52.Erik Sabo
Re: 52.Erik Sabo
Περίμενα μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό θράσος από σένα έστω κι απ τη θέση που έπαιξες!!! Ούτε ένα σουτ κλίνοντας προς την εστία ρε φίλε;

Στα τρία ματς γίναν, απέναντι αυτή τη φοράpgetsos έγραψε:Εγώ θα επιμείνω ότι στα δύο ματς που έπαιξε δεξιά απλά δεν υπήρχε. Αλλιώς Μια χαρά στοιχεία δείχνει
Δεξί μπακ-χαφ και αριστερό χαφ δεν
Πολύ λίγος για ΠΑΟΚ και αν δεν ήταν προπονητής ο Τούντορ μάλλον θα δυσκολεύονταν να είναι καν στην αποστολή.
Αγνωστο επίσης αν μπορεί να βελτιωθεί ή όχι.
Αγνωστο επίσης αν μπορεί να βελτιωθεί ή όχι.
- theodorsalonika
ρε σαμπο ..εκανες και παδακι...να σου ζησει και καλοτυχο..πανε καντο καμια βολτα,..πιες ενα καφε με την γυναικα σου..παρε ενα πρωινο στο κρεβατι...δηλωσε αρρωστος ρε παιδι μου..αραξε λιγο να ξελαμπικαρεις...νοιωθω οτι εισαι φοβισμενος οτι κατι σε βασανιζει..αραξε λιγο κανα 9 μηνο!!!!

- kataramenos5
Deza vu...
"Ελα μωρε ποιος Λουκας.Επειδη τον ειδαμε σ ενα ματς ?Χωριο ηταν η Καρπατι και ξεχώριζε"
Δυο χρονια μετα κλαιγαμε με μαυρο δακρι που εφυγε για 1,5 μυριο.
"Ελα μωρε ποιος Λουκας.Επειδη τον ειδαμε σ ενα ματς ?Χωριο ηταν η Καρπατι και ξεχώριζε"
Δυο χρονια μετα κλαιγαμε με μαυρο δακρι που εφυγε για 1,5 μυριο.
Αστοχη η σύγκριση.
Ο Λούκας δεν ήθελε να μείνει με τπτ. Αρα ? Αρα καλώς έφυγε.
Ασε που η σύγκριση ανάμεσα στους 2 είναι πέρα από άστοχη κ άχαρη κ άδικη.
ΑΑΑ δλδ
ΑΑΑ δλδ
- Aureliano Buendia
Κλαίγαμε (που δεν κλαίγαμε) επειδή είδαμε κάτι καλό από αυτόν και νιώθαμε πως μπορεί να προσφέρει.
Από τον Σάμπο δεν είδαμε τίποτα.
Από τον Σάμπο δεν είδαμε τίποτα.
- kataramenos5
Mapogo έγραψε:Αστοχη η σύγκριση.
ΑΑΑ δλδ
Ενα μικρο αφιερωμα απ το τοπικ του Λουκας για να μη ξεχνιώμαστεΜε μια λέξη, Τιτίκα...
Τσίκι τσίκι, σπασμένος καρπός, τσαλιμάκια και να'χαμε να λέγαμε, μου θυμίζει τον οικοδόμο από τα Διαβατά...
Η πιο αποτυχημένη μεταγραφή όσον αφορά σχέση τιμής-ποιότητας... Καλός μόνο για εντός των συνόρων, για Ευρώπη ένα παιχτάκι της σειράς και τπτ παραπάνω...
--------------------
Μέχρι στιγμής λίγα πράγματα σε σχέση μ αυτά που περιμέναμε.
----------------------
Tιτίκα ολκής... Παίκτης για επίπεδο Καρπάτι και Σούπαλιγκ... Μέχρι εκεί... Απαράδεκτος...
-----------------------------
Ναι εγώ έχω ξεφύγει. Αυτό το παιχτάκι της πλάκας που σέρνεται δεν έχει ξεφύγει
-----------------------------
Ειλικρινά ούτε από εσένα περιμένω τίποτα. Είσαι και εσύ γατάκι, χωρίς καθαρό μυαλό και σταθερότητα στην απόδοση του
---------------------
Φυγε ρε γελοιε απ την ομαδα που χτισαμε με αιμα μονο για δευτεροκλασατες ουκρανικες εισαι και για τιποτ αλλο
------------------------
Για πόσο καιρό σε έχουμε φεσωθεί εσένα είπαμε;
- Trilofiotis
Οι αυξομοιώσεις στην απόδοση του ειναι LEGENDARY πια.. Το κακο ειναι ότι τα άσχημα του παιχνίδια όπως το χθεσινο ως τώρα ειναι πολύ περισσότερα απο τα καλα.
Τουλάχιστον υπάρχει ο Χαρίσης πλέον για το κέντρο και έρχονται Τσιμιροτ και Αντονις, μήπως λιγος πάγκος ή εκτος 18άδας τον συνεφέρουν.
Τουλάχιστον υπάρχει ο Χαρίσης πλέον για το κέντρο και έρχονται Τσιμιροτ και Αντονις, μήπως λιγος πάγκος ή εκτος 18άδας τον συνεφέρουν.
Γραφικός γίνομαι αλλά στα άκρα οποιαδήποτε τέτοια κριτική είναι άδικη. Αν κάνει τέτοιο παιχνίδι στο κέντρο, ναι θα είναι απαράδεκτος
- Dinos_Liverpool
- desperando
- Επικοινωνία:
οταν τον ειχαμε κλεισει τον πιστευα πολυ...αλλον παικτη ειχα δει στα δυο παιχνιδια που ηταν αντιπαλος μας
δυστυχως αυτη η πιστη μου παιχνιδι με παιχνιδι σβηνει
μοναδικο του πολυ καλο παιχνιδι (πολυ κατω ομως απο αυτο που πιστευω οτι ειναι το ταβανι του) ητνα με τον βαζελο
δυστυχως αυτη η πιστη μου παιχνιδι με παιχνιδι σβηνει
μοναδικο του πολυ καλο παιχνιδι (πολυ κατω ομως απο αυτο που πιστευω οτι ειναι το ταβανι του) ητνα με τον βαζελο
- desperando
- Επικοινωνία:
σου εκανα μια ερωτηση γι αυτο που εγραψες στο προηγουμενο σου ποστAlastor έγραψε:Μπαλαφας,αλλα οχι για το χθεσινο παιχνιδι.Για ολα τα αλλα
΄΄Εγω παντως ο Τουντορ θελω να μεινει μεχρι το τελος της χρονιας οση κριτικη και να του κανω,για να καταλαβουν μεχρι και οι τελευταιοι πλεον τι συμβαινει σε αυτη την ομαδα και ποιοι φταινε΄΄
μπορεις αν θελεις να απαντησεις τι εννοεις?
μιας και δειχνεις να ξερεις πες τι γινεται σε αυτη την ομαδα και ποιοι φταινε