Frank Arnesen

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Re: Frank Arnesen

Δημοσίευση από Mīngus »

Gomare όταν λες θα πουλήσει 2-3 και θα φέρει άλλους, μπορείς να μας πεις ποιοι 2-3 μπορούν να πωληθούν και πόσα πάνω κάτω μπορούν να φέρουν στα ταμεία;
Άβαταρ μέλους
nico4

Δημοσίευση από nico4 »

Καλά, αν βρεις εσύ επιθετικό επιπέδου Μπερμπατοφ και επιτελικό που να ξέρει παρά πολύ μπάλα και να μην είναι πάνω από 25 χρονών (μόνο ο Κουτινιο μου έρχεται στο μυαλό) με λιγότερα πες το και στον Αρνεσεν. Μόνο στο μάνατζερ με editor.
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

Τα ποσά που θα έρθουν στα ταμεία δεν είμαι μάντης για να σου τα πω, Γκολάσα, Σκόνδρας μπορούν να πουληθούν, Ρ.Κόστα αποδέσμευση. Αυτοί σου κάνουν τα δύο στόπερ που λέω.

Κάτσε, Μακ, Αθανασιάδης σου κάνουν τους άλλους δύο που λέω.
Όμως η συμμετοχή Κάτσε και Μακ στο euro ανεβάζει την αξία τους και μπορούν να πουληθούν τον Αύγουστο

Πράγματα που τα γνωρίζει ο Άρνεσεν καλύτερα από όλους μας, εγώ σαν οπαδός λέω μόνο αυτό που βλέπω, που πονάει η ομάδα, τώρα γιατί πέσατε όλοι πάνω μου, άγνωστο
Άβαταρ μέλους
nico4

Δημοσίευση από nico4 »

Τον Γκολασα μπορούσε να τον πάρει όποιος ήθελε το καλοκαίρι τζάμπα και δεν βρέθηκε κανείς απλώς να καλύψει το συμβόλαιό του. Για τον Σκόνδρα δεν νομίζω να μπορεί να βρεθεί κάποιος που να δίνει πάνω από τριακόσια χιλιάρικα. Ο Κόστα έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι και σε περίπτωση αποδέσμευσης το χειμώνα στη καλύτερη περίπτωση, αν δεχτεί να πάρει το μισό υπόλοιπο του συμβολαίου του θα γλυτώσουμε άλλα διακόσια. Αν νομίζεις ότι με πεντακόσια χιλιάρικα μπορείς να φέρεις δύο σέντερ μπακ που είναι καλοί ψηλά και ξέρουν και μπάλα πάω πάσο.
Και όταν ζητάς επιθετικό επιπέδου Μπερμπάτοφ είναι σαν να ζητάς τον Λεβαντοφσκι, τον Τεβεζ ή τον Σαντσες. Και όλη την ομάδα να πουλήσουμε δεν φτάνουν.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Εγω πιστευω πως η ομαδα με δυο κανονικα σεντερ μπακ και ενα ακομη δημιουργικο χαφ ειναι πολυ καλα.
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

Νίκο να σε ρωτήσω κάτι, συμφωνείς τουλάχιστον ότι χρειάζομαστε παίχτες στις θέσεις που γράφω;

και εννοώ παίχτες καλύτερους από αυτούς που έχουμε ήδη
Άβαταρ μέλους
nico4

Δημοσίευση από nico4 »

Φυσικά και χρειαζόμαστε
Απλώς να έχουμε και λίγο ρεαλισμό
γιατί όταν ο Αρνεσεν δεν θα φέρει τέτοιου επιπέδου παίκτες γιατί απλά δεν μπορεί θα αρχίσουν πολλοί να κράζουν για τα σαπακια που έφερε ο μιζαδορος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nico4 την Παρ 06 Νοέμ 2015, 12:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

GoMaRoS έγραψε:Τα ποσά που θα έρθουν στα ταμεία δεν είμαι μάντης για να σου τα πω, Γκολάσα, Σκόνδρας μπορούν να πουληθούν, Ρ.Κόστα αποδέσμευση. Αυτοί σου κάνουν τα δύο στόπερ που λέω.

