Αστ. Τρίπολης-Π.Α.Ο.Κ. 2-1 MVP, σχολια και παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Γλύκος
12
19%
Κόστα
4
6%
Tζαβέλλας
1
2%
Βίτορ
1
2%
Λέοβατς
1
2%
Σάμπο
1
2%
Τζιόλης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Γκολάσα
19
30%
Ροντρίγκες
11
17%
Ζάιρο
5
8%
Αθανασιάδης
1
2%
Πέλκας
6
10%
Μακ
1
2%

Σύνολο ψήφων: 63

Άβαταρ μέλους
pilotos

Re: Αστ. Τρίπολης-Π.Α.Ο.Κ. 2-1 MVP, σχολια και παραλειπόμενα

Δημοσίευση από pilotos »

Τον βαζελο τον είδε από την εφτά, αλλά στην άλλη μεριά, όπως είχε γράψει δεν έβλεπε καλά (προς την 4)

Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Άβαταρ μέλους
ilovegame27

Δημοσίευση από ilovegame27 »

Φιλαράκι ακόμα και να νικούσαμε με 1-2 πάλι φάνηκε από την απόδοση και την επιθετική λειτουργία με σέντρες απο τον τζαβέλα κυρίως ότι οι αλλαγές του κροάτη ήταν άστοχες
sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

Δεν λεω το αντιθετο..Εκ του αποτελεσματος,αυτο φανηκε..
Άβαταρ μέλους
ilovegame27

Δημοσίευση από ilovegame27 »

Αλλά τον στηρίζω φυσικα και ελπίζω να αρχίζει να μαθαίνει καλύτερα το ρόστερ του
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

kastrakis έγραψε:
theodorsalonika έγραψε:εγω τα ειπα και τα ξαναλεω...η ομαδα σερνετε...και σερνοταν και με τον παναθηναικο..απλα εκει ο βαζελος ηταν για τα αναθεμα...και μαλιστα ειχα πει οτι σημερα θα χασουμε,αλλα μαλλον δεν ησακουστηκα ....ο προπονητης αμετρητα λαθη ....η αμυνα?αυτοι οι πορτογαλοι μας κοροιδευουν...επιτελους ποτε θα ξυπνησουν και θα βαλουν μαλεζα?η καποιον πιτσιρικα?στην επιθεση?με εβαλε τον κλαους....ημαρτον...πες τον ιβιτς να σε δωσει κανα πιτσιρικα τουλαχιστον να δουμε κατι καινουργιο....

σαμπο?ειπα και το ξαναλεω..ο παικτης ειναι για δανεικος για την επανωμη .....

οσο για μακ και ροντριγκεζ ..βαλτους ρε προπονητα να δινουν πασες,να σπανε την μπαλα στην προπονηση.βαλτους να το κανουν 10 μερες μερα βραδυ μπας και μαθουν τι θα πει πασα...αγανακτησα παλι σημερα..οσο για τις αλλαγες σου τραγικες..εκ του αποτελεσματος και την εικονα της ομαδος βεβαια,αλλα δεν ειμαι εγω προπονητης..δεν ξερω..απλα κρινω και αγανακτω με αυτα που βλεπω και μονο...

Υ.Σ..ανανεωσε οπσδηποτε κατσε,και βαλε τον μυστακιδη σε κανα παιχνιδι να ψηθει και αλλο...παρε κανα πιστιρικα ακομα,γιατι απο μεταγραφες δεν σκαμπαζουμε....τζαμπα λεφτα δινει ΙΒΑΝ..καλυτερα με τους δικους μας...ακου ο κοστα πληρωνετε κιολας...αυτος επρεπε να ειναι τριοτεταρτη αλλαγη...ως και ο πουγγουρας μπροστα του φαινετε αλογο!!! :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Δηλαδή,σοβαρά τώρα.....

