Igor Tudor
- Dinos_Liverpool
- Dinos_Liverpool
Re: Igor Tudor
Ωραία η κριτική που κάνει ο DC, ωραία και του Φοίνικα, γενικά μιλάω, αλλά δεν είναι απαραίτητο, ρε παλικάρια, να συμφωνείτε κιόλας... Είναι απαραίτητο, όμως, να μην ξεφεύγετε εδώ μέσα!
Φυσικά και έχει κάνει λάθη ο κόουτς, δεν το συζητάμε αυτό! Όμως, όσο προσαρμόζεται στην Ελληνική πραγματικότητα, τόσο διορθώνεται και εγκαταλείπει τις όποιες εμμονές του! Συν ότι μαθαίνει καλυτερα την ομάδα και τις δυνατότητες των παικτών.
Στήριξη, λοιπόν, στον προπονητή μας και όχι μαχαίρια... αρχές Νοέμβρη είμαστε!
Φυσικά και έχει κάνει λάθη ο κόουτς, δεν το συζητάμε αυτό! Όμως, όσο προσαρμόζεται στην Ελληνική πραγματικότητα, τόσο διορθώνεται και εγκαταλείπει τις όποιες εμμονές του! Συν ότι μαθαίνει καλυτερα την ομάδα και τις δυνατότητες των παικτών.
Στήριξη, λοιπόν, στον προπονητή μας και όχι μαχαίρια... αρχές Νοέμβρη είμαστε!
-
Dinos_Liverpool έγραψε:Πέστα Χρηστάρα! Καλά τον είχα καταλάβει κι εγώ τον κρυφογαύρο τον υπαλληλάκο...
Αλλά κάνει χαβαλέ με τις πλάτες του k_geo, ο αληταράς!
Φαίνεται ότι μας παρακολουθείς χρόνια και τα έπιασες όλα, μπαγασάκο!
![]()
![]()
![]()
Ο ΠΑΟΚ ανήκει στους Ανεξάρτητους Έλληνες, κεφτέ Στέφανε! Και στους Ενιαίους και στους Πρωταθλητές (του 1976)!
ΥΓ. Ετσι και του απαντήσεις, τον έστειλα για βρούβες! Επιστράτευσε όλο το χιούμορ σου και άστο να πάει στο διάλο...
Ξέρεις δινε όταν δεν μπορεις να απαντήσεις καθεσε και διακωμοδείς έτσι κάναν και στο λεβέντη και στο παχούμιο και στο στεφενς και στο μπολονι..........
το μοτο μου φιλαράκι , εαν είσαι το ενοώ και υπάρχει από το 2006 πριν το καμμένο , τώρα αν εσύ τον θες πρωταθλητή ή όχι δε με ενδιαφέρει εγώ όπως και ο κόσμος το θελουμε πολύ ,..........
Έχουμε χάσει φίλους από γαυρους δινε και πολλά παιδια ταλαιπωρίοταν για καμια 10ετια με πολλαπλές εγχειρήσεις χωρίς την βοήθεια κανενός ..............
και πρόσφατα τους βάλαν σε ένα ντουβάρι έτσι για το θεαθεσσαλονίκη για να δείξουν ότι νοιάζονται.............
αυτά δεν είναι για να τα κοροιδευεται γιατι τότε δε χάναμε για πλάκα κερδίζαμε για 23 χρόνια..........
Για ένα Π.Α.Ο.Κ. δυνατό εναιο ανεξαρτητο και πρωταθλητή !
Τελικά είστε site κλίκας ότι είπε κοροιδευτικά ο τριλοφιώτης όχι μόνο δε το τιμωρείς σα μπλε μοδ αλλά το λες και συ
Που προφανώς ασκείτε το άθλημα επαγγελματικά(αφού έχετε έσοδα εκμαιταλευόμενοι το όνομα της ομάδας ) σε βάρος της ομάδας ...................
Χρήστο εμένα πάντως πρόταση για μισθό δε μου έκαναν, αν έχεις πληροφορίες πες γιατί κορόιδο με έπιασαν!
