Frank Arnesen

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
simba

Re: Frank Arnesen

Δημοσίευση από simba »

Josh, δεν το ειπα για σενα τοσο (αν κ συ ορισμενες στιγμες, λογω φορτισης κιολας, μπορει να αγγιξες τον ολοκληρωτισμο), οσο για αλλους που δε βλεπουν απολυτως τιποτα και ειναι μεσα στον αρνητισμο...

Αλλωστε και γω πιστευω στη δικαιη-υγιη κριτικη και οχι στα τυφλα in... we trust.
Και ειδικα εγω εχω γινει γραφικος να λεω τα ιδια μ'αυτα που λες παραπανω για τις αντιληψεις καποιων στο φορουμ..

Παντως, διαφωνω με τα περι σκατα βασης που λες..
Οκ εχεις δικαιο σ'αυτα που λες για αμυνα (2), 10αρι (1), επιθετικο (1),
αλλα οχι και σκατα..
(κ γω θα ηθελα ενα βραχο του μυριου για το τερμα αλλα δεν ειναι κ το πιο ευκολο..)

Εννοειται πως προκειται για καιριες και κρισιμες θεσεις που θα αποτελεσουν τη ραχοκοκαλια μιας ομαδας, αλλα νταξ, 4 προσθηκες ειναι, μην τρελαινομαστε..
Εκει θα κριθει ο Φρανκ το προσεχες καλοκαιρι...
Αν και εφοσον βεβαια δοθει και το καταλληλο μπατζετ, ε....

Υ.Γ.
Ολα αυτα τονιζω οτι ισχυουν ΣΗΜΕΡΑ.Μακαρι τουλαχιστον σε λιγους μηνες να ειναι καπως καλυτερα τα πραγματα τουλαχιστον στο κεντρο που υπαρχει πλειαδα παικτων.
Ε και λογω αυτου, ας περιμενουμε μεχρι Μαη-Ιουνη και μετα να μιλησουμε με καλυτερες βασεις για το τι εχουμε κλπ.. ;)

Y.Γ. Αν και ερχεται δυσκολο μεταγραφικο καλοκαιρι, γιατι αντε πεισε παιχτη που προκειτα να παιξει στο EURO να ερθει σε μας.... :(
Οποτε ευχομαι να βγει κανα καλο απο Λινο και καμια Πορτο..
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Asimos έγραψε:το αγχος ποιο ειναι τελικα; Μη δεν παιξουμε ωραια μπαλα; Μη δεν παρουμε βαθμους με ωραια μπαλα; Μη δεν βγουν οι πιτσιρικαδες; Μη δε βγει ο Αρνεσεν; Ταξίδι ειναι στην τελικη με μια ωραία λογικη..
Χάχα σωστός

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
παοκαρα23

Δημοσίευση από παοκαρα23 »

Επειδη γραφονται διαφορα ας το δουμε απλα το πραγμα

Ολσεν(Γλυκος)
Βιτορ-Μεταγραφη-Μεταγραφη(Κοστα-Μαλεζας-Σκονδρας)

Γκαρι-Τζιωλης-Κατσε-Λεοβατς(Κιτσιου,Κων/νιδης,Σαμπο,Τσιμιροτ,Χαρισης,Αντονις,Κοροβεσης)

Μεταγραφη(Πελκας,Γκολασα)

Μπερμπατοφ,Μακ(Ζαιρο,Κλαους)

Ειναι δυνατον να λεμε οτι δεν εχει δημιουργηθει πλεον η βαση για να πρωταγωνιστησουμε στο μελλον;Πιστευει κανεις οτι αν πραγματοποιηθουν οι μεταγραφες που αναφερω δεν θα εχουμε μια ομαδα πρωταθλητισμου,με μεγαλο βαθος παγκου και ταλαντουχους νεαρους;
παοκαρα23

Δημοσίευση από παοκαρα23 »

τωρα ειδα το ποστ σου Σιμπα.με προλαβες :P

υγ.Επιθετικο γιατι;Φανταζομαι με την προυποθεση να φυγει το καλοκαιρι ο Μπερμπα;
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

joshua έγραψε:.Κλειστε το το γαμημενο το φορουμ αν απλα πρεπει να μπαινουμε μεσα και να γραφουμε μονο τα σχεδον γραφικα in Huub we trust και Αρνεσεν uber alles.
Σωστά ,ειναι πιο προχωρημενο να επαναλαμβάνουμε καρμπόν αυτα που λεει ο σκουλικοφαλακρας και οι άλλες διάνοιες των ερτζιανων.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Δηλαδη ρε κατ, μια μεση λυση δεν υπαρχει?
Να λεει δηλαδη ο καθενας την αποψη ΤΟΥ?

