Παράπονα για το Paokmania

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για την ιστοσελίδα...
gcool1

Δημοσίευση από gcool1 »

Γνωμη δικη ειναι οτι ο Πορτογαλος εκανε πολυ καλα και αποφασισε να μη χρησιμοποιησει το Δαρλα κοντρα στο γαυρο.Οχι γιατι τα ματς με Λαρισα και Θρασυβουλο ειναι πιο σημντικα αλλα για καθαρα αγωνιστικους λογους.Με την απουσια του Δαρλα,θα μετατοπιστει στο αριστερο ακρο της αμυνας ο Σναουτσερ ο οποιος ειναι πολυ καλυτερος στα αμυντικα του καθηκοντα και θα εχει προσωπικο του αντιπαλο το Γκαλετι που ειναι ο πιο επικινδυνος παικτης του γαυρου.Δεξι μπακ θα παιξει κατα πασα πιθανοτητα ο Αραμπατζης για τον οποιο πιστευω οτι ηρθε η ωρα του στο καταλληλο ματς.Στη δεξια πτερυγα ο Αραμπατζης θα αντιμετωπισει τον Λετο και τον Ντομι οι οποιοι ουτε γρηγοροι ειναι ουτε καλοι αμυντικοι.Αν συνυπολογισουμε σε αυτο το γεγονος οτι ο ΠΑΟΚ επιτιθεται απο δεξια κυριως με Σερτζιο,ειναι ολοφανερο οτι ο Πορτογαλος εχει πλανο να χτυπησει το ματς και θα το κανει .Αρκει βεβαια να του το επιτρεψουν.

Υ.Γ. Η ασκοπη και αστοχη κριτικη στο Σαντος εχει κουρασει πλεον.Ας βρει αλλο θεμα οποιος θελει να πρωτοτυπησει και νατο παιξει Παοκαρχης.
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Τι εγινε σημερα παλι εδω μεσα ???? Τωρα μολις μπηκα μεσα...το πρωι ως τις 11 ηταν ολα μια χαρα... Δεν καταλαβαινω τιποτε απο ολα οσα γραφετε, το κυριο σχολιο στην αρχικη σελιδα, ειναι αλλαγμενο προφανως... Τι παθατε ολοι σας και τα βαζετε με το Μηχανικο ???

Θα ενημερωθω και θα επανελθω...

Ψυχραιμια παιδια, να δουμε τι θα γινει...

Παντως οτι κι αν συνεβει, κανεις μας εδω μεσα δεν ειναι περισσοτερο ή λογοτερο ΠΑΟΚτσης οποια γνωμη κι αν εκφραζει, αρκει να βασιζετε σε λογικα επιχειρηματα !!! Και βρισιδια και κλοτσιδια εδω δεν εχει για κανενα, οπως και να λεγετε !!! Σοβαρα και πολιτισμενα !!!
teacher

Δημοσίευση από teacher »

Μεγάλη αναστάτωση , με λόγο ασφαλώς σοβαρότατο. Τα γραπτά όλων των αρθρογράφων, είτε είναι admin, είτε απλά μέλη που έχουν την καλή διάθεση και στέλνουν κείμενα , πρέπει να γράφονται στο forum , εφόσον αντιπροσωπεύουν προσωπικές θέσεις και απόψεις. Όλες οι διαμαρτυρίες που ακούστηκαν είναι δικαιολογημένες κατά τη γνώμη μου. Δεν επικροτώ όμως όσους μπαίνουν και βρίζουν ή έρχονται σε έντονες αντιπαραθέσεις με άλλα μέλη. Το Paokmania είναι το διαδικτυακό σπίτι όλων μας και κανείς δεν θέλει να τον βρίζουν στο σπίτι του....
gpaok

Δημοσίευση από gpaok »

Ετσι για αλλαγη...ΦΟΡΤΣΑ ΠΑΟΚΑΡΑ οε οε οε....πείτε ρε καμια καλη κουβεντα...χαρειτε λιγο ρεεεεεεεεε...ντερμπι ΚΟΡΥΦΗΣ παιζεις ρε Παοκι την Κυριακη!! Την 10η αγωνιστικη....ποσα χρόνια είχες να νοιώσεις ετσι?Εγω τριανταρης είμαι και δυσκολευομαι να θυμηθω.Και ασχοόυμαστε με...το Δαρλα!!Αφηστε ρε ήσυχο το Σαντος και την ομάδα να δουλεψει....Αφου αποδίδει η δουλεια τους ρε και το βλέπετε...
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Το θεμα πρεπει να κλεισει καπου εδω...

