20.Ricardo Costa

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
simba

Re: 20.Ricardo Costa

Δημοσίευση από simba »

Βρε μπορει να πληρωνονται απ'αυτα, αλλα κανεις δεν τρωγεται απο 2 αραδες και απο ενα ραδιοφωνο..
Anw, εχει συζητηθει το θεμα πολυ..
Απλα ρε συ, οσο κ να μην τον πιστευεις, δε γινεται να κανεις μια προσπαθεια να εισαι δικαιος και με τον τωρινο μας τερματα, και οχι να λες υπερβολες του τυπου "τοτε δεν εφταιγε η αμυνα" ή "θα ακουγοταν κραξιμο για το Σουηδο επειδη δε βγηκε να κόψει την κεφαλιά του Σανκαρε"?
Τουλαχιστον εδω μεσα, δε νομιζω οτι ακουστηκαν τοσο ανεδαφικες κριτικες για το Σουηδο..
Οταν εφταιγε η αμυνα οπως με γιαννενο ή αεκ, επισημανθηκε, οταν εφταιγε αυτος, παλι επισημανθηκε..
Αυτα
Άβαταρ μέλους
gkey

Δημοσίευση από gkey »

ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε: Ποιος Τζιωλης και ποιος Κοστα μωρε τωρα;;

Ποδοσφαιρικα ανεκδοτα και οι 2!!

Οταν ακουω οτι η ενδεκαδα του ΠΑΟΚ πρεπει να ξεκιναει απ'τον αναντικαταστατο Τζιωλη κανω τατουαζ την 3-4η θεση,τι να λεμε!!
Το έχουμε ξαναπεί για να αλλάξουμε επίπεδο πρέπει τέτοιοι παίκτες να φύγουν. Χρειαζόμαστε ταχύτητα.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Όντως έχει κουράσει το θέμα.

Τελοσπαντων, προσωπικά νομίζω ότι από του χρόνου δε θα έχουμε Πορτογάλους στην άμυνα και θα είμαστε καλύτερα.
Είμαι πολύ περίεργος να δω σε ποια ομάδα θα πάει ο βιτορ, ίσως στην αρουκα

Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

giapas έγραψε:
Εννοείται πως δε την έσβησα εγώ. Όσο για το τί αφήνεις ασχολιαστο , φαίνεται απο τις ειρωνικές αναφορές σου στα γραφόμενά μου και άλλων.
συγχαρητήρια τότε στον μάγκα τον μοντ που σβήνει χαρακτηρισμό μέλους και δεν κάνει ούτε καν παρατήρηση.
όσο για σένα giapas δεν θα σου δώσω την χαρά να φάω μπαν για πάρτη σου
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Απλα ρε despe, γινεται να μην καταφευγεις σε χαρακτηρισμους και προσπαθεια πολωσης καθε φορα που καποιος γραφει κατι αρνητικο για τον συγκεκριμενο (ιδιως τωρα που εχουν μαζευτει αρκετα λαθη) ή καθε φορα που δε γραφεται κατι θετικο οταν αυτος θυμαται και κανει ενα καλο ματς (με βαζελο και dortmund -αν και στο συγκεκριμενο εχω τουλαχιστον 3-4 ολιγωριες που θα μπορουσαν να στοιχησουν- :mrgreen: :? ) ?

Δεν υπαρχει λογος αλλωστε να χαλιομαστε ετσι.. ;)
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Φιλτατε despe εχεις μιλησει και συ καποιες φορες με ακομψο τροπο (ειτε ειρωνικα ειτε απαξιωτικα)προς αλλο συμφορουμιτη και εχουμε επεξεργαστει σχολια σου χωρις να γινει συσταση.

Αν θιχτηκες δεκτο.
Αν οχι το θεωρω τρικλοποδια στο φορουμ.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

σιμπα
όσο κάποιοι έχουν ανάγκη να ψάχνουν για νέους μπαλαφες και θα σχολιάζουν με βάση τα κολλήματα που έχουν μέσα στο κεφάλι τους, τότε θα συνεχίζω και γωνία να εκφράζω την αντίθετη αποψη
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

sourmenetes έγραψε:
Αν θιχτηκες δεκτο.
Αν οχι το θεωρω τρικλοποδια στο φορουμ.
ε Ναι... μιας και όπου να ναι ανοίγω το δικό μου φόρουμ είπα να βάλω καμία τρικλοποδιά σε αυτό για να κλέψω πελατες
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Τοτε γιατι σε πειραζει ρε despe;;;
Δε θα κατσω να κανω παρατηρηση ουτε στο giapa ουτε σε σενα ετσι ευκολα μετα απο τοσα χρονια.και συ εχει τυχει φορες να ξεφευγεις και να επεξεργαζομαστε χωρις συστασεις.
Δε γραφτηκατε χθες στο φορουμ.
Νομιζω οτι αυτα λυνονται χωρις πολλα πολλα.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Αδερφε για νεους Κοντρερες ψαχνουμε, οχι Μπαλαφες.. :mrgreen:
Δεν ξερω αν η εκρηξη σου ηταν λογω ενος σχολιου που ελεγε οτι εχει ευθυνη στο πρωτο γκολ, αλλα ηταν αδικη γιατι πηρε πολλους η μπαλα..Τουλαχιστον, αν διαφωνεις με καποιον να το του το λες προσωπικα..

