγραψε:Στην κατάσταση που είμαστε, σε τέτοια ματς δεν δοκιμάζεις! Μπαίνεις και τα καθαρίζεις με την καλύτερη ομάδα που διαθέτεις!
Είπα να μην το γράψω στην αρχή και φανεί γκρίνια, αλλά...
Π.Α.Ο.Κ - Πανθρακικός, 8/11,17:15,NS2
Re: Π.Α.Ο.Κ - Πανθρακικός, 8/11,17:15,NS2
- denyparxeisalio
Το αυτό και τπτ άλλοagios έγραψε:Και να βάλει τώρα Κλάους πιλότε???Αυτά που λέγαμε προχθέςpilotos έγραψε:2 γκολ μέχρι τώρα στη σεζόν ο πανθραξ και σας έβαλε 2 σε 45...
Ποιος έχασε ντροπή, να την βρείτε εσείς;
Μια χαρά πληρώνεστε στην ώρα σας
Φάγατε τρία από την γρια που 3 έχει βάλει μέχρι τώρα.
Εντάξει υπομονή υπομονή, αλλά μου φαίνεται ότι κάποια νούμερα λένε αλήθειες
Στάλθηκε από το SM-G920F μουΝα είσαι τώρα ο Κλάους να κατεβαίνει με Μακ φορ με Πάνθραξ να σ αφήνει απ΄ έξω και να σου λέει μπες να γυρίσουμε το 1-2...δεν σου κάνω στο 0-0 και σου κάνω στο 1-2..και μετά να έχει όρεξη...έ ρε γλέντια (και) φέτος....
Άμα παίξουμε με την Κ11 θα παίξω το σπίτι μου στο goal-goal και δεν θα χρειαστεί να ξαναδουλέψω ποτέ...τρώμε απ όλους τέλος...
Ο Κλάους Μια χαρά όρεξη θα έχει για να το γυρίσειagios έγραψε:Και να βάλει τώρα Κλάους πιλότε???Αυτά που λέγαμε προχθέςpilotos έγραψε:2 γκολ μέχρι τώρα στη σεζόν ο πανθραξ και σας έβαλε 2 σε 45...
Στάλθηκε από το SM-G920F μουΝα είσαι τώρα ο Κλάους να κατεβαίνει με Μακ φορ με Πάνθραξ να σ αφήνει απ΄ έξω και να σου λέει μπες να γυρίσουμε το 1-2...δεν σου κάνω στο 0-0 και σου κάνω στο 1-2..και μετά να έχει όρεξη...έ ρε γλέντια (και) φέτος....

- efthimis_paok
Έτσι.pgetsos έγραψε:Το 352 δεν έπρεπε να το αλλάξει ποτέ
Σήμερα έχει και Κίτσιου, θα μπορούσε να το παίξει. Κρίμα που το άλλαξε
- nikos_algio
Οχι προβλεπει μπαλαρα και πρωταθλημα απο το Νοεμβρη και τελικο EuropaAthens έγραψε:Αυτό το πλάνο 3 ετών προβλέπει και ήττες μέσα στην τούμπα από τον ουραγό;
Να κάνω υπομονή και να μην πάρω πρωτάθλημα στο πρώτο έτος το καταλαβαίνω αλλά να κάνω και υπομονή για ηττα από τον πανθρακικο δεν το αντέχω...
Ο τουντορ πάλι μπουρδελο έκανε την ομαδα..
Pr.Jon έγραψε:Ότι να ναί ομάδα, ά ρε Τούντορ, τα γάμησες όλα σε 15 μέρες ρε
ότι να ναι κάνεις ρε...με κηδεία σήμερα, σε βλέπω παπούτσια στο χέρι
υγ: Ο ΠΑΟΚ μάζεψε ταλεντάκια μεν, δεν αντέχουν την πίεση, χεσμένοι είναι και ο Μακ, και Ο πέλκας, και Ο σκόνδρας και όλοι τους
ε όχι δα ότι έχουν και πίεση να κερδίσουν τον Πανθρακικό...
Μαζι σου αδερφε,κι εμενα μονο ετσι με γεμιζει σαν ατομο..αλλα αυτο δεν αναιρει το γεγονος οτι χανεις απο τον τελευταιο..δεν μου αρκει σαν αιτια η αδεια 4..panpangr77 έγραψε:Εχω αιρετικη αποψη για την Τουμπα ,την θέλω βρέξει χιονισει γεματη και να φωνάζει. Μπορείς να με κατηγορήσεις οτι ειμαι εξω απο το χορο(ζω ΑθηνοΠειραια) .kotsidas9 έγραψε:Σεβαστες οι αποψεις περι αποχης και αποτελεσματος,αλλα αν χρειαζομαστε και γεματη την 4 για να κερδισουμε τον πανθραξ,κλαφ'τα χαραλαμπε..
Προφανώς υπάρχει πίεση με τόση γκρίνια τριγύρωspyretto έγραψε:Pr.Jon έγραψε:Ότι να ναί ομάδα, ά ρε Τούντορ, τα γάμησες όλα σε 15 μέρες ρε
ότι να ναι κάνεις ρε...με κηδεία σήμερα, σε βλέπω παπούτσια στο χέρι
υγ: Ο ΠΑΟΚ μάζεψε ταλεντάκια μεν, δεν αντέχουν την πίεση, χεσμένοι είναι και ο Μακ, και Ο πέλκας, και Ο σκόνδρας και όλοι τους
ε όχι δα ότι έχουν και πίεση να κερδίσουν τον Πανθρακικό...
Μακάρι ρε μπάς και κερδίσουμε αυτόν τουλάχιστον απ το σημερινό χάλι..απ το στόμα σου και στου Θεού τ αυτί..άντε να δούμε...pgetsos έγραψε:Ο Κλάους Μια χαρά όρεξη θα έχει για να το γυρίσειagios έγραψε:Και να βάλει τώρα Κλάους πιλότε???Αυτά που λέγαμε προχθέςpilotos έγραψε:2 γκολ μέχρι τώρα στη σεζόν ο πανθραξ και σας έβαλε 2 σε 45...
Χάσαμε χάσαμε!
Τι; Έχει και δεύτερο ημίχρονο; Τι αηδίες είναι αυτές;
Τι; Έχει και δεύτερο ημίχρονο; Τι αηδίες είναι αυτές;