Δοθηκαν οι απαραιτητες εξηγησεις απο τα υπευθυνα μελη και επισης διορθωθηκαν τα κειμενα...

Μη το εκτεινουμε πλεον !!!
Άβαταρ μέλους
kostask4

Δημοσίευση από kostask4 »

VAGGT καταρχην ανέφερα ότι έγραφα ένα τέταρτο αλλά το κείμενο δεν περιείχε βρισιές. Θα ήταν το πρώτο μου ποστ πάνω στο θέμα που δημιουργήθηκε και μετά βλέπω οτι κλειδώθηκε. Έκανα δηλαδή τζάμπα κόπο. Αν θες ψάξε να δεις τα ποστ μου συνολικά αν περιέχουν βρισιες. Απλως λέω οτι είναι σοβαροφανεια να μη λες τη λεξη μ@λ@κ@ς τη στιγμη που την ακους πανω απο 10 φορες την ημερα.

Επίσης δεν πήρα χαμπάρι αν σβήστηκαν τα σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο την επόμενη μέρα. Τη μέρα που μπήκα στο σαιτ, μετά το ματς με τον Ηρακλή τα περισσότερα είχαν βρισιες. Δεν προκαλώ εντυπώσεις.

Και καταρχην τι μας ηρθες 2 ωρες μετα να μας κανεις quote τι γραψαμε? Τι εισαι, δασκαλος? Πηρα καλό βαθμό δάσκαλε? Το υφάκι σου δε μ'άρεσει καθόλου. Δεν εκφέρεις αποψη, απλως κρίνεις τι έγραψα. Αντι αυτου φρόντισε να μην ξαναγίνουν παρεξηγησεις και ασε εμενα.
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

Τι εγινε εδω ρε ντερβισια ?

Ηρεμια να ουμ !! :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
thanasisp04

Δημοσίευση από thanasisp04 »

λοιπον παιδια για χαλαρωστε λιγο.
οι αντμινς δε μπορουν να ειναι 24 ωρες πανω στο σαιτ.
καλως η κακως ειναι υποθεση λιγων ατομων το τι αρθρο θα μπει στην κεντρικη σελιδα. δεν μπορει καποιος πριν αρχισει να γραφει να παιρνει 10000 τηλεφωνα ουτε να στελνει 10000 εμαιλς για να ρωτησει.
οποιος διαφωνει γραφει την αποψη του απο κατω ομορφα και ωραια και τελος.
βρισιες και χαρακτηρισμοι δεν επιτρεπονται καθολου οχι γιατι εμεις δεν βριζουμε αλλα γιατι τα στρουμφακια ειναι παντου.

και τελος μη μου πει κανεις οτι στο ακουσμα οτι βασικος μας παιχτης θα απουσιασει απο αυτο το ματς απο επιλογη της ομαδας δεν ξενερωσε η δεν προβληματιστηκε.
την χρονια με σικαμπαλα και κωσταντινιδη ουτε οι βαθμοι μας ειναι αυτοι που σε ερχονται πρωτοι στο μυαλο ουτε οι αγωνες με λαρισα και σκουλικι.
πρωτα σου ερχετε η γκαβλα για το 1-2 στο τηγανι και η εφημεριδα της επομενης μερας που εγραφε για σαδιστες.

ΣΑΝΤΟΣ ΓΕΡΑ
Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ
Άβαταρ μέλους
steliospaoknikaia

Δημοσίευση από steliospaoknikaia »

Το μεγαλύτερο λάθος του στάλιον - δεν το ξέρω το παιδί και υποθέτω έγινε εν βρασμό - ήταν να κλείσει το τόπικ που αφορούσε σχολιασμό - κριτική άρθρων, δηλαδή αν κάτσεις να σκεφτείς τι παίχτηκε αφινιάζεις, αλλά ντάξει στην τελική ένα φόρουμ είναι δεν θα πεθάνουμε κι'όλας (εγώ προσωπικά).
Τώρα για τις διαγραφές, είναι άκυρο και άτοπο να μην υπάρχουν προειδοποιήσεις και ποινές πριν την ολική διαγραφή, πλην ελαχίστων περιπτόσεων.
Άβαταρ μέλους
aspromauri