Αυτο το ακραιο σακουλιασμα δε βγαζει πουθενα, πιστεψε με..

Υ.Γ. παοκαρα23 μιλησα για επιθετικο και λογω της πιθανοτητας να φυγει ο Μπερμπα (αν και θα ψηθει να κατσει αυτος, με καμια 600 μειον βεβαια ;) ) και γιατι εξακολουθω να πιστευω πως ο Μακ δεν ειναι για κορυφη στα μικρα ματς (-->60% της χρονιας)..
Αλλα και να μεινει ο Μπερμπα, λογω της τασης του να παιζει πολυ εξω απ'το κουτι, δε βγαινει το πραμα μονο με Κλαους.
Βεβαια πολλα θα εξαρτηθουν και απ'το που θα κατσει η μπιλια οσον αφορα στις χημειες (ποιο διδυμο θα δεσει καλυτερα) και στο συστημα (αν κ δυσκολα τον βλεπω να τ'αλλαζει)..
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Simpa o josh παρουσιαζει οτι το να στηριζεις καποιους που εχουν πολυ περισσοτερες γνωσες και πειρα στο να φτιαχνουν ομαδα, ειναι γραφικο :shock: .Σ αυτο απαντησα . Σου εκανε εντυπωση το δικο μου ποστ και οχι αυτο?
Καθενας να λεει την αποψη του ειπα εγω οχι?Προχθες το γραψα στου Ιγκορ οτι αυτο που βλεπω δε μ αρεσει ,τι σημαινει οτι πρεπει να το λεω μεχρι ν αλλαξει ο προπονητης?Δε πρεπει να του δωσω χρονο (και στο Φρανκ) .Να μην εμπιστευτω περισσότερο τις δικες τους γνώσεις απ τη δικη μου αμπαλοσυνη?Αυτο το νοημα εχουν τα ..γραφικα We Trust.Αν εμπιστευόμασταν την γενικη αποψη περι.. καλαμποκιων θα φταναμε να διεκδικήσουμε τον τιτλο με τον καρπουζα? Οπως ειχε πει και καποιος μεγαλος μπαλαδωρος παλαιοτερα ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ ;)

Ας καταλαβουμε επιτελους σ αυτη τη χωρα οτι επειδη εχουμε γοογλη και FM δε γιναμε καλυτεροι απ το Φεργκιουσον
Άβαταρ μέλους
Jairo

Δημοσίευση από Jairo »

Ο Μπερμπάτοφ δέν φεύγει του χρόνου απο την ομάδα !!!
Σε κάποια φάση υπάρχει διάλογος μεταξύ Σαββίδη και Μπερμπάτοφ στόν οποίο ακούγωνταιται τα εξής.. 8-)
ΙΒΑΝ ~ `Ντίμιταρ θέλω να μου προτείνεις δυό παιχταράδες τους οποίους θέλεις συμπαίκτες και με τους οποίους συνεργάζεσαι καλά μέσα στο γήπεδο, να τους φέρω στον ΠΑΟΚ για να βάζετε γκόλ με το τσουβάλι, να βοηθήσουμε και τον Τούντορ και τα υπόλοιπα παιδιά..Θα στείλουμε τον Φράνκ να τους φέρει, λεφτά υπάρχουν.
Ήδη έχω αποφασίσει να κάνω μεταγραφάρες τον Γενάρη αλλα θέλω να ακούσω και την γνώμη σου..` :twisted:
ΝΤΙΜΙΤΑΡ ~ `Λοιπόν Γιάννη, έχουμε και λέμε..

χεχε..
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Κατ, στην αρχη της σελιδας απαντησα και στον josh..

Σε σενα απαντησα γιατι γενικα δεν ειναι ωραιο να ταυτιζεται μιας κριτική με τις καμοροραπτομπαρουφες..
Και αυτο του τζος που παρεθεσες εχει μεγαλη δοση αληθειας γιατι πολλοι με το που δουν μια κριτικη (οχι κακεντρεχή ή ξερολιστικη) τη δαιμονοποιουν και απανταν με τα ...in trust, που ναι, καταντα γραφικο και κουραστικο, ιδιως οταν αυτο ειναι το μοναδικο που εχουν να προσφερουν σε μια συζητηση..Λες κ θελουν ναναι ανοιχτό το φορουμ μονο στις νικες,αντε κ σε καμια υπογραφη (καλου) παιχτη..

Και δε νομιζω οτι οποιος κανει μια κριτικη με επιχειρήματα , αυτοματως το παιζει φωστηρας και καλυτερος απτο φεργκιουσον, και θεωρει την αμπαλοσυνη του πανω απτις γνωσεις των εμπλεκομενων..

