8. Χάρης Χαρίσης

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Kap

Re: 21. Χάρης Χαρίσης

Δημοσίευση από Kap »

Πάστα μεγάλου παίκτη.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Odi έγραψε:Ηρεμήστε παρακαλώ..

Και μην είστε υπερβολικοί στις κρίσεις σας..

Φαίνεται πολύ καλός παίκτης,αλλά ούτε "δεν έκανε τίποτα σήμερα",ούτε "είναι ο νέος Δαμανάκης".

Ένας πολύ καλός χαφ φαίνεται πως είναι το παιδί.Έκανε μεγάλο λάθος σήμερα,αλλά ως εκεί.

Κοφτε το με τις αντιπαραθέσεις.

Μαύρο χιόνι κανείς δεν γλύφει τον παίκτη.Πρόσεχε πως εκφράζεσαι σε παρακαλώ.
Εγώ έγραψα ότι ΤΟΛΜΑΩ να τον ΠΑΡΟΜΟΙΑΣΩ με τον Δαμανάκη για την ψυχάρα του και το όργωμα του γηπέδου...

Όχι ότι είναι σίγουρα ο νέος Δαμανάκης...Έχει όμως στοιχεία σαν του Γιάνναρου!!! Μακάρι να δείχνει αυτά τα στοιχεία κι ακόμα καλύτερα σε κάθε παιχνίδι που παίζει, μακάρι να πάρει κατ αυτόν τον τρόπο τη φανέλα του βασικού στο σπίτι του για πάνω από πέντε χρόνια και τότε ναι...Θα είναι ο νέος Δαμανάκης του Π.Α.Ο.Κ. :roll: :roll: :roll:

:pano: :nairepaok: :pano: :nairepaok: :pano: :nairepaok: :pano: :nairepaok: :pano: :nairepaok: :pano: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Μαυρο Χιονι έγραψε:Απλά σε πολύ λίγους αγώνες που έπαιξε έκανε ένα μοιραίο λάθος.
Ε Κατσουράνης

:lol:
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

ναι...αυτο ειναι αυθεντικο ταλεντο
ταλεντο που δεν χρειαζεται να ψαξεις ,να σκαψεις ,να υπεραναλυσεις για να το δεις
ταλεντο το οποιο μετα απο εναν πολυμηνο τραυματισμο σε μια καινουρια ομαδα,μπαινει μεσα στην πρωτη του εμφανιση ως βασικος και μαλιστα σε ευρωπαικο μαστ γουιν παιχνιδι και ξεχωριζε σαν την μυγα μες στο γαλα απο τους συμπαικτες του. συμπαικτες του πολυ πιο εμπειρους, συμπαικτες με αγωνιστικο ρυθμο,συμπαικτες χρονια στην ομαδα.

δεν ξερω αν καταφερει να γινει μεγαλος παικτης γιατι ειναι κατι στο οποιο παιζουν ρολο πολλοι παραγοντες,αυτο που ξερω και ειδα χθες ειναι οτι το παιδι εκπεμπει πολυ ΠΑΟΚ

ας πω και ενα μπραβο στον βρυζα γι αυτη του την επιλογη
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Ακριβώς έτσι αισθάνομαι κι εγώ!
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

Μαυρο Χιονι έγραψε: Άλλος γράφει για νέο Γκαρσία, άλλος ότι είναι σαν τον Κατσουράνη ο από πάνω ότι θα γίνει ο νέος Δαμανακης έχουν δικαίωμα να μιλούν για μπάλα ενώ εγώ που τον είπα μοιραίο που έκανε το πέναλτι και κλείδωσε η νίκη για τον αντίπαλο είμαι αμπαλος.
Γράψε κι εσύ ρε αδερφέ κάτι ανάλογο. :mrgreen:
Εγώ λέω να πλειοδοτήσω και να πω ότι μου θυμίζει Έντγκαρ Ντάβιντς, κερδίζω;

Χωρίς πλάκα, πολύ καλός ο μικρός χθες και δεν του χρεώνουμε το λάθος, λόγω απειρίας και γιατί είναι το πρώτο.
Αλλά έχει όλο τον καιρό μπροστά του να κάνει κι άλλα :D και ελπίζω να δω τη σημερινή αντιμετώπιση. ;)

Χάρη προχώρα, σε θέλει όλη η Τούμπα! Και δεν είναι λίγο αυτό.
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

Προτιμώ αυτό το λάθος ειδικά στα 20 του χρόνια που δείχνει τσαμπουκά και θράσος, παρά να καθόταν να κοίταζε σα χαμένο τον μαυρούκο
sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

Μαακρι να εχει την εξελιξη που φανταζομαι οτι θα εχει.Ακομπλεξαριστος,παρα το νεαρο της ηλικιας και της ελλειψης εμπειριας.Παρα το πεναλντι που εκανε,ο μονος που εδειξε κατι χτες.Το καλο ειναι οτι φαινεται χαμηλων τονων παιδι.Μπηκε μεσα και εδειξε στοιχεια και εμεις δεν ψαξαμε δικαιολογιες τυπου ειναι νεος,χωρις εμπειρια,επαιζε στα Γιαννενα περσυ κτλ,δικαιολογιες που συνηθως επικαλουμαστε για νεαρους παικτες.Αυτος εδειξε απο το πρωτο ματς..
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

παλικαρακι μου σε ειδα χθες οταν ξαναεβαλαν μεταμεσονυχτια το ματς, σε χαρηκε η ψυχουλα μου.

ασχετα με φασεις που φανηκε η απειρια σου, το θρασος που δειχνεις ειναι τεραστιο ατου.

αλλά όλα γίνονται με ένα και μόνο πράγμα.

Δουλειά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εμενα η μονη μου απορια σχετικα με τον πιτσιρικα ειναι το που πρεπει να στραφει η προσοχη η δικη του και του προπονητικου τιμ οσον αφορα την θεση του.Θα παει προς το 8 η το 6.Εγω ενω τον ειχα για αμυντικο χαφ πριν ερθει , τον βρισκω ισως και καλυτερο με την μπαλα στα ποδια σε σχεση με κοφτη,αν μη τι αλλο παντως το δικο του ταλεντο βγαζει ματια σε σχεση με αλλων που καποιοι ψαχνουν να το βρουν με το στανιο.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Στο εξι κυριως παρότι εχει χαρίσματα και για πιο μπροστα αλλα
Θα λέγα εξαρι μονος η παρέα με αλλο εξαρι
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

δεν μπορώ να κρίνω ακόμα. ενα ματς τον είδα ουσιαστικά πέρα απο ενα δυο με τα γιάννενα και λίγα ακόμα λεπτά φέτος. το μόνο που είδα ξεκάθαρα, περα απο καποια τεχνικά χαρακτηριστικά στον χειρισμό της μπάλας, είναι το θράσος του. βέβαια εξαιτίας αυτού υπερεκτίμησε τις δυνατότητες του και έκανε ένα ανόητο πέναλτι αλλά για αυτό υπάρχει ο χρόνος στη ζωή. για να μαθαίνουμε απο τα λάθη μας και να γινόμαστε καλύτεροι.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Αλλα να μαθαίνουμε ΛΑΕ του ΠΑΟΚ
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Goran64
Θυμάσαι το σουτ του Δαμανάκη?
Άβαταρ μέλους
Ακάλυπτος

Δημοσίευση από Ακάλυπτος »

Μακάρι να μας βγει ο παίκτης σε βάθος χρόνου.
Ας μην είμαστε υπερβολικοί όμως.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”