- Dinos_Liverpool
- kataramenos5
Ναι αλλα τυχη-ατυχια-συμπτωση μπορει να ναι 1-2 αντε βαρια 3 φορες μετα ειναι κατι αλλο.pilotos έγραψε:Αυτή ακριβώς είναι η ρίζα του προβλήματος μέχρι τώρα. Ότι πάει μέσα, γράφει για τους αντιπάλους.desperando έγραψε:εγω θα το ξαναπω και ας γινομαι κουραστικος
ποσες καθαρες ευκαιιριες μας εβγαλε μια πολυ καλη ομαδα οπως η κρασνο στην εδρα της?
δυομιση ευκαιριες 2 γκολ
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Κι εμενα δε μ αρεσουν πολλα αλλα θυμαμαι την περσινη χρονια οπου ολα ξεκινησαν ονειρεμενα και κατεληξαν σε τραγωδια.Ισως εινα καλυτερα ετσι και τα καλα να ρθουν μετα.
Δεν ειναι τυχαίο σιγουρα γιατι για Πλακα τρώμε γκολ συνήθως
Όπως και δυσκολα βάζουμε
Ενα θεμα ποιότητας ειναι ενα τα στημένα και ενα η απειρία
Όπως και δυσκολα βάζουμε
Ενα θεμα ποιότητας ειναι ενα τα στημένα και ενα η απειρία
Γι αυτό ίσως και να θίγει συνεχώς θέμα ποιότητας ο Τούντορ..Δεν μου αρέσει αυτό βέβαια,αλλά κάνει μπαμ..
Εννοείται ότι το βλέπω οπαδικα. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ να έχω άποψη.desperando έγραψε: Χωρίς παρεξήγηση αλλά εσύ το ποδόσφαιρο το βλέπεις ως οπαδός Και είναι λογικό να μην μπορείς να ακολουθήσεις το σκεπτικό ενός επαγγελματία του αθλήματος.
πιστεύεις ότι οι κρίσεις σου είναι ποτέ δυνατόν να είναι ! εύστοχες από το δίδυμο τουντορ- Φρανκ?
το να λες ότι ο Μακ για παράδειγμα δεν είναι επιθετικός μπορεί Στο δικό σου μυαλό να φαντάζει 100% σωστό αλλά στο μυαλό ενός ανθρώπου του ποδοσφαίρου είναι λάθος.
οι φίλαθλοι που είναι μακριά από το ποδόσφαιρο είναι λογικό Να αντιλαμβάνονται το ποδόσφαιρο περισσότερο σαν σουμπουτεο παρά όπως πραγματικά είναι.
στην ουσία υπάρχουν ρόλοι στους παικτες Και οι θέσεις εξαρτώνται από το πόσο περισσότερο μπορεί ένας παικτης Να ανταπεξέλθουν στον ρόλο που ο προπονητής θέλει.
Μια διόρθωση : ο Μακ δεν είναι φορ. Επιθετικός είναι.
Δεν μπορώ να ξέρω τι θα κάνουμε σε 3 μήνες. Ξέρω τι κάναμε μέχρι τώρα. Κάποιοι διαβάζουν ότι είμαστε η ομάδα που δημιουργεί τις περισσότερες ευκαιρίες. Εγώ διαβάζω ότι είμαστε η ομάδα με τις περισσότερες χαμένες ευκαιρίες.
Ο Τουντορ έχει αχρηστευσει τα δύο φορ που έχουμε. Δεν μπορώ να βρω τώρα τα ποσοστά του Μπερμπα , αλλά ο Κλάους είχε 1 γκολ ανά 3 προσπάθειες.
Και τα εξτρεμ έχει αχρηστευσει αλλά .... ας μην το ξεχειλωσουμε

Τέλος ..... και ο Σαλπι έπαιζε στο όριο αλλά τον έβριζε το σύμπαν όποτε έβγαινε οφσάιντ.
Γαμω τις ταμπλέτες μου..... Με έφαγε την ψυχή.....