Αυτό είναι κριτική στην ομάδα?Όλοι είναι άχρηστοι?
Σερνόμασταν στο ματς με τον βαζελο???? :shock: :shock: :shock:

Σίγουρα μιλάς για την ίδια ομάδα?Τα βλεπεις τα ματς του ΠΑΟΚ?
Δεν να μπηκα καν στον κοπο να το σχολιασω αυτο το ποστ.αποψεις βεβαια ειναι αυτες.
Απλα χυμα ειναι ολοι αχρηστοι και ηξερα οτι θα χασουμε κτλ κτλ ειναι πολυ προχειρα σαν αναλυση.
Άβαταρ μέλους
theodorsalonika

Δημοσίευση από theodorsalonika »

ναι παω που και που στον ΠΑΟΚ...μια φορα τον χρονο πηγενω και καμια φορα αμα δεν εχω τι να κανω και αμα με αφηνει η μαμα μου τον βλεπω στο νοβα!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

εαν εσυ πιστευεις οτι με τον παναθηναικο παιξαμε μπαλα και δεν πηγενε ολη η ομαδα σλοουμοσιον ..τι να πω...
πετυχες τον χειροτερο βαζελο της δεκαετιας στην ΤΟΥΜΠΑ και δεν τον ξεφτελισες....

αντε να μην μιλησω με την ρωσικη ...αλλη σουπερ ομαδα αυτη...βαζω στοιχιμα εαν παιξουμε λιγο καλα ,θα τους ριξουμε τρια μεσα στην ρωσια...αλλες εποχες θα ετρωγε τριμπαλο αυτη η ομαδα μεσα στον ΝΑΟ...και ο αστερας σημερα..ο χειροτερος των τελευταιων χρονων..δειτε ποιοι παικτες του φυγανε..αλλα πως γινετε ρε παιδι μου αυτοι χωρις λεφτα να βρισκουν κατι αργεντινους ,κατι παικτακια που λύσανε?δεν μπορω να το καταλαβω...

και στο κυπελο με τον πανθρακικο..παλι πετουσε η ομαδα..ρε πλακα μας κανετε?μαλλον ειστε ευχαριστημενοι αμα κερδιζουμε...και χανετε το τοπι..πως γινετε στην αρχη που ειχε μυστακιδη βασικο και τα πιτσιρικια παιζαμε καλυτερα?και τωρα βλεπω μια βαρεμαρα να το πω ,μια νωχελικοτητα...δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει...απλα εγω τον ΠΑΟΚ ΤΟΝ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΜΕΓΑΛΟ..ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΠΗΓΕΝΑ ΚΑΙ ΕΒΛΕΠΑ ΚΟΥΔΑ ΙΩΣΗΦΙΔΗ Κ.Τ.Λ τωρα ωρες ωρες πονανε τα ματακια μου και αρρωσταινω...εαν σας αρεσει αυτο που βλεπετε,η διαχειρηση των παικτων,το συστημα,η αμυντικη λειτουργια κυριως αλλα και τους χασογκοληδες που εχουμε που ολοι θελουν να βαλουν γκολ ..τι να πω μαλλον εγω ειμαι λαθος
kastrakis

Δημοσίευση από kastrakis »

Εισαι λαθος.
.
Οταν λες οτι η ομαδα παει σε σλοουμοτιον( :o ) ,οταν βασει στοιχειων τρεχει πολυ περισσοτερο απο άλλες ομαδες πχ.στο ματς με βαζελο,εισαι λαθος.
Οταν λες οτι η ομαδα με τον Μυστακιδη που κερδισε την λοκομοτιβα και την Τρναβα,ηταν καλυτερη απο αυτην που επαιξε με την Κρασνονταρ,τοτε σιγουρα δεν ειδες τα ματς.
Κι οταν λες οτι ο Σαμπο πρεπει να παει δανεικος στην Επανομη,εισαι κακοβουλος με τον ΠΑΟΚ.

@σουρμε,
Μπαινουμε εδω να διαβασουμε καμμια αποψη,καμμια κριτικη για τον αγωνα,γιατι υπαρχουν παιδια που κανουν και κριτικη με αποψη και επιχειρηματα και λες οκ,να διαβασουμε και καμμια λακαμια παραπανω διοτι εχουμε και νευρα απ την ηττα κτλ......
Και διαβαζεις αυτου του ειδους την "κριτικη",οχι μονο απο τον συγκεκριμενο αλλά κι απο άλλους "αγανακτισμενους"(αλλά παντα τους ιδιους),δες και τα τοπικ των τουντορ κι Αρνεσεν,ε λες νισαφι πια.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Αδελφε καστρακη οτι πιστευει ο καθενας γραφει.εμεις μεχρι εκει που μπορουμε να επεμβουμε επεμβαινουμε.σε αλλους αρεσει το ταδε σε αλλους κατι αλλο.ο καθενας κρινει με τα δικα του ματια.

