31.Γιώργος Τζαβέλλας

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Re: 31.Γιώργος Τζαβέλλας

Δημοσίευση από desperando »

σημερα κατα τυχη ακουσα σε ενα μαγαζι ενος φιλου το τελευταιο μισαωρο της εκπομπης των κλοκα -μιζορογλου...μολις ειχαν ανοιξει γραμμες

μεχρι σημερα δεν μπορουσα να καταλαβω καποια παλικαρια που εβγαζαν τοσο μισος για την ομαδα και τους παικτες της γιατι δεν ειχε τυχη ποτε μου να τους ακουσω να εκφραζουν τις αποψεις τους προφορικα.
τετοιες ακραιες αποψεις συναντουσα μονο στο ιντερνετ ειτε εδω ,ειτε στο σαιτ της παε.

ε... λοιπον αυτη η αθλια εκπομπη με βοηθησε σημερα να καταλαβω λιγο καλυτερα αυτους τους ανθρωπους την στιγμη που πηρε ενας τυπος ο οποιος οταν αρχισε να μιλαει νομιζες οτι η μια πλευρα του στοματος της ηταν κολλημενη στο αυτη του.

ειπε κατα λεξη ΄΄εγω αυτον τον ανθρωπο θα τον τελειωσω...δεν τον γουσταρω και θα τον τελειωσω΄΄ και αλλα πολλα αλλα αυτο μου εμεινε περισσοτερο.

και με το που ακους κατι τετοιο καταλαβαινεις οτι δεν εχεις να κανεις με καποιον ανθρωπο που εχει μια αλφα αγωνιστικη αποψη ή εστω μια καποια ποδοσφαιρικη εμπαθεια...καταλαβαινεις οτι εχεις να κανεις με ανθρωπο που εχει ενα απιθμενο μισος απεναντι σε καποιον αλλον ανθρωπο.
και αναρωτιεσαι τι εκανε ο Χ τζαβελλας και ο τυπος αυτος βγαζει τετοιο μισος απεναντι του?
και καπου εκει καταλαβαινεις οτι οταν εχεις να κανεις με τετοιους ΄΄ανθρωπους΄΄ η λογικη παει περιπατο.
δυστυχως η ζηλια και η κακια εχουν ποτισει βαθια μεσα σε πολλουςκαι το χειροτερο απ ολα ειναι οτι δεν μπορεις να κανεις τιποτα γι αυτο

μετα το σημερινο πηρα αποφαση να μην ξανασχολιθω ουτε στο ελαχιστο με ανθρωπους σαν αυτον που ακουσα το μεσημερι γιατι οτι και να πεις...οτι και να κανεις η αρρωστια τους δεν γιατρευεται
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

pgetsos έγραψε:Επίσης τσιριγωτη, εκτός από συνεχείς ειρωνείες σε συγκεκριμένα πρόσωπα, και ειδικά του Τζαβέλλα, να σταματήσεις τα υπονοούμενα όπως το τελευταίο που είπες για τον Τούντορ και το αν είναι σοβαρός προπονητής.

Αν έχεις να πεις κάτι για τον Τούντορ, μπορείς να του κάνεις μια ωραιότατη κριτική με επιχειρήματα και όχι με ειρωνείες, αφορισμους, υπονοούμενα και δε ξέρω τι άλλο. Είναι συνήθης τακτική σου και δεν είναι ωραίο.

Όπως και για τον Τζαβέλλα. Έχει διαφορά το δε μου αρέσει γιατί έκανε το Α και το Β, και το σχόλιο που άφησες προηγουμένως. Και σε άκυρο χρόνο μάλιστα.

Και ΌΧΙ, το ότι μασάει τσίχλα δεν είναι λόγος κριτικής, άσε που μπορεί να είναι άλλη μάρκα από αυτή που λες.
Επίσης δεν ξεχνώ. Τον θεωρώ λίγο, σε ενοχλεί;
Πρέπει να εκθειαζουμε τα πάντα για να μην μας μπαναρετε και για να είμαστε καλοί ΠΑΟΚ τσηδες στα μάτια σας;
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Τσιργιώτη από το "εκθειάζουμε τα πάντα" μέχρι τις συνεχόμενες ειρωνείες δεν υπάρχει μέση λύση;
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

τσιριγώτης έγραψε: Επίσης δεν ξεχνώ. Τον θεωρώ λίγο, σε ενοχλεί;
Πρέπει να εκθειαζουμε τα πάντα για να μην μας μπαναρετε και για να είμαστε καλοί ΠΑΟΚ τσηδες στα μάτια σας;
Καθόλου. Γιατί να με ενοχλεί; Και γω θεωρώ για αρκετούς στην ομάδα ότι δεν μπορούν να σταθούν βασικοί

Αυτό απέχει πολύ όμως από το να ειρωνεύομαι συνεχώς στα τοπικ τους χωρίς το παραμικρό επιχείρημα, απλά με υπονοούμενα και ειρωνείες. Δε σου ζήτησε κανείς να μη κάνεις κριτική

Σου ζήτησα όσο πιο ευγενικά μπορούσα να μη κάνεις αυτό που περιγράφω από πάνω

Η μήπως ο joshua πχ που συχνά κάνει κριτική με επιχειρήματα έχει φάει μπαν απλά γιατί κάνει κριτική;

Στο μήνυμα σου που έσβησα ήσουν ΠΟΛΎ φάουλ.