Re: ΠΡΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΑΛΛΙΟΝ

Δημοσίευση από aspromauri »

diniko80 έγραψε:Το Paokmania πέρυσι όταν όλοι ζητούσαν το κεφάλι του Σάντος, στήριξε τον προπονητή του ΠΑΟΚ -και κατηγορήθηκε γι’ αυτό- αλλά τη δεδομένη απόφαση τη θεωρεί λανθασμένη και δε φοβόμασταν ποτέ και ούτε φοβόμαστε να γράφουμε πάντα αυτό που νιώθουμε».
Άραγε τότε η athlitiki.gr ανέφερε σε κάποιο άρθρο της την στήριξη στον προπονητή μας ή ανέφερε μόνο τις αρνητηκές κριτικές προς Σάντος??????????
Άβαταρ μέλους
aspromauri

Δημοσίευση από aspromauri »

Το θέμα ... όπως το νοιώθω εγώ diniko, αν μου το επιτρέπεις ... είναι ότι πάντα βγαίνουν προς τα έξω αυτά που συμφέρουν κάποιους.

Εγώ δεν θα "σταυρώσω" έναν αδελφό μου ο οποίος μπορεί να έκανε κάτι με το οποίο και εγω διαφώνω, τον αδελφό μου θα τον στηρίξω και θα εναντιωθώ με όποιους πάνε να το εκμεταλλευτούν.-
Άβαταρ μέλους
steliospaoknikaia

Δημοσίευση από steliospaoknikaia »

Το μόνο σίγουρο ήταν οτι θα βγει προς τα έξω, γι'αυτό κ έγινε ο χαμός, επειδή δημιουργούμε κλίμα μόνοι μας..
Πέρα από αυτό, μερικοί, πριν δημοσιεύσουν κάτι που το βλέπει πολυς κόσμος καλό είναι να ενημερώνονται λιγάκι..
Το οτί ο Δάρλας ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, ο Σάντος δεν θα το ήξερε;;
Γι'αυτό μερικοί πριν δουν δαίμονες καλό είναι να το ψάχνουν το πράμα.
Όλοι μας θα θέλαμε να παίξει και ο Δάρλας και ο Κονσεισάο και ο Βιερίνια, αλλά όσα ξέρει ο νοικοκύρης δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος.
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

Εγω δεν καταλαβαίνω γιατι όποιος πει την άποψη του ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΕΜΙΟΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ 'Η ΤΟΥ SANDOS.
ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΥΡΙΟΙ
ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

ΜΗ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΧΥΠΟΠΤΑ

Είναι υγειές να υπάρχει αντίλογος, γιατί έτσι υπάρχει σφαιρικότερη αντίληψη των πάντων.

ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΝΤΕΚΑΔΑ ΔΕΝ "ΑΚΥΡΩΝΩ" ΤΟΝ SANDOS.
ΑΥΤΟΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΤΑ.

Και σε καμμία περίπτωση δεν θέλω να εκλαμβάνεται σαν ΚΡΙΤΙΚΗ στον SANDOS.
Στο κατω κατω, αν δεν μιλάμε για αυτά τα θέματα σαν οπαδοί, τι θα λέμε?
ΜΟΝΟ ΠΟΣΑ ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΠΕΤΑΞΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΚΑΠΝΟΓΟΝΑ ΑΝΑΨΑΜΕ?

Που θα παει όμως, ...
ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΚΙ, ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΩΞΕΙ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΧΥΠΟΨΙΕΣ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ, ... ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ

ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΣΚΟΥΜΕ ΚΡΙΤΙΚΗ, ... ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΥΣΤΗΡΗ ΚΑΙ ΑΔΙΚΗ.

ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΤΙ, ... ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
, ...

... ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΛΑΘΗ.
(Ας μη γελιόμαστε, ... όλους μας παίρνει η μπάλα, όταν οι λίγοι ξεφεύγουν)
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Δεν ασχολούμαστε με έντυπα των 1000 φύλλων. Οποιος θέλει να δει τι γράφει το ΠΑΟΚμάνια, μπορεί να μπει στο σάιτ και να διαβάσει επακριβώς το τι συμβαίνει..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Paokmania.Gr”