- desperando
- Επικοινωνία:
δεν χρειαζεται να απαντησεις αν σε παιδευει τοσο η ταμπλεταDC έγραψε:Εννοείται ότι το βλέπω οπαδικα. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ να έχω άποψη.desperando έγραψε: Χωρίς παρεξήγηση αλλά εσύ το ποδόσφαιρο το βλέπεις ως οπαδός Και είναι λογικό να μην μπορείς να ακολουθήσεις το σκεπτικό ενός επαγγελματία του αθλήματος.
πιστεύεις ότι οι κρίσεις σου είναι ποτέ δυνατόν να είναι ! εύστοχες από το δίδυμο τουντορ- Φρανκ?
το να λες ότι ο Μακ για παράδειγμα δεν είναι επιθετικός μπορεί Στο δικό σου μυαλό να φαντάζει 100% σωστό αλλά στο μυαλό ενός ανθρώπου του ποδοσφαίρου είναι λάθος.
οι φίλαθλοι που είναι μακριά από το ποδόσφαιρο είναι λογικό Να αντιλαμβάνονται το ποδόσφαιρο περισσότερο σαν σουμπουτεο παρά όπως πραγματικά είναι.
στην ουσία υπάρχουν ρόλοι στους παικτες Και οι θέσεις εξαρτώνται από το πόσο περισσότερο μπορεί ένας παικτης Να ανταπεξέλθουν στον ρόλο που ο προπονητής θέλει.
Μια διόρθωση : ο Μακ δεν είναι φορ. Επιθετικός είναι. μπορεις να μου ξεκαθαρισεις ποια ειναι η διαφορα?
Δεν μπορώ να ξέρω τι θα κάνουμε σε 3 μήνες. Ξέρω τι κάναμε μέχρι τώρα. Κάποιοι διαβάζουν ότι είμαστε η ομάδα που δημιουργεί τις περισσότερες ευκαιρίες. Εγώ διαβάζω ότι είμαστε η ομάδα με τις περισσότερες χαμένες ευκαιρίες.δηλαδη θεωρεις υπευθυνο τον τουντορ που ο μακ εχει χασει δεκα τετ α τετ πχ
Ο Τουντορ έχει αχρηστευσει τα δύο φορ που έχουμε γιατι το λες αυτο? εγω ειδα εναν μπερμπα σε πολυ καλη κατασταση πριν τραυματιστει. οσο για τον κλαους ειναι εμφανες οτι ο πολυμηνος τραυαματισμος του τον εχει αφησει πολυ πισω. και ο κλαους ειναι ενας παικτης ο οποιος πρεπει να μοχθει καθημερινα για να ανταπεξερχετε στο επειπεδο του ΠΑΟΚ. Δεν μπορώ να βρω τώρα τα ποσοστά του Μπερμπα , αλλά ο Κλάους είχε 1 γκολ ανά 3 προσπάθειες. ο κλαους περσι μεχρι τον δεκεμβριο ειχε 1 στα 3 και στο τελος εκλεισε με 1 στα 5. αλλα και παλι αυτο δεν λεεει τιποτα,το ποδοσφαιρο δεν ειναι μπασκετ γιατι τελικη μπορει να μετρησει και ενα σκοτωμενο σουτ απο τα 30 μετρα πχ
Και τα εξτρεμ έχει αχρηστευσει αλλά .... ας μην το ξεχειλωσουμεμα αφου δεν παιζουμε με εξτρεμ. τωρα αν εσυ απλα μιλας για τα προσωπα οπου τα ακολουθει ο τιτλος εξτρεμ τοτε μαλλον ισχυει το αντιθετο απο αυτο που γραφεις μιας και ο ενας (μακ) ειναι πρωτος σκορερ της ομαδας και με διαφορα και ο δευτερος (γκαρυ) ειναι ο καλυτερος φετινος παικτης τη ς ομαδας
Τέλος ..... και ο Σαλπι έπαιζε στο όριο αλλά τον έβριζε το σύμπαν όποτε έβγαινε οφσάιντ. αυτο που λες ο σαλπι το εκανε στην πρωτη του θητεια στον ΠΑΟΚ
Γαμω τις ταμπλέτες μου..... Με έφαγε την ψυχή.....

- Dinos_Liverpool
Και πού να δεις πρήξιμο που τράβαγα ένα διαστημα με τις αναφορές του!nico4 έγραψε:Τέτοια έλλειψη χιούμορ δεν έχω ξαναδεί.
