Igor Tudor

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Re: Igor Tudor

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

kataramenos5 έγραψε:Θα στη ριξει? Οχι .Ρε πως το λεγαμε εκεινο στις αρχες...Α ναι, στηριξη.Ε καλα λεμε και καμια μ@@@κια να περασει η ωρα.
Εικόνα

:lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ελπίζουμε σε καλή πορεία στο κύπελλο, όταν η ομάδα θα έχει κάπως στρώσει και στα play-off.
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

αδυναμια της ομαδας να παρει θετικο εκτος εδρας γραφει...

Πλέον έχουμε ένα αρκετά μεγάλο δείγμα αγώνων κι άπαντες έχουμε κατανοήσει ότι ο ΠΑΟΚ εκτός έδρας χωλαίνει. Ο Τούντορ είναι αδύναμος να αλλάξει αυτήν την κατάσταση κι η ομάδα πάει από απώλεια σε απώλεια. Η χρονιά ξεκινά με ήττα από την Λοκομοτίβα, μία από τις πιο ντροπιαστικές στην ιστορία της ομάδας, αλλά μετά το 6-0 ξεχνιέται κι όλα καλά. Ακολουθούν δύο ισοπαλίες με Σπαρτάκ Τρνάβα και Μπρόντμπυ και μία ακόμα στον όμιλο με την Καμπάλα, που ο ΠΑΟΚ ήθελε μόνο νίκη για να συνεχίσει στην Ευρώπη. Στο πρωτάθλημα τώρα, εξαιρώ το παιχνίδι της Βέροιας. Από εκεί και πέρα κάναμε ένα τυχερό διπλό μες στον Ατρόμητο στις καθυστερήσεις. Χάσαμε όμως τόσο στα Γιάννενα, όσο και στην Τρίπολη, ενώ βαθμούς αφήσαμε και στο Καυτατζόγλειο. Ό,τι έγινε έγινε, ωστόσο η ομάδα δεν μου δίνει την ελπίδα, ότι θα πάρει κάτι θετικό στο δεύτερο γύρο σε Καραϊσκάκης, Λεωφόρο, ΟΑΚΑ, ούτε ότι θα περάσει ξεκούραστα από έδρες όπως η Νέα Σμύρνη, το Αγρίνιο, η Λειβαδιά κι η Ξάνθη.

http://paoknextgeneration4.blogspot.gr/
giannistoumpa4

Δημοσίευση από giannistoumpa4 »

Σοβαρα τωρα ..περνετε στα σοβαρα αυτον τον τυπο του συγκεκριμενου σαιτ?
Εγω αλλο θελω να ρωτησω..ττο συμβολαιο του Tudor τι ισχυιει εχει ?γιατι ακουω καποιους να λενε οτι ειναι μονοετες..ενω η π.α.ε ειχε πει τριετες..ξερεις κανεις ακριβως?
Πω με μηχανη θεσσαλονικη -τριπολη και παλι πισω ,στο γυρισμο απο τα νευρα μου πηγα να σπασω ρεκορ χρονου..αλλα μετα καταλαβα οτι πρεπει να ζησουμε ακομα λιγο και σταματησα ..χαχαχαχαχαχαχ..
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Ελπίζουμε σε καλή πορεία στο κύπελλο, όταν η ομάδα θα έχει κάπως στρώσει και στα play-off.

Ευχαριστώ ρε Αποστόλη...Ελπίζω να με καταλαβαίνεις όμως...Την χθεσινή ήττα απ το χωριό και ειδικά με τον "ερασιτεχνικό" τρόπο που ήρθε, δεν μπορώ να την καταπιώ αμάσητη...Έχω σκάσει μιλάμε...Είμαι και μεγάλος άνθρωπος κι ανέβασα 20 πίεση πριν πάρω το "διουρητικό" μου!!! :lol: :lol: :lol:

Ας ελπίσουμε λοιπόν για μιά ακόμη φορά ότι θα γίνει όπως λες...Καλή συνέχεια και καλή υπομονή σε όλους μας!!!

:pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano:

:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

ποιος γραφει σ αυτο το σαιτ?
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Εγώ πάλι δεν ξέρω αλλά πιστεύω σε πολλά διπλά στον Β γύρο.... :)
Μετά τον Ιανουάριο θα δούμε άλλη ομάδα και όχι μόνο λόγω πιθανών μεταγραφών 8-)
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Φυσικα και ο ιδιος κανει λαθη. Ποιος δεν κανει αλλωστε? Και φυσικα εδω ειμαστε για να τα επισημαινουμε. Οχι πως μας διαβαζει δηλαδη, αλλα καλο ειναι να ακουμε τι λενε οι συνοπαδοι μας για πραγματα που ολοι βλεπουμε.