Αλλα το να λες οτι "νταξει, εχασε μολις μια φαση,την φαση του 2ου γκολ και βγαινουν ολοι και τον κραζουν" οταν επανειλημμενως εχει συμβει και εχει κοστισει, ειναι σε ασυμφωνια με τη δικαιοσυνη και την ευστοχια που χαρακτηριζει τα υπολοιπα σχολια σου..
Ενεργεις το ιδιο "αμυντικα"-"επιθετικα" οπως πολλοι με το σουηδο οταν επισημαιναμε καποια αντικειμενικα λαθη του..Και σε παρομοια σχολια, εγω και συ πχ αντιδρουσαμε.. ;)

Anw, το θεμα ειναι να μη συνεχιζονται παρομοιες πολωσεις και γενικα να ειμαστε πιο νηφαλιοι οταν κρινουμε παικτες..
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

τελος παντων
απλα αν ημουν στα κοκκινα οπως μετα απο ηττα σε αλλα παιχνιδια θα απαντουσα στην προσβολη και θα εβγαινα παλι κακος και θα ετρωγα παλι κανα μπαν
γιατι οταν καποιος σου γραφει οτι λες παπαριες το πιο πιθανο ειναι να απαντησεις επιθετικα
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Ολοι οι χαρακτηρισμοι μεταξυ μελων (εκτος εξαιρετικων ανιατων περιπτωσεων :mrgreen: ) ειναι αχρειαστοι.. ;)
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

simba έγραψε:Αδερφε για νεους Κοντρερες ψαχνουμε, οχι Μπαλαφες.. :mrgreen:
Δεν ξερω αν η εκρηξη σου ηταν λογω ενος σχολιου που ελεγε οτι εχει ευθυνη στο πρωτο γκολ, αλλα ηταν αδικη γιατι πηρε πολλους η μπαλα..Τουλαχιστον, αν διαφωνεις με καποιον να το του το λες προσωπικα..

Αλλα το να λες οτι "νταξει, εχασε μολις μια φαση,την φαση του 2ου γκολ και βγαινουν ολοι και τον κραζουν" οταν επανειλημμενως εχει συμβει και εχει κοστισει, ειναι σε ασυμφωνια με τη δικαιοσυνη και την ευστοχια που χαρακτηριζει τα υπολοιπα σχολια σου..
Ενεργεις το ιδιο "αμυντικα"-"επιθετικα" οπως πολλοι με το σουηδο οταν επισημαιναμε καποια αντικειμενικα λαθη του..Και σε παρομοια σχολια, εγω και συ πχ αντιδρουσαμε.. ;)

Anw, το θεμα ειναι να μη συνεχιζονται παρομοιες πολωσεις και γενικα να ειμαστε πιο νηφαλιοι οταν κρινουμε παικτες..
η εκρηξη μου ειναι γιατι σημερα αυτος απο τους παικτες ο οποιος γυρισε το ματς υπερ του χωριου ηταν ο τζιολης
και μπαινω και βλεπω 2 σελιδες για κοστα και 0 ποστ για τζιολη και βιτορ.
ε δεν παει ετσι το παραμυθι.
δεν μπορει να βγαινει ο αλλος επειδη δεν παει τον κοστα και να γραφει οτι στο πρωτο γκολ ο κοστα δεν εκανε τιποτα.
ε και γω θα τον πω ΄΄ρε αμπαλε και εμπαθη στο πρωτο γκολ ο παικτης της τριπολης παιρναει απο τα δεξια του βιτορ ενω ο κοστα παιζει απο τα αριστερα του ,πως στον πε@ θες να δωσει βοηθεια απο εκεινη την πλευρα? να διακτηνιστει με την τεχνολογια του σταρ τρεκ?΄΄
οσο βλεπω τετοιες συμεριφορες θα βγαινω και θα γραφω.
και αν διαφωνει καποιος, να μου αποδειξει οτι σημερα ηταν ο χειροτερος παικτης του γηπεδου
Άβαταρ μέλους
Ακάλυπτος

Δημοσίευση από Ακάλυπτος »

Το κακό είναι πως ο Κόστα δεν είναι παίκτης με κασέ 300-400 χιλιάρικα το χρόνο ούτε κανένας νεαρός από μικρομεσαίο πρωτάθλημα που ήρθε να αποδώσει αυτά ''που μπορεί''.
Το κακό είναι πως ο Κόστα έχει κασέ εκατομμυρίου και πως ήρθε ως αρχηγός της Βαλένθια, με μεγάλες παραστάσεις για να παραστήσει τον ηγέτη σε μία κάκιστη άμυνα.

Οι απαιτήσεις είναι υψηλές γι'αυτόν. Ας τον δώσουν κάπου δανεικό, να καλυφθεί λίγο η χασούρα και μετά στο καλό. Η υπομονή έχει τα όριά της.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Άντε παράτα τα για να ησυχάσουμε και μεις και συ! Φάντασμα αμυντικού!

Καθαρή ευθύνη 100% του προπονητή, ειδικά τη στιγμή που υπάρχει στον πάγκο αμυντικός κλάσεις ανώτερος. Αδικία για τον Στέλλιο...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”