71.Παναγιώτης Γλύκος

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
παοκαρα23

Re: 71.Παναγιώτης Γλύκος

Δημοσίευση από παοκαρα23 »

περα το οτι εξεταζουμε την ευθυνη του τερματα κι οχι "την υπαρξη η μη κλειστης γωνιας" εννοειται οτι οι γωνιες που σχηματιζονται δεν ειναι ισες.
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Παιδιά για ποδόσφαιρο μιλάμε όχι για ανωτερα μαθηματικά. Κλειστή γωνια θεωρείτε η πλευρά που ο τερματοφύλακας βρίσκετε κοντά στο δοκάρι. Σε λίγο θα ψάχνουμε αν υπάρχει κάπου στην εστία παράθυρο όταν η μπάλα πάει στο παραθυράκι.

Αν το αναλύσουμε μαθηματικά τότε έχει δίκιο ο Joshua πάντως .Αλλα μ αυτή τη λογική κλειστή είναι και η γωνια αν ο τερματοφύλακας κάθεται 1 εκατοστό από τη κέντρο της άσπρης γραμμής.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Εντάξει, ας αφήσουμε λίγο την υπερανάλυση...

Εγώ θα ήθελα να κάνει το μπλονζόν και εάν το έτρωγε, τουλάχιστον δεν θα το έτρωγε όρθιος. Τον "πάω" σαν τερματά, αλλά εδώ του ρίχνω κάποιο μερίδιο ευθύνης.

Νομίζω ότι έχουμε κουράσει λίγο το θέμα. Η ουσία είναι ότι από τη σκτφάση αυτή ουσιαστικά χάθηκε το παιχνίδι και γύρισε πάνω-κάτω η ψυχολογία που είχαμε μέχρι το λεπτό εκείνο.

Κοιτάμε τη συνέχεια, το κύπελλο, το UEFA που είναι πολύ σημαντικό για μένα και τα play off. Μεταβατική και η φετινή χρονιά...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Και γεωμετρία και γλωσσολογία(?) (μεχρι κι ο Μπαμπινιώτης μπερδευτηκε για την "κλειστη γωνια").Δεν υπαρχουμε λεμε.Τι ανοικτο πανεπιστημιο και μλκς .Απ ολα εχει το φορουμ.Μετα δε σου αρεσει κι ολας ρε Ταγμα.
Μονο μια απορια ρε παλικαρια θα τολμαγε κανεις μας να σταθει μπροστα στο Μακη το Μαναβη και να τα πει αυτα ? :lol:

Dinos_Liverpool έγραψε:Εγώ θα ήθελα να κάνει το μπλονζόν και εάν το έτρωγε, τουλάχιστον δεν θα το έτρωγε όρθιος. Τον "πάω" σαν τερματά, αλλά εδώ του ρίχνω κάποιο μερίδιο ευθύνης.
Αυτο.
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Τρώει γκολ χωρίς να πέσει στο πρώτο με την μπάλα να περνά δίπλα του.
Δίνει κόρνερ σε σουτ από κέντρο και τρώμε το δεύτερο.
Το έχω πει πολλές φορές, δεν κατέχω επιστημονικά την μπάλα,
αλλά με το φτωχό μου το μυαλό και την κοινή λογική, φταίει πολύ χτες.
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

Συνέχισε έτσι
Άβαταρ μέλους
xrictoforoc

Δημοσίευση από xrictoforoc »

Σίγουρα φταίει στα γκολ (στο δεύτερο για το κόρνερ) και σε εκείνο το τετ α τετ που δεν έλεγε να βγει ενω μπορούσε να καθαρίσει τη φάση αλλα στάθηκε τυχερός. Κρίμα γιατί αδικησε τον εαυτό του κάνοντας κατα τ αλλα πολύ καλή εμφάνιση

Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Το "κέντρο" ειπώνεται και λίγο καθ' υπερβολήν.
Είναι αιφνιδιαστικό το σουτ όντως, και καλό είναι,και αέρα έχει,
αλλά κι ο Γλύκος αντιδρά σαν να ήταν παντελώς εκτός θέσης, που δεν ήταν
Άβαταρ μέλους
kazampoukou

Δημοσίευση από kazampoukou »

simba έγραψε:Επειδη θελω ναμαι συνεπης και ακριβοδικαιος στις κρισεις μου,
μετα τα τοσα σχολια για το πρωτο γκολ, εκατσα να δω επαναληψεις της φασης και
οφειλω να πω πως αναθεωρω τα οσα ειπα χθες για 0% ευθυνη απ'την εικονα που ειχα κατα τη διαρκεια του αγωνα..