Κάτσε, Μακ, Αθανασιάδης σου κάνουν τους άλλους δύο που λέω.
Όμως η συμμετοχή Κάτσε και Μακ στο euro ανεβάζει την αξία τους και μπορούν να πουληθούν τον Αύγουστο

Πράγματα που τα γνωρίζει ο Άρνεσεν καλύτερα από όλους μας, εγώ σαν οπαδός λέω μόνο αυτό που βλέπω, που πονάει η ομάδα, τώρα γιατί πέσατε όλοι πάνω μου, άγνωστο
Δεν πέφτω πάνω σου. Απλά ζητάω τεκμηρίωση. Κουβέντα κάνουμε.
Από αυτούς που γράφεις μόνο Κάτσε και Μακ μπορούν να πουληθούν με σοβαρά λεφτά. Για τους άλλους δε θα βρεθούν καν αγοραστές.
Το χειμώνα να δεχτώ ότι αν φύγει ο Κάτσε, υπάρχουν αντικαταστάτες μέσα στην ομάδα. Για τον Μακ όχι. Άρα λοιπόν θα χρειαστείς κι έναν ακόμη παίκτη στη θέση του. Δεν έχει νόημα να πωληθεί. Εκτός κι αν θεωρείς ότι δεν κάνει ο Μακ.
Αυτό που θέλω να θίξω αποδεικνύεται από συγκεκριμένα δεδομένα. Πρέπει να καταλάβουμε μέχρι που φτάνει η κουβέρτα επιτέλους.
Το καλοκαίρι, ξοδέψαμε περίπου 4,5 εκατομμύρια σύνολο σε αγορές παικτών, έχοντας και 2 πωλήσεις που έφεραν γύρω στα 3 εκατομμύρια.
Για να φέρουμε 3-4 ποιοτικούς παίκτες το ξαναλέω απαιτούνται ΜΟΝΟ για αγορές πάνω από 5-6 εκατομμύρια. Και πάλι έχω τις επιφυλάξεις μου. Το ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο είναι κάθε μέρα που περνάει ανοδικό. Το 1-1,5 εκατομμύριο είναι σπόρια στην προηγμένη Ευρώπη.
Η Μπριζ για παράδειγμα μια μικρή ομάδα για το ευρωπαϊκό στερέωμα (βαριά βαριά μικρομεσαία) ξόδεψε περίπου 12 εκατομμύρια ΜΟΝΟ σε αγορές το καλοκαίρι έχοντας άλλα τόσα έσοδα από πωλήσεις 3 παικτών.
Όταν φτάσουμε σ' αυτά τα νούμερα, ελάτε να ξανασυζητήσουμε.
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

Μα δεν λέω κάτι το παράλογο. Παίχτες υπάρχουν, κορυφαίο αθλητικό διευθυντή έχουμε, λεφτά βάζει ο Ιβάν (είπε θα φέρει και άλλον Μπερμέτοβ) οπότε όσα έγραψα είναι εφικτα
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Δεν υποστηρίζω ότι λες κάτι παράλογο. Απλά αυτό που επισημαίνω είναι πως αυτό που γράφεις είναι εφικτό ΕΦΟΣΟΝ γίνει οικονομική υπέρβαση. Τόσο απλά.
Προσωπικά εγώ είμαι πάντα υπέρ της αγοράς της Λατινικής Αμερικής. Υπάρχουν διαμάντια εκεί και πάνω σ' αυτή την αγορά έχτισαν ομάδες όλες οι καλές Ρωσο-Ουκρανικές ομάδες. Αλλά όταν βλέπω τα ποσά που απαιτούνται για να πάρεις αληθινά ταλέντα από αυτές τις χώρες τότε αλλάζω πλευρό.
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Και με τα λεφτά πάντως που ξοδεύει ο ΠΑΟΚ θα μπορούσαν να βρεθούν καλύτεροι παίκτες, απλά υπάρχει υποτυπώδες σκάουτινγκ και έλλειψη γνώσης φτηνώτερων ποδοσφαιρικών αγορών.
Μπορεί να είναι πχ δουλειά του προηγούμενου αλλά αλίμονο να μην υπάρχει καλύτερος - και πιο νεος - στόπερ για το επίπεδο που θέλει ο ΠΑΟΚ με τα λεφτά που παίρνει ο Κόστα. 3 χρόνια τώρα ψάχνουμε και δεν τον βρίσκουμε, έχω καταντήσει ανέκδοτο.
Παίκτες να έρχονται για ένα εξάμηνο από το Ρωσικό πρωτάθλημα και μετά να φεύγουν, δανεικοί που έρχονται γιατί δεν υπολογίζονται καθόλου από τις ομάδες τους. Κι έτσι περσασαν τρία χρόνια.
Φέτος επειδή άλλαξε αυτή η τακτική νομίζαν κάποιοι ότι θα πιάσουμε λαβράκια. Θέλει πολύ ψάξιμο ακόμα.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Όλα αυτά που γράφεις είναι σωστά. Σε ένα έχω ενστάσεις. Με τα λεφτά που παίρνει ο Κόστα όντως βρίσκεις νεότερο και καλύτερο, αλλά τώρα τον Γενάρη δε βρίσκεις ελεύθερο. Άρα θες άλλα τόσα για αγορά.
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