Εμεις κρινουμε την προθεση που γραφει ο καθενας.
Άβαταρ μέλους
karl

Δημοσίευση από karl »

kataramenos5 έγραψε:
MANIAKOS έγραψε:Οποτε να περιμένουμε διπλό στη Ρωσία με σαμπο ηρωα
Αυτους βρηκαμε μ αυτους παιζουμε ;) .Ειπαμε στην αρχη οτι αυτη η χρονια μπορει να ναι καμμένη απ την αρχη.Θα δειξει
Πράγματι Κατ το είπαμε. Και καλά κανεις που μας το υπενθυμίζεις κάθε τόσο.

Αν θυμάμαι καλά ήταν στα εγκαίνια της γειτονικής Λέφσκι Sof ..., sorry εννοώ της βαλκανικής λέσχης Al Jazeer ..., fuck- μα τι λέω - μήπως της λέσχης Alz.. hei ...μα .. στο διάολο!
Άβαταρ μέλους
Steve Floros

Δημοσίευση από Steve Floros »

Παίδες, ας χαλαρώσουμε λίγο, η ομάδα έχει σκαμπανεβάσματα, το περιμέναμε αυτό. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε καλά, στο δεύτερο χάλια. Γενικά η ομάδα παίζει όμορφο ποδόσφαιρο, υπομονή θέλει για να αποκτήσουμε συνοχή και αυτοματισμούς.

- Χάρηκα με το ματς ΠΑΟ-ΑΕΚ, οι βασικοί ανταγωνιστές μας είναι για τα σκυλιά. Ένα-δύο επίπεδα πιο πάνω τους είμαστε χαλαρά.

- Νομίζω οτι η ομάδα στον πρώτο γύρο θα μονταριστεί, και στο δεύτερο γύρο θα έρθουν τα αποτελέσματα. Αρκεί στα play-offs να μπούμε ως η πιο ομοιογενής ομάδα απο τις άλλες.

- Η αμυντική τριάδα μας σίγουρα δεν είναι καλά, αλλά αλλαγή μέχρι το Γενάρη δεν θα γίνει, οπότε δεν έχει νόημα να το συζητάμε το πράμα, με αυτούς θα πάμε. Ακόμα και καινούργιος CB να έρθει το Γενάρη, θα κάνει 1-2 μήνες να μπεί στην ομάδα.

- Αυτό που δεν μου αρέσει είναι οτι αφού απο τα άκρα βγάζουμε εύκολα επιθέσεις, πως δεν έχουμε αυτοματισμούς να πάει η μπάλα στο πέναλτι ή στο ημικύκλιο, και να γίνεται κάποια προσπάθεια απο εκεί.

- Ανησυχώ επίσης με τους τραυματισμούς. Πολύ πράμα φέτος. Φταίει κάτι? Τόσες θλάσεις? Η μισή ομάδα (1/3 :D ) είναι μόνιμα τραυματισμένη.
Άβαταρ μέλους
Steve Floros

Δημοσίευση από Steve Floros »

Θα ήθελα να σχολιάσω τους φίλους που μιλάνε για τον μεγάλο ΠΑΟΚ του '70 - '80, και πόσο τους προσβάλει η εικόνα της ομάδας τα τελευταία χρόνια.