Ωστοσο, συμφωνω οτι πολλες φορες η επαναληψη κάποιων λεγομενων δε συνεισφερει κ πολλά..

Anw, το θέμα ειναι να μη μπαίνουμε καθε φορα στον ιδιο φαυλο κύκλο διαφωνιων για τετοια πραγματα.. ;)

Υ.Γ. ρε σεις μη με βαφτιζετε συνεχεια, to nick μου ειναι με b ειμαι οχι με p :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

kataramenos5 έγραψε:Simpa o josh παρουσιαζει οτι το να στηριζεις καποιους που εχουν πολυ περισσοτερες γνωσες και πειρα στο να φτιαχνουν ομαδα, ειναι γραφικο :shock: .Σ αυτο απαντησα . Σου εκανε εντυπωση το δικο μου ποστ και οχι αυτο?
Καθενας να λεει την αποψη του ειπα εγω οχι?Προχθες το γραψα στου Ιγκορ οτι αυτο που βλεπω δε μ αρεσει ,τι σημαινει οτι πρεπει να το λεω μεχρι ν αλλαξει ο προπονητης?Δε πρεπει να του δωσω χρονο (και στο Φρανκ) .Να μην εμπιστευτω περισσότερο τις δικες τους γνώσεις απ τη δικη μου αμπαλοσυνη?Αυτο το νοημα εχουν τα ..γραφικα We Trust.Αν εμπιστευόμασταν την γενικη αποψη περι.. καλαμποκιων θα φταναμε να διεκδικήσουμε τον τιτλο με τον καρπουζα? Οπως ειχε πει και καποιος μεγαλος μπαλαδωρος παλαιοτερα ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ ;)

Ας καταλαβουμε επιτελους σ αυτη τη χωρα οτι επειδη εχουμε γοογλη και FM δε γιναμε καλυτεροι απ το Φεργκιουσον
Όλοι να λέμε την γνώμη μας ή απαξίωση και ο ξερολισμος είναι το πρόβλημα εδώ κάποιοι βγάλανε το συμπέρασμα από τον Αύγουστο ότι ο Αρνεσεν δεν κάνει με υφακι ανθρώπου επαγγελματία του χώρου .....οπαδοί είμαστε με λίγες γνώσεις πολύ λιγότερες από ανθρώπους σαν τον Αρνεσεν με πορεία σπουδαία στόν χώρο

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Κυρ 08 Νοέμ 2015, 13:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Εγώ προτείνω να ψήσουμε τον Ιβάν (άσε που μας διαβάζει καθημερινά και μόλις δει το ποστ μου θα τρέξει να το κάνει) να προσλάβει (αρχικά βέβαια και αργότερα βλέπουμε) για βοηθό του Φρανκ (που το ζήτησε κιόλας) έναν από εμάς!!!

Γιατί όχι δηλαδή; Λίγη μπάλα ξέρουμε μήπως ή κάνοντας "μεταπτυχιακό" δίπλα στον μίστερ Φρανκ δεν μπορούμε σε λίγους μήνες να τον "φάμε" και να αναλάβουμε εμείς τη θέση; ;) ;) ;)

:pano: :nairepaok: :pano: :nairepaok: :pano: :nairepaok: :pano: :nairepaok: :pano: :nairepaok: :pano: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Άκου φιλαράκι.
Πέρνα τους ένα τεστ IQ.
Πάμε στοίχημα ότι λίγοι θα είναι πάνω από το 80.

Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Τωρα βγες μπροστα
Pr.Jon

Δημοσίευση από Pr.Jon »

Πρώτα θα κοιτάς να έχουν μυαλό γιατί στη σαλόνικα ναούμ στόκοι λίγο είμαστε και όσα σου λένε για τους παικταράδες μας εσύ τα μισά να κρατάς...
Φέρε Μυαλό + Αρχίδια και μετά τα υπόλοιπα
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω ο γραφικος γκρινιαρης θα επιμενω και θα λεω οτι δεν φταιει ο Τουντορ αλλα εσυ και τωρα πρεπει να βγεις μπροστα και να τον στηριξεις.Πειτε μου εσεις οτι αν η ομαδα ειχε αποκτησει εναν ηγετη στην αμυνα,εναν στα χαφ και εναν στην επιθεση (εντος προγραμματισμου) οπως ολοι και καποιοι που τωρα κανουν την παπια περιμεναν το καλοκαιρι δεν θα ηταν αλλιως τα πραγματα.Στηριξε τον προπονητη σου,παρε πανω σου το μερος των ευθυνων που σου αναλογουν και ετοιμασου για ενισχυση τον Γεναρη.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”