Είμαστε όλοι επιφυλακτικοί με την αγορά παιχτών, γιατί είδαμε τρελή σπατάλη για λάθος επιλογές τα προηγούμενα χρόνια. Πλέον όμως έχουμε έναν άνθρωπο που γνωρίζει πως χτίζονται οι μεγάλες ομάδες. Υπέρβαση με μέτρο, είναι επένδυση για το μέλλον. Είδαμε τις αγορές που έκανε ο Άρνεσεν το καλοκαίρι, πιστεύω θα ακολουθήσουν και άλλες παρόμοιες τώρα τον Ιανουάριο, στο ίδιο μοτίβο, πουλάω-φέρνω, ταλέντα. Αλλά χρειάζονται και οι έτοιμοι παίχτες, αν μπούμε ομίλους τσου λου, γίνεται η απόσβεση. Συμφωνώ ότι η λατινική Αμερική έχει πολύ ταλέντο, και δεν είμαι αντίθετος να δόσουμε 1-1,5 εκ για κάποιον παίχτη στα 20-22, όπως κάναμε πχ για Τσιριμοτ
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

μιας και είπαμε λατινική Αμερική

http://www.paokmania.gr/stiles/mme/9421 ... o-lino-pic
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

spyretto έγραψε:Και με τα λεφτά πάντως που ξοδεύει ο ΠΑΟΚ θα μπορούσαν να βρεθούν καλύτεροι παίκτες, απλά υπάρχει υποτυπώδες σκάουτινγκ και έλλειψη γνώσης φτηνώτερων ποδοσφαιρικών αγορών.
Μπορεί να είναι πχ δουλειά του προηγούμενου αλλά αλίμονο να μην υπάρχει καλύτερος - και πιο νεος - στόπερ για το επίπεδο που θέλει ο ΠΑΟΚ με τα λεφτά που παίρνει ο Κόστα. 3 χρόνια τώρα ψάχνουμε και δεν τον βρίσκουμε, έχω καταντήσει ανέκδοτο.
Παίκτες να έρχονται για ένα εξάμηνο από το Ρωσικό πρωτάθλημα και μετά να φεύγουν, δανεικοί που έρχονται γιατί δεν υπολογίζονται καθόλου από τις ομάδες τους. Κι έτσι περσασαν τρία χρόνια.
Φέτος επειδή άλλαξε αυτή η τακτική νομίζαν κάποιοι ότι θα πιάσουμε λαβράκια. Θέλει πολύ ψάξιμο ακόμα.
ε ναι... τι να ξερει απο σκαουτινγκ ο φρανκ
εξαλλου ειναι γνωστο οτι δεν εχει γνωση της αγορας
ρε τι διαβαζουμε :roll: :roll: :roll:

μαλλον δεν εχετε καταλαβει οτι ο ΠΑΟΚ δεν αποτελει καν επιλογη για παικτες που εχουν προοπτικη και καποιο επιπεδο
εδω εναν τσιμιροτ απο μια καποια σαραγεβο παρακαλουσες μισο καλοκαιρι να ερθει,που να πας σε κατι πιο ποιοτικο?

οσο για τον κοστα ο οποιος σιγουρα δεν τα βγαζει τα λεφτα του (8 κατοσταρικα το χρονο) ειναι πολυ ευκολο και ωραιο να κρινουμε εκ του αποτελεσματος αλλα τα πραγματα δεν ειναι τοσο απλα.
ποιος απο ολους αυτους που κατακρινουν την μεταγραφη θα ειχε την ευκαιρια να παρει τον κοστα -εστω και στα 34 αλλα χωρις κανεναν τραυματισμο και σε απιστευτη αθλητικη κατασταση για την ηλικια του- και δεν θα τον επερνε και στην θεση του θα επερνε καποιον αγνωστο σκανδιναβο πχ?
ποιος απ ολους αυτους που κραζουν βγηκε οταν εκλεισε η μεταγραφη και ειπε ΄΄τι τον πηραν αυτον΄΄
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”