52.Erik Sabo
Re: 52.Erik Sabo
Τι να τα κάνεις τα προσόντα άμα ο παίκτης δεν μπορεί να τα εκμεταλλευτεί;
Καραμέλα τα κάναμε τα σωματικά προσόντα.
Καραμέλα τα κάναμε τα σωματικά προσόντα.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
για το ύψος του έχει εξαιρετικό κοντρόλ της μπάλας, γενικά τεχνικά είναι πολύ καλός. έχει θέματα στην πάσα αλλά και στις αποφάσεις του, αλλά αυτά λύνονται όταν μπεί και σε ένα πιο "αυτοματοποιημένο" κλίμα.
επίσης σημαντικό ότι μπορεί να ανταπεξέλθει σε πληθώρα θέσεων και ότι προσπαθεί να παίζει όσο μπορεί με τη μία.
γενικά, αν όλα πάνε καλά, πιστεύω ότι ο σλοβάκος θα κάνει πολύ καλή καριέρα.
επίσης σημαντικό ότι μπορεί να ανταπεξέλθει σε πληθώρα θέσεων και ότι προσπαθεί να παίζει όσο μπορεί με τη μία.
γενικά, αν όλα πάνε καλά, πιστεύω ότι ο σλοβάκος θα κάνει πολύ καλή καριέρα.
Ανάλογα με τα αποεσματα ειναι η χειρότερος του Τσούκαλα η μπαλαφας η μελλοντικό μποξ του μποξ που θα πωληθεί στη Ρωσία
Να τον γιου χαρούμε απο το πρώτο λεπτό αν παιξει πιστευω να ναι καλυτερα
Να τον γιου χαρούμε απο το πρώτο λεπτό αν παιξει πιστευω να ναι καλυτερα
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
-
Μπαρκαρούτσος
Άντε μωρέ τον λάκαμα να πούμε, κουβαλάει και το προπατορικό αμάρτημα ξέρω 'γώ!!
Ο γιος του.
Ο γιος του.
georgedoulk2008 έγραψε:Είναι ιεροσυλία αλλά θα το πώ: Μικαελ Μπάλακ.john4serres έγραψε:Θα συμφωνήσω με τα καλά λόγια των συμφορουμιτων.
Προσπαθώ να βρω γνωστό παίκτη να του μοιάζει στο παιχνίδι και δεν μπορώ.
Καλη συνέχεια και προσαρμογή παίκτη.
Σε υψος, σωματοδομή και τεχνική.
Χαχαχαχα
Εγω τετοιο πραγμα δε βλεπω
Σορρυ
Δε τον τελειωσαμε εμεις , ο προπονητης τον αφησε ενα ματς στο παγκοeorptol έγραψε:Τον τελειώσαμε σε 4 μήνες αντε σειρά να παίρνουν και οι άλλες επιλογές του Φρανκ που στηρίζουμε υποτίθεται μέ πάθος lk
Γιατι ειναι κακο αυτο; αφου ΟΛΟΙ συμφωνουν οτι το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ προβλημα του ειναι η προσαρμογη στη γιουχα της τουμπας τον αφηνει ενα ματς να χαλαρωσει η πιεση .
και αυτο πειραζει;
- kataramenos5
Τι κακο κι αυτο,καθε φορα που ο Στεφανος αφηνει μεγαλα κενα κατω απ το ποστ του κανω παραθεση να δω το ...κρυμμένο μήνυμάstephanos έγραψε:Άντε, όλοι οι haters χαρείτε.![]()
Εκτός αποστολής με Πανθρακικό.
- Dinos_Liverpool
Εγώ συνεχίζω να πιστεύω ότι είναι το μελλοντικό βασικό 8άρι μας γιατί έχει όλα τα προσόντα...
Τρεξίματα, ταχύτητα, ύψος, καλά κοντρόλ, πολύ δυνατό σουτ και πατάει περιοχή...
Κάνει πολλά λάθη στις πάσες αλλά πρέπει να του καταλογίσουμε τα ελαφρυντικά ότι δεν έδεσε ακόμα σαν νέος, έχει και έλλειψη συνεννόησης αφού δεν ξέρει καμία άλλη γλώσσα από τα σλοβάκικα κι ότι ΠΑΣΑΡΕΙ ΠΑΝΤΑ (90%) ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ που είναι η αρχή του γρήγορου transition στο μοντέρνο ποδόσφαιρο και απαιτεί συνεχή κίνηση χωρίς την μπάλα από τους συμπαίκτες της ομάδας, κάτι που λίγοι στην ομάδα μας το έχουν!!!
Καλό θα του κάνει η σημερινή αποφόρτιση (αν και εμένα με στέλνει κουβά στον Ξερόλα
) μετά από δύο συνεχόμενους αγώνες που χρησιμοποιήθηκε σε άλλη θέση από αυτή που παίζει, δεν τα πήγε τόσο καλά όσο περίμενε ο προπονητής μας και είχαμε και αρνητικά αποτελέσματα!!!

Τρεξίματα, ταχύτητα, ύψος, καλά κοντρόλ, πολύ δυνατό σουτ και πατάει περιοχή...
Κάνει πολλά λάθη στις πάσες αλλά πρέπει να του καταλογίσουμε τα ελαφρυντικά ότι δεν έδεσε ακόμα σαν νέος, έχει και έλλειψη συνεννόησης αφού δεν ξέρει καμία άλλη γλώσσα από τα σλοβάκικα κι ότι ΠΑΣΑΡΕΙ ΠΑΝΤΑ (90%) ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ που είναι η αρχή του γρήγορου transition στο μοντέρνο ποδόσφαιρο και απαιτεί συνεχή κίνηση χωρίς την μπάλα από τους συμπαίκτες της ομάδας, κάτι που λίγοι στην ομάδα μας το έχουν!!!
Καλό θα του κάνει η σημερινή αποφόρτιση (αν και εμένα με στέλνει κουβά στον Ξερόλα