52.Erik Sabo
Re: 52.Erik Sabo
εμενανε σορρυ που θα σας χαλασω τη ζαχαρενια, αλλα βλεωντας τον να κραταει αναμεσα σε 3 και 4 τη μπαλα χθες μου αρεσε και ας τον ειχε βαλει ο ακατανομαστος (sic) σε οτι να ναι θεση κτλ κτλ.
αυτο.
αυτο.
- Dinos_Liverpool
Ε, όχι και την ζαχαρένια...
'Εχει κανείς τίποτα προηγούμενα απωθημένα μαζί του; Κανείς μας δεν τον ήξερε και κανείς μας δεν θέλει να αποτύχει το παιδί, αλλά ότι χαίρεται όποιος σχολιάζει την κακή του, μέχρι στιγμής, παρουσία είναι άδικο και υπερβολικό.
Καλά κάνεις και πιστεύεις στις δυνατότητές του και πιθανότατα να έχεις δίκιο (όλοι το θέλουμε αυτό!) και το παλικάρι να πάρει ψυχολογία και θα ανακάμψει αγωνιστικά, αλλά μέχρι στιγμής εγώ έχω δει 2-3 μέτρια παιχνίδια και πολλά κακά!
'Εχει κανείς τίποτα προηγούμενα απωθημένα μαζί του; Κανείς μας δεν τον ήξερε και κανείς μας δεν θέλει να αποτύχει το παιδί, αλλά ότι χαίρεται όποιος σχολιάζει την κακή του, μέχρι στιγμής, παρουσία είναι άδικο και υπερβολικό.
Καλά κάνεις και πιστεύεις στις δυνατότητές του και πιθανότατα να έχεις δίκιο (όλοι το θέλουμε αυτό!) και το παλικάρι να πάρει ψυχολογία και θα ανακάμψει αγωνιστικά, αλλά μέχρι στιγμής εγώ έχω δει 2-3 μέτρια παιχνίδια και πολλά κακά!
εντάξει. έπρεπε μάλλον να βάλω το ζαχαρένια σε ομοιοματικά για να είμαι πιο κατανοητός στο ότι θέλω να εκφράσω μια υπερβολή.
κατα τα άλλα, για να βάλουμε μια βάση. χθες πιστεύεις δλδ ότι είχε κακό παιχνίδι;
εγώ πιστεύω ότι σε μια θέση που θεωρητικά δεν είναι και η "καλή" του έδειξε πολύ ποιοτικά τεχνικά χαρακτηριστικά για το ύψος του ενώ τα αθλητικά τα θεωρώ δεδομένα με βάση αυτά που μέχρι στιγμής έχω δεί.
αλλά εγώ σχεδόν πάντα βλέπω και το ποτήρι μισογεμάτο οπότε οκ, δεν μετράω και τόσο πολύ.
κατα τα άλλα, για να βάλουμε μια βάση. χθες πιστεύεις δλδ ότι είχε κακό παιχνίδι;
εγώ πιστεύω ότι σε μια θέση που θεωρητικά δεν είναι και η "καλή" του έδειξε πολύ ποιοτικά τεχνικά χαρακτηριστικά για το ύψος του ενώ τα αθλητικά τα θεωρώ δεδομένα με βάση αυτά που μέχρι στιγμής έχω δεί.
αλλά εγώ σχεδόν πάντα βλέπω και το ποτήρι μισογεμάτο οπότε οκ, δεν μετράω και τόσο πολύ.
- Dinos_Liverpool
Ε, ναι! Δεν έπαιξε καλά, αλλά σίγουρα δεν ήταν και στη φυσική του θέση, οπότε έχει αρκετά ελαφρυντικά για χθες.
Εγώ πιο πολύ μίλησα για τη μέχρι στιγμής παρουσία του. Πρέπει και οφείλει να βελτιωθεί σε αρκετά θέματα.
Είδες χθες τον Χαρίση; Τι να πούμε; RESPECT στον μικρό και χίλια μπράβο, παρά το πέναλτι που έκανε. Συμβαίνουν αυτά. Υπάρχει λόγος να μην εκθειάσουμε και τον Σάμπο, εάν δούμε αυτό το πάθος και από τη δική του μεριά; Ε, δεν νομίζω!
Κάνει πολύ εύκολα το λάθος, Κωστή, ακόμα και σε κοντινές μεταβιβάσεις. Δεν εμπνέει εμπιστοσύνη ακόμα!
Εγώ πιο πολύ μίλησα για τη μέχρι στιγμής παρουσία του. Πρέπει και οφείλει να βελτιωθεί σε αρκετά θέματα.