Άποψη μου είναι οτι το ποδόσφαιρο ήταν άλλο άθλημα τότε. Οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές ήταν ημι-επαγγελματίες. Λογικό ένας ταλαντούχος παίκτης του τότε να φαινόταν θεός. Το θέαμα μπορεί να φάνταζε πιο εντυπωσιακό, αλλά τα παιχνίδια ήταν πολύ πιο "ανοικτά" και "χύμα". Άμυνες δεν υπήρχαν τότε (με τη σημερινή τακτική). Ο αμυντικός του τότε μπορεί να ήταν πιο σκληρός και να κλάδευε αβέρτα, αλλά απο τεχνική και στρατηγική δεν είχε ιδέα. Ένας καλός τριπλαδόρος περνούσε όλη την αντίπαλη ομάδα. Σήμερα θα τον σταματούσαν με "επαγγελματικό" φάουλ. Αλληλοκάληψη στην άμυνα δεν υπήρχε. Περνούσες τον προσωπικό σου αντίπαλο και μπούκαρες μέχρι το τέρμα. Στις κεφαλιές πηδούσες εσύ και ο προσωπικός σου αντίπαλος μόνο, όχι όλη η αντίπαλη άμυνα. Οι τερματοφύλακες τρώγαν πολύ χειρότερα σουτ απο τα σημερινά. Και αυτό δεν γινόταν μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε όλο τον κόσμο.

Σήμερα το ποδόσφαιρο είναι επιστήμη. Είναι πιο δύσκολο.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Steve Floros έγραψε:Άποψη μου είναι οτι το ποδόσφαιρο ήταν άλλο άθλημα τότε. Οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές ήταν ημι-επαγγελματίες. Λογικό ένας ταλαντούχος παίκτης του τότε να φαινόταν θεός.
Έχω ακούσει για τον Βάσια...
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Steve Floros έγραψε:....
- Αυτό που δεν μου αρέσει είναι οτι αφού απο τα άκρα βγάζουμε εύκολα επιθέσεις, πως δεν έχουμε αυτοματισμούς να πάει η μπάλα στο πέναλτι ή στο ημικύκλιο, και να γίνεται κάποια προσπάθεια απο εκεί.....
Δεν θυμάμαι ακριβώς γιατί είμαι και σκασμένος, κάπου στο 2ο ημίχρονο, έχει ο Γκάρι την μπάλα στην γραμμή του άουτ, μέσα στην μεγάλη περιοχή κάπου 10 μέτρα από το δοκάρι, με 2 παίκτες μας να ξεροσταλιάζουν στο πέναλτι και αυτόν να την χαραμίζει στην εστία. Τα βασικά ρε φίλε μου ....
.... πάλι πίεση ανεβάζω ..... άστο .... :cry:
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

Είδα τα highlights έως το 48' μόνο, επίτηδες, γιατί διαβάζοντας τα σχόλιά σας για την συμπεριφορά της άμυνας δεν θέλω να επηρεάσω αρνητικά την εβδομάδα μου.

Στην επίθεση θέλουμε καλύτερη αντίδραση και με όραμα ώστε να μετατρέπονται οι πλαγιοκοπήσεις σε γκολ με πάσες/ασίστ στον άξονα όπως το γκολ του Πέλκα. Αλλά δεν πρέπει να απαγορευτεί η προσπάθεια για σουτ από τα πλάγια. Άμα δεν μπορεί να τους πείσει ο Tudor να δίνουν πάσες ας τους βάλει να βελτιώσουν τα σουτ τουλάχιστον.

Επίσης αν δεν μπορούν να μετατρέπουν τις θέσεις βολής/τελικές σε γκολ, είναι φανερό ότι χρειάζεται να γίνει τουλάχιστον το ένα από τα δύο:

1) καλύτεροι παίκτες που θα ανεβάσουν το κλάσμα γκολ/τελικές ή/και:

2) περισσότερες τελικές που ακόμα και με χαμηλό ποσοστό επιτυχίας (πχ 3/18) θα μας δίνουν αρκετά γκολ σε κάθε ματς (χτές η Τρίπολη είχε το ίδιο ποσοστό με εμάς (1/6) αλλά διπλάσιες τελικές).
Άβαταρ μέλους
Φοίνικας

Δημοσίευση από Φοίνικας »

Athens έγραψε:με τις σεντρες που εκανε σημερα ο αστερας αν ηταν ο Όλσεν το σκορ θα ηταν 4-1
Άλλο επίπεδο χολής.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”