Μάλιστα!desperando έγραψε:ο σαμπο ειναι οτι πιο κοντινο στον συγχρονο μποξ
52.Erik Sabo
- ΑποστόληςΑ
- Dinos_Liverpool
Re: 52.Erik Sabo
Και γω συμφωνώ ότι έχει στοιχεία για box-to-box, αλλά μέχρι στιγμής το παιδί δεν προσφέρει τα αναμενόμενα.
Υπομονή και με αυτόν! Είπαμε, μεταβατική και αυτή η χρονιά...
Υπομονή και με αυτόν! Είπαμε, μεταβατική και αυτή η χρονιά...
Εγώ θα επιμείνω ότι στα δύο ματς που έπαιξε δεξιά απλά δεν υπήρχε. Αλλιώς Μια χαρά στοιχεία δείχνει
ΑποστόληςΑ έγραψε:Μάλιστα!desperando έγραψε:ο σαμπο ειναι οτι πιο κοντινο στον συγχρονο μποξ

pgetsos έγραψε:Εγώ θα επιμείνω ότι στα δύο ματς που έπαιξε δεξιά απλά δεν υπήρχε. Αλλιώς Μια χαρά στοιχεία δείχνει
Συγχαρητήρια για ρην προαγωγή ελπίζω υπό την ηγεσία σου να δουλεύουν τα λινκ
Θα δω τι μπορώ να κάνω για το θέμα μπας και γλυτώσει η ομάδα από τα βουντούMANIAKOS έγραψε:pgetsos έγραψε:Εγώ θα επιμείνω ότι στα δύο ματς που έπαιξε δεξιά απλά δεν υπήρχε. Αλλιώς Μια χαρά στοιχεία δείχνει
Συγχαρητήρια για ρην προαγωγή ελπίζω υπό την ηγεσία σου να δουλεύουν τα λινκ
Θα εγραφα ακριβως οτι και στο προηγουμενο μου ποστ αλλα θα μεινω απλα στο να ζητησω συγνωμη απο τον Τσουκαλα για την συγκριση.Κριμα,κριμα,κριμα,ειλικρινα δεν το περιμενα οτι θα ηταν ενα τετοιο αγγουρι που δεν στριβει με τιποτα.Ναι,ναι,ναι επαιζε αριστερα,οπως στο προηγουμενο επαιζε δεξια,οπως στο προπροηγουμενο δεν ηταν αμυντικο χαφ και και και.Το παλικαρι σε καμια δεκαρια νομιζω παιχνιδια δεν εχει ΜΙΑ ολοκληρωμενη προσπαθεια.
- theodorsalonika
για πολλοστη φορα...δωστε τον ρε παιδια στην επανωμη δανεικο...ημαρτον...πονεσαν τα ματια μας παλι

Ούτε εμένα μου αρέσει αλλά εκεί που τον βάζει ο Τούντορ να παίξει τι να κάνει ρε παιδιά?
- Steve Floros
Ρε σείς, δεν μπορώ να καταλάβω τι βλέπετε και σας αρέσει. Πραγματικά είμαι ανοικτόμυαλος και απο υπομονή άλλο τίποτα, αλλά:
- Δεν μαρκάρει καλά
- Δεν τριπλάρει καλά, δεν στρίβει καν
- Δεν τρέχει (με τη μπάλα) καλά
- Δεν πασάρει καλά (ούτε κοντά, ούτε μακριά)
- Δεν έχει γρήγορη σκέψη
- Δεν γυαλίζει το μάτι του
- Δεν είναι τσαμπουκάς, πονηρός (ποδοσφαιρικά), ''αληταράς'', ''αλάνι'', δεν σπρώχνει, δεν παθιάζεται
- Δεν έχει ιδέα τακτικής (να πάρει θέση στο χώρο)
δηλαδή επειδή είναι ψηλό κορμί, έχει διασκελισμό και βαράει δυνατό σούτ??
Παρακαλώ εξηγήστε μου, θα το δεχτώ.
Είναι δυνατόν να αναπτύξει ΟΛΑ τα παραπάνω? Προφανώς όχι. Δεν θα έπαιζε στην Ελλάδα. Ειλικρινά νομίζεται οτι θα εμφανίσει τα ΜΙΣΑ απο τα παραπάνω? Γιατί ο καλός χαφ πρέπει 3-4 πράγματα να τα κάνει ΚΑΛΑ, οχι μέτρια.
- Δεν μαρκάρει καλά
- Δεν τριπλάρει καλά, δεν στρίβει καν
- Δεν τρέχει (με τη μπάλα) καλά
- Δεν πασάρει καλά (ούτε κοντά, ούτε μακριά)
- Δεν έχει γρήγορη σκέψη
- Δεν γυαλίζει το μάτι του
- Δεν είναι τσαμπουκάς, πονηρός (ποδοσφαιρικά), ''αληταράς'', ''αλάνι'', δεν σπρώχνει, δεν παθιάζεται
- Δεν έχει ιδέα τακτικής (να πάρει θέση στο χώρο)
δηλαδή επειδή είναι ψηλό κορμί, έχει διασκελισμό και βαράει δυνατό σούτ??
Παρακαλώ εξηγήστε μου, θα το δεχτώ.
Είναι δυνατόν να αναπτύξει ΟΛΑ τα παραπάνω? Προφανώς όχι. Δεν θα έπαιζε στην Ελλάδα. Ειλικρινά νομίζεται οτι θα εμφανίσει τα ΜΙΣΑ απο τα παραπάνω? Γιατί ο καλός χαφ πρέπει 3-4 πράγματα να τα κάνει ΚΑΛΑ, οχι μέτρια.