Παροτι ηταν μια φαση που προεκυψε απ'τις ολιγωριες Τζιολη-Βιτορ και υπηρχαν λιγα περιθωρια αντιδρασης γιατι ο επιθετικος ειχε φατσα στο τερμα απ'το υψος του πεναλτι και πλαγια με τον τερματα να εχει να υπερασπιστει μια ολοκληρη εστια,
ο Γλυκος φαινεται πως εχει καποια ευθυνη..
Γιατι και δεν κανει αντιθετη κινηση πραγμα που θα τον δικαιολογουσε αρκετα,
αλλα και γιατι μπορουσε να αντιδρασει καλυτερα βαση της θεσης που προλαβε να παρει, οπως ειπε και ο επιτιμος :mrgreen:
Εγώ θα ήθελα να κάνει το μπλονζόν και εάν το έτρωγε, τουλάχιστον δεν θα το έτρωγε όρθιος.
Μαλιστα, για να το προεκτεινω λιγακι χωρις να ειμαι καθολου σιγουρος οτι αυτο συνεβη,
βλεποντας τον να μην απλωνει το χερι ή να κανει μπλονζον, αλλα αντιθετως να παρακολουθει τη μπαλα,
εχω την αισθηση οτι πιστευε πως ειχε καλυψει τη γωνια και περιμενε να βγει αουτ κατι που νομιζω το χει κανει και στο παρελθον (που οντως η μπαλα βγηκε αουτ)..

Εικόνα
Εικόνα

Ωστοσο, εμμενω στην αποψη μου περι κλειστης γωνιας γενικα γιατι εμεις βλεπουμε βολικα την καταληξη της φασης κ λεμε ε το μλκ το φαγε στην κλειστη γωνια..
Τη μοναδικη φορα που θα κραξω τερματα για "κλειστη γωνια" ειναι οταν ο επιθετικος ειναι τοσο πλαγια που η μοναδικη του επιλογη ειναι να το βαλει απ'τη χαραμαδα και τα καταφερνει οπως πχ στη φαση του ιντεγιε στο Ζαγκρεμπ..

Ωστοσο μου φαινονται αστεια τα περι ευθυνης ενος τερματα που βγαζει τη μπαλα κορνερ αντιδρωντας σε ενα αιφνιδιαστικο μπουμι απτα 25 το πολυ 30 μετρα (και οχι 40 οπως γραφτηκε αφου 52 ειναι το μισο γηπεδο) με αερα..

Εικόνα

Μετριο συνολικα παιχνιδι συνυπολογιζοντας τις σωστοτατες εξοδους αλλα και τα 2 λαθη που ειχα ανεφερει
1 που μετα απο κορνερ δικο μας και ολοι ειναι ψηλα, η μπαλα φτανει στα ποδια του και αντι να περιμενει λιγακι ή να τη στελει βαθια μεσα, αυτος βιαζεται και τη στελενει χαμηλά στο κεντρο με κινδυνο να φαμε κοντρα..
Και 2ο στη φαση που την εστειλε πανω στο γιαννου..
Χωρις να ειμαι ξαδερφος του Γλυκου αλλα ουτε και ο Μπουφον... :lol: θα προσπαθησω να σας γραψω 2 λογια ...καταρχας θεωρω ευστοχα τα σχολια σου φιλε Σιμπα...και εχουμε και λεμε. Στο 1ο γκολ νομιζω οτι το σουτ του Τριπολιτσιωτη πιανει τον Γλυκο στον βηματισμο επανω...οπερ και σημαινει, οποιαδηποτε αντιδραση του τερματα καθισταται απο ΠΟΛΥ δυσκολη εως ΑΔΥΝΑΤΗ . Να γνωριζετε οτι οι δυσκολοτερες καταστασεις για τον τερματα ειναι, η αλλαγη πορειας της μπαλας-και ας πηγαινει και αργα η τελευταια- και το να σε βρει πανω στον βηματισμο...! Περναμε στο επιμαχο σουτ που φερνει και το 2ο γκολ...Ειναι ενα πολυ δυσκολο σουτ απο τα 30 μετρα-συν, πλην 2 μετρα-. Τα στοιχεια που το καθιστουν δυσκολο ειναι2. Πρωτον, ειναι δυνατο και κυριως κυματιστο, δηλαδη στην πορεια του εως να φτασει κοντα στον Γλυκο εχει αυξομειωσεις υψομετρικες, ολιγων εκατοστων βεβαιως, αλλα ειναι επαρκεις για να δυσκολεψουν κατα πολυ την σωστη αντιδραση του τερματα. Δευτερο στοιχειο ειναι οτι οταν φτανει κοντα στον Γλυκο η μπαλα σκαει ακριβως στην ιδια ευθεια με το σωμα του, στα δεξια του, και πρεπει να ειναι απολυτα ακριβης και συνχρονισμενος με την επαφη της μπαλας στην γη. Δηλαδη σαν να κανει σουτ-σκρομπ αλλα με τα χερια πεφτοντας στην μια η" στην αλλη πλευρα. Πιστεψτε με, ειναι απο τις δυσκολοτερες επεμβασεις που μπορει να καταφερει οποιοσδηποτε τερματοφυλακας .
Άβαταρ μέλους
kazampoukou