Η στηριξη μου στον Τουντορ ειναι αδιαπραγματευτη. Το συστημα που παιζει προσωπικα μου αρεσει παρα πολυ. Δημιουργει υπερριθμια σε καθε γραμμη. Δεν ειναι τυχαιο πως δε θυμαμαι γκολ που να δεχτηκαμε και να μην ηταν απο προσωπικο λαθος παιχτη της ομαδας μας. Με την Ντορτμουντ για παραδειγμα θα μπορουσαμε να ειχαμε δεχθει γκολ χωρις να κανουμε προσωπικο λαθος. Δεν το δεχθηκαμε και τελικα φαγαμε γκολ παλι απο λαθος.

Σε αυτο που εχω ενσταση ειναι πρωτον η αμυνα η οποια μας εχει κρεμασει ουκ ολιγες φορες και δευτερον το σημαντικοτερο προβλημα της ομαδας μας τα τελευταια 15 χρονια τουλαχιστον. Η ψυχολογια μικρης ομαδας. Το οτι κατεβαινουμε στα εκτος για να χασουμε. Βλεπω καποια σημαδια βελτιωσης οπως χθες στο πρωτο ημιχρονο, οπως μεσα στον Ατρομητο αλλα και τον Ηρακλη, αλλα για μενα αυτος ειναι ο τομεας που χρηζει βελτιωσης αν θελουμε να διεκδικησουμε το οτιδηποτε.
Άβαταρ μέλους
Kid Shelleen

Δημοσίευση από Kid Shelleen »

buffalobill4 έγραψε:...

Σε αυτο που εχω ενσταση ειναι πρωτον η αμυνα η οποια μας εχει κρεμασει ουκ ολιγες φορες και δευτερον το σημαντικοτερο προβλημα της ομαδας μας τα τελευταια 15 χρονια τουλαχιστον. Η ψυχολογια μικρης ομαδας. Το οτι κατεβαινουμε στα εκτος για να χασουμε. Βλεπω καποια σημαδια βελτιωσης οπως χθες στο πρωτο ημιχρονο, οπως μεσα στον Ατρομητο αλλα και τον Ηρακλη, αλλα για μενα αυτος ειναι ο τομεας που χρηζει βελτιωσης αν θελουμε να διεκδικησουμε το οτιδηποτε.
Συμφωνώ ότι σήμερα υπάρχει θέμα ψυχολογίας-νοοτροπίας ίσως λόγω πολλών νέων παικτών και ελάχιστων προσωπικοτήτων (ουσιαστικά μόνον ο Μπερμπάτοφ, θεωρητικά και ο Κόστα :? ), όχι όμως ειδικά εκτός έδρας ούτε και ότι υπήρχε και επί 15 χρόνια. :o

Επί Σάντος δεν υπήρξε ελληνική ομάδα που δεν την κερδίσαμε. Εκτός έδρας χάσαμε μόνον σε ντέρμπι ή λόγω διαιτησίας. Ακόμα κι επί Μπόλονι κι επί Στέφενς δεν νομίζω ότι υπήρξε νοοτροπία loser εκτός έδρας, παρά μόνον κανά μήνα πριν τους διώξουν... :evil:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Θέλετε δε θέλετε πο@#$@#ς ΑΡΔ θα φάτε αμάσητο Igor τουλάχιστον μέχρι 30.06.2018
Άβαταρ μέλους
goran 64

ΑποστόληςΑ έγραψε:Θέλετε δε θέλετε πο@#$@#ς ΑΡΔ θα φάτε αμάσητο Igor τουλάχιστον μέχρι 30.06.2018
Μακάρι να πετυχαίνει τους στόχους της Π.Α.Ο.Κ.άρας μας, αυτά που εννοούμε εμείς επιτυχίες (στο εμείς συμπεριλαμβάνεται πρώτος και καλύτερος φυσικά ο Ιβάν) και να σπάσει και το ρεκόρ του Φέργκιουσον στην Μ.U. Αποστόλη μου!!!

Αν όχι όμως;

Και συμφωνώ απόλυτα μαζί σου με το "πο@#$@#ς ΑΡΔ"!!!

:pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano:

:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Θα αναθεωρήσω κάποια πράγματα

ΠΑΟΚ24 - 02-11-2015 - 14:52 - Γρηγορης Ατρειδης

Ο Ιγκόρ Τούντορ είναι έντονα προβληματισμένος από την ήττα του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη και κυρίως από τον τρόπο με τον οποίο αυτή ήρθε στο χτεσινό παιχνίδι στο «Θ. Κολοκοτρώνης».

Ο Κροάτης τεχνικός, ο οποίος ήταν χτες φανερά εκνευρισμένος με την κακή εικόνα της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο και τη βαθμολογική απώλεια σε ένα παιχνίδι που κρατούσε στα χέρια της, μίλησε για λίγο σήμερα στους ποδοσφαιριστές του στο περιθώριο της πρωινής προπόνησης του «Δικεφάλου».