Κώστας54 + eorptol μη το συνεχίζετε παρακαλώ, δεν υπάρχει λόγος
τσιριγώτης

Υπάρχει ρε συ, αλλά όλο αυτό έχει καταντήσει κάπως. Προσωπική μου άποψη είναι. Δεν τον γουστάρω, τόσο απλά.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Το ξέρω, γιατί το γράφεις και συνέχεια. Δεκτό, απλά μην το λες όλη την ώρα με τον ίδιο άσχημο τρόπο, πες το με επιχειρήματα η έστω πιο όμορφο τρόπο.
Ειδικά φέτος δεν έχει δώσει το παραμικρό δικαίωμα για τέτοια αντιμετώπιση/χαρακτηρισμό
τσιριγώτης

Γι αυτό λέω ότι ξεχνάμε εύκολα. Ξεχνιούνται τα περσινά; όσες Καλές εμφανίσεις και να κάνει. Και μην τρελαθούμε κιόλας σιγά τη μπάλα που παίζει, όταν φύγει απο τον ΠΑΟΚ να δούμε που θα πάει. Απλά η ομάδα είναι κακή κ φαίνεται αυτός, όταν ρολαρουμε δεν θα κάνει ούτε για πάγκο
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

η ομαδα ειναι κακη σε σχεση με ποιους?
γιατι σε σχεση με κατι βαζελους και κατι αεκουλες εδειξε να ειναι δυο σκαλια πανω
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Και πριν τον ΠΑΟΚ ήταν 3 χρόνια σε Αιντραχτ&Φρανκφουρτη και στην εθνική μέχρι την διαμάχη με τον μανιάτη. Και τώρα ξανά στην Εθνική, και στον ΠΑΟΚ Μια χαρά παίζει. Δε νομίζω ότι χρειάζεται να αποδείξει κάτι ο Τζαβέλλας
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

τσιριγώτης έγραψε:
eorptol έγραψε:Τσιριγώτη μόνιμα ειρωνικους απαξιωτικους χαρακτηρισμους σε παίκτες προπονητές ΤΔ του ΠΑΟΚ μπράβο στηρίζεις την ομάδα

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το πόσο την στηρίζω δεν είναι δικό σου θέμα. Μ αρέσει όμως που είσαι follower
Το πρόβλημα σου χωρίς πλάκα ξεκινάει από το ότι θαυμάζεις τους τίτλους του γαβρου και επηραζεσε πολύ από την προπαγάνδα τους. ....

KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Ζήτησα χθες να μην συνεχιστεί ;)

Δεν υπάρχει λόγος για τέτοια σχόλια για συνοπαδό μας!

pgetsos
Άβαταρ μέλους
Ακάλυπτος

Δημοσίευση από Ακάλυπτος »

Είτε μας αρέσει είτε όχι, ο Τζαβέλλας αυτή τη στιγμή είναι ο καλύτερος κεντρικός αμυντικός που διαθέτει η ομάδα.
Κι ας τον βαφτίσαμε έτσι, κι ας παίρνει λιγότερα από τον αρχηγό Κόστα.
Δεν είναι μόνο ότι έχει περιορίσει τα λάθη του, αλλά ότι είναι σημαντικός στην αμυντική τριάδα γιατί ξέρει να κινείται και να πασάρει.
Άβαταρ μέλους
gkey

Δημοσίευση από gkey »

Καλά αυτό το λες εσύ και νομίζεις ότι ισχύει. Για μένα είναι για να φεύγει από τον ΠΑΟΚ αν θέλουμε ποτέ να κάνουμε σοβαρή ομάδα.

Επίσης για τα μπαν κτλ, και εγώ έχω παράπονα από τους μοντ. Αν δεν τους αρέσει η άποψη κάποιων για ένα παίκτη πέφτει μπαν. Το έφαγα 1 βδομάδα για κριτική σε Τούντορ. Δλδ δεν έχουμε δικαίωμα εδώ μέσα να λέμε την γνώμη μας; Αν είναι πείτε το μας.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Ακάλυπτος έγραψε:Είτε μας αρέσει είτε όχι, ο Τζαβέλλας αυτή τη στιγμή είναι ο καλύτερος κεντρικός αμυντικός που διαθέτει η ομάδα.
Κι ας τον βαφτίσαμε έτσι, κι ας παίρνει λιγότερα από τον αρχηγό Κόστα.
Δεν είναι μόνο ότι έχει περιορίσει τα λάθη του, αλλά ότι είναι σημαντικός στην αμυντική τριάδα γιατί ξέρει να κινείται και να πασάρει.
Φέτος έχει βελτιωθεί πολύ κάποιοι δεν του συγχωρούν την περσινή μανούρα με άγγελο όπου βέβαια μεγάλο μερίδιο ευθύνης είχε και ο άγγελος

Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Είδες κάποιο μπαν εδώ πέρα; Είδες κάποιο μπαν για κριτική; Εμείς δεν έχουμε κάνει κριτική σε κανέναν;

Μπαν μόνο για τον ΤΡΌΠΟ που γίνεται η κριτική έχει πέσει, ΌΧΙ για την ίδια την κριτική. Αν πχ πεις ο τάδε είναι γελοίος, ο άλλος είναι ηλίθιος κτλ δεν είναι κριτική, είναι μηδενισμός

Επίσης, θα ξανακάνω το παράπονο που έκανα σε άλλον χθες

3+ μήνες μέλος, το μόνο μη αρνητικό σου σχόλιο είναι για την ζακέτα της macron, ενώ για Τούντορ και παρέλαση τα έλεγες από Σεπτέμβρη (ακόμα και στο 5-0 η με Ντόρτμουντ, μόνο παράπονα θυμάμαι να έχεις κάνει!)

Δε βρίσκεις τίποτα θετικό ρε αδερφέ να πεις για τον οποιοδήποτε; Ούτε ένα Καλώς ήρθες στον Μπερμπάτοφ;

Δε το λέω για απολογία, είναι όντως απορία μου..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”