Είδες χθες τον Χαρίση; Τι να πούμε; RESPECT στον μικρό και χίλια μπράβο, παρά το πέναλτι που έκανε. Συμβαίνουν αυτά. Υπάρχει λόγος να μην εκθειάσουμε και τον Σάμπο, εάν δούμε αυτό το πάθος και από τη δική του μεριά; Ε, δεν νομίζω!
Κάνει πολύ εύκολα το λάθος, Κωστή, ακόμα και σε κοντινές μεταβιβάσεις. Δεν εμπνέει εμπιστοσύνη ακόμα!
Ο Χαρίσης εντυπωσίασε με την μαχητικότητά του αλλά τεχνικά υστερεί σε πάρα πολλά θέματα, το πολυ-πολύ να γίνει ένας καλός ρολίστας τύπου Κάτσε.
Ο Σαμπο από την πλευρά του δείχνει να είναι ακριβώς το αντίθετο, τεχνικά φαίνεται πολύ καταρτησμένος αλλά στην ουσία χάνεται στο γήπεδο.
Κανείς από τους δύο δεν είναι ολοκληρωμένος παίκτης.
Ο Σαμπο από την πλευρά του δείχνει να είναι ακριβώς το αντίθετο, τεχνικά φαίνεται πολύ καταρτησμένος αλλά στην ουσία χάνεται στο γήπεδο.
Κανείς από τους δύο δεν είναι ολοκληρωμένος παίκτης.
Αν ο Σαμπο παει να κανει την κινηση που εκανε ο Χαρισης,ξεμαρκαρισμα με γρηγορη εναλλαγη απο το αριστερο ποδι στο δεξι καποια στιγμη στο πρωτο ημιχρονο το πολυ πολυ να βαλει τρικλοποδια στον εαυτο του,ακους εκει ο Χαρισης ειναι μαχητικος και ο Σαμπο τεχνιτης,το ακουσαμε και αυτο.Αν τον ελεγαν Σαμπιδη και τον ειχε φερει καποιος αλλος το τι θα γραφοταν εδω μεσα δεν λεγεται.Μεχρι τωρα ειναι απλα ΤΡΑΓΙΚΟΣ,οτι ακουμπαει κατα 90% το καταστρεφει,ολοι μας ευχομαστε καποια στιγμη να δουμε κατι διαφορετικο αλλα με 10 παικτες στο 6-8 δεν ξερω ποσες ευκαιριες αξιζει ακομα,το να προσπαθουμε παντως με το στανιο να βρισκουμε καθε φορα θετικα στοιχεια στο παιχνιδι του κατανταει αστειο.
Με μισογεματο ποτηρι,δεν..................ξεδιψασε κανεις.K_geo έγραψε:εντάξει. έπρεπε μάλλον να βάλω το ζαχαρένια σε ομοιοματικά για να είμαι πιο κατανοητός στο ότι θέλω να εκφράσω μια υπερβολή.
Και για το σαμπο όπως και τις περισσότερες μετεγγραφες δεν εχω ενθουσιαστεί με καμια
Αλλα ολοι εχουν στοιχεία
Η εξέλιξη θα δειξει ποιοι θα προχωρήσουν
Δυστυχως δεν μπορούμε να παμε δε ταλέντα α διαλογής παμε β και γ διαλογής όσον αφορά τα Βαλκάνια
Πρεπει και να ταΐσουμε μανατζερ λιγο πριν γινει αυτο δυστυχως ετσι ειναι το ποδοσφαιρο
Αλλα το οτι οποτε χανουμε το τι μπαλαφας πέφτει δεν το καταλαβαινω μέτριος ναι αλλα οχι άσχετος όπως τον βγάζετε πολλοι
Αλλα ολοι εχουν στοιχεία
Η εξέλιξη θα δειξει ποιοι θα προχωρήσουν
Δυστυχως δεν μπορούμε να παμε δε ταλέντα α διαλογής παμε β και γ διαλογής όσον αφορά τα Βαλκάνια
Πρεπει και να ταΐσουμε μανατζερ λιγο πριν γινει αυτο δυστυχως ετσι ειναι το ποδοσφαιρο
Αλλα το οτι οποτε χανουμε το τι μπαλαφας πέφτει δεν το καταλαβαινω μέτριος ναι αλλα οχι άσχετος όπως τον βγάζετε πολλοι
Ναι αλλά εγώ (κ το σχόλιο μου) τι σχέση έχουμε με τα σχόλια που παραθέτεις ?kataramenos5 έγραψε:Mapogo έγραψε:Αστοχη η σύγκριση.
Ο Λούκας δεν ήθελε να μείνει με τπτ. Αρα ? Αρα καλώς έφυγε.
Ασε που η σύγκριση ανάμεσα στους 2 είναι πέρα από άστοχη κ άχαρη κ άδικη.
