Αστ. Τρίπολης-Π.Α.Ο.Κ. 2-1 MVP, σχολια και παραλειπόμενα
Re: Αστ. Τρίπολης-Π.Α.Ο.Κ. 2-1 MVP, σχολια και παραλειπόμενα
μωρε ας ειχε την ΕΠΟ ο ΠΑΟΚ και θα βλεπαμε πως η ηττοπαθεια θα γινοταν πνευμα νικητη κι οι 14 βαθμοι θα ταν 24..
σωστο και αυτο αλλα δεν ειναι μονο αυτο..
παρολα αυτα μεγαλη αηδια αυτο το σωματειο εμετος και ολα αυτα τα ανθρωπακια τυπου μητσιου..
παρολα αυτα μεγαλη αηδια αυτο το σωματειο εμετος και ολα αυτα τα ανθρωπακια τυπου μητσιου..
αν το καλοσκεφτεις ομως ετσι οι αλλοι ξεπερναν τις δικες τους κρισεις κι ετσι εμεις γινομαστε με το παραμικρο ταναπου..
καθομουν χθες και σκεφτομουν την διαιτησια φετος..πεναλτι με την Ξανθη δεν μας δοθηκε,πεναλτι στο 1-0 με τα Γιαννενα,επιθετικο φαουλ που δεν δοθηκε στο γκολ του Ηρακλη σημαινουν στη χειροτερη 6 βαθμους ακομα..
σκεψου ποσο διαφορετικα θα μιλουσαμε αν σε μια μεταβατικη χρονια που δημιουργειται μια καινουρια ομαδα ειχαμε 20
βαθμους σε 9 αγωνες και μαλιστα με αρκετα δυσκολο προγραμμα..
καθομουν χθες και σκεφτομουν την διαιτησια φετος..πεναλτι με την Ξανθη δεν μας δοθηκε,πεναλτι στο 1-0 με τα Γιαννενα,επιθετικο φαουλ που δεν δοθηκε στο γκολ του Ηρακλη σημαινουν στη χειροτερη 6 βαθμους ακομα..
σκεψου ποσο διαφορετικα θα μιλουσαμε αν σε μια μεταβατικη χρονια που δημιουργειται μια καινουρια ομαδα ειχαμε 20
Πολλές οι δικαιολογίες, όπως και να χει ότι έγινε έγινε και τώρα έχουμε την δυνατότητα να πάρουμε στα επόμενα 6 παιγνίδια πρωταθλήματος 6 νίκες, αλλά στα εκτός έδρας τον φοβάμαι τον ΠΑΟΚ.
Πες τα!παοκαρα23 έγραψε:αν το καλοσκεφτεις ομως ετσι οι αλλοι ξεπερναν τις δικες τους κρισεις κι ετσι εμεις γινομαστε με το παραμικρο ταναπου..
Και εμεις με το παραμικρο στη μιρλα...
Τοση μιρλα, ουτε απο βαζελους δεν εχω ακουσει.
τα λεω ρε Ικαριωτη αλλα μου γραφουν για δικαιολογιες..
Μπορούν και οι άλλοι να επικαλεστούν το πέναλτι του Κάτσε στην κούλα και το πέναλτι στον βάζελο...
Αν περιμένεις να πάρεις σφυρίγμα στο τελευταίο λεπτό για να κερδίσεις πχ το ματς με τον Ηρακλή που το χεις στο τσεπάκι σου τότε κάτι δεν πάει καλά. Το ίδιο και με την Ξάνθη.
Αν περιμένεις να πάρεις σφυρίγμα στο τελευταίο λεπτό για να κερδίσεις πχ το ματς με τον Ηρακλή που το χεις στο τσεπάκι σου τότε κάτι δεν πάει καλά. Το ίδιο και με την Ξάνθη.
- paokovios1974
ΑΝ φταιω εγω,μη σωσει να ξαναδω ΠΑΟΚ,μια ζωη ραδιο.Kostomanolis έγραψε:Αδερφε φιλικα, αν σου ξανατυχει ακου το στο ρααδιοφωνο....paokovios1974 έγραψε:Ακουγα ραδιοφωνικα το πρωτο ημιχρονο και ετρεχα σαντ ον π@στη στον περιφερειακο για να προλαβω να χαρω την ομαδα στο δευτερο ημιχρονο.
Μου ειχε δημιουργηθει η εντυπωση οτι κυριαρχουσαμε απολυτα στην τριπολη και με συνοπτικες διαδικασιες θα παιρναμε το διπλο.
Αλοιμονο ομως δεν ειμαστε ετοιμοι ακομα για κατι τετοιο...
:D:D:D:D
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ...
Απο τη αλλη ομως,εχω γυρισει πολλα παιχνιδια

- Aureliano Buendia
Αυτή η ομάδα ειλικρινά δεν παύει να με εκπλήσσει.
Και δεν μιλάω για ότι φάγαμε ανατροπή. Αυτό μπορεί να συμβεί.
Ούτε υποστηρίζω αυτό το ανεκδιήγητο "κάναμε μάγκες τα χωριά πάλι".