Τηλεγραφικα :
Την διαφορά την ξέρουμε και οι δύο μας.
Ο Τουντορ είναι υπεύθυνος για την επιλογή του παίκτη που χάνει τα γκολ, όπως και για το σύστημα που το προκαλεί.
Γιατί και ο Μπερμπα και ο Κλάους ΔΕΝ τροφοδοτουνται.
Άποψή σου. Έτσι κι αλλιώς, όλοι ξέρουμε από που έχουν χάσει τις ευκαιρίες τους οι Μακ και Γκάρι.
Ο Σαλπι το έκανε μεχρι πέρυσι. Ακόμα και όταν έπαιζε εξτρεμ.
Την διαφορά την ξέρουμε και οι δύο μας.
Ο Τουντορ είναι υπεύθυνος για την επιλογή του παίκτη που χάνει τα γκολ, όπως και για το σύστημα που το προκαλεί.
Γιατί και ο Μπερμπα και ο Κλάους ΔΕΝ τροφοδοτουνται.
Άποψή σου. Έτσι κι αλλιώς, όλοι ξέρουμε από που έχουν χάσει τις ευκαιρίες τους οι Μακ και Γκάρι.
Ο Σαλπι το έκανε μεχρι πέρυσι. Ακόμα και όταν έπαιζε εξτρεμ.
Τελικά τι έπαιξε ο Τούντορ, 4-4-2 που γίνονταν 3-4-3 στην επίθεση; ή κάτι άλλο που μόνο αυτός κατάλαβε τι είναι;stephanos έγραψε:Πες μας βρε Τουμπιώτη ποιός θεωρεί τον γάβρο πάνω από Μπάρτσα και Μπάγερν στα σοβαρά και χωρίς να ειρωνεύεται τον γάβρο, να μάθουμε κι εμείς.chris.paok.mytilene έγραψε:Εδώ υπάρχουν ''παοκτσήδες'' που θεωρούν πιο πάνω τον γαυρο απο την μπαρτσελονα και την μπαγερν ενδιαφέρον .......
ΥΓ: Άλλη φορά θα βάζω φατσούλες, να καταλαβαινόμαστε.
ΥΓ2: Βρε Σπύρο, μέχρι τώρα έπαιζε με ακραίους τον Κωνσταντινίδη (τραυματίας), Λέοβατς (τραυματίας), Κίτσιου (μόλις επέστρεψε), Ροντρίγκεζ (αναγκαστικά στα φορ αφού δεν είχε άλλον), Μακ (παίζει καλύτερα στην επίθεση) . Ούτε με Τζαβέλλα έπαιξε μπακ-χαφ και μία φορά που το δοκίμασε με Σκόνδρα πρέπει να το μετάνιωσε. Δοκίμασε Γκολάσα δεν του βγήκε καθόλου, έβαλε Σάμπο δεξιά (και στο πρώτο ματς ο αντίπαλος προπονητής έβαλε δύο παίκτες να τον μαρκάρουν!), αλλά δεν έπιασε πολύ. Ε, αυτοί είναι, δεν θα μπορούσε να έχει και άλλους!
Γιατί όταν έχεις τον Κλάους τον Πέλκα και τον Κίτσιου στον πάγκο και παίζεις με τον Σάμπο και τον Γκολάσα πλάγιους είσαι άξιος της μοίρας σου.
Βέβαια μιλάμε κατόπιν του αποτελέσματος και δεν ξέρουμε πως θα αντιδρούσε η ομάδα αν κατέβαινε με το 3-5-2. Μπορεί να τρώγαμε και τέσσερα, μπορεί και να κερδίζαμε,
Αλλά όχι να λέμε ότι δεν παίζει στην φυσική του θέση ο Μακ όταν οι ανάγκες το απαιτούν γιατί σαν φορ παίζει καλυτερα ( αλήθεια ισχύει αυτο; ) και να έχει τον Κλαους στον πάγκο.