ΑΑΑ δλδΠοιος σας ειπε οτι συγκρινω παικτες και βγαλατε τετοιο συμπερασμα περι αδικων και αχαρων κλπ.Τοσο δυσκολο ειναι?Καταστασεις συγκρίνω και αναφορα στο "αετίσιο " ματι του ΠΑΟΚτση κανω, που αν μη τι αλλο ξερει να ξεχωριζει τους καλους παικτες απ τα "σαπακια" τυπου Σαμπο .Για του λογου το αληθες:
Ενα μικρο αφιερωμα απ το τοπικ του Λουκας για να μη ξεχνιώμαστεΜε μια λέξη, Τιτίκα...
Τσίκι τσίκι, σπασμένος καρπός, τσαλιμάκια και να'χαμε να λέγαμε, μου θυμίζει τον οικοδόμο από τα Διαβατά...
Η πιο αποτυχημένη μεταγραφή όσον αφορά σχέση τιμής-ποιότητας... Καλός μόνο για εντός των συνόρων, για Ευρώπη ένα παιχτάκι της σειράς και τπτ παραπάνω...
--------------------
Μέχρι στιγμής λίγα πράγματα σε σχέση μ αυτά που περιμέναμε.
----------------------
Tιτίκα ολκής... Παίκτης για επίπεδο Καρπάτι και Σούπαλιγκ... Μέχρι εκεί... Απαράδεκτος...
-----------------------------
Ναι εγώ έχω ξεφύγει. Αυτό το παιχτάκι της πλάκας που σέρνεται δεν έχει ξεφύγει
-----------------------------
Ειλικρινά ούτε από εσένα περιμένω τίποτα. Είσαι και εσύ γατάκι, χωρίς καθαρό μυαλό και σταθερότητα στην απόδοση του
---------------------
Φυγε ρε γελοιε απ την ομαδα που χτισαμε με αιμα μονο για δευτεροκλασατες ουκρανικες εισαι και για τιποτ αλλο
------------------------
Για πόσο καιρό σε έχουμε φεσωθεί εσένα είπαμε;
Αν ψάξει κάποιος , μπορεί να βρεί σχόλια για οτιδήποτε , μιας κ ως γνωστόν , πάντα θα υπάρχει κ η "άλλη άποψη".
Δεν ξέρω για "αετίσια" μάτια. Τα δικά μου άμπαλα μάτια αποτύχανε (μέχρι τώρα) να δούνε τι παιχταράς ειν αυτός ο Σάμπο.
Για την ώρα , μάλλον πιό πολύ σε Λόπεζ μου μοιάζει , παρά σε Λούκας.
Δε βαριέσαι. Θα δείξει.
- kataramenos5
joshua έγραψε:Αν ο Σαμπο παει να κανει την κινηση που εκανε ο Χαρισης,ξεμαρκαρισμα με γρηγορη εναλλαγη απο το αριστερο ποδι στο δεξι καποια στιγμη στο πρωτο ημιχρονο το πολυ πολυ να βαλει τρικλοποδια στον εαυτο του,ακους εκει ο Χαρισης ειναι μαχητικος και ο Σαμπο τεχνιτης,το ακουσαμε και αυτο.Αν τον ελεγαν Σαμπιδη και τον ειχε φερει καποιος αλλος το τι θα γραφοταν εδω μεσα δεν λεγεται.Μεχρι τωρα ειναι απλα ΤΡΑΓΙΚΟΣ,οτι ακουμπαει κατα 90% το καταστρεφει,ολοι μας ευχομαστε καποια στιγμη να δουμε κατι διαφορετικο αλλα με 10 παικτες στο 6-8 δεν ξερω ποσες ευκαιριες αξιζει ακομα,το να προσπαθουμε παντως με το στανιο να βρισκουμε καθε φορα θετικα στοιχεια στο παιχνιδι του κατανταει αστειο.
simba έγραψε:![]()
Mapogo έγραψε: Ναι αλλά εγώ (κ το σχόλιο μου) τι σχέση έχουμε με τα σχόλια που παραθέτεις ?
Τον τελειώσαμε σε 4 μήνες αντε σειρά να παίρνουν και οι άλλες επιλογές του Φρανκ που στηρίζουμε υποτίθεται μέ πάθος και άξονα τριετιας
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- pisakaipoupoula
Εν τω μεταξύ για να ξαναβρούμε 8άρι με τα προσόντα του Σάμπο θα πρέπει να ναι τουλάχιστον 30-31 χρονών να είμαστε τυχεροί για να χει πάρει τη κάτω βόλτα και να σκάσουμε και ένα μυρριάκι για συμβόλαιο
- Ekatnetworkltd
Θα είναι στην αποστολή βρέ Στέφανεstephanos έγραψε:Άντε, όλοι οι haters χαρείτε.![]()
Εκτός αποστολής με Πανθρακικό.
http://www.paokfc.gr/nea/20151107-oi-19 ... nthrakiko/