Μου φαίνεται ανήκουστο από οπαδούς του ΠΑΟΚ να μιλούν απαξιωτικά για αντιπάλους,
ιδίως όταν αυτός ο αντίπαλος τα τελευταία χρόνια ειδικεύεται στο να μας κάνει κηδείες.
Μιλάω για την απορία μου το πώς είναι δυνατόν μία ομάδα που κυριαρχεί στο α' μέρος,
που είναι η εξ ορισμού μεγαλύτερη εκ των δύο ομάδων, που προέρχεται από αεράτη νίκη σε ντέρμπι,
όχι να δέχεται ανατροπή στο β' μέρος, αλλά να εμφανίζει σημάδια πλήρους αποσύνθεσης και σκορποχωριού.
Ειλικρινά, η ήττα λίγη σημασία θα έχει (μάλλον)
Το θέμα είναι να είμαστε τέλεια στα πλέι οφ και να χτίσουμε κάτι καλό.
Το χτίσιμο λοιπόν είναι το θέμα μας κι εκεί μπερδεύομαι.
Διότι όταν βάζουμε την μπάλα κάτω και παίζουμε, δείχνουμε ότι χτίζεται κάτι καλό.
Αλλά η εικόνα τσίρκου στο χθεσινό β' ημίχρονο, ο τραγέλαφος με τον Ηρακλή,
τα άπειρα δείγματα ατομιστίας και τα άπειρα αστεία γκολ που τρώμε, δείχνουν το αντίθετο.
Πρέπει επιτέλους να γίνουμε μεγάλη ομάδα και να μην διαλυόμαστε έτσι.
Δεν εννοώ να μην χάνουμε ποτέ, όπως ο δαφνομπουκωμένος, αυτό είναι παρά φύσιν,
εννοώ να μην διαλυόμαστε αγωνιστικά, ψυχολογικά και εξωαγωνιστικά κάθε 3 και λίγο.
Στα αμιγώς αγωνιστικά κι ατομικά, η γνώμη μου είναι πάγια.
Η άμυνά μας είναι κατώτερη των φετινών προσδοκιών μας και χρειάζεται άμεσες αλλαγές.
Και δεν μιλάω για ότι φάγαμε ανατροπή. Αυτό μπορεί να συμβεί.
Ούτε υποστηρίζω αυτό το ανεκδιήγητο "κάναμε μάγκες τα χωριά πάλι".
Μου φαίνεται ανήκουστο από οπαδούς του ΠΑΟΚ να μιλούν απαξιωτικά για αντιπάλους,
ιδίως όταν αυτός ο αντίπαλος τα τελευταία χρόνια ειδικεύεται στο να μας κάνει κηδείες.
Μιλάω για την απορία μου το πώς είναι δυνατόν μία ομάδα που κυριαρχεί στο α' μέρος,
που είναι η εξ ορισμού μεγαλύτερη εκ των δύο ομάδων, που προέρχεται από αεράτη νίκη σε ντέρμπι,
όχι να δέχεται ανατροπή στο β' μέρος, αλλά να εμφανίζει σημάδια πλήρους αποσύνθεσης και σκορποχωριού.
Ειλικρινά, η ήττα λίγη σημασία θα έχει (μάλλον)
Το θέμα είναι να είμαστε τέλεια στα πλέι οφ και να χτίσουμε κάτι καλό.
Το χτίσιμο λοιπόν είναι το θέμα μας κι εκεί μπερδεύομαι.
Διότι όταν βάζουμε την μπάλα κάτω και παίζουμε, δείχνουμε ότι χτίζεται κάτι καλό.
Αλλά η εικόνα τσίρκου στο χθεσινό β' ημίχρονο, ο τραγέλαφος με τον Ηρακλή,
τα άπειρα δείγματα ατομιστίας και τα άπειρα αστεία γκολ που τρώμε, δείχνουν το αντίθετο.
Πρέπει επιτέλους να γίνουμε μεγάλη ομάδα και να μην διαλυόμαστε έτσι.
Δεν εννοώ να μην χάνουμε ποτέ, όπως ο δαφνομπουκωμένος, αυτό είναι παρά φύσιν,
εννοώ να μην διαλυόμαστε αγωνιστικά, ψυχολογικά και εξωαγωνιστικά κάθε 3 και λίγο.
Στα αμιγώς αγωνιστικά κι ατομικά, η γνώμη μου είναι πάγια.
Η άμυνά μας είναι κατώτερη των φετινών προσδοκιών μας και χρειάζεται άμεσες αλλαγές.
-
Η ήττα έχει ονοματεπωνυμο :ιγκορ τουντορ
Αδερφε Aureliano, θα διαφωνησω με το οτι η ομαδα
ειχαμε ενα αρκετα καλο 15λεπτο με αποκορυφωμα τις ευκαιριες του Γκαρι και του Μακ (2), που ανετα θα μπορουσαμε να κανουμε το 1-2..