- Kostas_Peraia4
H ομαδα με το 3-5-2 ειναι :
-Πρωτη σε κλεψιματα στο πρωταθλημα
-Πρωτη σε ευστοχες πασες στο πρωταθλημα
-Πρωτη σε κατοχη μπαλας στο πρωταθλημα
-Πρωτη σε τρεξιματα στο πρωταθλημα
-Πρωτη σε τελικες προσπαθιες στο πρωταθλημα
-Δευτερη,μετα τον γαυρο,στις λιγοτερες τελικες προσπαθιες που δεχομαστε
-Κατ'ομολογια στα καλα της διαστηματα παιζει την καλυτερη μπαλα στην Ελλαδα
ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΛΕΓΕΤΑΙ?
Αφηστε τον παλικαρο να δουλεψει.Ειναι απειρος και αυτο φαινεται στην διαχειριση της πιεσης που του ασκουν τα ΜΜΕ και οι πληρωμενοι παραγωγοι ωστε να φερουν τιποτα δικους τους και να παιρνουν τα ποσοστα τους.
Σιγουρα το 4-4-2 που δοκιμασε στη Ρωσια ηταν ανεμπνευστο,σιγουρα καποιες αλλαγες του κατα την διαρκεια της χρονιας εως τωρα ηταν καπως ακυρες,αλλα ο Κροατης κανει σοβαρο εργο και αυτο εχει αρχισει να φαινεται.Τα περισσοτερα γκολ που εχουμε φαει,ειναι ειτε απο ατομικα λαθη,ειτε απο στημενα.Οποτε δεν εχει και τοσο προσωπικη ευθυνη
Λοιπον Ιγκορ,γραψ'τους ολους σε ενα μπαρα,βαλε το κεφαλι κατω,συνεχισε την αστειρευτη δουλεια,να συμβουλευεσαι μονο τον Φρανκ και απο το επιτελειο σου,εφαρμοσε στο επακρο το πλανο σου και τον τροπο παιχνιδιου σου,βαλε να παιξει οποιον εσυ θεωρεις καταλληλοτερο και τον Μαιο του 2018 τα ξαναλεμε
ΣΤΗΡΙΞΗ
-Πρωτη σε κλεψιματα στο πρωταθλημα
-Πρωτη σε ευστοχες πασες στο πρωταθλημα
-Πρωτη σε κατοχη μπαλας στο πρωταθλημα
-Πρωτη σε τρεξιματα στο πρωταθλημα
-Πρωτη σε τελικες προσπαθιες στο πρωταθλημα
-Δευτερη,μετα τον γαυρο,στις λιγοτερες τελικες προσπαθιες που δεχομαστε
-Κατ'ομολογια στα καλα της διαστηματα παιζει την καλυτερη μπαλα στην Ελλαδα
ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΛΕΓΕΤΑΙ?
Αφηστε τον παλικαρο να δουλεψει.Ειναι απειρος και αυτο φαινεται στην διαχειριση της πιεσης που του ασκουν τα ΜΜΕ και οι πληρωμενοι παραγωγοι ωστε να φερουν τιποτα δικους τους και να παιρνουν τα ποσοστα τους.
Σιγουρα το 4-4-2 που δοκιμασε στη Ρωσια ηταν ανεμπνευστο,σιγουρα καποιες αλλαγες του κατα την διαρκεια της χρονιας εως τωρα ηταν καπως ακυρες,αλλα ο Κροατης κανει σοβαρο εργο και αυτο εχει αρχισει να φαινεται.Τα περισσοτερα γκολ που εχουμε φαει,ειναι ειτε απο ατομικα λαθη,ειτε απο στημενα.Οποτε δεν εχει και τοσο προσωπικη ευθυνη
Λοιπον Ιγκορ,γραψ'τους ολους σε ενα μπαρα,βαλε το κεφαλι κατω,συνεχισε την αστειρευτη δουλεια,να συμβουλευεσαι μονο τον Φρανκ και απο το επιτελειο σου,εφαρμοσε στο επακρο το πλανο σου και τον τροπο παιχνιδιου σου,βαλε να παιξει οποιον εσυ θεωρεις καταλληλοτερο και τον Μαιο του 2018 τα ξαναλεμε
ΣΤΗΡΙΞΗ