Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες Ελληνικές ομάδες V

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
simba

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες V

Δημοσίευση από simba »

Επιεικης φανταζει ο χαρακτηρισμος "να τα φανε στα φαρμακα"... :evil:

Και μετα Roman, ειναι λογικο να ενωνονται οι οπαδοι μονο για θεματα οπως η Καρτα Οπαδου και οχι για να πολεμησουν τετοια καρκινωματα??
Πανοπαδικη κινηση χρειαζεται με πορεια στην αθηνα και στην επο και συναντηση με Κοντωνη με εκπροσωπους απο οπαδους ΠΑΟΚ, γριας, βαζελου, αεκ, παναιτωλικου, φενταγιν ατρομητου, γιαννενου κλπ...

Δε γινεται να μας καρκινιαζουν αλλο αυτοι, και να κανουν και επιδειξη ισχυος τοσο ξεδιαντροπα την ιδια στιγμη που γινονται τοσες αποκαλυψεις για τα εγκληματα τους σε ευρεια κλιμακα (δικαστες, Noor1, στημενα)..
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

simba έγραψε:Επιεικης φανταζει ο χαρακτηρισμος "να τα φανε στα φαρμακα"... :evil:

Και μετα Roman, ειναι λογικο να ενωνονται οι οπαδοι μονο για θεματα οπως η Καρτα Οπαδου και οχι για να πολεμησουν τετοια καρκινωματα??
Πανοπαδικη κινηση χρειαζεται με πορεια στην αθηνα και στην επο και συναντηση με Κοντωνη με εκπροσωπους απο οπαδους ΠΑΟΚ, γριας, βαζελου, αεκ, παναιτωλικου, φενταγιν ατρομητου, γιαννενου κλπ...

Δε γινεται να μας καρκινιαζουν αλλο αυτοι, και να κανουν και επιδειξη ισχυος τοσο ξεδιαντροπα την ιδια στιγμη που γινονται τοσες αποκαλυψεις για τα εγκληματα τους σε ευρεια κλιμακα (δικαστες, Noor1, στημενα)..
Μες στο μυαλο μου εισαι.Εβλεπα χθες ενα τρειλερ για τη δικη και το Νοορ1 και λεω ειναι δυνατον μια ολοκληρη χωρα να καθεται και να παρακολουθει απαθεστατη?Κατι πρεπει να κανουμε κι εμεις που λεμε οτι δε μπορουμε αλλο τη διαφθορα και τη σήψη. Μετα βεβαια θυμήθηκα το συλλαλητήριο της καμαρας... :(
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Καλά, το συλαλλητήριο της Καμάρας, ούτε του παπά (όχι του διαιτητή)! :twisted:

Simba, και από Boca Juniors να έχουμε οπαδούς, αν δεν συμμετέχει και ο γαύρος στην οποιαδήποτε κίνηση...
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Ο βαζελος διώχνει τον Αναστασίου

Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Άβαταρ μέλους
Kid Shelleen

Δημοσίευση από Kid Shelleen »

simba έγραψε:Επιεικης φανταζει ο χαρακτηρισμος "να τα φανε στα φαρμακα"... :evil:

...
Μα τα τρώνε ήδε ρε φίλε, μην είσαι τόσο σκληρός. :mrgreen: Κι άλλα να δώσουν σε φάρμακα? Τότε θα πέφτουν κάτω σαν τα κοτσίφια σε κυνηγετική περίοδο. Άσε που πρέπει να κρατήσουν καβάντζα και για τα φάρμακα που θα πρέπει να παίρνουν, όταν σταματήσουν τα τωρινά "φάρμακα". Ο καημένος ο Ολαϊτάν ακόμα παλύει με φάρμακα και γιατρούς. :(

Κι εμένα πάντως μια φορά με καταράστηκαν να τα φάω στα ποτά και έπιασε η κατάρα. :oops:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

pilotos έγραψε:Ο βαζελος διώχνει τον Αναστασίου

Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Δεν είναι άσχημο για εμάς αυτό...Δηλαδή ποιον καλύτερο "αντέχουν" να φέρουν αυτοί οι "ντενεκέδες οι ξεγάνωτοι";

Άντε κανέναν Ρότσα το πολύ πολύ!!! :lol: :lol: :lol:

:pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano:

:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ο προπονητής της ΑΕΚ έφυγε, του ΠΑΟ έφυγε, να παίρνει σειρά ο επόμενος...
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Εγώ πάντως τους έχω και τους 2 του ποκ ,η ομάδα παράγει ευκαριες που δεν κάνουν οι 5 πρώτες μαζί ,το χθεσινό παιχνίδι ήταν χειρότερο απο το να βλέπεις σαλιγκάρι να τρέχει και εγώ θα κραξωψτην ομαδα?και εμένα με πείραξε το χθεσινό κλαρίνο αΛλα βλέποντας το χθεσινό ντέρμπι αναθαρησα.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Μεσα στην σκορδοκαϊλα μου είδα κι εγώ το ντέρμπι (λολ, χαχαα, κλπ κλπ) και σκεφτόμουν που θα ήμασταν αν το καλοκαιρι του 2012 παραμεναμε με ΖΒ. Δεν ξερω αν ο Ιβαν καλυπτει προσδοκίες, αν ειναι αυτος που θα ξελασπωσει αγωνιστικα το καρο γιατι σιγουρα οικονομικα το εχει κανει αλλα στο καφε, ακομη και η προσμονη της νικης απο τους φιλαθλους των πρασινοκίτρηνων με αυτο το αθλιο πραγμα και οι ιαχες σε καθε υποψια ευκαιριας, αγνοώντας εντελως τα κολλυρια που θα χρειαστουν με εκαναν να αναθαρισω και να φυγω ανακουφισμενος.

Ειναι θεμα χρονου να παρουν τα πανω τους και να αποδωσουν, οι αλλοι απλως ειναι 3,5 χρονια πισω χωρις λεφτα.
sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

Κακο αυτο για μας,οχι γιατι θα φερουν καναν προπονητη περιοπης,αλλα για την προσκαιρη ψυχολογικη αναταση που θα τους δωσει.Μας βολευε αυτη η ερμαφροδιτη κατασταση στη ζελα.τεσποα,οπως και να εχει ,πιστευω οτι ειμαστε καλυτεροι απο αυτους.
παοκαρα23

Δημοσίευση από παοκαρα23 »

παιδια οι βαθμολογικες διαφορες που υπαρχουν ειναι και λιγο πλασματικες(κυριως με τον βαζελο).αν σκεφτειτε οτι εχουμε μπροστα μας 6 αγωνες με λιμαδακια μπορουμε να φτασουμε τους 32 στο τελος του πρωτου γυρου.Πιστευει κανεις οτι βαζελος και κουλα θα εχουν παραπανω;
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Και ποιος είπε ότι δεν χάνουμε απ' τα λιμά;
παοκαρα23

ενταξει αν ειναι να χασουμε απο πανθρακικους και καλλονες ας το κλεισουμε το μαγαζι ρε Αποστολη..
Άβαταρ μέλους
Φοίνικας

Δημοσίευση από Φοίνικας »

16-18 βαθμούς στα ματς που απομένουν μέχρι το τέλος τους 1ου γύρου.
Αλλιώς θα υπάρχει θέμα.
παοκαρα23

σωστος ο Φοινικας.γενικοτερα οι 60 βαθμοι συνολικα ειναι ικανοποιητικοι για φετος.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”