Δημοσίευση από kazampoukou »

... Επισης ,η κλειστη γωνια πολλες φορες ειναι πιο δυσκολη απο οτι η ανοιχτη...
bizna4

Δημοσίευση από bizna4 »

Τι είστε εσείς ρε παιδιά?Ούτε στη δουλειά δεν μπορούμε να πάμε,μέχρι να γυρίσω με τρελάνατε στην ειρωνία ρε ρεμάλια! :P
Λοιπόν,αρχικά για να μην ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε,από wiki :
Η διχοτόμος ευθεία ή απλά διχοτόμος μιας γωνίας στην ευκλείδεια γεωμετρία είναι μια ημιευθεία που ξεκινά από την κορυφή της γωνίας, βρίσκεται στο εσωτερικό της και την χωρίζει σε δύο ίσες γωνίες.
Αυτό για το joshua που έμπλεξε παραπληρωματικές,οξείες και δε συμμαζεύεται...

Κατά δεύτερον,δεν χρησιμοποιώ δικές μου απόψεις,ούτε τα κατεβάζω από το μυαλό μου αυτά που λέω.Τι είπε ο Σαργκάνης μετέφερα.Κι εγώ όταν το άκουσα μου φάνηκε περίεργο γιατί τα είχα τελείως διαφορετικά στο μυαλό μου,όπως κι εσείς.Απλά με το που το άκουσα,το έψαξα.Δεν άρχισα να ειρωνεύομαι τον Σαργκάνη και άτομα σε forum.Με ένα τελείως πρόχειρο γκουγκλάρισμα πχ,βρίσκεις κάτι τέτοιο:
http://www.seriousgoalkeeping.net/Tacti ... ePlay.aspx
και διαπιστώνεις πως ο Σαργκάνης μάλλον έχει δίκιο...

Ειρήνη παιδιά!Την Πέμπτη θα πάρουμε διπλάρα με το Γλύκο να πιάνει μέχρι και παιδί!
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Γίνεται να κάνουμε αλλαγές στον τέρμα, όπως στο χάντμπολ;
Στην ροή αγώνα ο Ολσεν και στα στημένα τον γλύκο.

Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

τσιριγώτης έγραψε:Συνέχισε έτσι
Τι θα γίνει, Τσιριγώτη, με την ειρωνεία; Μήπως έκανε καμία καταπληκτική εμφάνιση προχθές και θες να συνεχίσει έτσι;

Γιατί δεν μπορείς να γράφεις χωρίς να ειρωνεύεσαι; Είναι τόσο δύσκολο;
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

Dinos_Liverpool έγραψε:
τσιριγώτης έγραψε:Συνέχισε έτσι
Τι θα γίνει, Τσιριγώτη, με την ειρωνεία; Μήπως έκανε καμία καταπληκτική εμφάνιση προχθές και θες να συνεχίσει έτσι;

Γιατί δεν μπορείς να γράφεις χωρίς να ειρωνεύεσαι; Είναι τόσο δύσκολο;
Καλημέρα, πραγματικά πες μου τι σε πειράζει κ έχει φάει κόλλημα με την πάρτη μου. .Πες μου
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Ναι, έχω φάει!

Θα ήθελα - γενικά μιλάω και όχι τώρα για τον Γλύκο - να αλλάξεις τροπάριο, να μην προκαλείς συνοπαδούς μας και να ειρωνεύεσαι λιγότερο.

Εκτιμώ το γεγονός ότι είσαι από μακριά, από τα υπέροχα Κύθηρα, αλλά και συ θα πρέπει να καταλάβεις ότι το στυλ που έχεις υιοθετήσει για να γράφεις τη γνώμη σου είναι προκλητικό πολλάκις και εκνευριστικό.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”