Ωστοσο, μετα την ευκαιρια του Μακ στο 75' που ηταν καθοριστικη, επεσε η ψυχολογια των παικτων και με την εισοδο μασα (που δεν ειχε απαντηση με εισοδο χαριση πχ) δεχθηκαμε πιεση και ηρθε το 2ο γκολ απο ακομα μια ολιγωρια σε στημενο...
Τα σημαδια που λες μονο τοτε εκαναν την εμφανιση τους, με καταρρακωμενη την ψυχολογια των παικτων βλεποντας οτι παρα την καλη εμφανιση, ακομα ενα παιχνιδι χανεται στις λεπτομερειες και στα λαθη, με κουρασμενους τζιολη-γκολασα-γκαρι-πελκα και χωρις ιδιαιτερη βοηθεια απο παγκο..
Ο αγωνας για οποιον (μαζοχα
) ενδιαφερεται
https://m.vk.com/video-4524510_17148657 ... 24510_1806
https://m.vk.com/video-4524510_17148661 ... 24510_1807
Περα απο τα μεγαλα αν και ανουσια διαστηματα κατοχης και πιεσης στο Β',εμφανισε σημάδια πλήρους αποσύνθεσης και σκορποχωριού στο β'
ειχαμε ενα αρκετα καλο 15λεπτο με αποκορυφωμα τις ευκαιριες του Γκαρι και του Μακ (2), που ανετα θα μπορουσαμε να κανουμε το 1-2..
Ωστοσο, μετα την ευκαιρια του Μακ στο 75' που ηταν καθοριστικη, επεσε η ψυχολογια των παικτων και με την εισοδο μασα (που δεν ειχε απαντηση με εισοδο χαριση πχ) δεχθηκαμε πιεση και ηρθε το 2ο γκολ απο ακομα μια ολιγωρια σε στημενο...
Τα σημαδια που λες μονο τοτε εκαναν την εμφανιση τους, με καταρρακωμενη την ψυχολογια των παικτων βλεποντας οτι παρα την καλη εμφανιση, ακομα ενα παιχνιδι χανεται στις λεπτομερειες και στα λαθη, με κουρασμενους τζιολη-γκολασα-γκαρι-πελκα και χωρις ιδιαιτερη βοηθεια απο παγκο..
Ο αγωνας για οποιον (μαζοχα

https://m.vk.com/video-4524510_17148657 ... 24510_1806
https://m.vk.com/video-4524510_17148661 ... 24510_1807
- Kostomanolis
Ενταξει, ελλειψει επαρκων αποδειξεων αθωος ο κατηγορουμενος!:Dpaokovios1974 έγραψε:ΑΝ φταιω εγω,μη σωσει να ξαναδω ΠΑΟΚ,μια ζωη ραδιο.Kostomanolis έγραψε:Αδερφε φιλικα, αν σου ξανατυχει ακου το στο ρααδιοφωνο....paokovios1974 έγραψε:Ακουγα ραδιοφωνικα το πρωτο ημιχρονο και ετρεχα σαντ ον π@στη στον περιφερειακο για να προλαβω να χαρω την ομαδα στο δευτερο ημιχρονο.
Μου ειχε δημιουργηθει η εντυπωση οτι κυριαρχουσαμε απολυτα στην τριπολη και με συνοπτικες διαδικασιες θα παιρναμε το διπλο.
Αλοιμονο ομως δεν ειμαστε ετοιμοι ακομα για κατι τετοιο...
:D:D:D:D
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ...
Απο τη αλλη ομως,εχω γυρισει πολλα παιχνιδια
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ...
Και γω ειπα αν δεν εχει λινκ θα χασουμε το παίρνω πανω μου εγω και ο τουντορ φταιμε
- Aureliano Buendia
Αδερφέ Simba,simba έγραψε:Αδερφε Aureliano, θα διαφωνησω με το οτι η ομαδαΠερα απο τα μεγαλα αν και ανουσια διαστηματα κατοχης και πιεσης στο Β',εμφανισε σημάδια πλήρους αποσύνθεσης και σκορποχωριού στο β'
Από τις δικές μας ευκαιρίες δεν θωρώ καμία ακριβώς κλασική, ενώ ο Αστέρας έχασε την απίστευη ευκαιρία με τον Παπαδόπουλο, σε μία ακόμη τραγελαφική δική μας αμυντική συμπεριφορά. Επίσης, θεωρώ αδιανόητη την εικόνα του τελευταίου δεκαπενταλέπτου. Εκεί φορτσάρεις ως καλύτερη ομάδα που είσαι και πας να πάρεις το ματς δεν μοιρολογείς που είναι 1-1 και καταλήγεις να το χάνεις κιόλας. Καλά, για μετά το 2-1, τα λόγια είναι περιττά. Ξάφνου, η φανερά καλύτερη εκ των 2 ομάδων θα μπορούσε να φάει 3 και 4 γκολ. Δεν νοούνται τέτοιες συμπεριφορές αν θέλουμε κάποτε να χτυπήσουμε στ' αλήθεια (κι όχι φαντασιακά) πρωτάθλημα. Πρέπει να κοπούν. Αυτό με τρελαίνει από το χτεσινό ματς, όχι η ήττα.