Ο Τούντορ δε θέλησε να δώσει ιδιαίτερη έμφαση και να φορτίσει κι άλλο το βαρύ κλίμα που επικρατεί από χτες εντός ομάδας, καθώς ακολουθεί το παιχνίδι με την Κράσνονταρ και για αυτό τον λόγο δεν προχώρησε σε κάποια ομιλίας μεγάλης διάρκειας, προχωρώντας σε στοχευμένες παρατηρήσεις με νόημα, θέλοντας να εκφράζει στους παίκτες του τους προβληματισμούς του και να τους στείλει τα μηνύματα που ήθελε ενόψει της συνέχειας.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ μονολογώντας και απευθυνόμενος στον εαυτό του τόνισε μεταξύ άλλων:

«Βλέπω και καταλαβαίνω ότι πρέπει να αναθεωρήσω κάποια πράγματα και θα το κάνω», αναφερόμενος στην άποψη που είχε για συγκεκριμένους παίκτες, προειδοποιώντας τους ποδοσφαιριστές του για τις αλλαγές στις οποίες θα προχωρήσει με φόντο όσους τον απογοήτευσαν με την αγωνιστική τους εικόνα στο παιχνίδι με τον Αστέρα.

Ο 37χρονος τεχνικός απέφυγε τα πολλά λόγια, αναφέρθηκε σε όσα υποστήριξε και στη χτεσινή συνέντευξη Τύπου και στάθηκε στις παρατηρήσεις του στην κακή νοοτροπία που έδειξε συνολικά η ομάδα του, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, καταλήγοντας σε ένα συμπέρασμα που τον αναγκάζει να πάρει αποφάσεις.

«Νιώθω ότι στις δύσκολες στιγμές για κάποιους μπαίνει το εγώ πάνω από την ομάδα και αυτό δε θα συνεχιστεί», πρόσθεσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
Φοίνικας

Δημοσίευση από Φοίνικας »

Athens έγραψε:αδυναμια της ομαδας να παρει θετικο εκτος εδρας γραφει...

Πλέον έχουμε ένα αρκετά μεγάλο δείγμα αγώνων κι άπαντες έχουμε κατανοήσει ότι ο ΠΑΟΚ εκτός έδρας χωλαίνει. Ο Τούντορ είναι αδύναμος να αλλάξει αυτήν την κατάσταση κι η ομάδα πάει από απώλεια σε απώλεια. Η χρονιά ξεκινά με ήττα από την Λοκομοτίβα, μία από τις πιο ντροπιαστικές στην ιστορία της ομάδας, αλλά μετά το 6-0 ξεχνιέται κι όλα καλά. Ακολουθούν δύο ισοπαλίες με Σπαρτάκ Τρνάβα και Μπρόντμπυ και μία ακόμα στον όμιλο με την Καμπάλα, που ο ΠΑΟΚ ήθελε μόνο νίκη για να συνεχίσει στην Ευρώπη. Στο πρωτάθλημα τώρα, εξαιρώ το παιχνίδι της Βέροιας. Από εκεί και πέρα κάναμε ένα τυχερό διπλό μες στον Ατρόμητο στις καθυστερήσεις. Χάσαμε όμως τόσο στα Γιάννενα, όσο και στην Τρίπολη, ενώ βαθμούς αφήσαμε και στο Καυτατζόγλειο. Ό,τι έγινε έγινε, ωστόσο η ομάδα δεν μου δίνει την ελπίδα, ότι θα πάρει κάτι θετικό στο δεύτερο γύρο σε Καραϊσκάκης, Λεωφόρο, ΟΑΚΑ, ούτε ότι θα περάσει ξεκούραστα από έδρες όπως η Νέα Σμύρνη, το Αγρίνιο, η Λειβαδιά κι η Ξάνθη.

http://paoknextgeneration4.blogspot.gr/
Γελάει ο κόσμος με αυτούς τους αστείους.
sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

Αυτοι δεν ηταν που εσωσαν τον Τουντορ που τους ακουσε και εβαλε στο ροτεισιον Ζαιρο,Μαλεζα ,Γλυκο και Γκολασα,Χαριση? :lol:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Εύχομαι μαζί με κάποιων ποδοσφαιριστών μας να βάλεις και το δικό σου ΕΓΩ κάτω απ την ομάδα...

Δεν είναι δυνατόν να ΦΤΑΙΝΕ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ...

Όπως ανέφερα και προηγουμένως ελπίζω το χθεσινό πάθημα να σου γίνει αληθινό μάθημα σε όλα...Από τακτική μέχρι δηλώσεις!!!

Σε θέλουμε στον Π.Α.Ο.Κ. και σε στηρίζουμε γιατί με σένα στο τιμόνι βλέπουμε προοπτική για καλή και χορταστική μπάλα αλλά τα άσχημα αποτελέσματα σε βγάζουν σιγά σιγά απ το απυρόβλητο των υπευθύνων!!!

Μακάρι να τα καταφέρεις μέσα στο επόμενο δίμηνο και να εδραιώσεις τη θέση σου για τουλάχιστον 3 χρόνια!!!

Καλή και μυαλωμένη συνέχεια συνονόματε μου!!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”